ısrarlara dayanamadım yazıyım bari :) yani ilişki pozisyonuyla ilgili bu rahim kanalından spermin akış durumunu olumlu etkileyen ve
dışarı doğru akışını engellemek için kadının önde erkeğin arkada olduğu pozisyon yani :) spermler daha hızlı ilerliyor bu durumda da bu kadar yeter mi ayy nasıl yazacağımı bilemedim :)
Ben pek anlayamadımn anlayanız varmı kızlarrr :)))))
ısrarlara dayanamadım yazıyım bari :) yani ilişki pozisyonuyla ilgili bu rahim kanalından spermin akış durumunu olumlu etkileyen ve
dışarı doğru akışını engellemek için kadının önde erkeğin arkada olduğu pozisyon yani :) spermler daha hızlı ilerliyor bu durumda da bu kadar yeter mi ayy nasıl yazacağımı bilemedim :)
cnmmm ya bz pek anlayamdk smdi söleyecegm seyden özür dlerm amaaaaa domalma gbimiiiiii
aynen dediğin gibi canım:)) Rahim eğimli ya o nedenle yastık koyulur poponun altına mesela , işte o eğim o pozisyona uygunmuş güvenilir sitelerde bu bilgiler var ve ben ilk kızıma bu yöntemlerle hamile kaldım ve ondan öceki düşüğümde de, ve sonraki iki düşüğümdede tecrübeyle sabittir :)) 4 kez hamile kaldım yani en sonuncu geçen aydı kimyasal gebelik olmuş ama
ayyyyy cnm bnm yaaaaa cok saol allh razı olsnnnnnnnnnn hemen denemek lazm oyle yaptktan snra ynede yataga yattn mı
kızlar ben kaçtım işler beni bekliyor öptümm hepinizi canlarım
tamam ilk iliski bugun insallah bebegim tutunurserçem adet bitiminden hemen sonra olurmu bilmiyorum canım bazı topiklerde ouduğuma göre adetten hemen sonra ilişkiyle hamile kalanlarda var yani hiçbir fırsatı kaçırmamak lazım :)
bende oyleyim bu son 3 ayi tamamen oyleyim esime caktirmamaya calisiyorum ama bebek fikri yaptigina eminim bir hamile kala bilsem onnan sonrav duzelir heraldeyaaaaaaa cok utnyorum amayaaa şey ben eşimi cok seviyorum ama nler denedysem ilişkden zevk alamyorum napcm yardmm ltfenn sevgimmmmm
canim sende mi qurbet gelinisin bende rusyada yasiyorumKizlar yani ben fransada kaliyorum ve hic duymadim....
ne diyorlar onun adina onu bile bilmiyorum..
insallah canim deniycem.. yastiklar felan..
iste bu biraz zor oluyo bebek dusununcecanım sana çook önemli bir tavsiyem var, biraz ayıp olacak ama bebişinizin çabuk olmasını istiyorsanız eğer kadınında erkekten hemen sonra orgazm olması gerekiyor rahim kasılmaları spermlerin daha çabuk yumurtaya ulaşmasını sağlıyor ve daha çok sayıda sperm yumurtaya canlı olarak ulaşıyor bu gerçekten çok önemli birtane daha var ama daha ayıp diye yazamıyomm :))
ben de anlamamisdim ama sonra anladimısrarlara dayanamadım yazıyım bari :) yani ilişki pozisyonuyla ilgili bu rahim kanalından spermin akış durumunu olumlu etkileyen ve
canim ya uzulme insallah bebegin bunlara bakmaz tutunur annesine cok problemi olupta hamile kalan cok sende o kadar buyutulucek problem yok bence doktorun herseyi guzellesidiricektir emin ol Rabbim yardimcin olsunkızçeler ben geldim...( benim bu ay bir beklentim kalmadı... gerçi yarın daha da netleşir ama... hsg yi çeken doktor rahim ağzını komple tıkayan 2 polip ve üst kısımda uzunca bir polip olmak üzere 3 tane polip gördü... muhtemelen doktorunuz da histeroskopi için sizinle görüşecek dedi... yani bu şelikde spermlerin yumurtalıklara ulaşması çok zor dedi... (( tüpler açık o konuda sıkıntı yok en azından bu ay tatil falan ayarladık iyice bir dinlenip kafamı boşaltayım... gelen ay hemen histeroskopimi olurum sonra yine beklemeye devam... üzüldüm ama yapacak birşey yok... Allah beterinden korusun...
tamam ilk iliski bugun insallah bebegim tutunur
bende oyleyim bu son 3 ayi tamamen oyleyim esime caktirmamaya calisiyorum ama bebek fikri yaptigina eminim bir hamile kala bilsem onnan sonrav duzelir heralde
canim sende mi qurbet gelinisin bende rusyada yasiyorum
Canim ben fransada dogdum buyudum.. esimde..
Allah yardimcin olsun gurbet gelini olmak cok zor aileden uzak
evet cok zor yalnizlik boguyor insani tanimadigin kisilerin yaninda kalinca ama sen iyisin orda buyumussun ben 1 yil 4 aydir esim icin burdayim yani bir o birde ben varim burda baska kimsemiz yok bir bebegimiz olsa yalnizligim gider belkide hic kendimi yalniz hiss etmem o zaman kismettamam ilk iliski bugun insallah bebegim tutunur
bende oyleyim bu son 3 ayi tamamen oyleyim esime caktirmamaya calisiyorum ama bebek fikri yaptigina eminim bir hamile kala bilsem onnan sonrav duzelir heralde
Canim ben fransada dogdum buyudum.. esimde..
Allah yardimcin olsun gurbet gelini olmak cok zor aileden uzak
evet cok zor yalnizlik boguyor insani tanimadigin kisilerin yaninda kalinca ama sen iyisin orda buyumussun ben 1 yil 4 aydir esim icin burdayim yani bir o birde ben varim burda baska kimsemiz yok bir bebegimiz olsa yalnizligim gider belkide hic kendimi yalniz hiss etmem o zaman kismet
Canim insallah bebegin olur ve onunla zaman gecirirsin..
Evet benim butun aile burda.. daha kolay ama turkiyeden ailesini terk edip gelen de cok !!
uzuluyorum onlara allah sabir versin..
kızlar benimde ve kasiklarimda agrilar başladı dizlerimdee sancı var tam olarak benim adet belirtim geliyor herhalde kirmizilar :-( eylüle mı transfer olacak acaba :'(
tamam ilk iliski bugun insallah bebegim tutunur
iste bu biraz zor oluyo bebek dusununce
ben de anlamamisdim ama sonra anladim
canim ya uzulme insallah bebegin bunlara bakmaz tutunur annesine cok problemi olupta hamile kalan cok sende o kadar buyutulucek problem yok bence doktorun herseyi guzellesidiricektir emin ol Rabbim yardimcin olsun
kızçeler ben geldim...( benim bu ay bir beklentim kalmadı... gerçi yarın daha da netleşir ama... hsg yi çeken doktor rahim ağzını komple tıkayan 2 polip ve üst kısımda uzunca bir polip olmak üzere 3 tane polip gördü... muhtemelen doktorunuz da histeroskopi için sizinle görüşecek dedi... yani bu şelikde spermlerin yumurtalıklara ulaşması çok zor dedi... (( tüpler açık o konuda sıkıntı yok en azından bu ay tatil falan ayarladık iyice bir dinlenip kafamı boşaltayım... gelen ay hemen histeroskopimi olurum sonra yine beklemeye devam... üzüldüm ama yapacak birşey yok... Allah beterinden korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?