Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

bence cooooooooooooooooook guzel canim tebrik ederim sagsalim al kucagina bebegini

kullanici kontrol paneli
solda profili guncelle
asagi dogru bebeginizin tqhmini dogum tarihi var cnm. yaz oraya. asigida degisiklikleri kaydet var. nas. ona o kadar.

muhtesem ve mukemmel bir deger cnm masallah. iki gun sonra gorunur senin kese... hadi gozun aydin.

Teşekkürlerr canım seninle bat ve öğrenme tarihlerimiz aynı .... Seninkinide merak ediyorum ne zaman kan vereceksin?????Ben bir iki hafta daha beklemeyi düşünüyordum kese için bakalım .....hamileligimi bu sevincimi sadece burda paylaştım ....:)))) eşim bile bilmiyor :)))

kullanici kontrol paneli
solda profili guncelle
asagi dogru bebeginizin tqhmini dogum tarihi var cnm. yaz oraya. asigida degisiklikleri kaydet var. nas. ona o kadar.
canim oraya ben en son adet tarihimimi yazmaliyim yoksa tahmini dogummu mu hesabliyib yazmaliyim cunki ben en son adet yaziyorum sadece hamilelik takvimi cikiyor resimsiz

Elazığda mı oturuyorsun canım başka şehirdemisin yaşım küçük değil 28 tüp bebek için devlet 3 sene şartı 2 aşılama sonra tüp bebeğe maddi yardım yapıyormuş yeni evliyiz maddi olarak hazır olmasakta bütün masrafları kendimiz karşılayacağız inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz

bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hos geldin bebişşşşşş
sende gordun dimi arkadasim evet evde ben daha iyi gordum ama oglen yaptim cikmadi yikildim adeta kizlar sagolsunlar destek ciktilar oglen cikmaya bilir sabah idrari en iyisi dediler yarin bir daha sabah idrarimla yapicam Rabbim beni yuzu kara cikartmasin yuzumu guldursun takvimin kalsin 9 ay boyunca insallah
sanada kismet boyle gunler evlen dugununu gorelim sonrda bebgini insallah

Arkadaşlar benim bat 8eyluldu ....bu gün kan verdim demiştim .....SONUC: 1084.65 bu normal bir sonucmu acaba bilgisi olan varmııııı........

Çook yüksek bir değer canım tebrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı biz isteyenlere

küçük oldugu için olabiliyomus canım.oyyy kuzum benim insallah insallah insalalh sen bebişini dogur bende sevdigimle evleneyim insallah...... takvim insallah 9 ay kalsın sonra bebiş büyüme takvimi olsun21:hadi müjdeler ver bize bende vercem insallah kuzum hele bi sen ,ben gelcem arkandan

Ccanim Rabbim gonlune gore versin ♥♥♥
Ins esin farkina varirda seni onlara karsi korur....

kiloyla alakasi yok cnm. benim arkadasim 45 kilo. ikiz dogurdu. boyu da uzun bu arada.
Cutemmm benimde boy 1.65 kilo 42 lerde alamiyorum cok hareketliim.... hem kayinvalidemin evi hwm kendi evim yoruyo beni... evlenmeden once daha iyiydim hAyirlisi nakalim artik
Bu arada ben test yapmaya kalksam ne zaman kesin sonuc verir

Inşallah sende böyle sonuçlarla karşılasirsin.... Benim idrar testim hiç koyu çıkmadı cnm senin gibi :)))
Ne guzel arkadassiniz umutsunuz bana sanki yuzumdeki gulumsemeye sebebkarsiniz
Yumurtlama gününü biliyomusun cnm inşallah vardir cnm bu sevincin boşa çıkmaz
evet canim cuteme de demisdim 11 gun yumurtlama oldu qaliba insallah insallah evladim gelmisdir

Kızlar yaaa ben erkenmi yaptim acaba kan testini..sin adet 14 agustos. .26 ağustos cift cizgiyi gordum ertesi gunu siliklesti..yani bu xatladi anlamina geliyo catlamis olsa ve döllense bugun 12.gunu..adete 6 gun var..deger 1.2 cikti arkadasim cok erken yaptirmisin diyo ama sizinkiler udrarda bile cikti kafam allak bullak olsa cikardi demi :44:

cnm. ben de yatin gidecegim kana. bakalim neler olacak )
senin testte t hala c den silikti dimi bu deger ciktiginda? yani bugunde testvyaptin evde dimi?
canim oraya ben en son adet tarihimimi yazmaliyim yoksa tahmini dogummu mu hesabliyib yazmaliyim cunki ben en son adet yaziyorum sadece hamilelik takvimi cikiyor resimsiz

bebegin tahmini dogum tarihi olacak cnm.

cnm. 10. gun basla sen de ))

tatlim. kanda kesin cikardi.
bekleyilim. belki yukselir ama emin degilim..biraz daha yuksek olmaliydi gebelik icin. ama adet gelmeden de belli olmaz tabi.

Ne guzel arkadassiniz umutsunuz bana sanki yuzumdeki gulumsemeye sebebkarsiniz

evet canim cuteme de demisdim 11 gun yumurtlama oldu qaliba insallah insallah evladim gelmisdir

sercemmmmmmmmmmmmmm ne güzellllllllllllllllllllllllllllllllll olmussssssssssssssssssssssssss hamişşşşşşşşşşşşşşş takvimi.......

banada yeni hamişken dua eder mimin lütfen.................

sercemmmmmmmmmmmmmm ne güzellllllllllllllllllllllllllllllllll olmussssssssssssssssssssssssss hamişşşşşşşşşşşşşşş takvimi.......

banada yeni hamişken dua eder mimin lütfen.................
Rabbim tum bekleyen arkadaslarima meltem arkadasimada tez vakitde saglikli hayirli huyu guzel en guzel meleklerinden ver evlat nasib eyle hepsine insallah hamileyimdir Allah kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…