Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Insallah koyulasır canım

onun stresi bana da yansıyo oysaki bu dönemde bizim sakin olmamız gerek stres olmaması gerek ne bileyim anlayamıyorum ki...:44::44::44:

kızlar yumurtlama döneminde kasıklarınızda ağrı oluyormu

canım günaydın.Ben ilk kez yumurtladığım iliklerime kadar hissettim dün :) acaip bir kasık ağrım oldu dün akşam . önceki aylarda fark etmiyordum bile. eğer üşütmediysem ki sanmıyorum resmen kasık ağrımdan ve akıntımdan yumurtladığımı anladım.

hayırlısı olsun canım inş. ekim yüzüne güler de o kınalı eller seninle olur sağlıkla inş.

günaydın canım bende aynen çok ağrım var iki taraftada inşallah bu ay tutar :)

günaydın hanımlar nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyor...eşim çok stresli sanki ben değil o hamile kalcak adam şimdiden dokuz doğuruyor sakinleştiremiyorum...

Bendede ayni oyle seycan bu adamlar niye böyle baklava yiyip yiyip duruyor.yarim kilo keçi boynuzu aldim cumartesi günü ona.:)bakalim ne olacak 2gun oldu bat biteli iki gundede beni rqhat birakmadi hergün çalışalım diyor.bu ay hamile kalirsam cok mutlu olacagim inşallah.Tahlilinide yaptirdi bugun sonucunu alacaz.bakalım spermler ne durumda.iyi ise ben rahimfilmine gidecem.korkmazsam tabi:))HAYIRLI GÜNLER TÜM ANNE OLMAK ISTEYENLERE

Bir türlü hissedemiyorum ya yumurtladigimi ne yapmam lazim kızlar

günaydın canım bende aynen çok ağrım var iki taraftada inşallah bu ay tutar :)

İnşallah canım mucize olan bu haberi alırız bu ay. çok umutluyum.27 Ağustosta reglim bitti. o günden bu yana aralıksız çalışıyoruz valla gün aşırı .büyük olasılıkla dün yumurtlamam oldu kasık ağrımdan anladım, yarım saat sürdü sağ kasığımdaki ağrı sonra geçti işte.Allah yüzümüzü güldürsün gebelik haberiyle bu ay.

amiiin bizde öyle devam ediyoruz :)

Bir türlü hissedemiyorum ya yumurtladigimi ne yapmam lazim kızlar

Canım ben de ilk kez bu ay farkettim.daha önceki aylar bir şey anlayamıyordum vücudumu dinlememe rağmen : (

Bak böyle bir bilgi var, belki yardımcı olur.

Yumurtlama (ovulasyon) öncesi ve sonrası belirtiler:
- Vajinal (servikal) akıntıda artış olması, akıntının sıvılaşması. Kadınlar bunu "ıslaklığım arttı" şeklinde ifade ederler genellikle. Bu belirti ovulasyon olmadan bir kaç gün önce başlar.
- Vücut ısısında artış. Hastalar bu hafif artışı genellikle hissetmezler ama derece ile ölçümde rahatlıkla farkedilir. Genellikle yarım derece civarında bir artış olur.
- Kasık ağrısı: Tek taraflı (sadece sağda veya solda) kasık ağrısı genellikle yumurtlamanın olduğu gün hissedilir. Ağrı bazen iki taraflı da olabilir. Ağrının sebebi yumurtlama sırasında folikül içerisinde bulunan sıvının pelvise (rahim etrafına) sızmasıdır. Bu sıvı bir kaç günde kaybolur kendiliğinden. Ağrı genellikle bir günde biter. Bazen büyüyen yumurtaya bağlı ağrı yumurtlama olmadan 4-5 gün önce başlar, yumurtlamanın olduğu gün artar ve sonra birden kaybolur. (Mittelschmerz, orta ağrısı)
- Göğüslerde (memelerde) hassasiyet, dolgunluk, gerginlik
- Karında şişkinlik hissi
- Karında sancı ve kramplar
- Cinsel istekte artma: Genellikle ovulasyon olmadan birkaç gün önce başlar.
- Bazı kadınlarda koku, tat ve ışık gibi uyaranlara karşı aşırı hassasiyet, rahatsız olma meydana gelir.

eşimde muayene olcak erkek muayene aşamalarını bilmiyorum neler yapılıyo lab. ortamında mı sperm veriyo bi yardımcı olur musunuz_??

esracım nasılsın görüşmeyeli :)

iyiyim valla ne olsun canım evde çalış işte çalış gece çalış ...:)) zor valla.. dün gece kocama benim mesai hiç bitmiyo bu ne yaaa dedim ağlancak halime gülüyoruz :) valla bi hamile kalıyim yerleri çamaşır sularıyla sildirip yemek yaptırmazsam şerefsizim :) 9 ay canına okucam :)

bu belirtilerin aynısı bende var

onun stresi bana da yansıyo oysaki bu dönemde bizim sakin olmamız gerek stres olmaması gerek ne bileyim anlayamıyorum ki...:44::44::44:

Valla bende anlamadım
Gecen sakinlessin die 1-2kadeh kırmızı sarap içirdim
Bu seferde cok sakinlesti :) küstü bana
Ben sebep oldum die

aminnnnn...kan yaptır hemen. idrarla uğraşma..

Valla bende anlamadım
Gecen sakinlessin die 1-2kadeh kırmızı sarap içirdim
Bu seferde cok sakinlesti :) küstü bana
Ben sebep oldum die

gerçekten erkekleri anlamak zor bilmiyorum olan bize oluyo 9 ay sıkıntı çekecek biziz ama bizim nazımızı çekmeye gelemiyolar.hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…