Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Canim hatirlarsan seni merak ediyordum bende bu ay hergun deneyecektimde sayende gerek kalmadi demekki neymis bir kez daha anliyoruz za ma ni varrr demekki bak benim onceki hamileligimde tek ilski ol.az dedigim ay oldu yani zamani var demekki ben valla artik cok sakinim ve diyorumki ne zaman olursa rabbim ne zaman verirse yasim sizinki gibi 20 lerde olsaydi oda yok yas 36 kludsa olur diyorum artik

Kızlar adet günüm dündü... Dün ağrım vardı ondan önceki günde vardı bugün ağrım yok ama karnımın alt kısmında bir rahatsızlık var... Çok açık sarı yapışkan bir akıntı var gecikmenin birinci günü kızlar... Kendimi umutlandırmak istemiyorum test yapmaya da korkuyorum cesaretim yok zaten... Offfffff nolacak benim bu Halimmmmmmm (

5 gün gecikmiş oluo cnm acaba geç döllenmemi..benim karnım açık ağrıo hastalanıcam bu ayda ümitler bitti

orayamı evlendin

Evet canim esim burada calsiyor sadece kaynvalidemler ve biz burdayiz aslen burali degiliz yani.. Istanbuldan sonra zor geldi biraz ama hayirlisi boyoeymis belki birgun tekrar Istanbul..

Evt hatirladim hergun deniyim dedim belki oyle olur dedim ama gec yumurtladim zaten yumurtlama gunlerim gecince biraktim calismayi biraktigim zaman yumurtlamam olmus sanirim cok ta anlamiyorum ama oyle oldu ki adetim gecikti

kuzum test yap rahatlat kendini bence varsa var yoksa yok dersin

Cnm gebesin gözün aydin.allah sağlıkla kucagina almayi nasip edersin...

Handrake kiz hamismisin ay kacirmisim ben soyleyin ya iki halay cekelim boyle guzel haberlere ihtiyacimiz var anacigim
:118::118::118::119:
Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah

Evt hatirladim hergun deniyim dedim belki oyle olur dedim ama gec yumurtladim zaten yumurtlama gunlerim gecince biraktim calismayi biraktigim zaman yumurtlamam olmus sanirim cok ta anlamiyorum ama oyle oldu ki adetim gecikti

Stres yaptiysan oda geciktirebiliyor tatlim yumurtlama icin ya ovulayon testi yada ates olcme yontemini kullanabilirsin ne zaman yumurtladigini takip edebilirsin tatlim

Ovulasyon kullandim cnm ondan anladim zaten gec yumurtladimi.anlamis olmama ragmen calisma olmasina ragmen olmadi.ama tam olarak yumurya catladimu bilemiyorum.belkide catlamiyor dur yumurta en iyisi doktora gitmek sanirim :-(

canim tebrik ederim insallah degerin kat kat artar bende kan vermeye gidicem bakalim neler olucak insallah kanda pozitifff gorurum yuzum guler Allah hepinizden razi olsun saglikla kalin ....
kan testinde a veya tok olman bhcg açısından bireyi değiştirmiyor canım ama bhcg yanında başka testlerde yapacaklarsa o zaman a git yok sadece gebelikse farketmez

tamam kizlar simdi cikiyorum biraz kafami dinliyim cok kotuyum gelirim yine....Allah razi olsun hepinizden

Canim bak bu kadar uzulmek iyi degil inan ki bak benm ilk bebegim karnimda öldü kurtaj oldum. 7 ay gecti kimyasal gebelik gecirdim ve ancak kurtajdan 9 ay sonra gelebildi bebegim demek ki neymis herseyin bir zamani varmis kendimizi yesekte bekliyoruz neticede onemlinolan sabredebilmek Allaha siginip ondan dilemek hayirli olani verecektir insallah

Ve bi onerim olacak sana 2 gun beklemek gibi bir zorunlulugun yok sana adetin gecti mi diye sormuslardir muhtemelen cunku kanda adet gecikmesi olmadan bakmiyorlar genelde.. sen yakin bir hastaneye veya aksam acile gittiginde evde test yapip pozitif ciktigini ve kanda gormek istedigini soyle yapacaklardir o zaman bu kadar bekleyip kendini uzmene gerek kalmaz ve silik cizgilerin karsiligini dusuk ama pozitif bir sonucla alirsin insallah uzme kendini hadi bakalim..

Son düzenleme:
tamam canim esim gelsin eger gide bilsem yarin gidicem kan vermege sagolun Allah razi olsun

Canim benimde adet gunumde basladi o akinti sari renkliydi ve rahmin alt kisminda sanci vardi
Her akinti geldiginde tuvalete gidiuordum tik yok ve cok sukur olmadim gebeyim :) bu belirtin sanada bebisini getirir insallah bi test yap yaz bizde bekliyoruz hadiiiiii :))

Cnm Kemalpaşa yi bilmiyorum hic.ama olsun zamanls alisirsin

Ya aylardır negatif görmekten artık korkuyorum bir kaç gün daha geçsin öyle yapayım diyorum kendimi umutlandırmak istemiyorum (( ama adetim hiç şaşmaZ mutlaka olur yani kan gelmese bile kahverengi akıntı ağrı ile gelir sonra sökülür ama bu öyle değil sarı akıntı hiç adet gibi değil sökülecek gibi bir akıntı değil ağrılarımında şiddeti geçti ama bilmiyorum bir kaç gün daha beklesem mi kocama hiç söylemedim adet oldun mı dedi evet hıı dedim geçti çok heyecanlıyım ( hep dua ediyorum nolur sizde dua edin

Hayirlisi olsun canim insallah melegin bu sefer gelmistir.
Benimde her ay adetten bir iki gun once kahve pembe akintim olurdu bu ay o hic olmadi sari akinti oldu bir iki gun sonra beyaza döndü
Yani bana ümit vermiyim ama hamissin gibi geliyor patlat bir test psikocummmm kocisede suprz yaparsin aksam :)

dua ediyorum canım hadi inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…