- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
O oooo canim sende az cekmemissin...Ayyy sinir oluyorum bbmkide ilk zamnkar oyle yapti evlendik ertesi gunu cocuk yao sakin.korunma dedi sananeyse bn dymazdan gldm otrdu kaldi yemedi icmedi bebek ya korunma hap icme bebek yap ayyy sanane ya bn severek.evlenmisim kocamla hayatmn.tafni ckarcm.sannae.yne.sustun.bunlar.demesn.mi.bundan sonra iliskijizde bende yaninizda olcam nercvani.tutcam.cikamadin.dye cocuk olcak dye bende tersledm.siz bnn mahreniyetmi nasil.bu sekilde sakiz edersiniz.dye bana cocugun olmadiginda grcem bende seni dyo Allahim.onun agzna laf vermesn ins saglikoi ozursuz kusursz bebk.nasip etsn bana
Dur sercem soluklan biraz.... daha kucuk demek ki... o nedenle sabahki ilk idrarda gorunuyordur olamaz mi ?. Sabahki ilk idrar hcg nin ust duzeyde oldugu saatlerdir diye biliyorum.... sen sabahta gap istersen gun icerisinde gununden sonra yapsan daha iyi olmaz mi batdasimsen gonlunu ferah tut ♥♥♥
okadar kotuyumki icim sanki durmus sanki saatler bile gecmiyor esimin yaninda yuzu qara cikmakdan hamile olmamakdan cok korkuyorum bu kadar sevindim bu kadar agladim nolur nasil olurum oyle olsacanım dedğin gibi hamilelik çok yeni olduğu için olabilir emin olmak ve içini rahatlatmak için yarın hemen kan testi yaptır. inşallah vardır bebişin :)
okadar kotuyumki icim sanki durmus sanki saatler bile gecmiyor esimin yaninda yuzu qara cikmakdan hamile olmamakdan cok korkuyorum bu kadar sevindim bu kadar agladim nolur nasil olurum oyle olsa
yarinda yapicam erkenden test cok korkuyorum Allah bana yardim etsin bu kulunu gozu yasli uzgun birakmasin
cutem insallah oyledir o zaman bugun artik gec yarin yapayim insallah dedigin gibi cikar esim kan vermeye henuz erken diyor senin gunun gecmeden sen kendini hamile yaptin diyor bekle diyor sabr et diyor ama teste de cok sevinmisdi nolucak benim durumumcnm. aksamlari testi yanlis yaptigindan yuz de yuz eminim.
henuz bebisin cok kucuk ve idrarda betahcg cok az. sabah idrari yogun oldugu icin testte direk cikar. ama gun icinde sivi tumetiriz ve idrarimiz sulanir. onun icinde az olan betahcg iyice azalir ve testte cikmayabilir. sen simdi 3 saat idrarini tut. aivi tuketme. corba bile. sonra yap bak goreceksin yine cikacak testte.
Kocan yaninda olsun gerisini salla canimVallaha canim allah"tan kocamda benim yanimda..
yoksa durmam bunlarin yaninda..
Hayirlisi canim insallah kasik agrilarin bi belirtidir..
bende yok yaa kasikta hafif hafif kipirdamalaar var dedigin gibi ama umutlanmak istemiyorum (uzulmemek icin)
Senin beklenmeyen bat ne zaman ??
Auy allahim ya bizim kaynanalar ayni fabrika çıkış sanırımbenimkide ne zaman cocuk yapcan yapsana diyo arkasından ebruda cocuk yapcaak yüz yok diyo allahim ya cildirtiyo.bida soylerse dicem ki yapacagim gece sans haber veririm )))
Ayyy sinir oluyorum bbmkide ilk zamnkar oyle yapti evlendik ertesi gunu cocuk yao sakin.korunma dedi sananeyse bn dymazdan gldm otrdu kaldi yemedi icmedi bebek ya korunma hap icme bebek yap ayyy sanane ya bn severek.evlenmisim kocamla hayatmn.tafni ckarcm.sannae.yne.sustun.bunlar.demesn.mi.bundan sonra iliskijizde bende yaninizda olcam nercvani.tutcam.cikamadin.dye cocuk olcak dye bende tersledm.siz bnn mahreniyetmi nasil.bu sekilde sakiz edersiniz.dye bana cocugun olmadiginda grcem bende seni dyo Allahim.onun agzna laf vermesn ins saglikoi ozursuz kusursz bebk.nasip etsn bana
Sagol canim... hayirlisi boyleymis...ahh ccanim gecmis olsun bilmiyodum..
bizim batlar ayniymis.. bende gec yumurtladim yaa bilmiyorum gec adet olurmuyum..
hayirlisi..
acayip sinir oldum suan. ona mi kalmis sizin cinsel yasanyiniz. terbiyesiz insan ya... allahim hepsini sana havale ediyorum bu modellerin... cahil insan.
cnm. magdem korunacaksin israf etme bence. atesinden takip ederiz.
Sagol canim... hayirlisi boyleymis...
Kimyasaldan sonra gec olabilirmis ama normal tarihimde ben yinede yaparim diye dusunuyorum idrar testiniben ckk zayifim nasil olacak olursa bilemiyorum :-(
kiloyla alakasi yok cnm. benim arkadasim 45 kilo. ikiz dogurdu. boyu da uzun bu arada.
Kocan yaninda olsun gerisini salla canim
Beni..bat 13 eylul normalde ama gecen ayki kimyasal gebelik sonucu yumurtlama gunumde sasti... adetimde de gecikme olabilecegini dusu uyoeum hayirlisi.....
bebişim 11 eylül değilmiydi senin bat hem daha gelmemiş bile neden karalar bağladın ki
ahh ccanim gecmis olsun bilmiyodum..
bizim batlar ayniymis.. bende gec yumurtladim yaa bilmiyorum gec adet olurmuyum..
hayirlisi..
Sagol canim... hayirlisi boyleymis...
Kimyasaldan sonra gec olabilirmis ama normal tarihimde ben yinede yaparim diye dusunuyorum idrar testiniben ckk zayifim nasil olacak olursa bilemiyorum :-(
Cnm bende gec yumurtladim 18.gun. ve beklenen adetim 4 eylul du suan 33.gunum hala olamadim yaaa :-( patlamak üzereyim
Ahh niye olmadan bebis yok mu ??
O oooo canim sende az cekmemissin...
Psikolojik olarak maafediyorlar .... bende pek boyle sikintilar olmuyo cok sukur ama sizleri boylw yazilarini okudukca cok uzuluyorum inanin... Rabbim evinizdeki huzuru kimsee bozdurmasin... sag salim evlatlar nasip etsin ins ♥♥♥
Merhaba kizlar nasilsiniz
ben agustosun 24 unde regl oldum Ovulation testini ilk yaptigim gun 3 eylulde gulen yuzu gordum 4 eylulde yaptim ikinci cizgi cikti fakat gulmedi. ayin 6 sinda tekrar test yaptim gulen yuz cikti yine :) anlayamadim neden Boyle oldugunu.
regl dongum 35 ile 37 gun arasinda degisirken bu ay bir hafta erken olmustum. cok merak ettim neden Boyle oldugunu
doktorum tatilde offf geldginde hemen gidecegim
Haa canim vallaha ara soyle..
allah'im yarabim ne karisiyorlarsa sanki.. kendileri gelin olmadi mi ??
allah akil fikir versin boyle kadinlara..
yakinda yatagin altindan cikmasi sasarim zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?