battaşım ne alemdesin yahuuu
canım üzülme erkekler bizim gibi hassas değiller eminim sonra ne dediğinin farkına varmış ve pişman olmuşturanlayışa bak ne mutlu sana canım.. ben artık buralarda sadece sizin mutlulugunuzu takip etmek için geziniyorum.. dün bi arkadaşa oturmaya gittik zaten hamile degilim gerginim bizimki de öküzlük üstüne öküzlük yapıyo derken münakaşa ettik epeyce.. neyse uzatmayım kadın dedi ki madem böyle sorun yaşıyosunuz neden çocuk için acele ediyosunuz.. ben beş sene bekledim evliligim otursun diye dedi.. ve bizim ki bak akıllı kadın işte dedi ve onayladı onu..o anda beynimden kaynar sular aktı.. asla ve asla çocuk falan istemiyorum rabbimin vermemesinde de bir hayır varmış demekki
kuzum benim bitanem Rabbim nasip etti inşallah testindede silik çizgin varilk idrarla yaptim test silik cikti bu sefer yine cikti elim eyagim titriyor agrilarim var cok korkuyorum test yalnismi diye
aksam yapmisdim cikmadi ama sabah ilk idrarla yaptim cikti Allahim yardim et sen buyuksun koyma beni yalniz
Esimde gordu kizlar
canım üzülme erkekler bizim gibi hassas değiller eminim sonra ne dediğinin farkına varmış ve pişman olmuştur
kuzum benim bitanem Rabbim nasip etti inşallah testindede silik çizgin varkat testindede güzel haberleri al kat kat artsın değerin
cnm sanada çok geçmiş olsun..dr lar ne dedi..tüp bebek için hemen başla..
Canım geçmiş olsun zorunlu kürtaj çok zordur tahmin ediyorum inşallah birdaha yaşamazsın Allah kızını sağlıkla anne babasına bağışlasın yumurta tembelliğine hap iğne tedavileri başarılı aslında gene denersin olmazsa aşılamaya geçersin ben çektirdim rahim filmi anestezili çok basit olmuştu sadece uyuyup uyanmıştım evet canım çikolata kisti maalesef 2 ay deneme sürem kaldı olmazsa ameliyat aşılama tüp bebek ne gerekiyorsa ona geçmek istiyorum bu süreç psikolojimi bozuyor
iyi degilim canım ya en agırından depresyon geçiriyorum.. regli döneminde biz bayanlar biraz fazla saçmalıyoz eşlerde öküzlük edince olmyo işte.. sen ne yaptın hala kan testi yaptırmadın mı
sagol canim insallah sanda nasib eticek Rabbim insallah sende testlerini koyucaksin hamilelik tablosu yapicaksinprofilim kısmına gir canım orda hakkımda kısmına gir çocugum var yok diye bi yer var oraya var yaz sana tahmini dogum tarihini soracak s yaz onayla çıkar.. ben yapamadım sana yardım edeyim bari(((( tebrikler bu arada
insallah canim kan testi yaptirmasam inanmiyicam qaliba halen inanamiyorum kan testi yaptirmak istiyorum bir an onceCanim cooook sevindim.insallah yolunda gidecek her sey.Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin..
sagol canim o zaman ardimdan geliceksin gec yumurtamaysa insallah hamileyimdir insallah sende bu ay hamilesindirOleyyyyyyy sercemde hamileeeebir yasinde benden bebegin icin canim.....
Ya bizi. Batlar hemen hemen ayni gundu ama ben gev yumurtladim... :-(
Keyfini cikar sercemmmmm
Allah (c.c) anali babali buyutmeyi nasip etsin ♥♥♥ darisi benim karnima
Insallah canim Rabbim benim yzumu kara cikartmasinHanımlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum bu arada serçem hayırlı olsun inş kan testiyle de netleştirir bu mutluluğu kat be kat sen de bizde yaşarız inş bebeğin seninledir hayırlı olsun tekrardan Rabbim size bağışlasın....
sagol gulum amin insallah darisi sizlere insallah hamileyimdircanım üzülme erkekler bizim gibi hassas değiller eminim sonra ne dediğinin farkına varmış ve pişman olmuştur
kuzum benim bitanem Rabbim nasip etti inşallah testindede silik çizgin varkat testindede güzel haberleri al kat kat artsın değerin
regl mi oldun yoksadepresyona girme bebem ya kociler bizim kadar ince düşünemiyorlar, belki de sen kafana takmayasın diye öyle demiştir de işte biz de çok duygusalız...
bugün 11.gün idrarda birşey çıkmıyor yarına randevum var hormon testi yaptırayım diyorum devlet kadın doğumda ekime kalırsam testleri de götürürüm özeldeki doktoruma, belki hcg de yazdırırım gerçi bat gelmedi daha yazarlarmı bilmem...kafam biraz karışık ya yarın sabah tekrar test yapayım da ilk idrarla ona göre karar veririm
sagol canim insallah sanda nasib eticek Rabbim insallah sende testlerini koyucaksin hamilelik tablosu yapicaksin
insallah canim kan testi yaptirmasam inanmiyicam qaliba halen inanamiyorum kan testi yaptirmak istiyorum bir an once
sagol canim o zaman ardimdan geliceksin gec yumurtamaysa insallah hamileyimdir insallah sende bu ay hamilesindir
Insallah canim Rabbim benim yzumu kara cikartmasin
sagol gulum amin insallah darisi sizlere insallah hamileyimdir
bebişim 11 eylül değilmiydi senin bat hem daha gelmemiş bile neden karalar bağladın kiyok canım henüz başlamadı zaten bat yarın.. sende evdeki testlerle ugraşma artık varsa kanda mutlaka belli olur.. git ve hayırlı haberlerini ver bize biraz teselli bulalım :)
Orası da büyük sanırım.. Hadi bakalım inşallah sorunsuz halledersin filmi..etlk zubeyde hanım cnm
Insallah canim amin eger pozitifse sanada nasib olsun senincinde olsun
canim arkadasim bitanem eger evladim geliyorsa ardindan seninde evladin gelsin hemencik insallah insallah
tamam canim yapicam hergun insallah hergun pozitifi gorurum Allah sizlerede nasib etsin en kisa zamanda
cutem canim insallah dedigin gibidir sagol hersey icin sen bana cok yardimci oldun yumutlama gunlerimde Allah senden de razi olsun insallah senin gibi benimde minigim mucizem evladim hayirlisiyla karnimdadir
evet hemen cikan testim canlarim bugun salinca idrara hemen boyle oldu sabah yaptim Allaha yalvariyorum insallah insallah testler bebegimin gelisinin habercisidir eger hamileysem darisi basina su bitanem insallah sizde en kisa zamanda yazarsiz hamilelik haberlerinizi
cnm sanada çok geçmiş olsun..dr lar ne dedi..tüp bebek için hemen başla..
moralini yüksek tut kistlerin içinde en gıcık olanı çikolata kisti..
teyzemin gelinide bu yüzden tedavi gördü tüp bebkle bi oğlu oldu
ALLAH sana da nasip etsin
guneş ismin sonundaki 23 yaşınmı yoksa memleketinmi
Kizlar bende bir iki gundur herkesin ruyasina girer oldum.... gelen gecen hamile misin diye sorup duruyo.... hayir olsun ♥♥♥
Al bendende o kadar..
bu aralar beni ruyasinda goren gorene ariyorlar hamile misin diye ...
dun davetliydik ve kv'de ordaydi.. bana diyorki herkesin icinde ne zaman birakcaksin hapi hadi artik cocuk yap..
eger cocugun olmasa ben sana sorarim dedi yaa
Arkadaşlarrrr kan verdim,beklemedeyim dua edin bana beta hcg yüksek çıksın
Al bendende o kadar..
bu aralar beni ruyasinda goren gorene ariyorlar hamile misin diye ...
dun davetliydik ve kv'de ordaydi.. bana diyorki herkesin icinde ne zaman birakcaksin hapi hadi artik cocuk yap..
eger cocugun olmasa ben sana sorarim dedi yaa
Rabbim sevinen kullarinin arasina alsin senide arkadasim ♥♥♥
Bu kayinvalidelerin hepsi oyle galiba canim... hayirlisi artik... sen korunuyor muydun ?
Ben daha yeni yumurtlayanlardanim... hemen herkesi ruyasina girmem ne biliim sacma gibime geldi... ailemizin en yaslisida kucagimda bebek varken gormus... ablamlar falanda.... hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?