Maşallah Allah uzun ömürler versin canım benim.. tabiki de kardeş güzell birşey ama herhalde daha hiç anne olmadığım için bilemiorm korkutuo... aynen öleee ilkini bi kucağımıza alalımdaaa... amin inşallahh :)
ben ikinci için uğraşıyorum canım, seninkileri de allah bağışlasın uzun ömürler versin ne güzel büyümüş onlar bebiş olunca rahat rahat bakarsın işte, benim ki daha küçük 22 aylık ben napcam bilmem olursa ama inşallah olur bi tadını aldımı insan daha çok istiyor ya dimi? allahım tekrar yaşamayı nasip etsin inşallah sana da bana da ve bütün isteyenlerede
hsgldn hayatmmmmm bnde obr ay doktora gtcem esmle rahm flmi actyomu doktor nler istyo
iyi geceler kızlar her ne kadar ağustos başlığından kopamasam da bu başlığa kesin transfer olmuş durumdayım hepimiz hakkında hayırlısı bakalım
ben ikinciye hamıle kaldıgımda kazayla tabı ilk kızım 3 aylıktı aralarında tam bır yas var ikiz gibi oldular basta cok zor oldu ama simdi iyiki arka arkaya olmuslar dıyorum sımdı benım kankalarım kızlarımsende hıç korkma rabbım aratmadan versin işallah buyur gıderler onları buyut sonra bıda rabbım hayırlı evlatlar versın işallah hayırlı haberlerını beklıyorum
gecen ay cok istemiştim olmadı 8 senedir sipiral vardı çıkarınca hemen olcak sanmıstım meger vucut hala kendını korumaya devam edıyormus bakalım bu ayda koruyacakmı dua edınde korumasın artık
canım hiç acımadı diyebilirim. bişeyler hissediyorsun tabiki ama acı değil emin ol. radyomarı tavsiye ederim. 380tl ödedik başka hiç bişey gerekmiyor adetin bittiği ilk günlerde çekilmesi gerekiyormuş onun haricinde hiç bir şey yok. senin neden istedi ki hsg?
Tek tek yazmiyorum toplu olarak yeni gelenler hoşgeldiniz. Guldencim muhabbetinize bayildim cok güldürdünuz beni valla alemsiniz ya:)))
Çalışmalar ne alemde of su batlar yaklassada velirtiler falan ciksa
valla kızlar sıkıştırdılar beni benim suçum yokk :))) işte insan kimseyle konuşamıyor böyle şeyleri, anca biz anlarız birbirimizi hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz
bende de hala hiç belirti başlamadı arada bir kendimi dinliyorum bişey varmı diye ama tık yok!
Kizlaaar uzun arada sonra mrrhaba :))
Tatildeydik 15 gundur yoktum koye kayinvaldemlere gittik filan derken adet olup gitmistim adeti bitirdik onemli gunlerdeyiz sanirim pek heaap yapmadim
E malum evde olmayinca mkmikte cok olamadi ama yakin zamnda 3 kez olmustu :)
Yumurtlamayi bilmeden yapiyorum bu ay gerisini Rabbimiz bilir :)
Bu ay meleklerimiz bizimle olur insallah canlarimmm
Kizlar vallaha suan adetim ve surekli elim karnimin ustunde manyak gibi..
bisey oluyo aceba mi diyorum sonra regl oldugum aklima gelioo hahaa
kafayi yiyorum insallah olur eylulde..
aranizda hic ilk denemede hamile olan varmi.. cok istiyorum ustelik ekim de esimin dogum gunu simdiden hediyesini hazirladim ve o gun ona hamile oldugumu soylemek istiyorum.. nolcak sizce??
kızz adetmişsin ne olacak karnındaa :)))
Benim görümcem yeni evli daha ilk evlilik yıldönümlerini bile kutlamadılar ve bebeği doğdu 3 aylık oldu bilee!! ilk gece hamile kalmış inanabiliyormusunuz :) bir ayda erken doğdu bebek
ha haa vallaha cok komik esimde guluyo..
ama ben dogum kontrol hapi kullandim iki yil..
halalarim kuzenlerim felan hemen kaldilar..
kimide 4 ay falan beklediler..
merhaba canım, olacağı varsa oluyor ya bir kere oldu hamile kaldım diyorlar bazıları inşallah hepimizin melekleri göbüşümüzdedir.
doğum kontrol hapı kullandıysan onun etkisinin geçmesi yani vücuttan atılması uzun sürüyormuş canım, bıraktıktan sonra korumaya devam ediyormuş ve bu süre senin hapı kullandığın süreye göre değişiyor
tam bende bilmiyorum araştır bi istersen
valla kızlar sıkıştırdılar beni benim suçum yokk :))) işte insan kimseyle konuşamıyor böyle şeyleri, anca biz anlarız birbirimizi hepimiz aynı amaç için uğraşıyoruz
bende de hala hiç belirti başlamadı arada bir kendimi dinliyorum bişey varmı diye ama tık yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?