Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kizlar bugun ilk idrarla denedim hic birsey cikmadi cok kotuyum eger yoktusa neden cikti o silik cizgiler icim cok aciyor kizlar herkes bekle diyor kecsin adetinin gunu yapamiyorum eger varsa neden cikmiyor veya eger yoktusa neden cikiyordu ikinci cizgi kan testi sordum 2 gun sonra dediler iki gun ben napicam yikildim kizlar hersey ustume ustume geliyor adeta

Malesefki canim buda kisiden kisiye gore degisiyor bazisinin onceden bazisininda adet gunu bile dusebiliyormus benimde bu ucuncu ayim ates olcuyorum ve birgun oncesinden biliuorum ancak tablon olussun yeni surece girmezsinde insallah girersende bilmis olacaksin sende bekliyceksin bu ay malesef canim birde yarina bakalim artisin olacakmi yoksa dahada dusecekmi insallah yukselir

tamam canim anladim..
insallah yukselir !!

Canim sen bu testleri bosver iyice strese girdin iki gun kalmis kan'a sabret zor olsada..
senin icin uzuluyorum..insallah bebis seninle dir..

Ya canim sen neden boyle yapiyorsun once bir sakin ol yoksada vazmigececeksin hayir yola devam elbet rabbim nasip eder insallah kendini yipratiyorsun su anda farkinda degilsin yoksada dunyanin sonu degil bi kendine gel seni boyle gorunce uzuluyorum valla ben burdan strese giriyorum soyleyeyim kan testine kim iki gun sonra dedi bat tarihin ne de bakiyim

canım benim moralini bozma bak ben çizgi bile çıkmadan kan testi yaptırdım değerim çok düşük ama pozitif,bugün yine test yaptım sadece hayalet çizgi var çok çok dikkatli bakarsan görüyorsun....yani diyeceğim şu ki umutsuzluğa kapılma benim idrarda çıkmadığı halde pozitif... gün içinde sıvı alıyorsun etkiliyor idrardaki değeri

Canim sen bu testleri bosver iyice strese girdin iki gun kalmis kan'a sabret zor olsada..
senin icin uzuluyorum..insallah bebis seninle dir..

en son 15 agustos olmusdum hesabda 11-12 si yok kizlar nasil uzulmuyumki nasil seviniyordum ikinci cikinca yillarimin hasreti evladim benim nasil agladim o cigiler her defasinda ciktidigindaa simdi uzuntumnen aglamiyimmi?

en son 15 agustos olmusdum hesabda 11-12 si yok kizlar nasil uzulmuyumki nasil seviniyordum ikinci cikinca yillarimin hasreti evladim benim nasil agladim o cigiler her defasinda ciktidigindaa simdi uzuntumnen aglamiyimmi?

Canim seni cok iyi anliyorum aglamanida uzulmenide bak benim bile surda birinci ayim simdiden uzuluyorum olmazsa diye..
ama senin icin diyorum sen cok yipratiyosun kendini. uzuluyorum senin icin.. bu testler bazen yaniltiyormus (oyle okudum kac kere) en iyisi kan testi..

Aglama canim aglama neden aglayacaksin kimseyi dinleme hemen git kan ver bu stresin bitsin yasin daha cok genc allaha sukur duzenli adet goruyorsun neden aglayacakmissin orda kendine iyi bir dr bul egerki adet olursan kontrollere git baktir yumurtaliklarin buyuyormu catliyormu gereken test varsa yaptir ama oturup aglama

bir sey sorucam kan testine ac karninami gitmeliyim yoksa nasil bilmiyorum kizlar su filan icmelimiyim

Canım
Yani ne diyeceğimi bilmiyorum
Yedin bitirdin kendini böyle üzülmeye
Devam edersen bebek varsa bile çok
Etkilenir
Kan testine 3 gün kim var dedi bilmiyorum ama sen ne yap biliyormusun negatif çıkmış gibi yap
Kabullen bı negatif olduğunu bu sekilde 2 gün sonra test yaptır kan testi çıkarsa sevin çıkmazsa üzülme
Senin bu hallerinden esinde etkilenir
Bı sakın ol yokmuş farzet bak dunyanın sonu olmadıgını o zaman anlayacaksın şimdi var olması ihtimali seni çıldırtan

Ne kadar şanssızlık bendeki.bugun gecikmemin 5.gunuydu umudum yoktu ama yinede varmis.sabah test yapayim dedim wc ye gittim test yaprim negatif sadece 2 dk sonra adet oldum :-( madem olacakdim dneden gecikti ve neden o tek cizgiyi gormek zorunda kaldim.yaani umitlerim boşa çıksın diye mi? Olmadi olmuyoor.

Canım üzülme geç Ekim topigine
Ben şimdiden geçtim umudunu yitirme
Her seyin bir vakti zamanı var

canım bak benim de sat 16 ağustos bat 11 eylül tarihlerimiz yakın seninle....bak benimde idrar da çıkmadı ama kanda çıktı sabret kuzum yaa bak bebiş doğum tarihlerimiz bile aynısıkma canını sabret sadece ve dua et

bir sey sorucam kan testine ac karninami gitmeliyim yoksa nasil bilmiyorum kizlar su filan icmelimiyim

kan testinde a veya tok olman bhcg açısından bireyi değiştirmiyor canım ama bhcg yanında başka testlerde yapacaklarsa o zaman a git yok sadece gebelikse farketmez

canım yaa neyin hayırlı neyin doğru olduğunu biz bilmiyoruz o yüzden yıpratma kendini, beyinde hormonları salgılayan merkez yüzünden böyle oluyor hamile olmayı çok isteyenlerde ve hamile olmaktan korkanlarda gecikme bu yüzden yaşanıyormuş....stres en büyük düşmanımız,sakin olmaya çalışmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…