bende kendimi umutlandırmak istemiyorum cünkü sonu hüsran oluyor olacam olacam biliyom da bakalım hangi saatte((( ama inş gelmezler canım inşşşşşşş..
Yok cnm bu ay o akintiyi farketmedim.dikkat etmemis olabilirim.doktora gitmistim 4 ay once felab normal dedi hersey gonderdi gebe kalinca gel dedi.simdi dusunuyorum tekrar gitmeyi ama ne bilim bu ay yine beklesem mi diye dusunuyorum
OLmasin insallah..
bebegin seninledir insallah
Sende sorun yoksa o zaman senin bebis nazlaniyo.. Zamanini bekliyo..
canim ama icin rahat eder gidersen..sen bilirsin !
Biz beceremiyoruz cnm ya.bakiyorumda hep kafaya takmayan insanlar hamile kaldi cevremde.yok ya beceremiyoruz nasil olcak bilemiyorum artik hayirlisi.bende sorun var gibi dusunmeye basladim ya bende ya esimde sorun var bence :-(
canım abim doktor ve 1 sene uğraştılar olmadı. doktorlar her testi yaptı herşey normal dedi. meğerse yumurtlama dönemini yanlış hesaplıyorlarmış. ne zamanki kendi haline bırakalım dediler o ay hamile kaldı. şimdi cadı bir yeğenim var :) inşallah bizde sakin ve sabırlı olmayı becerebiliriz.
:18::18::18::18::18::18::18:
yapma boyle benide stresse sokuyosun..;
ay ben niye boyle oldum anlamadim hem cok istiyorum olmaz diyorum hemde guluyorum..
slm kızlar.Nasılsınız? Bugün güzel haber yok herhalde. Benim bat bugün. Daha gelen giden yok.Bugüne kadar tutmuştum kendimi bugün gidip test aldım. idrarımı 6 saat tuttum ama NEGATİFDaha gelen giden de yok! Var mı kaçırdığım bi gelişme?
Inşallah emeklerinin karşılığını alırsın .....bebisinnnn ben geliyorum derrrr ....
üzülme canım hayırlısı diyelim..
bizimdebat günleri yaklaşıo sana dioz üzülme die ama bakalım biz nasıl olcaz :26:
bölemiyoksa bölemi
offf çok sitres yaptım bende :26:
Eki Görüntüle 798518 kızlarr bugun ovu testım pık yapmısmı yapmamısmı ınanın anlamıyorum yaa bakın yıne ustu koyu altı sılık aynı sekılde c de oyle cok ılgınc yaa bozuk dıcem testlere ama kacıncı test oldu bu. bırde gebelık testı bı kac gun once yapmısdım ılk 10 dkk ıcınde 2 cı cızgı yoktu ama dun bakdım bı hayalet cızgı gordum acaba yanılıyomuyum yoksa bu testler 10 dkk sonra degısıyomu yanı umıdım yokda yınede cok ılgıncıme gıttı bıde sıze sorayım dedım benım gıbı olan oldumu hıc?
Kızlar test yaptım negatifbiliyordum böyle olacağını
Kızlar test yaptım negatifbiliyordum böyle olacağını
Biz beceremiyoruz cnm ya.bakiyorumda hep kafaya takmayan insanlar hamile kaldi cevremde.yok ya beceremiyoruz nasil olcak bilemiyorum artik hayirlisi.bende sorun var gibi dusunmeye basladim ya bende ya esimde sorun var bence :-(
senin ne zamandı canım. Benım bat bugün benim de negatif.kısmet ekime artık. yapcak bi şey yok. ben topiğimi çok seviyodum am yhaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?