Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

bende kendimi umutlandırmak istemiyorum cünkü sonu hüsran oluyor olacam olacam biliyom da bakalım hangi saatte ((( ama inş gelmezler canım inşşşşşşş..

OLmasin insallah..
bebegin seninledir insallah

Yok cnm bu ay o akintiyi farketmedim.dikkat etmemis olabilirim.doktora gitmistim 4 ay once felab normal dedi hersey gonderdi gebe kalinca gel dedi.simdi dusunuyorum tekrar gitmeyi ama ne bilim bu ay yine beklesem mi diye dusunuyorum

Sende sorun yoksa o zaman senin bebis nazlaniyo.. Zamanini bekliyo..
canim ama icin rahat eder gidersen..sen bilirsin !

OLmasin insallah..
bebegin seninledir insallah

Sende sorun yoksa o zaman senin bebis nazlaniyo.. Zamanini bekliyo..
canim ama icin rahat eder gidersen..sen bilirsin !

Ya oyle alttan felan bakti temiz dedi yyumurtaliklariniyi dedi ama bunun disinda engel olan bicok sey var heralde.cute gelsinde bana akil versin yaa.doktora gidip ne dicemi bile bilmiorum.kovacak beni bu sefer.1 yil olmadan bise demiyolar

Biz beceremiyoruz cnm ya.bakiyorumda hep kafaya takmayan insanlar hamile kaldi cevremde.yok ya beceremiyoruz nasil olcak bilemiyorum artik hayirlisi.bende sorun var gibi dusunmeye basladim ya bende ya esimde sorun var bence :-(

canım abim doktor ve 1 sene uğraştılar olmadı. doktorlar her testi yaptı herşey normal dedi. meğerse yumurtlama dönemini yanlış hesaplıyorlarmış. ne zamanki kendi haline bırakalım dediler o ay hamile kaldı. şimdi cadı bir yeğenim var :) inşallah bizde sakin ve sabırlı olmayı becerebiliriz.

slm kızlar.Nasılsınız? Bugün güzel haber yok herhalde. Benim bat bugün. Daha gelen giden yok.Bugüne kadar tutmuştum kendimi bugün gidip test aldım. idrarımı 6 saat tuttum ama NEGATİF Daha gelen giden de yok! Var mı kaçırdığım bi gelişme?

Ahh ah darisi bizlere cnm bi rahat olabilsek olucak eminim ama yapamiyoruz kafa bebekle meşgul

üzülme canım hayırlısı diyelim..

bizimdebat günleri yaklaşıo sana dioz üzülme die ama bakalım biz nasıl olcaz :26:
bölemi yoksa bölemi

offf çok sitres yaptım bende
:26:

kızlarr bugun ovu testım pık yapmısmı yapmamısmı ınanın anlamıyorum yaa bakın yıne ustu koyu altı sılık aynı sekılde c de oyle cok ılgınc yaa bozuk dıcem testlere ama kacıncı test oldu bu. bırde gebelık testı bı kac gun once yapmısdım ılk 10 dkk ıcınde 2 cı cızgı yoktu ama dun bakdım bı hayalet cızgı gordum acaba yanılıyomuyum yoksa bu testler 10 dkk sonra degısıyomu yanı umıdım yokda yınede cok ılgıncıme gıttı bıde sıze sorayım dedım benım gıbı olan oldumu hıc?

üzülme canım hayırlısı diyelim..

bizimdebat günleri yaklaşıo sana dioz üzülme die ama bakalım biz nasıl olcaz :26:
bölemi yoksa bölemi

offf çok sitres yaptım bende
:26:

Valla ister istemez yapıyoz stres ve üzülmeye de engel olamıyorum. Ağlamıyorum ama yüzüm mahkeme duvarı gibi. Şimdi de akdeniz anemisi taşıyıcılığı olanlarda idrarda geç çıkıyomuş diye bi şey okudum. Onun avuntusu içindeyim. :26::26:
İnşallaaaah sizler önce ... ve sonra olursunuz canım benim.

Cnm böyle olabiliyo testler bozuk felan degil benimde oyle olmustu son testimi 23.gun yapmistim ve hala boyle cikiyordu.eger bundan onceki testleri pik yapmissa giderek siliklesecek.siliklesmesse anlaki gec yumurtlican.sen 2 gunde bir calis derim ben.adete kadar devam et.ben nasipse bu ay test felan almicam direk 2 gunde bir caliscam bide bole deniyin

Biz beceremiyoruz cnm ya.bakiyorumda hep kafaya takmayan insanlar hamile kaldi cevremde.yok ya beceremiyoruz nasil olcak bilemiyorum artik hayirlisi.bende sorun var gibi dusunmeye basladim ya bende ya esimde sorun var bence :-(

canım benım ınankı bende aynı seyı dusunuyorum kendım ıcın bı sorunum var dıyorum, ama ısın gercekden püf noktası kafaya takmamak ama ıste yapamıyorum beceremıyoruz dedıgın gıbı ama yınede ne olursa olsun umıt cok onemlı moral cok onemlı bakalım neolacak hakkımızda hayrlısı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…