kisada olsa guzel ruya Rabbim gerceklesdirsin kisa zamanda insallah Rabbim evlatla sevindirir hepimizievet canım ya öyle bi rüya gördüm çok kısa ve sadece bu kısmını hatırlıyorum 3 kilo 100 gram diyorum inşallah öyledir inşallah tutmuştur gün aşırı çalışıyoruz bakalım benim daha 12-13 gün var. Sende inşallah hamiledirsin hamileyim yazarsan kemdim hamileymişim gibi sevinecem kuzum benimrabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
biraz benimki karisik durum o yuzden boyleyim canim egerki hergun neqatif ciksaydi hic takmazdim bukadar ama silik cikti hemde 3 gun umudum nekadardi bir gorsen sanmisdimki hamileyim simdide umudum azalmis durumda Allahdan Rabbimden mucizemi vermesini diliyorum icimde kucucuk bir ses var korkma hamilesin diyor sanki ama testlerim iste nebiliyim Rabbim ne eylerse guzel eyler insallah bunlarin sonucu guzellikdir evladimdir diliyorum,cnm bnm bırak şu testleri artık sadece dua et sabır göster hayırlısını iste..sen stres yapınca hiçbişey değişmicek söylemesi kolay biliyorum ama gayret et nolur
olsun cnm kemalpaşada güzeldir bilirim orları merkezdemisin
Canım sat tarihlerimiz aynı inşallah ikimizinde kırmızıları gelmez
inşallahhh hamiş oluruzz
bundan sonra her sabah yapcam bakalım yanlşmı doğrumu :)
Inwallah Hamilesindirrrr Inwallahhh hep inanmadigi zaman hamile kaliniyor....Inwallah sen de inanmadigin halde hamilesindirrr......ama erken degilmi test icin ??? bide ben hep teste idrari fazla damlatsam boyle dagiliyordu onun icin 2 3damlayla yeniden yapsan kewke kesinlewir ama sabr et bikac gun de INwallah Tanri guldurur yuzunu Inwallah
insallah hamilesindir canim insallahhhhhhhhhbundan sonra her sabah yapcam bakalım yanlşmı doğrumu :)
kızlarrr bende mide yanması var yaaabirazda kusacak kadar değil ama midem bulanıo azcık
sizce hamilelik belirtisimi bu :26:
ay umutlanmak istemiorum ama acabaaa
buarada eğer hamişsemdeben bişi yaptım h.sonu midyeden zehirlendim :120: Allahtan tüm gece bi şekilde attım vücudumdan ama çok korkuyorumm :18::18:
Kızlar adet günüm dündü... Dün ağrım vardı ondan önceki günde vardı bugün ağrım yok ama karnımın alt kısmında bir rahatsızlık var... Çok açık sarı yapışkan bir akıntı var gecikmenin birinci günü kızlar... Kendimi umutlandırmak istemiyorum test yapmaya da korkuyorum cesaretim yok zaten... Offfffff nolacak benim bu Halimmmmmmm(
Ayy insallah allah'im duy sesimizi..
insallah ben rdv aldim kana gittcemm(manyak gibi belirti yok hamile degilim diyorum ama rdv aldim )
Olabilir canim..
Insallah bebegin seninledir.. midye falan yeme.. cig seyler iyi degilmis canim.. insalalh bebise biey olmaz..
ayyy cute çok heyecanlandım şimdi bugün hayalet çizgi bile çıkmamıştı....kalbim küt küt....bir daha ne zaman test yaptırmalıyım ki
olsun iyi yapmışsın kuzum yaa..en azından cesaretlisinbak ben gidemiorum cesaretim yok hiç olumsuz çıkarsa kötü olurum die gitmiorum :18:
buarada Rabbim inşallah seninde benimde hatta tüm isteyenlerin yüzünü bu ay güldürür inşallahhhsonbaharımız ilk bahara döner inşallahhh
inşallah canımmm inşallahhh sağlıkla benimledir
INSALLAH.. INSALLAH ..
bendekii cesaret degil delilik..
biliyorum uzuleceyimi ama genede..
Canim hamilesin sen o zaman cizgi var belli..
bidaha yapsanan yarin sabah..
bu ay o akinti gelmedimi..
Canim bi doktora falan gitmegi dusunuyormusun ??
Bazi insalar tek taraftan yumurtluyormus..
Ne kadar şanssızlık bendeki.bugun gecikmemin 5.gunuydu umudum yoktu ama yinede varmis.sabah test yapayim dedim wc ye gittim test yaprim negatif sadece 2 dk sonra adet oldum :-( madem olacakdim dneden gecikti ve neden o tek cizgiyi gormek zorunda kaldim.yaani umitlerim boşa çıksın diye mi? Olmadi olmuyoor.
hanımlar dua edin ovü. son iki günüm yarın bitiyor dua edin bu dönemde tutturmuş olalım çok emek verdik çok yorduk kendimizi dilerim Rabbim nasip eder bana da dua eder misiniz____????:26::26::26:
aynen aynen hic sorma..
arada gobek altinda sag tarafta biseyler kipirdiyo ama adet icindir..
yoksa baska biseyim yok..
insallah gelmezler canim..
canım ya bozma moralını ya bılıyorum demesı kolay ama rabbımın bı bıldıgı vardır bılıyorm cok zor ınan benımde kendımde bı sorun oldunu dusunmeye basladım ama bu ıs gercekden sabır ısı ve bız boyle kfaya taktıgımız muddetce hormonlarımız cok etkılenıyor sonuc ıtıbarıyle cocuk olmasınıda engellılyo. ne bılım ne dıyımkı rabbım yardımcımız olsun üzme o tatlı canını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?