Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kizlar reglime 8gun var ama benim kasik ve rahim agrisi var acayip yaaa ....bir haftadir sol kasigimda batmada oluyordu bugun agri cok fena

canim tebrik ederimmmmmmmmm canim benim saglikla al kucagina rabbim gulgurdu yuzunu canimsiiiiinnnn...... valla cok sevindimmm kisss mucuksss

Arkadaşlar benim bat 8eyluldu ....bu gün kan verdim demiştim .....SONUC: 1084.65 bu normal bir sonucmu acaba bilgisi olan varmııııı........

Eger bat dogruysa bugunse ve bat gunu sonuc boyle cikiyorsa bu haber cifte kavrulmus bebegim ikizler geliyor bana kalirsa :) hadi hayirlisi..

ayyy cute çok heyecanlandım şimdi bugün hayalet çizgi bile çıkmamıştı....kalbim küt küt....bir daha ne zaman test yaptırmalıyım ki

bencede kuzum delik deşik olacaz ha gebe olmadan benimde hemen yaptırasım geliyo en son eşim kızdı geçen ay yaptırmıştımda bende

anladım yavrum, ben bi siteden sipariş veriyorum labquick ve ovula diye bir marka var, normalde 5 li set 20-25 tl eczanelerde 10 tlte 7-8 tane alabiliyosun bu siteden istersen özelden yazarım adını

kuzum bu ay geçti ama olmazsam öbür ay alayım netten evet eczanede 5 tanesi 25 tl ya sen bana özelden yazsan olur bebişim

kuzum listeye benide eklermisin muhtemel batım 23 eylül

Kızlar gunaydın bana Cuma test yap cıkar demiştinizya
Aksam hic uyuyamadım ben kasıklarım her ıkısıde acayip
Agrıdı sol gogsumun ucu sis bir turlu inmıyor oda cok
Agrıyor sabah tuvalete gıttım beyaz bir akıntı baslamıs
Cuma yerine bugun kan testi yaptırsam cıkmazmı
Catlatma ignesi olmustum hatırlatırım bide kan testi
Ac karnınamı yaptırılıyor
Ne cok sordum dimi :)

aç tok farketmez canım. konunun öncesini bilmiyorum ama kan testinde daha çabuk belli oluyor beklemeden bugun de deneyebilrsin yaptrmayı. değerlerin yüksek çıkarsa rahatlamış olursan,yüksek çıkmazsa her ihtimale karsı cuma bi daha yaptırırsın :) inşallah bebiş vardır:)

doğru söylüyorsun bende bu kes hiç vajinal muayene olmadım olmak istemiyorum.benimde perşembe inşallah 6.haftaya girmiş olacağım görünür inşallah karından.haberleşiriz cnm

günaydın hanımlar nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyor...eşim çok stresli sanki ben değil o hamile kalcak adam şimdiden dokuz doğuruyor sakinleştiremiyorum...

Gunaydin arkadaslar benim adet bugun bitti baslariz calismalara hayirlisi bakalim hamislerden dua istiyorummmmm

Canım cok sagol
O zaman ben yarın yaptırayım sonucuda carsamba yazarım :)

günaydın hanımlar nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyor...eşim çok stresli sanki ben değil o hamile kalcak adam şimdiden dokuz doğuruyor sakinleştiremiyorum...

Gunaydın valla biz ilk kez bu ay denedik
Ben kolay hamile kalma yontemlerine baktım forumlardan esimde
Benimle okudu forumda 5-6 yıldır deneyenleri okuyunca adamın
Psikolojisi bozuldu
Olmazsa içime kapanırım kimseyle gorusmem filan dio
Sanki oyle diyince ben korkup hemen hamile kalacagım
Delu bunlar delu :)

bencede kuzum delik deşik olacaz ha gebe olmadan benimde hemen yaptırasım geliyo en son eşim kızdı geçen ay yaptırmıştımda bende
zaten evde test yapıcam hergün koyulaana kadar gitmeyi düünmüyorum kan testine en erken cuma gidebilirim cuma olmazsa ptesi tam bir hafta sonra

canım daha erken yapsan da değerin yüksek ıkacak iğnenin etkisi geçmemiştir ayrıca yaşadıkların da iğneden kaynaklanıyor kan testinde a veya tok olmanın bir önemi yok ya da hangi saatte kan verdiğinin ama ben şimdi gitme derim

bu arada kızlar sabah test yaptım çok silik bir çizgi var inşallah koyulaşır, bugün aile hekimime gideyim belki bir ilaç verir

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıslaaar güle güleee ben eylülden kırmızı kartı gördümmm cuma günü (( umutlar bu sefer ekime kaldı...
inşallah bat bekleyenler kırmızıları görmezlerrr :) ben gitti siz gelmeyin ekim topiğine :)))
sizide takip edicemmm kıslarrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…