canım bende bugün kendimi gördüm hayrolsun inşalalh bebeğim olmuş 3kilo 100 gram.Al bendende o kadar..
bu aralar beni ruyasinda goren gorene ariyorlar hamile misin diye ...
dun davetliydik ve kv'de ordaydi.. bana diyorki herkesin icinde ne zaman birakcaksin hapi hadi artik cocuk yap..
eger cocugun olmasa ben sana sorarim dedi yaa
ay cutam ya bu kaynanalar adamı deli eder ya kuzum bende epilepsi hastayım ilaçlarım düzene girene kadar doktor gebelik için müsad etmedi ama eşim tarafı hastalığımı bilmiyorlar eşim söylemek istemedi onları ilgilendirmez diye bu süreçte bizde istemiyoruz dedik neyse ilaçlar düzene girdi bebek çalışmlara falan ama kaynana görümce hiç durmuyo istemiyonuz sonra olmayacak bilmem kim öyle yapmış olmamış şimdi ağlıyo yanıyo ama kendi düşen ağlamaz ya kafayı yiyecem zaten hastalığım dolayısıyla strese girmemem lazım ama olmuyor bide aynı şehirdeyiz offf offf yani. dünde kocişe küstüm bugün barışmamız lazım ayrıca bugün 19. günüm 30 günde bir adet oluyorum yumurtlama günlerim geçtiyse hiç barışmak istemiyorum zaten yüzümde 2 tane sivilce çıkıyo sinirlerimde tepemdeah kuzum benim.
dr. bana demistiki once karar ver. cocugu kaynananlar icin mi doguracaksin? yoksa kendin icin mi? sen kocandan mi cocuk istiyrsun? yoksa sadece cocuk sahibi olmak mi? once sacma gelmisti. ama dusundum. adam hakli. inan cok farkli seyler bunlar. baya vaktimi aldi karar vermk. ben kocamdan aile olmak icin bebebk istiyrm. sen de bunu ii dusun. bak karar verince rahatlarsin.
benimki de konusup duruyor. ben bakarim cocuga. size yakin tasinalim (binanin cami bizim evden gozukuyr. o kadar yakina gelmek istiyr). kocam yok dedi tabi. ya kadin. ben bu cocugu kendim icin doguruyrm. her hareketini ve anini kendim gormek istiyrm. sana ne oluyr. sen kimsin.arada gel gor ve gitttt. yeter bu kadar mudahil.olma hayatlarimiza dimi. ama yokkkk... gelini huzursuz etmek birinci kural onlar icin.
neyse kadin bana ben bakarim yazliga gotururum onu fila diyr. o zaman da gebe degilim. kusura bakmayin. annesiz hicbir yere godemez dedim. gider gider aaa bisey olmaz dedi. ben de olmaz gidemez. izin vermem dedim.
simdi bunu dedi de eline ne gecyi dimi. hicbisi..beni deli etti ya mutlu oldu. ben de bunaltmasin diye bu kez soylemedim. kimseler bilmiyr. 3 ay bitsin bakalriz o zaman...
yani canim. terbiuesiz terbiyesizdir...yapacak birsey yok.
ben daha dun yazmistim ya gelin diye bunalttilar diye. demin aramis dun yemege gidelim dedik olmadi..... ayyyyy kan beynime sicradi. size isimiz oldugunu aoylemistim dedim... bozuldu baya. alel acele kapatti telefonu uyuz....
sen de deki o kadina: benim cinsel hayatim beni ilgilendirir. bej bu cocugu senin icin degil kendi aolem icin doguruyorum diye. .
PSIKOLOJIK YARDIM KIZLAR..
Bata kaldi 6 gun.. ve bende hic bi agri yok yaa.. hic bir belirti yok..
ne mide bulanmasi, ne sislik, ne goguste agri.. hic hic bu kadar saglikli oldgumu hatirlamiyorum.. :44::44:
astesimde dustu bu sabah.. 36.5 oldum..
Duam eksik olmuyo canim benim..
kizlar herkeste belirti olcak diye bisey yok demi..?
insallah benimle'dir kaldi 6 gun ne zaman test falan yapim sizce..?
Oyledir sen bence kafana cok takma gundelık hayatına devam et
Seni mutlu edecek seyler yapki bebişte mutlu olsun
Duam eksik olmuyo canim benim..
kizlar herkeste belirti olcak diye bisey yok demi..?
insallah benimle'dir kaldi 6 gun ne zaman test falan yapim sizce..?
benimde 6 gün var. bende de hiçbişey yok.
Oyledir sen bence kafana cok takma gundelık hayatına devam et
Seni mutlu edecek seyler yapki bebişte mutlu olsun
kızlar bsey sorcam bnm adetm btti hsg persembe cekılcek one aldrsammı
5 gün gecikmiş oluo cnm acaba geç döllenmemi..benim karnım açık ağrıo hastalanıcam bu ayda ümitler bittiBizde Şubat ta karar verdik mart ayinda 3 kez kanamam oldu adet kanamasi endiselendim cekirge doruk ta suhendan benderli ye gittim testler felan yapti rutin kontrol herhangi bise yok dedi.ondan sonra sorun olmadi hic calismalara devam ettik.bu aydan cok umidim vardi 4 eylul bat ama hala adet olmadim.herhangi bir belirtim yok gebelige dair.boyle beklemedeyim.
Sizler Bursanin icindesiniz kizlar ya ben size uzagim m.kemalpasadayim 2 yildir..
Bence hemen yaptırda bebişin belki ekime yetişir
canım bende bugün kendimi gördüm hayrolsun inşalalh bebeğim olmuş 3kilo 100 gram.
ya canım o kaynanadan bendede var sadece kaynana değil görümce bide olmayacak sonra sen yanacaksın sen üzüleceksin diyor bide 4. ayımız eşime diyorum annenin sesi kulaklarıma geliyor
ay cutam ya bu kaynanalar adamı deli eder ya kuzum bende epilepsi hastayım ilaçlarım düzene girene kadar doktor gebelik için müsad etmedi ama eşim tarafı hastalığımı bilmiyorlar eşim söylemek istemedi onları ilgilendirmez diye bu süreçte bizde istemiyoruz dedik neyse ilaçlar düzene girdi bebek çalışmlara falan ama kaynana görümce hiç durmuyo istemiyonuz sonra olmayacak bilmem kim öyle yapmış olmamış şimdi ağlıyo yanıyo ama kendi düşen ağlamaz ya kafayı yiyecem zaten hastalığım dolayısıyla strese girmemem lazım ama olmuyor bide aynı şehirdeyiz offf offf yani. dünde kocişe küstüm bugün barışmamız lazım ayrıca bugün 19. günüm 30 günde bir adet oluyorum yumurtlama günlerim geçtiyse hiç barışmak istemiyorum zaten yüzümde 2 tane sivilce çıkıyo sinirlerimde
Kızlar benim okudugum kadarı ile siz bu kaynanaları yanlıs anlıyorsunuz
Onlar sizin sıkıntılarınızdan olmadıgından bi haber oldukları ıcın akıllarınca sizi
Korkutup bir an once torun sevmeye calısıyorlar
Insallah bir an once bebişlerinizi kucagınıza alırsınızda cocuk bakmak ne zormus anlarsınız:)
Sizin bunalacagınızı dusundukleri için yakına gelelim kocanızla basbasa kalıp ikinciyi
Yapın diyede yazlıga goturelim diyorlar
Onların yası gecmiş ya bebek yapamazlar bırakın olunca sevsinler gotursunler biz daha bebeklerimizi
Sevicez sonra torun bakacaz sizlerde babanne annane olacaksınız unutmayın
Not bu yazıyı akıl vermek için değil stressiz bebeğinize konsantre olun die yazdım :)
en iysi bn bgun gdyn hm kan snucumu alym hmde hsg dgstrym
Cok kotu bi durum demi..
insan umutsuzluga kapiliyo.; karalari bagliyo..
herkes belirtiden bahsederken bisey hisetmemek
Hayirlisi Sen ne zaman test yapcan canim ?
Vallaha isteyim zaten calisiyorum hayat guzel..
Dusunmek istemiyorum ama tabi okuyunca burdaki belirtileri insan uzuluyo..
aman napim demi..allah bilir hayirlisi ne zaman o zaman olur..
canım bende bugün kendimi gördüm hayrolsun inşalalh bebeğim olmuş 3kilo 100 gram.
ya canım o kaynanadan bendede var sadece kaynana değil görümce bide olmayacak sonra sen yanacaksın sen üzüleceksin diyor bide 4. ayımız eşime diyorum annenin sesi kulaklarıma geliyor
ay cutam ya bu kaynanalar adamı deli eder ya kuzum bende epilepsi hastayım ilaçlarım düzene girene kadar doktor gebelik için müsad etmedi ama eşim tarafı hastalığımı bilmiyorlar eşim söylemek istemedi onları ilgilendirmez diye bu süreçte bizde istemiyoruz dedik neyse ilaçlar düzene girdi bebek çalışmlara falan ama kaynana görümce hiç durmuyo istemiyonuz sonra olmayacak bilmem kim öyle yapmış olmamış şimdi ağlıyo yanıyo ama kendi düşen ağlamaz ya kafayı yiyecem zaten hastalığım dolayısıyla strese girmemem lazım ama olmuyor bide aynı şehirdeyiz offf offf yani. dünde kocişe küstüm bugün barışmamız lazım ayrıca bugün 19. günüm 30 günde bir adet oluyorum yumurtlama günlerim geçtiyse hiç barışmak istemiyorum zaten yüzümde 2 tane sivilce çıkıyo sinirlerimde tepemde
canım üzülme daha var herkeste belirti olacak değil ya benim geçen ay midem bulanıyordu psikolojik hamileydim belirti oluncada hamile olamıyoruz ki sakin olmaya çalış benim 12 kaldı şimdiden sivilcem çıktı adet mi olacam acaba
yarın sabah test yapmaya başlarım canım. ama bu aydan pek umutlu değilim.
Merhaba kizlarrrrr
Dedigim gibi oldu ates dustu ve kirmizilar geldi canlar boylece eylul umudu bitti hayirlisi bakalim hangi ay tutturucazneden bilmiyorumda ben sakince beklemedeyim ne zaman olursa saglikli olsunda insallah.
benim bat 21 eğer adet belirtim olmazsa 19 u ya da 20 si yaparım şans belki çıkar zaten haber veririm kısmet bakalım...
Bence adete 4 gun kala kan testi yaptır
Yada Cuma yaptırcam ben kan testi bekleyelim beraber yaptıralım istersen
Ben gidip sacıma fon cektireceğim
Donuste gorusuruz
erkencisin canim
bende persembe basliyim diyorum..
bende biliyosun umut fazla yok
benimde ates dustu bu sabah..
gecmis olsun canim.. hayirlisi..
Canim kacinci gunundesin ates dustu dedinde dur bir bakayim senin tabloya
hayirlisi evet habersiz birakma bende persembe basliyim diyorum..
tmam canim yalniz fransada recetesiz kan aliyorlami bilmiyorum bi ogreniyim sonra haber verim sana ama persembe idrar testi yapcam..
gel kiz ben cekeyim (guzel fon cekerim)
kolay gelsin gorusuruz..
canim benim 23.gunum..
tablo ma bakabilirsin ates olcme topiginden..
yorumunu bekliyorum ...
Canim tablona baktim ama senin onceki adet oldugun donemki atesini olcmemissin onu goremedigim icin birsey diyemeyecegim senin icin hala umit var mesela ben 36.4 goruyorum ertesei gun 36.3 ve biliyorum kirmizilar geliyor egerki adet olursan insallahta olmazsin onumuzdeki donem daha bilincli olacaksin insallahta hamilesindir ve gerek kalmaz
Keske yakında olsaydın
Burda kuaforler bile beceremiyor
Aksama dayan mıyor fon :)
Haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?