Al bendende o kadar..
bu aralar beni ruyasinda goren gorene ariyorlar hamile misin diye ...
dun davetliydik ve kv'de ordaydi.. bana diyorki herkesin icinde ne zaman birakcaksin hapi hadi artik cocuk yap..
eger cocugun olmasa ben sana sorarim dedi yaa
Benim bugün 14. Günüm adetimin. Haftaya pazara kadar ilişki yasak. Atesimi ölçüyorum ama sizce test de yapsam mi yoksa boşuna israf etmeyim mi nasılsa kaciririm diyerek??
Ne kadar dengesizler canım yaaa sen takma ama bu lafları cokta tın tın de geç
acayip sinir oldum suan. ona mi kalmis sizin cinsel yasanyiniz. terbiyesiz insan ya... allahim hepsini sana havale ediyorum bu modellerin... cahil insan.
cnm. magdem korunacaksin israf etme bence. atesinden takip ederiz.
Sağol canım bu kistin adını bile bilmiyordum şimdi kistle yatıp kalkıyorum doktorlar ameliyat diyor sonra altı ay deneme ve tüp bebek ama bu süre içinde kist tekrarlayadabilir ben ilk evlendiğimde başka kontrale gitmiştim o zaman öğrendim küçülsün diye uzun süre doğum kontrol hapı kullandım son gittiğim dr rahim filmi çekti tüpler açık çıktı adettin 21. günü progesterona bakıldı yumurtlama var hamile kabilirsin 6 ay dene dedi bu dördüncü ayımdı dün adet gördüm sanırım normal yola olmayacak23 benim doğum tarihim elazığın plakası sanırım ben manisalyım senin memleket neresi
İnşallah cnm kirmizilari bekkiorum artikuffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaa neyse cnm obr aya inşşşşşşşşşşş
1.2 cikti benim hep öyle çıkıyorcanım değerin 0 mı çıktı?
Arkadaşlarrrr kan verdim,beklemedeyim dua edin bana beta hcg yüksek çıksın
Yaa evet cok tuhaf bi olay aslinda.. biz hic kimseye demedik cocuk istediyimizi kornumayi biraktigimi falan..
herkes bizi cocuk yapmazlar daha cunku cok seyahat ediyoruz.. ben cok susluymusum (vucudum icin cocuk yapmazmisim) bol bol dedikodu..
ama cok tuhaf buldum beni gormeleri aramalari.. (tamda bu zamanlarda) hayirlisi canim tabi..
kv hic sorma yaa zaten stresligim adetimi bekliyorum (insallah gelmezler) kocis kizdi verdi lafini ben uzuldum ama korkuyorum artik ve bir an once olsun istiyorum..
evet canim korundum iki yil.. biraktim gecen ay (hemen olmaz belki biliyorum) ama bende bu ay gec yumurtladim 18.gun :44::44:
bilmiyorum olcak mi olmiycakmi ?
sende ates olcme topigindesin gordum bende basladim suan iyi gidiyorum atesim yukseliyo ama bende hic belirti yok canimm yaa
Cutem canim benim aklima gelmedin degil keske burda olsada lafini verse diyodum..
yaa goruyosun bir insana ne kadar baski yapiliyo..
ona neyse bide diyo sen bana birak git calis..
oldu gozlerim doldu canimm..
İnşallah cnm kirmizilari bekkiorum artik
1.2 cikti benim hep öyle çıkıyor
Hayirlisi olsun cnm Rabbim yüzüne gülsün bat nezaman
ah kuzum benim.
dr. bana demistiki once karar ver. cocugu kaynananlar icin mi doguracaksin? yoksa kendin icin mi? sen kocandan mi cocuk istiyrsun? yoksa sadece cocuk sahibi olmak mi? once sacma gelmisti. ama dusundum. adam hakli. inan cok farkli seyler bunlar. baya vaktimi aldi karar vermk. ben kocamdan aile olmak icin bebebk istiyrm. sen de bunu ii dusun. bak karar verince rahatlarsin.
benimki de konusup duruyor. ben bakarim cocuga. size yakin tasinalim (binanin cami bizim evden gozukuyr. o kadar yakina gelmek istiyr). kocam yok dedi tabi. ya kadin. ben bu cocugu kendim icin doguruyrm. her hareketini ve anini kendim gormek istiyrm. sana ne oluyr. sen kimsin.arada gel gor ve gitttt. yeter bu kadar mudahil.olma hayatlarimiza dimi. ama yokkkk... gelini huzursuz etmek birinci kural onlar icin.
neyse kadin bana ben bakarim yazliga gotururum onu fila diyr. o zaman da gebe degilim. kusura bakmayin. annesiz hicbir yere godemez dedim. gider gider aaa bisey olmaz dedi. ben de olmaz gidemez. izin vermem dedim.
simdi bunu dedi de eline ne gecyi dimi. hicbisi..beni deli etti ya mutlu oldu. ben de bunaltmasin diye bu kez soylemedim. kimseler bilmiyr. 3 ay bitsin bakalriz o zaman...
yani canim. terbiuesiz terbiyesizdir...yapacak birsey yok.
ben daha dun yazmistim ya gelin diye bunalttilar diye. demin aramis dun yemege gidelim dedik olmadi..... ayyyyy kan beynime sicradi. size isimiz oldugunu aoylemistim dedim... bozuldu baya. alel acele kapatti telefonu uyuz....
sen de deki o kadina: benim cinsel hayatim beni ilgilendirir. bej bu cocugu senin icin degil kendi aolem icin doguruyorum diye. .
Amann sen dedikodulara kulak vermemeye calis canim... gecen haftalarda da uzak akrabalardan biri dedikodumu cikarmis ... o zamanlarda da hastayim tabibeeni arayip tebrik ediyorlardi... dddim hamileyim benden baska herkes biliyo galiba nasil oluyorsa
Yok deyip susuyordum bende
Bende de kasiklarda var bir kipirdamalar ama hayirlisi artik
Rabbim isteyen herkese bian evvel bu mutlulugu yasatmayi nasip etsin
Sen evliligini tadina cikar boosver.. disarfan gelen seslere kulagini tika
kizlar ben simdi test yaptim hic bir sey cikmadi dunde boyle olmusdu sabah testim silik cikti aksam yatarken yaptim hic birsey cikmadi
bugunde sabah idrarimla yaptigim silik baya ama simdi yaptigimda hic birsey cikmadi
bu nasil bir is annnalayamiyorumya bebegim cok kucuk o yuzden boyle oluyor testlerim, yada ben bosuna uzulucem kahr olucam cok kotu durumdayim neye inanacagima sasirdim
Teşekkürler canım benim bat bu gün ama 4gun önce hayalet çizgiyi görmüştüm :) şimdi içim rahat etsin diye geldim bekliyorum sonucu
Al bendende o kadar..
dun davetliydik ve kv'de ordaydi.. bana diyorki herkesin icinde ne zaman birakcaksin hapi hadi artik cocuk yap..
Canim sen bursa da misin ?Silik cizgiyi gorduysen vardir cnm bende dana gözü kadar tek çizgi cikio
Al bendende o kadar..
Dur sercem soluklan biraz.... daha kucuk demek ki... o nedenle sabahki ilk idrarda gorunuyordur olamaz mi ?. Sabahki ilk idrar hcg nin ust duzeyde oldugu saatlerdir diye biliyorum.... sen sabahta gap istersen gun icerisinde gununden sonra yapsan daha iyi olmaz mi batdasimkizlar ben simdi test yaptim hic bir sey cikmadi dunde boyle olmusdu sabah testim silik cikti aksam yatarken yaptim hic birsey cikmadi
bugunde sabah idrarimla yaptigim silik baya ama simdi yaptigimda hic birsey cikmadi
bu nasil bir is annnalayamiyorumya bebegim cok kucuk o yuzden boyle oluyor testlerim, yada ben bosuna uzulucem kahr olucam cok kotu durumdayim neye inanacagima sasirdim
kizlar ben simdi test yaptim hic bir sey cikmadi dunde boyle olmusdu sabah testim silik cikti aksam yatarken yaptim hic birsey cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?