Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

anlayamadim eger 2 kere yumurtladiysam 14 gun sonra regl olmam gerekiyor bu da ayin 20 si oluyor ki ben bu Kadar erken adet olacagima ihtimal veremiyorum. her guldugunde degerlendirdim umarim tutar canim allahim saglikli evlatlari en kisa surede nasip etsin insallah bebek isteyen herkesin kucagini doldursun yarabbim

Canim benim iste terbiyesiz olunca bir insan.. hepside ayni varya..
yaa senin kocan niye yaninda olmuyo.. acayip sinir oldum..

canim seni yipratiyo ezdiriyo !!

Yavrum ya kiyamam sana

Cnm kan testi yaptirma ihtimalin hicmi yok..esinle beraber gitsen..belirtilerin varmi peki
Canim sen bursa da misin ?

Bursaliyim cnm sen?

Sercwm canim uzulmez misin... sinirleniyorum ama yigenimi uzme lutfen....
Sen boyle yaptikca etkilenir benim yigenim lutfen... o yigen gelecek sen yeter ki gonlunu ferah tut canim
INsallah canim teyzesi burdayim desin yavrum burda gobekler aticam halaylar cekicem yeterki olsun yeterki geldim desin annesine geliyorum diyor bazen bazende susuyor annesini uzuyor ama olsun uzulsemde sonunda gulmek varsa sonunda onun gelisini bilicemse uzulurum yeterki saglikli hayirli guzel huyu guzel evladim gelsin...

Cnm kan testi yaptirma ihtimalin hicmi yok..esinle beraber gitsen..belirtilerin varmi peki

Bursaliyim cnm sen?
canim esim adetin gecdikden sonra gidelim diyor bakalim insallah yarin soylerim gitmeye razi gelir benim icin sonuc pozitfff olmasidi canim
belirtim cok az mesala benim hep akintim olurdu simdi yok
birde hep adete yakin zamanlarda 6-7 gun kalsada iliski oldukda lekelenme olurdu simid en son iliskim de yokdu 6 gun 5 gun kala
bu kadar aklima henuz bunlar geldi ama quruluk bende hic olmamisdi
birde benim hic ama hic testimde silik cikmamisdi 10 gun kala da yapmisdigim var 1 gun kalada 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 bu gunler kala hep test yapmisim 1 kere olsun en ucuzunnan en pahalisina kadar ben ardi ardina silik cizgi gormemisdim en buyuk belirtim sabah idrarimla cikan testlerim

Amin canım AMİNNN Rabbim isteyen herkese verir inşallah...

canım uzme hemen kendinii ben sana güzel haberler vereyim içine umut olsun :)
senin için bebiş daha çok yeni ve sabah idrarı ile yapılan testler makbuldur yeni olduğu için akşam testinde hiç çıkmaz.değer arttıkça akşam testlerinde de çıkacak inşallah..
Sen her sabah yap akşam yapma tatlım gittikçe koyulaşacak inşallah Iyi düşün iyi olsun kötü düşünme canım benim..

Cnm zaten ilk idrarla cikan test önemli olan..gün icersinde alinan sivilar testleri etkiler bat nezaman
Bende bursaliyim bursada yasiyorum cnm

Ne tarafta oturuosun cnm

Allah razi olsun evet boyle yazilar beni mutlu ediyor cok tesekkur ederim INSALLAH YINE TESTIMDE IKINCI CIZGINI GORURUMDE ICIM BIRAZ RAHATLAR
Cnm zaten ilk idrarla cikan test önemli olan..gün icersinde alinan sivilar testleri etkiler bat nezaman

Ne tarafta oturuosun cnm
Allah razi olsun kizlar IYIKI VARSINIZ COK DESTEK CIKTINIZ BANA

Ne tarafta oturuosun cnm
5 gun kala silik cikmisdi birde bugun cikti sabah 3-4 gun var en son 15 agustos olmusdum adet ama 28-25 gun uzunlugu

banada anlat o hamilelik takvimini nasil yapildigini lutfen ben yaptim resimsiz sadece hamilelik takvimi cikti

Arkadaşlar benim bat 8eyluldu ....bu gün kan verdim demiştim .....SONUC: 1084.65 bu normal bir sonucmu acaba bilgisi olan varmııııı........

Arkadaşlar benim bat 8eyluldu ....bu gün kan verdim demiştim .....SONUC: 1084.65 bu normal bir sonucmu acaba bilgisi olan varmııııı........

muhtesem ve mukemmel bir deger cnm masallah. iki gun sonra gorunur senin kese... hadi gozun aydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…