Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

etlk zubeyde hanım cnm

Hanımlar benim bat 21 i soğan suyuna başlasam hamile kalmış bile olsam bebeğime zarar verir mi kişi için düşünüyorum acil bilgisi olan yardımcı olabilir mi????
gunes bende öyle oluyo gölgesi bile çıkmıyodu..son 6-7 ay o gıcık testbeni deli etmişti..bu ayda adetimi bekliyorum ki aşılamaya başlıyayım
SERCEM sen hamişsi hadi gözün aydın..silik olsada hamişsin..eğer bu ay ilaç yada çatlatma iğnesi olmadınsa hayalet gibi cizgi gebelikri..
ZEYCAN bu yazın başında saraçoğlu hoca ender saracın programına katılmıştı..sabah kanaltürkte vardıya izlemişsin bilmem..
o programda bi kadınada soğan kürünü önerdi...eğer hile olduğunu anlarsan hemen bırak dedi...ender saraçta dediki niçin zararlımıdır bebek için..kesin bi bilgi yok dedi zarar olup olmadığı hakkında,ama ben sadece soğan kürü değil hiçbir kür önermiyorum hamilelikte dedi..bence korkma iç..

Son düzenleme:
tatlımmmmmmm gördümmmmm çizgiyi hayırlı olsun ozaman hamiş olmuş, taze anne adayısın yaaaaaaa
Insallah canim amin eger pozitifse sanada nasib olsun senincinde olsun
canım bende gördüm ama çook silik daha adetine var ya ondan herhalde
umarım yanılmayız ve Allah senin sevincini katlar,sen hamile olsan senin kadar bende sevineceğim hadi hayırlı haberlere inşallah.
canim arkadasim bitanem eger evladim geliyorsa ardindan seninde evladin gelsin hemencik insallah insallah
gördüm şekerim bal gibi hamilesin işte bata kadar hergün bir tane yap bence sabahları koyulaşıyor mu kontrol et sonra da kana git
tamam canim yapicam hergun insallah hergun pozitifi gorurum Allah sizlerede nasib etsin en kisa zamanda
cutem canim insallah dedigin gibidir sagol hersey icin sen bana cok yardimci oldun yumutlama gunlerimde Allah senden de razi olsun insallah senin gibi benimde minigim mucizem evladim hayirlisiyla karnimdadir
Canım bu sonuçlar hemen çıktıysa bence de var :))
evet hemen cikan testim canlarim bugun salinca idrara hemen boyle oldu sabah yaptim Allaha yalvariyorum insallah insallah testler bebegimin gelisinin habercisidir eger hamileysem darisi basina su bitanem insallah sizde en kisa zamanda yazarsiz hamilelik haberlerinizi

SERCEM sen hamişsi hadi gözün aydın..silik olsada hamişsin..eğer bu ay ilaç yada çatlatma iğnesi olmadınsa hayalet gibi cizgi gebelikri..
[/QUOTE]

gordum gordum br czgı gordmmmmmmmmm
sagolun kizlar goren gozlerinize kurban olurum inanin bu benim ilk silik testlerim haytimda ben gormedim hep neqatiff gordum o yuzden cok saskinim

anacim adetine bes gun var tabloya baktim ve buna rağmen silik cizgi bariz belli
mis gibi hamilesin allahsağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Allah razi olsun canim benim insallah dediginiz gibidir
bende yapiyim evladimin gelis haberini hamilelik tablosu istiyorum nasil yapiliyor? olsun yinede tam kesin olmasada icimden yapmak geciyor o tabloyu insallah vardir evladim buyudugunu tabloda hergun izlerim

kaç aydan beri deniyorsun mavi masal eşinde sende bütün terstler yapıldı mı benim kistler engelliyor sanırım:26:

kaç aydan beri deniyorsun mavi masal eşinde sende bütün terstler yapıldı mı benim kistler engelliyor sanırım:26:
1 yıldır deniyorum..öncesinde 3 aylık öldü kurtaj oldum..7 yaşında bı kızım var...
bu ay aşılama yapılacak geçen ay tüm tahliller yapıldı..eşimin sperm sonuçlarıda iyi..sadece hsg çekilmedi.onuda bu ay adet olunca yapılacak..
benim yumurtalar çatlamıyor vede büyümüyor..
iki defa çatlatma iğnesi vurduk olmadı gene...
senin kistlerinin türü ne çikolata kisti falanmı

kizlar bilen varsa desin lutfen bende yapayim lutfen

profilim kısmına gir canım orda hakkımda kısmına gir çocugum var yok diye bi yer var oraya var yaz sana tahmini dogum tarihini soracak s yaz onayla çıkar.. ben yapamadım sana yardım edeyim bari (((( tebrikler bu arada

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun zorunlu kürtaj çok zordur tahmin ediyorum inşallah birdaha yaşamazsın Allah kızını sağlıkla anne babasına bağışlasın yumurta tembelliğine hap iğne tedavileri başarılı aslında gene denersin olmazsa aşılamaya geçersin ben çektirdim rahim filmi anestezili çok basit olmuştu sadece uyuyup uyanmıştım evet canım çikolata kisti maalesef 2 ay deneme sürem kaldı olmazsa ameliyat aşılama tüp bebek ne gerekiyorsa ona geçmek istiyorum bu süreç psikolojimi bozuyor

Son düzenleme:
Kizlar adetime 1 ya da 2 gun var ve ben bugun sabahtan beri hep adet olacakmis gibi hissediyorum cok istiyorum bu bebegi dua edin ne olur yarin idrar testi yapsam belli olur mu

Oleyyyyyyy sercemde hamileeee bir yasinde benden bebegin icin canim.....
Ya bizi. Batlar hemen hemen ayni gundu ama ben gev yumurtladim... :-(
Keyfini cikar sercemmmmm
Allah (c.c) anali babali buyutmeyi nasip etsin ♥♥♥ darisi benim karnima

Hanımlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum bu arada serçem hayırlı olsun inş kan testiyle de netleştirir bu mutluluğu kat be kat sen de bizde yaşarız inş bebeğin seninledir hayırlı olsun tekrardan Rabbim size bağışlasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…