- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
Ne kadar şanssızlık bendeki.bugun gecikmemin 5.gunuydu umudum yoktu ama yinede varmis.sabah test yapayim dedim wc ye gittim test yaprim negatif sadece 2 dk sonra adet oldum :-( madem olacakdim dneden gecikti ve neden o tek cizgiyi gormek zorunda kaldim.yaani umitlerim boşa çıksın diye mi? Olmadi olmuyoor.
Canim benimde adet gunumde basladi o akinti sari renkliydi ve rahmin alt kisminda sanci vardi
Her akinti geldiginde tuvalete gidiuordum tik yok ve cok sukur olmadim gebeyim :) bu belirtin sanada bebisini getirir insallah bi test yap yaz bizde bekliyoruz hadiiiiii :))
Hayirlisi olsun canim insallah melegin bu sefer gelmistir.
Benimde her ay adetten bir iki gun once kahve pembe akintim olurdu bu ay o hic olmadi sari akinti oldu bir iki gun sonra beyaza döndü
Yani bana ümit vermiyim ama hamissin gibi geliyor patlat bir test psikocummmmkocisede suprz yaparsin aksam :)
adetmi oldun ebruli umudu kırma canım hepimiz aynı durumdayız ben herdk wc ye gidiyom adet olcam diye
Evt kuzucum bu sabah hüsrana uğradım malesef.bende oyleydim habira wc gidiyodum seviniyodum.test bile yapmadim 5.gunu gelsin dedim yine yaptim o testi sonra hemen adet oldum.simdi ekim topigine gidicem
canım benim inşallah ekimde kalırsın bende senin ardından ekim topiğne gelirim
Ayyyyy inşallah canım ya... Yemin ederim çatlıcam meraktan... Böyle hep devam eden bir akıntı değil arada geliyor günlük ped koydum sabahtan beri dolmadı yani çok çok az sağ taraftan yumurtladım bu ay sağ tarafımda tatlı tatlı bir ağrı var o da nasıl oluyorsa işte oluyor kızlar deliricem(( yani az az ağrıyor... Birazdan çıkıcam akşama eve varırım dışarıda işlerim var testi anca evde yapabilirim ( yapayım dimi ya ne olursa olur aammmaaannnn tek korkum negatif çıkması (
İnşallah gelmezsin cnm eylul sana ugur getirsin...
cuma test yaptım idrar testi negatif canımbilmiyom bekliyom
Evt kuzucum bu sabah hüsrana uğradım malesef.bende oyleydim habira wc gidiyodum seviniyodum.test bile yapmadim 5.gunu gelsin dedim yine yaptim o testi sonra hemen adet oldum.simdi ekim topigine gidicem
canım benim inşallah ekimde kalırsın bende senin ardından ekim topiğne gelirim
benimde bugün adet günüm 9-11 arası olabilirim(( daha olmadım olmak istemiyoruuuuuuummm ( Allahım Sen büyüksün burdaki herkesin gönlündekini ver inş...
canim benim en azindan belirsizlikten kurtuldun.. bende gelecem galiba az kaldi..
bende gidiciyim galiba..
Cok heyecanli..:18::18::18:
insallah gelmezler canim..
canim benim en azindan belirsizlikten kurtuldun.. bende gelecem galiba az kaldi..
bende gidiciyim galiba..
Cok heyecanli..:18::18::18:
insallah gelmezler canim..
Bat ne zaman di senin cnm
Cnmevt belirsizlik ten kurtuldum bbarigunumde olsaydinm hadi olmadim olmadim tam test yapayim dedim yaptim tek cizgi 2 dk sonra foş adet reva mi bu simdi
inş canım..hiçbir belirtim yok şuanda ne karnım ne belim...ama geçen ayda böyle olmuştu aniden oldum gidiciyim gibi bende((
inş canım..hiçbir belirtim yok şuanda ne karnım ne belim...ama geçen ayda böyle olmuştu aniden oldum gidiciyim gibi bende((
ahh canim benim kiyamam gec yumurtlama oldu yaa adet'e gecikti..
Keske hepimizde hamis ciksak canim hayirlisi..
bak sunu buldum net'en
Adetleri 28 gün süren bir kadında geç yumurtlama olursa adeti de geç olur çünkü adet kanaması yumurtlamaya bağlıdır, yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet kanaması başlar. Adetleri sürekli düzenli olan bir kadının adeti geç başlarsa o ay geç yumurtlama olduğu tahmin edilir.
INWALLLLAAHHH hepimizeee nasip etsin Inwallahhhhhhanımlar dua edin ovü. son iki günüm yarın bitiyor dua edin bu dönemde tutturmuş olalım çok emek verdik çok yorduk kendimizi dilerim Rabbim nasip eder bana da dua eder misiniz____????:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?