Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kızlar ben de dün adet oldum ( yarına infetilite bölümünden randevu aldım. bakalım hayırlısı.. dua edin benim için..

Yok insallah bebek olursa cekecekmiş butun nazımı soz verdi :)
Hayırlısı bakalım

bizimki de öle dio bakalım hayırlısı....sora kandırmasınlar bizi diecem de zaten çoğu ev işini kocacım yaptığı için sadece aş ermelerimi çekecek bu gidişle.. hahhhhh..

bizimki de öle dio bakalım hayırlısı....sora kandırmasınlar bizi diecem de zaten çoğu ev işini kocacım yaptığı için sadece aş ermelerimi çekecek bu gidişle.. hahhhhh..

Biz aynı evde oturmuyoruz
Is nedeniyle o farklı sehirde
Soyle calıskanım boyle temizim dio ama gorcez bakalım

PSIKOLOJIK YARDIM KIZLAR..

Bata kaldi 6 gun.. ve bende hic bi agri yok yaa.. hic bir belirti yok..
ne mide bulanmasi, ne sislik, ne goguste agri.. hic hic bu kadar saglikli oldgumu hatirlamiyorum.. :44::44:

astesimde dustu bu sabah.. 36.5 oldum..

Arkadaşlar benim bat 8eyluldu ....bu gün kan verdim demiştim .....SONUC: 1084.65 bu normal bir sonucmu acaba bilgisi olan varmııııı........

Canim hamilesin.. OHH tebrikler.. masallah bize dua et..

Sende hamilesin canim yaa..
hadi gozun aydin.. dua etmeyi unutayin..

ahh canim.. bende gelecem galiba az kaldi..

kızlar ben de dün adet oldum ( yarına infetilite bölümünden randevu aldım. bakalım hayırlısı.. dua edin benim için..

Hayirlisi canim..

hayırlısı olur inş..bence umudunu kaybetme inş bebeğin seninledir sonuçta çok emek verdin karşılığını da Rabbim veriri inş. hayırlısıyla...

terslale sana da hayırlı olsun Rabbim size bağışlasın çok güzel bi haber mutluluğun an be an artsın tebrik ederim...

benimde 6 gün var. bende de hiçbişey yok.

hayırlısı olur inş..bence umudunu kaybetme inş bebeğin seninledir sonuçta çok emek verdin karşılığını da Rabbim veriri inş. hayırlısıyla...

hemde nasil ama canim yok yok tik yok agri olmaz mi bi yerden bisey yok annacigim..
karnim duz hic bi sislikde yok..
bende simdiden oturup aglayim en iyisi..

Herkes de aynı belirtiler olacak die bişi yok
Bekle

ağlamak yerine biraz dua oku o seni sakinleştirip sabrını arttırır..güzel günler seninle olur inş...

Herkes de aynı belirtiler olacak die bişi yok
Bekle

Duam eksik olmuyo canim benim..
kizlar herkeste belirti olcak diye bisey yok demi..?
insallah benimle'dir kaldi 6 gun ne zaman test falan yapim sizce..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…