Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kisada olsa guzel ruya Rabbim gerceklesdirsin kisa zamanda insallah Rabbim evlatla sevindirir hepimizi
biraz benimki karisik durum o yuzden boyleyim canim egerki hergun neqatif ciksaydi hic takmazdim bukadar ama silik cikti hemde 3 gun umudum nekadardi bir gorsen sanmisdimki hamileyim simdide umudum azalmis durumda Allahdan Rabbimden mucizemi vermesini diliyorum icimde kucucuk bir ses var korkma hamilesin diyor sanki ama testlerim iste nebiliyim Rabbim ne eylerse guzel eyler insallah bunlarin sonucu guzellikdir evladimdir diliyorum,

canm Allah razı olsun duaların için içimi rahatlattın.test için erkenmi bilmiyorum ama her sabah yapcam bundan sonraki günlerde bakalm ne çıkcak.içimden hem sevinç hem üzüntü herşey geçiyo.o yzden sanırım biraz inanmıyorum teste :)

kızlarrr bende mide yanması var yaaa birazda kusacak kadar değil ama midem bulanıo azcık
sizce hamilelik belirtisimi bu :26:

ay umutlanmak istemiorum ama acabaaa

buarada eğer hamişsemde ben bişi yaptım h.sonu midyeden zehirlendim :120: Allahtan tüm gece bi şekilde attım vücudumdan ama çok korkuyorumm
:18::18:

Olabilir canim..
Insallah bebegin seninledir.. midye falan yeme.. cig seyler iyi degilmis canim.. insalalh bebise biey olmaz..

Seni ümitlendirmek istemem ama bendede sarı akıntı gelmişti.....inşallah tutunmuştur Bebisinnnnn canım....

Ayy insallah allah'im duy sesimizi..
insallah ben rdv aldim kana gittcemm (manyak gibi belirti yok hamile degilim diyorum ama rdv aldim )

olsun iyi yapmışsın kuzum yaa..en azından cesaretlisin bak ben gidemiorum cesaretim yok hiç olumsuz çıkarsa kötü olurum die gitmiorum :18:

buarada Rabbim inşallah seninde benimde hatta tüm isteyenlerin yüzünü bu ay güldürür inşallahhh sonbaharımız ilk bahara döner inşallahhh

INSALLAH.. INSALLAH ..
bendekii cesaret degil delilik..
biliyorum uzuleceyimi ama genede..

inşallah canımmm inşallahhh sağlıkla benimledir

kızlar şu ateş ölçme işini yapayım bu adetten itibaren diyorum. ama kafa basmıyor bi türlü. kısaca anlatabilecek olan varmı. adetime yakın tarihlerde ateşim düşerse kırmızılar gelecek demek mi oluyor?

Canım cutem ne yaptın kan verdin mi inşallah güzel haberlerle gelirsin merak ediyoruz seni

kizlar puregon 300 kullanan varmii???? ben cok umutluydum bu puregona...hep duyduklarimda folikullari buyudu ancak ama ben de sadece 2tane buyudu ve 10.gunumde 14mm bundan sonra buyurmu anlamadimmm 4gun sonra gel dedi ama benim aklima takildi zaten 16.gunden sonra buyuse bile catlasa bile hamilelik olusmaz 2ci devreye giriyoo simdi puregon kullanip folikul buyumeyen yalniz benmiyim????????ve ya 14.gune kadar buyurmuki??????

Canim hamilesin sen o zaman cizgi var belli..
bidaha yapsanan yarin sabah..

bu ay o akinti gelmedimi..
Canim bi doktora falan gitmegi dusunuyormusun ??
Bazi insalar tek taraftan yumurtluyormus..

Yok cnm bu ay o akintiyi farketmedim.dikkat etmemis olabilirim.doktora gitmistim 4 ay once felab normal dedi hersey gonderdi gebe kalinca gel dedi.simdi dusunuyorum tekrar gitmeyi ama ne bilim bu ay yine beklesem mi diye dusunuyorum

canım ya bozma moralını ya bılıyorum demesı kolay ama rabbımın bı bıldıgı vardır bılıyorm cok zor ınan benımde kendımde bı sorun oldunu dusunmeye basladım ama bu ıs gercekden sabır ısı ve bız boyle kfaya taktıgımız muddetce hormonlarımız cok etkılenıyor sonuc ıtıbarıyle cocuk olmasınıda engellılyo. ne bılım ne dıyımkı rabbım yardımcımız olsun üzme o tatlı canını...

hanımlar dua edin ovü. son iki günüm yarın bitiyor dua edin bu dönemde tutturmuş olalım çok emek verdik çok yorduk kendimizi dilerim Rabbim nasip eder bana da dua eder misiniz____????:26::26::26:

Inşallah emeklerinin karşılığını alırsın .....bebisinnnn ben geliyorum derrrr ....

aynen aynen hic sorma..
arada gobek altinda sag tarafta biseyler kipirdiyo ama adet icindir..
yoksa baska biseyim yok..

insallah gelmezler canim..

bende kendimi umutlandırmak istemiyorum cünkü sonu hüsran oluyor olacam olacam biliyom da bakalım hangi saatte ((( ama inş gelmezler canım inşşşşşşş..

Biz beceremiyoruz cnm ya.bakiyorumda hep kafaya takmayan insanlar hamile kaldi cevremde.yok ya beceremiyoruz nasil olcak bilemiyorum artik hayirlisi.bende sorun var gibi dusunmeye basladim ya bende ya esimde sorun var bence :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…