- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Rabbim tum bekleyen arkadaslarima meltem arkadasimada tez vakitde saglikli hayirli huyu guzel en guzel meleklerinden ver evlat nasib eyle hepsine insallah hamileyimdir Allah kabul etsin...
Cnm ben yildirimdayim yas kac çalışıyomusun
cnm. 10. gun basla sen de))
tatlim. kanda kesin cikardi.
bekleyilim. belki yukselir ama emin degilim..biraz daha yuksek olmaliydi gebelik icin. ama adet gelmeden de belli olmaz tabi.
Yaş 26 cnm.calismiyorum işsiz güçsüz evdeyim cnm.sen yas kac.calisiyonmu
Benim yas 24 cnm cslisiyorum tekstil fabrikasinda satin almadayim
sercen hayırlı olsun hamişliğinsende gordun dimi arkadasim evet evde ben daha iyi gordum ama oglen yaptim cikmadi yikildim adeta kizlar sagolsunlar destek ciktilar oglen cikmaya bilir sabah idrari en iyisi dediler yarin bir daha sabah idrarimla yapicam Rabbim beni yuzu kara cikartmasin yuzumu guldursun takvimin kalsin 9 ay boyunca insallah
sanada kismet boyle gunler evlen dugununu gorelim sonrda bebgini insallah
he bacım elazığda otirimElazığda mı oturuyorsun canım başka şehirdemisin yaşım küçük değil 28 tüp bebek için devlet 3 sene şartı 2 aşılama sonra tüp bebeğe maddi yardım yapıyormuş yeni evliyiz maddi olarak hazır olmasakta bütün masrafları kendimiz karşılayacağız inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz
sagol canim benim kesin degil ama insallah hamileyimdirsercen hayırlı olsun hamişliğin
belirtilerin neler
Kolay gelsin tatlim.ne zamandir iztiyorsun cocuk.ve girtigin bi doktor varmi
Cnm mayista basladik istemeye o ay doruk yildirimda gizem hanima gittim kontrol icin ve o ay hamile kaldm ama kimyasalla sonuçlandı bi ay korundum gecen ay tutmadı bu ayda olmadi heralde test negatif..adeti bekliorum şimdi. .sende durumlar ne ?
he bacım elazığda otirim
kız niye tüm masraflar sizden olsun aşılama falan yapsanızda her masraf devlete ait..
ben geçen ay tüp bebek merkezinde bi kadınla konuştum 4 yıllık evlimiş bi aşılama ardından tüpe geçmişler
sadece 900 lirası gitmiş tabi az değil..
cnm nasılsın nasıl gidiyor belirtiler başladımı senin benim süreklimidem kazınıyor açlıktan canımbişey istemiyor ama hep açım birde göğüs ağrım azaldı biraz yine elleyince acıyor ama geçen hafta daha şşiş ve ağrılıydı bu haftaböyleolunca endişeleniyorum offffff.neyse canım gelişmelerden haberdar et kendine iyi bak ben perşembe gidicem kese görmeye
kızlaaaarrr bi bana bakın helee
bugün dayanamadım gittim kan testine yoksa da bileyim artık 20 lik dişim çıkıyor ağrı kesici alamıyorum diye
bhcg 6.96 ne bu şimdiiii olası döllenmenin 11.günü bugün bata 3 gün vaarrr
Kızlar bşy sorucam Hamileyken makyaj yapmak sakıncalı mı??
belirtilere cok takilma cnm. daha cok basinda oldugumuz ici belli olmaz.
benim de gogusler dolgun baya. aciyorlar. dedigin gibi bazi gunler hafifloyr acisi.
rahmimde ara ara aci oluyr. bazen de kasik acisi. o kadar.
daha dr.a gitmedim ben. yarim tahlil yaptiracagim cnm. dr.um 6. haftada gel dedi. mecbur o zamani bekleyecegim cnm. bu kez cok ultrasona giripte oynatmak istemiyrm bebegimle....
canim 5 ve uzeri gebelik demektir. erken yaptirdigin icin deger dusuk. bekleyip katlanmasini gorecegiz. muhtemelen yarin ilm idrarda cikmasi lazim. hadi hayirlisi.
ayyy cute çok heyecanlandım şimdi bugün hayalet çizgi bile çıkmamıştı....kalbim küt küt....bir daha ne zaman test yaptırmalıyım ki
Hayir cnm neden sakincali.olsun.ki?
Ben oğluma hamileyken neredeyse hergün makyaj yapiyordum ama şöyle bir şey var
Ben hiç fondoten allik falan kullanmiyorum
Rimel,kalem, ruj favorilerim vazgeçilmezlerim ^_^ ♥ velhasil makyajin hamilelige zarari yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?