Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

acayip sinir oldum suan. ona mi kalmis sizin cinsel yasanyiniz. terbiyesiz insan ya... allahim hepsini sana havale ediyorum bu modellerin... cahil insan.

Benim bugün 14. Günüm adetimin. Haftaya pazara kadar ilişki yasak. Atesimi ölçüyorum ama sizce test de yapsam mi yoksa boşuna israf etmeyim mi nasılsa kaciririm diyerek??

cnm. magdem korunacaksin israf etme bence. atesinden takip ederiz.

Ne kadar dengesizler canım yaaa sen takma ama bu lafları cokta tın tın de geç

Canim gec falanda insan nasil uzuluyo beni nasil bozdu oyle herkesin icinde kimi hamile kimi cocuklu..

zaten adetimi bekliyorum belirti ariyorum stresligim onunda boyle demesi bi baski gibi hisetim cok kotu oldum..
bir an once olsun istiyorum bu ay olmasa belkide hakli kadin diye uzulcem..

acayip sinir oldum suan. ona mi kalmis sizin cinsel yasanyiniz. terbiyesiz insan ya... allahim hepsini sana havale ediyorum bu modellerin... cahil insan.

cnm. magdem korunacaksin israf etme bence. atesinden takip ederiz.

Cutem canim benim aklima gelmedin degil keske burda olsada lafini verse diyodum..

yaa goruyosun bir insana ne kadar baski yapiliyo..
ona neyse bide diyo sen bana birak git calis..
oldu gozlerim doldu canimm..

ben elazığlıyımda onun için sordum..
ayrıca senin tedavinde yaş önemli..hiiiiçççççççç üzme kendini hem gençsin hemde en önemlisi yumurtlama oluyor tüplerin açık tüpbebek ile çokk rahat beişin olur

Ben ekim topiğine kaçtım kızlar bugün geldi kırmızılar ( inşallah bi dahaki aya..sağlıcakla kalın

Amann sen dedikodulara kulak vermemeye calis canim... gecen haftalarda da uzak akrabalardan biri dedikodumu cikarmis ... o zamanlarda da hastayim tabi beeni arayip tebrik ediyorlardi... dddim hamileyim benden baska herkes biliyo galiba nasil oluyorsa
Yok deyip susuyordum bende
Bende de kasiklarda var bir kipirdamalar ama hayirlisi artik
Rabbim isteyen herkese bian evvel bu mutlulugu yasatmayi nasip etsin
Sen evliligini tadina cikar boosver.. disarfan gelen seslere kulagini tika

Cutem canim benim aklima gelmedin degil keske burda olsada lafini verse diyodum..

yaa goruyosun bir insana ne kadar baski yapiliyo..
ona neyse bide diyo sen bana birak git calis..
oldu gozlerim doldu canimm..

ah kuzum benim.
dr. bana demistiki once karar ver. cocugu kaynananlar icin mi doguracaksin? yoksa kendin icin mi? sen kocandan mi cocuk istiyrsun? yoksa sadece cocuk sahibi olmak mi? once sacma gelmisti. ama dusundum. adam hakli. inan cok farkli seyler bunlar. baya vaktimi aldi karar vermk. ben kocamdan aile olmak icin bebebk istiyrm. sen de bunu ii dusun. bak karar verince rahatlarsin.

benimki de konusup duruyor. ben bakarim cocuga. size yakin tasinalim (binanin cami bizim evden gozukuyr. o kadar yakina gelmek istiyr). kocam yok dedi tabi. ya kadin. ben bu cocugu kendim icin doguruyrm. her hareketini ve anini kendim gormek istiyrm. sana ne oluyr. sen kimsin.arada gel gor ve gitttt. yeter bu kadar mudahil.olma hayatlarimiza dimi. ama yokkkk... gelini huzursuz etmek birinci kural onlar icin.

neyse kadin bana ben bakarim yazliga gotururum onu fila diyr. o zaman da gebe degilim. kusura bakmayin. annesiz hicbir yere godemez dedim. gider gider aaa bisey olmaz dedi. ben de olmaz gidemez. izin vermem dedim.
simdi bunu dedi de eline ne gecyi dimi. hicbisi..beni deli etti ya mutlu oldu. ben de bunaltmasin diye bu kez soylemedim. kimseler bilmiyr. 3 ay bitsin bakalriz o zaman...

yani canim. terbiuesiz terbiyesizdir...yapacak birsey yok.
ben daha dun yazmistim ya gelin diye bunalttilar diye. demin aramis dun yemege gidelim dedik olmadi..... ayyyyy kan beynime sicradi. size isimiz oldugunu aoylemistim dedim... bozuldu baya. alel acele kapatti telefonu uyuz....

sen de deki o kadina: benim cinsel hayatim beni ilgilendirir. bej bu cocugu senin icin degil kendi aolem icin doguruyorum diye. .

Canim terbiyesiz ki ne terbiyesiz benden hem cocuk dogurmami hem calismami (onlara yardimci oluyorum ya maddi yonden) hemde super bir gelin olmami ogluna super bir kadin olmayi.. amanda buyuteyim bunu arkadaslarinin yaninda, hep iltifat falan istiyor..
Kendisi cocuk aslinda..

Ama tabiki biz kocisimle bebek istiyoruz.. ve cok dusunduk karar aldik beraber.. biz 7 yildir beraberiz ikimizden bir parca olsun istiyoruz cok seviyoruz cocuklari bizim cocugumuzu sevme zamani geldi artik. ve zaten kocam vermem diyo annesine acik acik (hosuma gitmiyo degil yanii)

Dusunmuyo ki.. benim hastaligim vardi biliyosun (agir ilaclar felan ) yani zaten ben korkuyorum (olurmu olmaz diye) bide boyle diyince nasil uzuldum..
insallah olur canim hayirlisi..

Vallaha canim allah"tan kocamda benim yanimda..
yoksa durmam bunlarin yaninda..
Hayirlisi canim insallah kasik agrilarin bi belirtidir..
bende yok yaa kasikta hafif hafif kipirdamalaar var dedigin gibi ama umutlanmak istemiyorum (uzulmemek icin)
Senin beklenmeyen bat ne zaman ??

kizlar ben simdi test yaptim hic bir sey cikmadi dunde boyle olmusdu sabah testim silik cikti aksam yatarken yaptim hic birsey cikmadi
bugunde sabah idrarimla yaptigim silik baya ama simdi yaptigimda hic birsey cikmadi
bu nasil bir is annnalayamiyorum ya bebegim cok kucuk o yuzden boyle oluyor testlerim, yada ben bosuna uzulucem kahr olucam cok kotu durumdayim neye inanacagima sasirdim

Vallaha canim allah"tan kocamda benim yanimda..
yoksa durmam bunlarin yaninda..
Hayirlisi canim insallah kasik agrilarin bi belirtidir..
bende yok yaa kasikta hafif hafif kipirdamalaar var dedigin gibi ama umutlanmak istemiyorum (uzulmemek icin)
Senin beklenmeyen bat ne zaman ??[/QUOTE]
Kocan yaninda olsun gerisini salla canim
Beni..bat 13 eylul normalde ama gecen ayki kimyasal gebelik sonucu yumurtlama gunumde sasti... adetimde de gecikme olabilecegini dusu uyoeum hayirlisi.....

canım dedğin gibi hamilelik çok yeni olduğu için olabilir emin olmak ve içini rahatlatmak için yarın hemen kan testi yaptır. inşallah vardır bebişin :)

Auy allahim ya bizim kaynanalar ayni fabrika çıkış sanırım benimkide ne zaman cocuk yapcan yapsana diyo arkasından ebruda cocuk yapcaak yüz yok diyo allahim ya cildirtiyo.bida soylerse dicem ki yapacagim gece sans haber veririm )))

Ayyy sinir oluyorum bbmkide ilk zamnkar oyle yapti evlendik ertesi gunu cocuk yao sakin.korunma dedi sananeyse bn dymazdan gldm otrdu kaldi yemedi icmedi bebek ya korunma hap icme bebek yap ayyy sanane ya bn severek.evlenmisim kocamla hayatmn.tafni ckarcm.sannae.yne.sustun.bunlar.demesn.mi.bundan sonra iliskijizde bende yaninizda olcam nercvani.tutcam.cikamadin.dye cocuk olcak dye bende tersledm.siz bnn mahreniyetmi nasil.bu sekilde sakiz edersiniz.dye bana cocugun olmadiginda grcem bende seni dyo Allahim.onun agzna laf vermesn ins saglikoi ozursuz kusursz bebk.nasip etsn bana

Dur sercem soluklan biraz.... daha kucuk demek ki... o nedenle sabahki ilk idrarda gorunuyordur olamaz mi ?. Sabahki ilk idrar hcg nin ust duzeyde oldugu saatlerdir diye biliyorum.... sen sabahta gap istersen gun icerisinde gununden sonra yapsan daha iyi olmaz mi batdasim sen gonlunu ferah tut ♥♥♥

cnm. aksamlari testi yanlis yaptigindan yuz de yuz eminim.
henuz bebisin cok kucuk ve idrarda betahcg cok az. sabah idrari yogun oldugu icin testte direk cikar. ama gun icinde sivi tumetiriz ve idrarimiz sulanir. onun icinde az olan betahcg iyice azalir ve testte cikmayabilir. sen simdi 3 saat idrarini tut. aivi tuketme. corba bile. sonra yap bak goreceksin yine cikacak testte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…