Ne kadar şanssızlık bendeki.bugun gecikmemin 5.gunuydu umudum yoktu ama yinede varmis.sabah test yapayim dedim wc ye gittim test yaprim negatif sadece 2 dk sonra adet oldum :-( madem olacakdim dneden gecikti ve neden o tek cizgiyi gormek zorunda kaldim.yaani umitlerim boşa çıksın diye mi? Olmadi olmuyoor.
kan testinde a veya tok olman bhcg açısından bireyi değiştirmiyor canım ama bhcg yanında başka testlerde yapacaklarsa o zaman a git yok sadece gebelikse farketmez
5 gün gecikmiş oluo cnm acaba geç döllenmemi..benim karnım açık ağrıo hastalanıcam bu ayda ümitler bitti
orayamı evlendin
Cnm gebesin gözün aydin.allah sağlıkla kucagina almayi nasip edersin...
Canim hatirlarsan seni merak ediyordum bende bu ay hergun deneyecektimde sayende gerek kalmadi demekki neymis bir kez daha anliyoruz za ma ni varrr demekki bak benim onceki hamileligimde tek ilski ol.az dedigim ay oldu yani zamani var demekki ben valla artik cok sakinim ve diyorumki ne zaman olursa rabbim ne zaman verirse yasim sizinki gibi 20 lerde olsaydi oda yok yas 36 kludsa olur diyorum artik
Kızlar adet günüm dündü... Dün ağrım vardı ondan önceki günde vardı bugün ağrım yok ama karnımın alt kısmında bir rahatsızlık var... Çok açık sarı yapışkan bir akıntı var gecikmenin birinci günü kızlar... Kendimi umutlandırmak istemiyorum test yapmaya da korkuyorum cesaretim yok zaten... Offfffff nolacak benim bu Halimmmmmmm(
Cnm gebesin gözün aydin.allah sağlıkla kucagina almayi nasip edersin...
sağol canım gerçi değerim düşük eşime bile belli değil dedim inanmak istiyorum ama kaybetmekten korkuyorum
Evt hatirladim hergun deniyim dedim belki oyle olur dedim ama gec yumurtladim zaten yumurtlama gunlerim gecince biraktim calismayi biraktigim zaman yumurtlamam olmus sanirim cok ta anlamiyorum ama oyle oldu ki adetim gecikti
canim tebrik ederim insallah degerin kat kat artar bende kan vermeye gidicem bakalim neler olucak insallah kanda pozitifff gorurum yuzum guler Allah hepinizden razi olsun saglikla kalin ....canım bak benim de sat 16 ağustos bat 11 eylül tarihlerimiz yakın seninle....bak benimde idrar da çıkmadı ama kanda çıktı sabret kuzum yaa bak bebiş doğum tarihlerimiz bile aynısıkma canını sabret sadece ve dua et
kan testinde a veya tok olman bhcg açısından bireyi değiştirmiyor canım ama bhcg yanında başka testlerde yapacaklarsa o zaman a git yok sadece gebelikse farketmez
Canım
Yani ne diyeceğimi bilmiyorum
Yedin bitirdin kendini böyle üzülmeye
Devam edersen bebek varsa bile çok
Etkilenir
Kan testine 3 gün kim var dedi bilmiyorum ama sen ne yap biliyormusun negatif çıkmış gibi yap
Kabullen bı negatif olduğunu bu sekilde 2 gün sonra test yaptır kan testi çıkarsa sevin çıkmazsa üzülme
Senin bu hallerinden esinde etkilenir
Bı sakın ol yokmuş farzet bak dunyanın sonu olmadıgını o zaman anlayacaksın şimdi var olması ihtimali seni çıldırtan
tamam kizlar simdi cikiyorum biraz kafami dinliyim cok kotuyum gelirim yine....Allah razi olsun hepinizdenAglama canim aglama neden aglayacaksin kimseyi dinleme hemen git kan ver bu stresin bitsin yasin daha cok genc allaha sukur duzenli adet goruyorsun neden aglayacakmissin orda kendine iyi bir dr bul egerki adet olursan kontrollere git baktir yumurtaliklarin buyuyormu catliyormu gereken test varsa yaptir ama oturup aglama
tamam canim esim gelsin eger gide bilsem yarin gidicem kan vermege sagolun Allah razi olsunCanim bak bu kadar uzulmek iyi degil inan ki bak benm ilk bebegim karnimda öldü kurtaj oldum. 7 ay gecti kimyasal gebelik gecirdim ve ancak kurtajdan 9 ay sonra gelebildi bebegim demek ki neymis herseyin bir zamani varmis kendimizi yesekte bekliyoruz neticede onemlinolan sabredebilmek Allaha siginip ondan dilemek hayirli olani verecektir insallah
Ve bi onerim olacak sana 2 gu beklemek gibi bir zorunlulugun yok sana adetin gecti mi diye sormuslardir muhtemelen cunku kanda adrt gecikmesi olmadan bakmiyorlar genelde.. sen yaki bir hastaneye veya aksam acile gittiginde evee test yapip pozitif ciktigini ve kanda gormek isredigini soyle yapaxaklardir o zaman bu kadar bekleyip kendini uzmene gerek kalmaz ve silik cizgilerin karsiligini dusuk ama pozitif bir sonucla alirsin insallah uzme kendini gadi bakalim..
Kızlar adet günüm dündü... Dün ağrım vardı ondan önceki günde vardı bugün ağrım yok ama karnımın alt kısmında bir rahatsızlık var... Çok açık sarı yapışkan bir akıntı var gecikmenin birinci günü kızlar... Kendimi umutlandırmak istemiyorum test yapmaya da korkuyorum cesaretim yok zaten... Offfffff nolacak benim bu Halimmmmmmm(
Canim benimde adet gunumde basladi o akinti sari renkliydi ve rahmin alt kisminda sanci vardi
Her akinti geldiginde tuvalete gidiuordum tik yok ve cok sukur olmadim gebeyim :) bu belirtin sanada bebisini getirir insallah bi test yap yaz bizde bekliyoruz hadiiiiii :))
Canim benimde adet gunumde basladi o akinti sari renkliydi ve rahmin alt kisminda sanci vardi
Her akinti geldiginde tuvalete gidiuordum tik yok ve cok sukur olmadim gebeyim :) bu belirtin sanada bebisini getirir insallah bi test yap yaz bizde bekliyoruz hadiiiiii :))
Ya aylardır negatif görmekten artık korkuyorum bir kaç gün daha geçsin öyle yapayım diyorum kendimi umutlandırmak istemiyorum(( ama adetim hiç şaşmaZ mutlaka olur yani kan gelmese bile kahverengi akıntı ağrı ile gelir sonra sökülür ama bu öyle değil sarı akıntı hiç adet gibi değil sökülecek gibi bir akıntı değil ağrılarımında şiddeti geçti ama bilmiyorum bir kaç gün daha beklesem mi kocama hiç söylemedim adet oldun mı dedi evet hıı dedim geçti çok heyecanlıyım ( hep dua ediyorum nolur sizde dua edin
Ya aylardır negatif görmekten artık korkuyorum bir kaç gün daha geçsin öyle yapayım diyorum kendimi umutlandırmak istemiyorum(( ama adetim hiç şaşmaZ mutlaka olur yani kan gelmese bile kahverengi akıntı ağrı ile gelir sonra sökülür ama bu öyle değil sarı akıntı hiç adet gibi değil sökülecek gibi bir akıntı değil ağrılarımında şiddeti geçti ama bilmiyorum bir kaç gün daha beklesem mi kocama hiç söylemedim adet oldun mı dedi evet hıı dedim geçti çok heyecanlıyım ( hep dua ediyorum nolur sizde dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?