bence cooooooooooooooooook guzel canim tebrik ederim sagsalim al kucagina bebeginiArkadaşlar benim bat 8eyluldu ....bu gün kan verdim demiştim .....SONUC: 1084.65 bu normal bir sonucmu acaba bilgisi olan varmııııı........
bence cooooooooooooooooook guzel canim tebrik ederim sagsalim al kucagina bebegini
muhtesem ve mukemmel bir deger cnm masallah. iki gun sonra gorunur senin kese... hadi gozun aydin.
canim oraya ben en son adet tarihimimi yazmaliyim yoksa tahmini dogummu mu hesabliyib yazmaliyim cunki ben en son adet yaziyorum sadece hamilelik takvimi cikiyor resimsizkullanici kontrol paneli
solda profili guncelle
asagi dogru bebeginizin tqhmini dogum tarihi var cnm. yaz oraya. asigida degisiklikleri kaydet var. nas. ona o kadar.
bence cooooooooooooooooook guzel canim tebrik ederim sagsalim al kucagina bebegini
bakin resimleri koyacam kizlar benim tel biraz kotu resm cekiyor eger icinizde ikinci cizgini goren olursa yazsin bana lutfen ...Eki Görüntüle 797298 Eki Görüntüle 797301 Eki Görüntüle 797300 Eki Görüntüle 797304
ben elazığlıyımda onun için sordum..
ayrıca senin tedavinde yaş önemli..hiiiiçççççççç üzme kendini hem gençsin hemde en önemlisi yumurtlama oluyor tüplerin açık tüpbebek ile çokk rahat beişin olur
sende gordun dimi arkadasim evet evde ben daha iyi gordum ama oglen yaptim cikmadi yikildim adeta kizlar sagolsunlar destek ciktilar oglen cikmaya bilir sabah idrari en iyisi dediler yarin bir daha sabah idrarimla yapicam Rabbim beni yuzu kara cikartmasin yuzumu guldursun takvimin kalsin 9 ay boyunca insallahbebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşhos geldin bebişşşşşş
Arkadaşlar benim bat 8eyluldu ....bu gün kan verdim demiştim .....SONUC: 1084.65 bu normal bir sonucmu acaba bilgisi olan varmııııı........
Yumurtlama gününü biliyomusun cnm inşallah vardir cnm bu sevincin boşa çıkmaz5 gun kala silik cikmisdi birde bugun cikti sabah 3-4 gun var en son 15 agustos olmusdum adet ama 28-25 gun uzunlugu
sende gordun dimi arkadasim evet evde ben daha iyi gordum ama oglen yaptim cikmadi yikildim adeta kizlar sagolsunlar destek ciktilar oglen cikmaya bilir sabah idrari en iyisi dediler yarin bir daha sabah idrarimla yapicam Rabbim beni yuzu kara cikartmasin yuzumu guldursun takvimin kalsin 9 ay boyunca insallah
sanada kismet boyle gunler evlen dugununu gorelim sonrda bebgini insallah
Çook yüksek bir değer canım tebrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsindarısı biz isteyenlere
Aah ah neler neler.cektm daha canm bu ne kiesimde atti.bni onlarn.onune onlarda etmi syrdi kemigimi yiyolar.smdide. esim hic korumadi bni hep annm babam dedi ama hep.dyrm Rabbim herseyi sorsun onlardan hepsini ins hepijizede guzel saglikli ozursuz kusursuz bebekler versin ve banada bende dedm zamaninda cocuk yapmazsan.byle olur deme.hakkiji.vermesin onlara
Cutemmm benimde boy 1.65 kilo 42 lerde alamiyorum cok hareketliim.... hem kayinvalidemin evi hwm kendi evim yoruyo beni... evlenmeden once daha iyiydim hAyirlisi nakalim artikkiloyla alakasi yok cnm. benim arkadasim 45 kilo. ikiz dogurdu. boyu da uzun bu arada.
Ne guzel arkadassiniz umutsunuz bana sanki yuzumdeki gulumsemeye sebebkarsinizInşallah sende böyle sonuçlarla karşılasirsin.... Benim idrar testim hiç koyu çıkmadı cnm senin gibi :)))
evet canim cuteme de demisdim 11 gun yumurtlama oldu qaliba insallah insallah evladim gelmisdirYumurtlama gününü biliyomusun cnm inşallah vardir cnm bu sevincin boşa çıkmaz
cnm. ben de yatin gidecegim kana. bakalim neler olacakTeşekkürlerr canım seninle bat ve öğrenme tarihlerimiz aynı .... Seninkinide merak ediyorum ne zaman kan vereceksin?????Ben bir iki hafta daha beklemeyi düşünüyordum kese için bakalım .....hamileligimi bu sevincimi sadece burda paylaştım ....:)))) eşim bile bilmiyor :)))
canim oraya ben en son adet tarihimimi yazmaliyim yoksa tahmini dogummu mu hesabliyib yazmaliyim cunki ben en son adet yaziyorum sadece hamilelik takvimi cikiyor resimsiz
cnm. 10. gun basla sen deCcanim Rabbim gonlune gore versin ♥♥♥
Ins esin farkina varirda seni onlara karsi korur....
Cutemmm benimde boy 1.65 kilo 42 lerde alamiyorum cok hareketliim.... hem kayinvalidemin evi hwm kendi evim yoruyo beni... evlenmeden once daha iyiydim hAyirlisi nakalim artik
Bu arada ben test yapmaya kalksam ne zaman kesin sonuc verir
Kızlar yaaa ben erkenmi yaptim acaba kan testini..sin adet 14 agustos. .26 ağustos cift cizgiyi gordum ertesi gunu siliklesti..yani bu xatladi anlamina geliyo catlamis olsa ve döllense bugun 12.gunu..adete 6 gun var..deger 1.2 ciktiarkadasim cok erken yaptirmisin diyo ama sizinkiler udrarda bile cikti kafam allak bullak olsa cikardi demi :44:
Ne guzel arkadassiniz umutsunuz bana sanki yuzumdeki gulumsemeye sebebkarsiniz
evet canim cuteme de demisdim 11 gun yumurtlama oldu qaliba insallah insallah evladim gelmisdir
Rabbim tum bekleyen arkadaslarima meltem arkadasimada tez vakitde saglikli hayirli huyu guzel en guzel meleklerinden ver evlat nasib eyle hepsine insallah hamileyimdir Allah kabul etsin...sercemmmmmmmmmmmmmm ne güzellllllllllllllllllllllllllllllllll olmussssssssssssssssssssssssss hamişşşşşşşşşşşşşşş takvimi.......
banada yeni hamişken dua eder mimin lütfen.................
cnm. 10. gun basla sen de))
tatlim. kanda kesin cikardi.
bekleyilim. belki yukselir ama emin degilim..biraz daha yuksek olmaliydi gebelik icin. ama adet gelmeden de belli olmaz tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?