- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- 73
Arkadaşlar benim bat 8eyluldu ....bu gün kan verdim demiştim .....SONUC: 1084.65 bu normal bir sonucmu acaba bilgisi olan varmııııı........
Benim yas 24 cnm cslisiyorum tekstil fabrikasinda satin almadayim
ayyy cute çok heyecanlandım şimdi bugün hayalet çizgi bile çıkmamıştı....kalbim küt küt....bir daha ne zaman test yaptırmalıyım ki
anladım yavrum, ben bi siteden sipariş veriyorum labquick ve ovula diye bir marka var, normalde 5 li set 20-25 tl eczanelerde 10 tlte 7-8 tane alabiliyosun bu siteden istersen özelden yazarım adını
Canim valla ben 2.ayimda olmama ragmen boyleysem seni tahmin edemiyorum,uzme kendini desemde bos biliyorum ama inan senin gibi cok bekleyenlerin hamile olmasini kendimden cok istiyorum ins bu ay olurda daha fazla bekletmez bebisin.
Bat yaklaşırken herkeste ayni psikoloji oluyo sanirim bende oyleyim eşime bile yine olmadi dedim simdidrn pof artik hepimiz gulelim
Kızlar gunaydın bana Cuma test yap cıkar demiştinizya
Aksam hic uyuyamadım ben kasıklarım her ıkısıde acayip
Agrıdı sol gogsumun ucu sis bir turlu inmıyor oda cok
Agrıyor sabah tuvalete gıttım beyaz bir akıntı baslamıs
Cuma yerine bugun kan testi yaptırsam cıkmazmı
Catlatma ignesi olmustum hatırlatırım bide kan testi
Ac karnınamı yaptırılıyor
Ne cok sordum dimi :)
belirtilere cok takilma cnm. daha cok basinda oldugumuz ici belli olmaz.
benim de gogusler dolgun baya. aciyorlar. dedigin gibi bazi gunler hafifloyr acisi.
rahmimde ara ara aci oluyr. bazen de kasik acisi. o kadar.
daha dr.a gitmedim ben. yarim tahlil yaptiracagim cnm. dr.um 6. haftada gel dedi. mecbur o zamani bekleyecegim cnm. bu kez cok ultrasona giripte oynatmak istemiyrm bebegimle....
canim 5 ve uzeri gebelik demektir. erken yaptirdigin icin deger dusuk. bekleyip katlanmasini gorecegiz. muhtemelen yarin ilm idrarda cikmasi lazim. hadi hayirlisi.
aç tok farketmez canım. konunun öncesini bilmiyorum ama kan testinde daha çabuk belli oluyor beklemeden bugun de deneyebilrsin yaptrmayı. değerlerin yüksek çıkarsa rahatlamış olursan,yüksek çıkmazsa her ihtimale karsı cuma bi daha yaptırırsın :) inşallah bebiş vardır:)
günaydın hanımlar nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyor...eşim çok stresli sanki ben değil o hamile kalcak adam şimdiden dokuz doğuruyor sakinleştiremiyorum...
zaten evde test yapıcam hergün koyulaana kadar gitmeyi düünmüyorum kan testine en erken cuma gidebilirim cuma olmazsa ptesi tam bir hafta sonrabencede kuzum delik deşik olacaz ha gebe olmadan benimde hemen yaptırasım geliyo en son eşim kızdıgeçen ay yaptırmıştımda bende
Kızlar gunaydın bana Cuma test yap cıkar demiştinizya
Aksam hic uyuyamadım ben kasıklarım her ıkısıde acayip
Agrıdı sol gogsumun ucu sis bir turlu inmıyor oda cok
Agrıyor sabah tuvalete gıttım beyaz bir akıntı baslamıs
Cuma yerine bugun kan testi yaptırsam cıkmazmı
Catlatma ignesi olmustum hatırlatırım bide kan testi
Ac karnınamı yaptırılıyor
Ne cok sordum dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?