Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

yazdin iste oldu bitti ...

cnmmm ya bz pek anlayamdk smdi söleyecegm seyden özür dlerm amaaaaa domalma gbimiiiiii

cnmmm ya bz pek anlayamdk smdi söleyecegm seyden özür dlerm amaaaaa domalma gbimiiiiii

aynen dediğin gibi canım:)) Rahim eğimli ya o nedenle yastık koyulur poponun altına mesela , işte o eğim o pozisyona uygunmuş güvenilir sitelerde bu bilgiler var ve ben ilk kızıma bu yöntemlerle hamile kaldım ve ondan öceki düşüğümde de, ve sonraki iki düşüğümdede tecrübeyle sabittir :)) 4 kez hamile kaldım yani en sonuncu geçen aydı kimyasal gebelik olmuş ama

ayyyyy cnm bnm yaaaaa cok saol allh razı olsnnnnnnnnnn hemen denemek lazm oyle yaptktan snra ynede yataga yattn mı

ayyyyy cnm bnm yaaaaa cok saol allh razı olsnnnnnnnnnn hemen denemek lazm oyle yaptktan snra ynede yataga yattn mı

tabi canım yastık koyup en azından yarım saat kalkmamak lazım birde tükürük spermi öldürüyormuş bilginize şimdi onunda ayrıntılarını sormayın amaaa :)) hihihi

kızçeler ben geldim... ( benim bu ay bir beklentim kalmadı... gerçi yarın daha da netleşir ama... hsg yi çeken doktor rahim ağzını komple tıkayan 2 polip ve üst kısımda uzunca bir polip olmak üzere 3 tane polip gördü... muhtemelen doktorunuz da histeroskopi için sizinle görüşecek dedi... yani bu şelikde spermlerin yumurtalıklara ulaşması çok zor dedi... (( tüpler açık o konuda sıkıntı yok en azından bu ay tatil falan ayarladık iyice bir dinlenip kafamı boşaltayım... gelen ay hemen histeroskopimi olurum sonra yine beklemeye devam... üzüldüm ama yapacak birşey yok... Allah beterinden korusun...

serçem adet bitiminden hemen sonra olurmu bilmiyorum canım bazı topiklerde ouduğuma göre adetten hemen sonra ilişkiyle hamile kalanlarda var yani hiçbir fırsatı kaçırmamak lazım :)
tamam ilk iliski bugun insallah bebegim tutunur
yaaaaaaa cok utnyorum ama yaaa şey ben eşimi cok seviyorum ama nler denedysem ilişkden zevk alamyorum napcm yardmm ltfenn sevgimmmmm
bende oyleyim bu son 3 ayi tamamen oyleyim esime caktirmamaya calisiyorum ama bebek fikri yaptigina eminim bir hamile kala bilsem onnan sonrav duzelir heralde

Kizlar yani ben fransada kaliyorum ve hic duymadim....
ne diyorlar onun adina onu bile bilmiyorum..

insallah canim deniycem.. yastiklar felan..
canim sende mi qurbet gelinisin bende rusyada yasiyorum

iste bu biraz zor oluyo bebek dusununce
ben de anlamamisdim ama sonra anladim
canim ya uzulme insallah bebegin bunlara bakmaz tutunur annesine cok problemi olupta hamile kalan cok sende o kadar buyutulucek problem yok bence doktorun herseyi guzellesidiricektir emin ol Rabbim yardimcin olsun

ben ilaç kullanmadan adet olamıyorum bi yandan da çocuk istiyoruz ovulasyon testi de yapıyorum ama hep negatif napıcam bilmiyorm dr randevusu alacam bakalım

merhaba kızlarrr napıosunuz bakalım ben yoğun iş ve hayat temposundan sizlere sık cvp yazamıyorum..reglimin son günleri..ondan sonra başlasın mik mikler Rabbim hayırlısıyla gönlümüze göre versin..benm eşimde çok istiyo bizim kumbramız var çocuğumuz için yapmıştım oraya her para atışında buda babasından diyor içim kopuyo o güzel haberi aldığında öyle bir sevinecekki aah kızlar aaahh

kızlar benimde ve kasiklarimda agrilar başladı dizlerimdee sancı var tam olarak benim adet belirtim geliyor herhalde kirmizilar :-( eylüle mı transfer olacak acaba :'(

Son düzenleme:
kızlar benimde ve kasiklarimda agrilar başladı dizlerimdee sancı var tam olarak benim adet belirtim geliyor herhalde kirmizilar :-( eylüle mı transfer olacak acaba :'(

canım ya bende aynı durumdayım 2 gun once basladı kasıklarım ve sol kasıgım batıyo gıbı hele yururken bacaıma bıle vuruyor agrısı anlamıyorum kı adet oncesı de bende kasık agrısı oluyor sankı bu sabah da regl oncesı gelen akıntı gıbı geldı benım bole akıntı gelır 1-2 gun ıcıde kahverengı gelmeye baslardı ve regl olurdum ,butun umitlerim sabah suya dustu aynı durumdayım sanırım regl olcam bende .. hamile olunca nasıl oluyor onu da bılmyorum kı karşılaştırayım ..

bn 15 aydr böleym cnm ya 15 aydrda bebek istyoruz

hsgldn hayatmmmmm bnde obr ay doktora gtcem esmle rahm flmi actyomu doktor nler istyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…