Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

hayırlarla ilkini bi kucağına al o bi büyüsün tekrar o duyguyu yasamak o guzel bebıs kokusunu içine cekmek seni hiç korkutmayacak emin ol cnm benim işallah ilk bian evvel gelsinde

iyi geceler kızlar her ne kadar ağustos başlığından kopamasam da bu başlığa kesin transfer olmuş durumdayım hepimiz hakkında hayırlısı bakalım

ben ikinciye hamıle kaldıgımda kazayla tabı ilk kızım 3 aylıktı aralarında tam bır yas var ikiz gibi oldular basta cok zor oldu ama simdi iyiki arka arkaya olmuslar dıyorum sımdı benım kankalarım kızlarımsende hıç korkma rabbım aratmadan versin işallah buyur gıderler onları buyut sonra bıda rabbım hayırlı evlatlar versın işallah hayırlı haberlerını beklıyorum

gecen ay cok istemiştim olmadı 8 senedir sipiral vardı çıkarınca hemen olcak sanmıstım meger vucut hala kendını korumaya devam edıyormus bakalım bu ayda koruyacakmı dua edınde korumasın artık

hsgldn hayatmmmmm bnde obr ay doktora gtcem esmle rahm flmi actyomu doktor nler istyo

canım hiç acımadı diyebilirim. bişeyler hissediyorsun tabiki ama acı değil emin ol. radyomarı tavsiye ederim. 380tl ödedik başka hiç bişey gerekmiyor adetin bittiği ilk günlerde çekilmesi gerekiyormuş onun haricinde hiç bir şey yok. senin neden istedi ki hsg?

iyi geceler kızlar her ne kadar ağustos başlığından kopamasam da bu başlığa kesin transfer olmuş durumdayım hepimiz hakkında hayırlısı bakalım

hoş geldin canım hepimiz bu aydan ümitliyiz inşallah allah yüzümüzü güldürür

gecen ay cok istemiştim olmadı 8 senedir sipiral vardı çıkarınca hemen olcak sanmıstım meger vucut hala kendını korumaya devam edıyormus bakalım bu ayda koruyacakmı dua edınde korumasın artık

zorda olsa çok istiyorum canım allah nsip ederse araları çok olmasın arkadaş olsunlar istiyorum ,seninkiler ne güzel yakınmış inşallah üçüncüde gelirde eviniz şenlenir kızlarında sana yardım ederler ay ne güzel düşüncesi bile inşallah çok bekletmez bebişin canım :)

Tek tek yazmiyorum toplu olarak yeni gelenler hoşgeldiniz. Guldencim muhabbetinize bayildim cok güldürdünuz beni valla alemsiniz ya:)))

Çalışmalar ne alemde of su batlar yaklassada velirtiler falan ciksa

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım kurtuldun en azindan devamida güzel gelir ins.

Tek tek yazmiyorum toplu olarak yeni gelenler hoşgeldiniz. Guldencim muhabbetinize bayildim cok güldürdünuz beni valla alemsiniz ya:)))

Çalışmalar ne alemde of su batlar yaklassada velirtiler falan ciksa

valla kızlar sıkıştırdılar beni benim suçum yokk :))) işte insan kimseyle konuşamıyor böyle şeyleri, anca biz anlarız birbirimizi hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz
bende de hala hiç belirti başlamadı arada bir kendimi dinliyorum bişey varmı diye ama tık yok!

Kizlaaar uzun arada sonra mrrhaba :))
Tatildeydik 15 gundur yoktum koye kayinvaldemlere gittik filan derken adet olup gitmistim adeti bitirdik onemli gunlerdeyiz sanirim pek heaap yapmadim
E malum evde olmayinca mkmikte cok olamadi ama yakin zamnda 3 kez olmustu :)
Yumurtlamayi bilmeden yapiyorum bu ay gerisini Rabbimiz bilir :)
Bu ay meleklerimiz bizimle olur insallah canlarimmm

Kizlar vallaha suan adetim ve surekli elim karnimin ustunde manyak gibi..
bisey oluyo aceba mi diyorum sonra regl oldugum aklima gelioo hahaa
kafayi yiyorum insallah olur eylulde..

aranizda hic ilk denemede hamile olan varmi.. cok istiyorum ustelik ekim de esimin dogum gunu simdiden hediyesini hazirladim ve o gun ona hamile oldugumu soylemek istiyorum.. nolcak sizce??

merhaba canım, olacağı varsa oluyor ya bir kere oldu hamile kaldım diyorlar bazıları inşallah hepimizin melekleri göbüşümüzdedir.

kızz adetmişsin ne olacak karnındaa :)))

Benim görümcem yeni evli daha ilk evlilik yıldönümlerini bile kutlamadılar ve bebeği doğdu 3 aylık oldu bilee!! ilk gece hamile kalmış inanabiliyormusunuz :) bir ayda erken doğdu bebek

ha haa vallaha cok komik esimde guluyo..

ama ben dogum kontrol hapi kullandim iki yil..
halalarim kuzenlerim felan hemen kaldilar..
kimide 4 ay falan beklediler..

kimse yokmuuu kızlaarr gelin sohbet edelim ya nerdesiniz herkes çalışıyomu ne :))

ha haa vallaha cok komik esimde guluyo..

ama ben dogum kontrol hapi kullandim iki yil..
halalarim kuzenlerim felan hemen kaldilar..
kimide 4 ay falan beklediler..

doğum kontrol hapı kullandıysan onun etkisinin geçmesi yani vücuttan atılması uzun sürüyormuş canım, bıraktıktan sonra korumaya devam ediyormuş ve bu süre senin hapı kullandığın süreye göre değişiyor
tam bende bilmiyorum araştır bi istersen

merhaba canım, olacağı varsa oluyor ya bir kere oldu hamile kaldım diyorlar bazıları inşallah hepimizin melekleri göbüşümüzdedir.

Amin canim insallah :)
Bekleyelim gorelimm hayirlisi olsun bu ay kafaya takmadan yasamak istiyorum :)

Arastirdim canim..

kadinda kadina degisiyomus..
hep beraber gorecez..

su ovulasyon tarihi bi gelsin..
cok fena beklemek

Selamlar, biz de eşimle 3,5 senedir evliyiz. Hep böyle yazılanları okudum ama bir türlü yazmaya cesaret edemedim (bu da benim ilk mesajım zaten). 4 aydır bebek için uğraşıyoruz :2: Bazen öyle anlar oluyor ki ümitsizliğe kapılıyor insan ve bir yerlere içini dökmek istiyor. Galiba bu da benim kırılma noktam oldu. Umarım bu istek ile yanıp tutuşan herkes tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı bebişlerini kucaklarına alabilir.

Dogru diyosun insan kimseye soramadiklarini burda birbirinden ogreniyo:) belirti icin daha erken canim ya ama benm kasık agrisi hala devam ediyo hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…