Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Rabbim tum bekleyen arkadaslarima meltem arkadasimada tez vakitde saglikli hayirli huyu guzel en guzel meleklerinden ver evlat nasib eyle hepsine insallah hamileyimdir Allah kabul etsin...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
inş hamissindir canımmm...inaniyoru bennnn

cnm. 10. gun basla sen de ))

tatlim. kanda kesin cikardi.
bekleyilim. belki yukselir ama emin degilim..biraz daha yuksek olmaliydi gebelik icin. ama adet gelmeden de belli olmaz tabi.

cnm nasılsın nasıl gidiyor belirtiler başladımı senin benim süreklimidem kazınıyor açlıktan canımbişey istemiyor ama hep açım birde göğüs ağrım azaldı biraz yine elleyince acıyor ama geçen hafta daha şşiş ve ağrılıydı bu haftaböyleolunca endişeleniyorum offffff.neyse canım gelişmelerden haberdar et kendine iyi bak ben perşembe gidicem kese görmeye

sercen hayırlı olsun hamişliğin
belirtilerin neler

he bacım elazığda otirim
kız niye tüm masraflar sizden olsun aşılama falan yapsanızda her masraf devlete ait..
ben geçen ay tüp bebek merkezinde bi kadınla konuştum 4 yıllık evlimiş bi aşılama ardından tüpe geçmişler
sadece 900 lirası gitmiş tabi az değil..

sercen hayırlı olsun hamişliğin
belirtilerin neler
sagol canim benim kesin degil ama insallah hamileyimdir
belirtim sadece hep akintim olyrdu adete yakin simdi yok birde iliskide lekelenmeler olurdu o yok baska belirtim yok
belirtim heralde gunum gecince baslayacak insallah o gunlerde gelir darisi hepinize olsun canim insallah sizde kisa zamanda sevinirsiniz

Kolay gelsin tatlim.ne zamandir iztiyorsun cocuk.ve girtigin bi doktor varmi

Cnm mayista basladik istemeye o ay doruk yildirimda gizem hanima gittim kontrol icin ve o ay hamile kaldm ama kimyasalla sonuçlandı bi ay korundum gecen ay tutmadı bu ayda olmadi heralde test negatif..adeti bekliorum şimdi. .sende durumlar ne ?

Bizde Şubat ta karar verdik mart ayinda 3 kez kanamam oldu adet kanamasi endiselendim cekirge doruk ta suhendan benderli ye gittim testler felan yapti rutin kontrol herhangi bise yok dedi.ondan sonra sorun olmadi hic calismalara devam ettik.bu aydan cok umidim vardi 4 eylul bat ama hala adet olmadim.herhangi bir belirtim yok gebelige dair.boyle beklemedeyim.

Ne güzel canım ailende yanındadır benim ailem çok uzakta 15 saatlik yol buda çok dokunuyor bana burada okuduğuma göre devlet 3 sene dolmadan tüp bebeğe maddi katkı vermiyormuş benim 1,5 sene oldu

kızlaaaarrr bi bana bakın helee
bugün dayanamadım gittim kan testine yoksa da bileyim artık 20 lik dişim çıkıyor ağrı kesici alamıyorum diye
bhcg 6.96 ne bu şimdiiii olası döllenmenin 11.günü bugün bata 3 gün vaarrr

Kizlar benim Sat 24 agustos..
Ben hamile kalabilme ihtimalim yüksek bu ay ins ama bir sorun var.
Yarin böbreğim icin dr gidicem eger taş görülürse belki dr ameliyat diyebilir eger ameliyat derse benim bu ay boşa mi gider? Zaten ameliyat olsam bile bu ayin 24une kadar iyilesmis olurum ama acaba bebegi etkiler mi bi fikriniz varm?

Nolur dua edin o kadar stres yaptim ki vücudum surekli kasiliyor zaten panikatak tedavisi gördüm tedavim biteli 15 gün falan oluyor acayip hassasim kendimi cok kotu hissediyorum insallah taş çıkmaz
Dualariniza cok ihtiyacim var cokk.... :'(

belirtilere cok takilma cnm. daha cok basinda oldugumuz ici belli olmaz.
benim de gogusler dolgun baya. aciyorlar. dedigin gibi bazi gunler hafifloyr acisi.
rahmimde ara ara aci oluyr. bazen de kasik acisi. o kadar.
daha dr.a gitmedim ben. yarim tahlil yaptiracagim cnm. dr.um 6. haftada gel dedi. mecbur o zamani bekleyecegim cnm. bu kez cok ultrasona giripte oynatmak istemiyrm bebegimle....

canim 5 ve uzeri gebelik demektir. erken yaptirdigin icin deger dusuk. bekleyip katlanmasini gorecegiz. muhtemelen yarin ilm idrarda cikmasi lazim. hadi hayirlisi.

Kızlar bşy sorucam Hamileyken makyaj yapmak sakıncalı mı??

Hayir cnm neden sakincali.olsun.ki?
Ben oğluma hamileyken neredeyse hergün makyaj yapiyordum ama şöyle bir şey var
Ben hiç fondoten allik falan kullanmiyorum
Rimel,kalem, ruj favorilerim vazgeçilmezlerim ^_^ ♥ velhasil makyajin hamilelige zarari yok

ayyy cute çok heyecanlandım şimdi bugün hayalet çizgi bile çıkmamıştı....kalbim küt küt....bir daha ne zaman test yaptırmalıyım ki

ayyy cute çok heyecanlandım şimdi bugün hayalet çizgi bile çıkmamıştı....kalbim küt küt....bir daha ne zaman test yaptırmalıyım ki

normali iki gun sonradir cnm.
ama artik bekle idrarda cikinca yaptir derim. delik desik ettirme kendini.

Kizlar acaip bir kasik agrim var.tek tarafli.sag tarafta.ve bugun top benim icin .yumurtlama gunum.en yuksek se iyede.lakin ev tika basa dolu misafir.gitmelerini bekliyorum kutsal gorev icin pek gidecekler gibi bir hava da yok yahu .uyumazsam iyi

Ben fondoten allık hep kullanıyorum bu yüzden zararlı mıdır die bi soriyim dedim ama sanırım ben de kalem ve far sürücem sdc onlar pek zararlı değildir dimi cilde deymiyo ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…