Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

adetmi oldun ebruli umudu kırma canım hepimiz aynı durumdayız ben herdk wc ye gidiyom adet olcam diye

Ayyyyy inşallah canım ya... Yemin ederim çatlıcam meraktan... Böyle hep devam eden bir akıntı değil arada geliyor günlük ped koydum sabahtan beri dolmadı yani çok çok az sağ taraftan yumurtladım bu ay sağ tarafımda tatlı tatlı bir ağrı var o da nasıl oluyorsa işte oluyor kızlar deliricem (( yani az az ağrıyor... Birazdan çıkıcam akşama eve varırım dışarıda işlerim var testi anca evde yapabilirim ( yapayım dimi ya ne olursa olur aammmaaannnn tek korkum negatif çıkması (

adetmi oldun ebruli umudu kırma canım hepimiz aynı durumdayız ben herdk wc ye gidiyom adet olcam diye

Evt kuzucum bu sabah hüsrana uğradım malesef.bende oyleydim habira wc gidiyodum seviniyodum.test bile yapmadim 5.gunu gelsin dedim yine yaptim o testi sonra hemen adet oldum.simdi ekim topigine gidicem

Evt kuzucum bu sabah hüsrana uğradım malesef.bende oyleydim habira wc gidiyodum seviniyodum.test bile yapmadim 5.gunu gelsin dedim yine yaptim o testi sonra hemen adet oldum.simdi ekim topigine gidicem

canım benim inşallah ekimde kalırsın bende senin ardından ekim topiğne gelirim

Canim cikista al testi zaten aksama kadar zamanin var tkip et hala ayniysa guzel seyler dusun ve eve varinca yap testi varsa silik degil catt diye iki cizgi cikar canim insallah ..
Napiyoruuuuz iyi dusunuyoruz :))

benimde bugün adet günüm 9-11 arası olabilirim (( daha olmadım olmak istemiyoruuuuuuummm ( Allahım Sen büyüksün burdaki herkesin gönlündekini ver inş...

canim benim en azindan belirsizlikten kurtuldun.. bende gelecem galiba az kaldi..

canım benim inşallah ekimde kalırsın bende senin ardından ekim topiğne gelirim

bende gidiciyim galiba..

benimde bugün adet günüm 9-11 arası olabilirim (( daha olmadım olmak istemiyoruuuuuuummm ( Allahım Sen büyüksün burdaki herkesin gönlündekini ver inş...

Cok heyecanli..:18::18::18:
insallah gelmezler canim..

canim benim en azindan belirsizlikten kurtuldun.. bende gelecem galiba az kaldi..

bende gidiciyim galiba..

inş canım..hiçbir belirtim yok şuanda ne karnım ne belim...ama geçen ayda böyle olmuştu aniden oldum gidiciyim gibi bende ((

bende gidiciyim galiba..

Cnmevt belirsizlik ten kurtuldum bbarigunumde olsaydinm hadi olmadim olmadim tam test yapayim dedim yaptim tek cizgi 2 dk sonra foş adet reva mi bu simdi

Cnmevt belirsizlik ten kurtuldum bbarigunumde olsaydinm hadi olmadim olmadim tam test yapayim dedim yaptim tek cizgi 2 dk sonra foş adet reva mi bu simdi

ahh canim benim kiyamam gec yumurtlama oldu yaa adet'e gecikti..
Keske hepimizde hamis ciksak canim hayirlisi..

bak sunu buldum net'en
Adetleri 28 gün süren bir kadında geç yumurtlama olursa adeti de geç olur çünkü adet kanaması yumurtlamaya bağlıdır, yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet kanaması başlar. Adetleri sürekli düzenli olan bir kadının adeti geç başlarsa o ay geç yumurtlama olduğu tahmin edilir.

inş canım..hiçbir belirtim yok şuanda ne karnım ne belim...ama geçen ayda böyle olmuştu aniden oldum gidiciyim gibi bende ((

aynen aynen hic sorma..
arada gobek altinda sag tarafta biseyler kipirdiyo ama adet icindir..
yoksa baska biseyim yok..

bende felaket bir sol kasık ağrısı bir haftadır bu agrı bi batma cuma test yaptım negatif meme uclarıda ağrıyor adet olcam diye her an olcagamı hisssediyom

selam kizlar.....hamiwlere tebrikler Inwallah saglikla kucaklarina alirlar AMIIINNN.... olmayanlar siradaki aya Inwallah....ben de siraniza katilsam belki ugurlu gelirbir umut iwteeee....hmmmm???araniza katilsam listeye girsem meselaaaaaaa........olurmuuuu?????

Evt cnm aynen bende okudum onu.zaten ovu testim 18.gun pik yapti o gun iliski oldu 19.gun boş belkide 19 da yumirtladim dicem ama ta kii 23.gune kadar testim koyuydu sanirim bu hesabi en iyi cute yapar

hanımlar dua edin ovü. son iki günüm yarın bitiyor dua edin bu dönemde tutturmuş olalım çok emek verdik çok yorduk kendimizi dilerim Rabbim nasip eder bana da dua eder misiniz____????:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…