Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

O oooo canim sende az cekmemissin...
Psikolojik olarak maafediyorlar .... bende pek boyle sikintilar olmuyo cok sukur ama sizleri boylw yazilarini okudukca cok uzuluyorum inanin... Rabbim evinizdeki huzuru kimsee bozdurmasin... sag salim evlatlar nasip etsin ins ♥♥♥

canım dedğin gibi hamilelik çok yeni olduğu için olabilir emin olmak ve içini rahatlatmak için yarın hemen kan testi yaptır. inşallah vardır bebişin :)
okadar kotuyumki icim sanki durmus sanki saatler bile gecmiyor esimin yaninda yuzu qara cikmakdan hamile olmamakdan cok korkuyorum bu kadar sevindim bu kadar agladim nolur nasil olurum oyle olsa
yarinda yapicam erkenden test cok korkuyorum Allah bana yardim etsin bu kulunu gozu yasli uzgun birakmasin

Sercwm canim uzulmez misin... sinirleniyorum ama yigenimi uzme lutfen....
Sen boyle yaptikca etkilenir benim yigenim lutfen... o yigen gelecek sen yeter ki gonlunu ferah tut canim

cutem insallah oyledir o zaman bugun artik gec yarin yapayim insallah dedigin gibi cikar esim kan vermeye henuz erken diyor senin gunun gecmeden sen kendini hamile yaptin diyor bekle diyor sabr et diyor ama teste de cok sevinmisdi nolucak benim durumum

Kocan yaninda olsun gerisini salla canim
Beni..bat 13 eylul normalde ama gecen ayki kimyasal gebelik sonucu yumurtlama gunumde sasti... adetimde de gecikme olabilecegini dusu uyoeum hayirlisi.....[/QUOTE]

ahh ccanim gecmis olsun bilmiyodum..
bizim batlar ayniymis.. bende gec yumurtladim yaa bilmiyorum gec adet olurmuyum..
hayirlisi..

Haa canim vallaha ara soyle..
allah'im yarabim ne karisiyorlarsa sanki.. kendileri gelin olmadi mi ??

allah akil fikir versin boyle kadinlara..
yakinda yatagin altindan cikmasi sasarim zaten..

bizim batlar ayniymis.. bende gec yumurtladim yaa bilmiyorum gec adet olurmuyum..
hayirlisi..
Sagol canim... hayirlisi boyleymis...
Kimyasaldan sonra gec olabilirmis ama normal tarihimde ben yinede yaparim diye dusunuyorum idrar testini ben ckk zayifim nasil olacak olursa bilemiyorum :-(

acayip sinir oldum suan. ona mi kalmis sizin cinsel yasanyiniz. terbiyesiz insan ya... allahim hepsini sana havale ediyorum bu modellerin... cahil insan.

cnm. magdem korunacaksin israf etme bence. atesinden takip ederiz.

Tamam canım sağol öyle yapayım testlerimi diğer aya kullanırım artık :)

Kimyasaldan sonra gec olabilirmis ama normal tarihimde ben yinede yaparim diye dusunuyorum idrar testini ben ckk zayifim nasil olacak olursa bilemiyorum :-(

kiloyla alakasi yok cnm. benim arkadasim 45 kilo. ikiz dogurdu. boyu da uzun bu arada.

Kocan yaninda olsun gerisini salla canim
Beni..bat 13 eylul normalde ama gecen ayki kimyasal gebelik sonucu yumurtlama gunumde sasti... adetimde de gecikme olabilecegini dusu uyoeum hayirlisi.....

hayirlisi..[/QUOTE]

Cnm bende gec yumurtladim 18.gun. ve beklenen adetim 4 eylul du suan 33.gunum hala olamadim yaaa :-( patlamak üzereyim

bebişim 11 eylül değilmiydi senin bat hem daha gelmemiş bile neden karalar bağladın ki

geçen ay 11 idi bu ayda aynı diye düşündüm ama 30 gün sayınca 9 una geliyomuş canım.. regli olmadı evet ama kan testi yaptırdım 2.35 (
neyse dualarım size artık canım

hayirlisi..

Cnm bende gec yumurtladim 18.gun. ve beklenen adetim 4 eylul du suan 33.gunum hala olamadim yaaa :-( patlamak üzereyim[/QUOTE]

Ahh niye olmadan bebis yok mu ??

bencede kiloyla alakasi yoktur canim..
bende yapcam canim yaa haftaya cumartesi insallah yuzumumuz guler..
beklemek mesele..:18::18::18::18:

Merhaba kizlar nasilsiniz

ben agustosun 24 unde regl oldum Ovulation testini ilk yaptigim gun 2 eylul aksamiydi ve gulen yuzu gordum 4 eylulde yaptim ikinci cizgi cikti fakat gulmedi. ayin 6 sinda tekrar test yaptim gulen yuz cikti yine :) anlayamadim neden Boyle oldugunu.

regl dongum 35 ile 37 gun arasinda degisirken bu ay bir hafta erken olmustum. cok merak ettim neden Boyle oldugunu

doktorum tatilde offf geldginde hemen gidecegim

Son düzenleme:

Aah ah neler neler.cektm daha canm bu ne ki esimde atti.bni onlarn.onune onlarda etmi syrdi kemigimi yiyolar.smdide. esim hic korumadi bni hep annm babam dedi ama hep.dyrm Rabbim herseyi sorsun onlardan hepsini ins hepijizede guzel saglikli ozursuz kusursuz bebekler versin ve banada bende dedm zamaninda cocuk yapmazsan.byle olur deme.hakkiji.vermesin onlara

aynen canım benimde öyle oldu ya 4 eylülde yaptım çift çizgi,sonraki 2 gün silik çizgi , 7 eylülde yaptım yani dün yine çift çizgi, acaba 2 kere mi yumurtladık canım yaa :44: benimde 35 günde oluyor regl döngüm...

Haa canim vallaha ara soyle..
allah'im yarabim ne karisiyorlarsa sanki.. kendileri gelin olmadi mi ??

allah akil fikir versin boyle kadinlara..
yakinda yatagin altindan cikmasi sasarim zaten..

Halbuki kendide cekmis bu konuda 5 ay bebegi olmamis kaynanasi "biz seji dolun icin aldik! Bize torunnveremeyeceksen git ananin evine " demis sen Niye baski uyguluyrsun ki sncta ilk geceden gebe kalacaksin.dye biraz. Sart yok ki Allah nr zamn yazdiysa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…