Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canım üzülme erkekler bizim gibi hassas değiller eminim sonra ne dediğinin farkına varmış ve pişman olmuştur
kuzum benim bitanem Rabbim nasip etti inşallah testindede silik çizgin var kat testindede güzel haberleri al kat kat artsın değerin

haklısın canım ama ben çok düşkünüm ona ve agzından çıkan herşey çok agır geliyor.. pişman tabi ama dilden bi çırpıda çıkan kalpten öyle kolay kolay çıkmıyo..

cnm sanada çok geçmiş olsun..dr lar ne dedi..tüp bebek için hemen başla..
moralini yüksek tut kistlerin içinde en gıcık olanı çikolata kisti..
teyzemin gelinide bu yüzden tedavi gördü tüp bebkle bi oğlu oldu
ALLAH sana da nasip etsin
guneş ismin sonundaki 23 yaşınmı yoksa memleketinmi

Son düzenleme:
iyi degilim canım ya en agırından depresyon geçiriyorum.. regli döneminde biz bayanlar biraz fazla saçmalıyoz eşlerde öküzlük edince olmyo işte.. sen ne yaptın hala kan testi yaptırmadın mı

regl mi oldun yoksadepresyona girme bebem ya kociler bizim kadar ince düşünemiyorlar, belki de sen kafana takmayasın diye öyle demiştir de işte biz de çok duygusalız...
bugün 11.gün idrarda birşey çıkmıyor yarına randevum var hormon testi yaptırayım diyorum devlet kadın doğumda ekime kalırsam testleri de götürürüm özeldeki doktoruma, belki hcg de yazdırırım gerçi bat gelmedi daha yazarlarmı bilmem...kafam biraz karışık ya yarın sabah tekrar test yapayım da ilk idrarla ona göre karar veririm

sagol canim insallah sanda nasib eticek Rabbim insallah sende testlerini koyucaksin hamilelik tablosu yapicaksin
Canim cooook sevindim.insallah yolunda gidecek her sey.Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin..
insallah canim kan testi yaptirmasam inanmiyicam qaliba halen inanamiyorum kan testi yaptirmak istiyorum bir an once
sagol canim o zaman ardimdan geliceksin gec yumurtamaysa insallah hamileyimdir insallah sende bu ay hamilesindir
Insallah canim Rabbim benim yzumu kara cikartmasin
sagol gulum amin insallah darisi sizlere insallah hamileyimdir

yok canım henüz başlamadı zaten bat yarın.. sende evdeki testlerle ugraşma artık varsa kanda mutlaka belli olur.. git ve hayırlı haberlerini ver bize biraz teselli bulalım :)

inşallah canım bi süre ara vericem daha sonra da Allah nasip ederse olur artık.. sen niye yapmadın tablonu hala

yok canım henüz başlamadı zaten bat yarın.. sende evdeki testlerle ugraşma artık varsa kanda mutlaka belli olur.. git ve hayırlı haberlerini ver bize biraz teselli bulalım :)
bebişim 11 eylül değilmiydi senin bat hem daha gelmemiş bile neden karalar bağladın ki

etlk zubeyde hanım cnm
Orası da büyük sanırım.. Hadi bakalım inşallah sorunsuz halledersin filmi..

Inşallah canım inşallah biz de ardından geliriz bir an önce.. Sağlıklı hayırlı evlatlar versin Allahım hepimize..

Kizlar bende bir iki gundur herkesin ruyasina girer oldum.... gelen gecen hamile misin diye sorup duruyo.... hayir olsun ♥♥♥

Sağol canım bu kistin adını bile bilmiyordum şimdi kistle yatıp kalkıyorum doktorlar ameliyat diyor sonra altı ay deneme ve tüp bebek ama bu süre içinde kist tekrarlayadabilir ben ilk evlendiğimde başka kontrale gitmiştim o zaman öğrendim küçülsün diye uzun süre doğum kontrol hapı kullandım son gittiğim dr rahim filmi çekti tüpler açık çıktı adettin 21. günü progesterona bakıldı yumurtlama var hamile kabilirsin 6 ay dene dedi bu dördüncü ayımdı dün adet gördüm sanırım normal yola olmayacak 23 benim doğum tarihim elazığın plakası sanırım ben manisalyım senin memleket neresi

Kizlar bende bir iki gundur herkesin ruyasina girer oldum.... gelen gecen hamile misin diye sorup duruyo.... hayir olsun ♥♥♥

Al bendende o kadar..
bu aralar beni ruyasinda goren gorene ariyorlar hamile misin diye ...

dun davetliydik ve kv'de ordaydi.. bana diyorki herkesin icinde ne zaman birakcaksin hapi hadi artik cocuk yap..

eger cocugun olmasa ben sana sorarim dedi yaa

Benim bugün 14. Günüm adetimin. Haftaya pazara kadar ilişki yasak. Atesimi ölçüyorum ama sizce test de yapsam mi yoksa boşuna israf etmeyim mi nasılsa kaciririm diyerek??

Bu kayinvalidelerin hepsi oyle galiba canim... hayirlisi artik... sen korunuyor muydun ?
Ben daha yeni yumurtlayanlardanim... hemen herkesi ruyasina girmem ne biliim sacma gibime geldi... ailemizin en yaslisida kucagimda bebek varken gormus... ablamlar falanda.... hayirlisi

Ne kadar dengesizler canım yaaa sen takma ama bu lafları cokta tın tın de geç

Yaa evet cok tuhaf bi olay aslinda.. biz hic kimseye demedik cocuk istediyimizi kornumayi biraktigimi falan..
herkes bizi cocuk yapmazlar daha cunku cok seyahat ediyoruz.. ben cok susluymusum (vucudum icin cocuk yapmazmisim) bol bol dedikodu..
ama cok tuhaf buldum beni gormeleri aramalari.. (tamda bu zamanlarda) hayirlisi canim tabi..

kv hic sorma yaa zaten stresligim adetimi bekliyorum (insallah gelmezler) kocis kizdi verdi lafini ben uzuldum ama korkuyorum artik ve bir an once olsun istiyorum..
evet canim korundum iki yil.. biraktim gecen ay (hemen olmaz belki biliyorum) ama bende bu ay gec yumurtladim 18.gun :44::44:
bilmiyorum olcak mi olmiycakmi ?
sende ates olcme topigindesin gordum bende basladim suan iyi gidiyorum atesim yukseliyo ama bende hic belirti yok canimm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…