aynen canım benimde öyle oldu ya 4 eylülde yaptım çift çizgi,sonraki 2 gün silik çizgi , 7 eylülde yaptım yani dün yine çift çizgi, acaba 2 kere mi yumurtladık canım yaa :44: benimde 35 günde oluyor regl döngüm...
Halbuki kendide cekmis bu konuda 5 ay bebegi olmamis kaynanasi "biz seji dolun icin aldik! Bize torunnveremeyeceksen git ananin evine " demis sen Niye baski uyguluyrsun ki sncta ilk geceden gebe kalacaksin.dye biraz. Sart yok ki Allah nr zamn yazdiysa o
Aah ah neler neler.cektm daha canm bu ne kiesimde atti.bni onlarn.onune onlarda etmi syrdi kemigimi yiyolar.smdide. esim hic korumadi bni hep annm babam dedi ama hep.dyrm Rabbim herseyi sorsun onlardan hepsini ins hepijizede guzel saglikli ozursuz kusursuz bebekler versin ve banada bende dedm zamaninda cocuk yapmazsan.byle olur deme.hakkiji.vermesin onlara
Aah ah neler neler.cektm daha canm bu ne kiesimde atti.bni onlarn.onune onlarda etmi syrdi kemigimi yiyolar.smdide. esim hic korumadi bni hep annm babam dedi ama hep.dyrm Rabbim herseyi sorsun onlardan hepsini ins hepijizede guzel saglikli ozursuz kusursuz bebekler versin ve banada bende dedm zamaninda cocuk yapmazsan.byle olur deme.hakkiji.vermesin onlara
Cnm kan testi yaptirma ihtimalin hicmi yok..esinle beraber gitsen..belirtilerin varmi pekikizlar ben simdi test yaptim hic bir sey cikmadi dunde boyle olmusdu sabah testim silik cikti aksam yatarken yaptim hic birsey cikmadi
bugunde sabah idrarimla yaptigim silik baya ama simdi yaptigimda hic birsey cikmadi
bu nasil bir is annnalayamiyorumya bebegim cok kucuk o yuzden boyle oluyor testlerim, yada ben bosuna uzulucem kahr olucam cok kotu durumdayim neye inanacagima sasirdim
Canim sen bursa da misin ?
INsallah canim teyzesi burdayim desin yavrum burda gobekler aticam halaylar cekicem yeterki olsun yeterki geldim desin annesine geliyorum diyor bazen bazende susuyor annesini uzuyor ama olsun uzulsemde sonunda gulmek varsa sonunda onun gelisini bilicemse uzulurum yeterki saglikli hayirli guzel huyu guzel evladim gelsin...Sercwm canim uzulmez misin... sinirleniyorum ama yigenimi uzme lutfen....
Sen boyle yaptikca etkilenir benim yigenim lutfen... o yigen gelecek sen yeter ki gonlunu ferah tut canim
Cnm kan testi yaptirma ihtimalin hicmi yok..esinle beraber gitsen..belirtilerin varmi peki
Bursaliyim cnm sen?
canim esim adetin gecdikden sonra gidelim diyor bakalim insallah yarin soylerim gitmeye razi gelir benim icin sonuc pozitfff olmasidi canimCnm kan testi yaptirma ihtimalin hicmi yok..esinle beraber gitsen..belirtilerin varmi peki
Bursaliyim cnm sen?
anlayamadim eger 2 kere yumurtladiysam 14 gun sonra regl olmam gerekiyor bu da ayin 20 si oluyor ki ben bu Kadar erken adet olacagima ihtimal veremiyorum. her guldugunde degerlendirdim umarim tutar canim allahim saglikli evlatlari en kisa surede nasip etsin insallah bebek isteyen herkesin kucagini doldursun yarabbim
kizlar ben simdi test yaptim hic bir sey cikmadi dunde boyle olmusdu sabah testim silik cikti aksam yatarken yaptim hic birsey cikmadi
Bugunde sabah idrarimla yaptigim silik baya ama simdi yaptigimda hic birsey cikmadi
Bu nasil bir is annnalayamiyorumYa bebegim cok kucuk o yuzden boyle oluyor testlerim, yada ben bosuna uzulucem kahr olucam cok kotu durumdayim neye inanacagima sasirdim
bende bursaliyim bursada yasiyorum cnm
Cnm zaten ilk idrarla cikan test önemli olan..gün icersinde alinan sivilar testleri etkiler bat nezamancanim esim adetin gecdikden sonra gidelim diyor bakalim insallah yarin soylerim gitmeye razi gelir benim icin sonuc pozitfff olmasidi canim
belirtim cok az mesala benim hep akintim olurdu simdi yok
birde hep adete yakin zamanlarda 6-7 gun kalsada iliski oldukda lekelenme olurdu simid en son iliskim de yokdu 6 gun 5 gun kala
bu kadar aklima henuz bunlar geldi ama quruluk bende hic olmamisdi
birde benim hic ama hic testimde silik cikmamisdi 10 gun kala da yapmisdigim var 1 gun kalada 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 bu gunler kala hep test yapmisim 1 kere olsun en ucuzunnan en pahalisina kadar ben ardi ardina silik cizgi gormemisdim en buyuk belirtim sabah idrarimla cikan testlerim
Bende bursaliyim bursada yasiyorum cnm
canlar topiğimizde bursadan çok arkadaş varmış maşallah :) nerelerdeniz acaba ??
Cnm zaten ilk idrarla cikan test önemli olan..gün icersinde alinan sivilar testleri etkiler bat nezaman
Ne tarafta oturuosun cnm
Yunuseli cnm malesef :-( sen?
Allah razi olsun evet boyle yazilar beni mutlu ediyor cok tesekkur ederim INSALLAH YINE TESTIMDE IKINCI CIZGINI GORURUMDE ICIM BIRAZ RAHATLARcanım uzme hemen kendinii ben sana güzel haberler vereyim içine umut olsun :)
senin için bebiş daha çok yeni ve sabah idrarı ile yapılan testler makbuldur yeni olduğu için akşam testinde hiç çıkmaz.değer arttıkça akşam testlerinde de çıkacak inşallah..
Sen her sabah yap akşam yapma tatlım gittikçe koyulaşacak inşallahIyi düşün iyi olsun kötü düşünme canım benim..
Allah razi olsun kizlar IYIKI VARSINIZ COK DESTEK CIKTINIZ BANACnm zaten ilk idrarla cikan test önemli olan..gün icersinde alinan sivilar testleri etkiler bat nezaman
Ne tarafta oturuosun cnm
5 gun kala silik cikmisdi birde bugun cikti sabah 3-4 gun var en son 15 agustos olmusdum adet ama 28-25 gun uzunluguCnm zaten ilk idrarla cikan test önemli olan..gün icersinde alinan sivilar testleri etkiler bat nezaman
Ne tarafta oturuosun cnm
banada anlat o hamilelik takvimini nasil yapildigini lutfen ben yaptim resimsiz sadece hamilelik takvimi cikticanım uzme hemen kendinii ben sana güzel haberler vereyim içine umut olsun :)
senin için bebiş daha çok yeni ve sabah idrarı ile yapılan testler makbuldur yeni olduğu için akşam testinde hiç çıkmaz.değer arttıkça akşam testlerinde de çıkacak inşallah..
Sen her sabah yap akşam yapma tatlım gittikçe koyulaşacak inşallahIyi düşün iyi olsun kötü düşünme canım benim..
Arkadaşlar benim bat 8eyluldu ....bu gün kan verdim demiştim .....SONUC: 1084.65 bu normal bir sonucmu acaba bilgisi olan varmııııı........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?