Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Evt cnm aynen bende okudum onu.zaten ovu testim 18.gun pik yapti o gun iliski oldu 19.gun boş belkide 19 da yumirtladim dicem ama ta kii 23.gune kadar testim koyuydu sanirim bu hesabi en iyi cute yapar

vallaha anca cute cevap verir bizi rahatlatir ..
o bugun yok galiba kan'a gitcekti.. insallah hersey yolundadir guzel kalpli insanin..

Canim bak bende 18.gun o yumurta aki oldu ve o gun iliski oldu.. ve 2 gun sonra bidaha oldu..
ama tabi ben 14.gun yumurtladigimi sandigim icin 18.gunden onceki hergun cok guzel calisma yaptik sonra biraktik..
beklemedim dikmedim hemen kalktim yani..

tutuysa o gunku iliskim tutmustur.. ama cok karisik bilemiyorum..
simdi ben 14 eylulde adet olcaktim ama 4 gun atiyo 17sine kadar beklemem lazim :18::18::18:

Ayni seyi bende yaptim cnm calistim calistim sonra yoruldum oluruna birakdim olmadi cnm hayirlisi artik

canim qaliba ruya gormussun dogum yaptigini gormussun 3 kilo filan yazmisdin dimi yazmissin qaliba tam okuyamadim ama ruyan cooooooooooooook guzel ruya
bu ay sen hamilesin ruyanin kisa yorumu bu optum herkesi

kızlar s.a. ben aşılama oldum ilk defa 31 ağustosta.aşılamamın 6.günü mıratech erken gebelik testi yapmştm silik çizgi çıkmıştı.çoğu kişi ilaçların etkisi demişti.bende unuttum gittim.bugün test yaptım tekrar.bu seferde certain diye bir marka ama erken gebelik testi değil normal idrarla ölçülen gebelik testi.sabah ilk idrarlada yapmadım açıkçası az önce yaptm.ama işyernde oldğm için hemen testi çekmeceme koydum ancak 10 dk sonra bakabildim.silik bir çizgi olmuş yine...resmi yüklüyorum..ama bu sefer nedense inanmıyorum bu teste..yani certain marka güvenilir değil diyorlar.bilemiyorum ya. bu arada aşılamamın 10.günü bugün....kanı beklicem elbette ama sizinle paylaşmak istedim işte

Eki Görüntüle 798376

Inwallah Hamilesindirrrr Inwallahhh hep inanmadigi zaman hamile kaliniyor....Inwallah sen de inanmadigin halde hamilesindirrr......ama erken degilmi test icin ??? bide ben hep teste idrari fazla damlatsam boyle dagiliyordu onun icin 2 3damlayla yeniden yapsan kewke kesinlewir ama sabr et bikac gun de INwallah Tanri guldurur yuzunu Inwallah

Canim hamilesin sen o zaman cizgi var belli..
bidaha yapsanan yarin sabah..

Ben bu ay yumurtladimi bile anlamadim hic gecen ay akintimdan anlamistim.bence ben bu ay yumurtlamadim

bu ay o akinti gelmedimi..
Canim bi doktora falan gitmegi dusunuyormusun ??
Bazi insalar tek taraftan yumurtluyormus..

canim qaliba ruya gormussun dogum yaptigini gormussun 3 kilo filan yazmisdin dimi yazmissin qaliba tam okuyamadim ama ruyan cooooooooooooook guzel ruya
bu ay sen hamilesin ruyanin kisa yorumu bu optum herkesi

evet canım ya öyle bi rüya gördüm çok kısa ve sadece bu kısmını hatırlıyorum 3 kilo 100 gram diyorum inşallah öyledir inşallah tutmuştur gün aşırı çalışıyoruz bakalım benim daha 12-13 gün var. Sende inşallah hamiledirsin hamileyim yazarsan kemdim hamileymişim gibi sevinecem kuzum benimrabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

cnm bnm bırak şu testleri artık sadece dua et sabır göster hayırlısını iste..sen stres yapınca hiçbişey değişmicek söylemesi kolay biliyorum ama gayret et nolur
Evet canim esim burada calsiyor sadece kaynvalidemler ve biz burdayiz aslen burali degiliz yani.. Istanbuldan sonra zor geldi biraz ama hayirlisi boyoeymis belki birgun tekrar Istanbul..

olsun cnm kemalpaşada güzeldir bilirim orları merkezdemisin

Ins sans senden yana olur ve hamis olursun :)

bu ay o akinti gelmedimi..
Canim bi doktora falan gitmegi dusunuyormusun ??
Bazi insalar tek taraftan yumurtluyormus..[/QUOTE]

ya ben bişe soracam benim bu ay sol kasıgım cok ağrıdı omu yumurtladı anlamadım nasıl oluyo bu yumurtlama benim akıntım hala var enfeksiyon kaptığımı düşünüyom

Hayırlı olsun canım 2gun sonra tekrarla bakalım:)))

Canım sat tarihlerimiz aynı inşallah ikimizinde kırmızıları gelmez
inşallahhh hamiş oluruzz

ayy kizlar..

Cuma gunu kana gitcem rdvumu aldim simdi..
ne oldu birden aradim aldim anlamadim..

o zamana belli olur mu kiz.. ??
aman ben niye aldim erken olmuyomu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…