Yok insallah bebek olursa cekecekmiş butun nazımı soz verdi :)
Hayırlısı bakalım
bende 76'lıyım. genciz daha dur yaaa :)
Arkadaşlar benim bat 8eyluldu ....bu gün kan verdim demiştim .....SONUC: 1084.65 bu normal bir sonucmu acaba bilgisi olan varmııııı........
bizimki de öle dio bakalım hayırlısı....sora kandırmasınlar bizi diecem de zaten çoğu ev işini kocacım yaptığı için sadece aş ermelerimi çekecek bu gidişle.. hahhhhh..
kızlar ben de dün adet oldum( yarına infetilite bölümünden randevu aldım. bakalım hayırlısı.. dua edin benim için..
Arkadaşlar benim bat 8eyluldu ....bu gün kan verdim demiştim .....SONUC: 1084.65 bu normal bir sonucmu acaba bilgisi olan varmııııı........
kızlaaaarrr bi bana bakın helee
bugün dayanamadım gittim kan testine yoksa da bileyim artık 20 lik dişim çıkıyor ağrı kesici alamıyorum diye
bhcg 6.96 ne bu şimdiiii olası döllenmenin 11.günü bugün bata 3 gün vaarrr
Kıslaaar güle güleee ben eylülden kırmızı kartı gördümmm cuma günü(( umutlar bu sefer ekime kaldı...
inşallah bat bekleyenler kırmızıları görmezlerrr :) ben gitti siz gelmeyin ekim topiğine :)))
sizide takip edicemmm kıslarrr...
kızlar ben de dün adet oldum( yarına infetilite bölümünden randevu aldım. bakalım hayırlısı.. dua edin benim için..
PSIKOLOJIK YARDIM KIZLAR..
Bata kaldi 6 gun.. ve bende hic bi agri yok yaa.. hic bir belirti yok..
ne mide bulanmasi, ne sislik, ne goguste agri.. hic hic bu kadar saglikli oldgumu hatirlamiyorum.. :44::44:
astesimde dustu bu sabah.. 36.5 oldum..
ne mide bulanmasi, ne sislik, ne goguste agri.. hic hic bu kadar saglikli oldgumu hatirlamiyorum.. :44::44:
hayırlısı olur inş..bence umudunu kaybetme inş bebeğin seninledir sonuçta çok emek verdin karşılığını da Rabbim veriri inş. hayırlısıyla...
hemde nasil ama canim yok yok tik yok agri olmaz mi bi yerden bisey yok annacigim..
karnim duz hic bi sislikde yok..
bende simdiden oturup aglayim en iyisi..
hemde nasil ama canim yok yok tik yok agri olmaz mi bi yerden bisey yok annacigim..
karnim duz hic bi sislikde yok..
bende simdiden oturup aglayim en iyisi..
ağlamak yerine biraz dua oku o seni sakinleştirip sabrını arttırır..güzel günler seninle olur inş...
Herkes de aynı belirtiler olacak die bişi yok
Bekle
Canım Allah hayırlı zamanda nasip etsin bebişini
Hayirlisi canim..
Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inş...
Karnın duz olması iyi bence
Adetten once siser karın die biliyorum
rahatlatiyosun canim sagol..
insallah oyledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?