Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canım benım yok canım bı tuhaf yanı sırf orta ksımı koyu oluyodu boyle az sekılde ama bugun baya bı ust tarafı koyulastı ne bılım ya belkıde gec yumurtlıcam zaten adetıme 8 gun var e bugunde 20 cı gunum yanı gecen ay 16.gun yumurtladım bu 20 gun demekkı gec yumurtlamısım bu ay bakalım yarınkı test ne dıyecek. ama ınan kı bende elımdekı testlerın bıtmeını beklıyorum zaten bıtıyo bı kac tane kaldı bıdaha kı ay almıcam bıde senın dedıgın gıbı denemeyı dusunuyoruz bakalım ne olur yanı bende test olsada olmasada her ıkı gunde bır calısıyrz bız ne olur ne olmaz dıye ne bılım ya bakalım ne olur hakkımızda hayrlısı bu gebelık testıde cok tedırgın ettı benı yaa ama ılk 10 dkk dan sonra gecersız dır dımı canım:18:

bugun sabah 8-17 arasi hastanede perisan oldum ama degdi kizlar.
dr. ustten ultrasonla bakti ve rahim kalinlasmasi cok guzel ic gebelik dedi )
kan verdim. bugun yumurtlama sonrasi 14. gunum ve degerim 336 cikti :)) dr cok begendi.
10 gun sonra kalp atisina gidecegim kismet olursa.
o zaman da iki kaybim.oldugu icin dusuk doz igne baslayacak (0.2 lik).
bir de hasimatoyum ben..ilac aliyrm ama tsh yukselmis. tehlikeli yani. yarinda ona gidecegim. ilac dozu artirilir kesin. ii ki erken gittim.
daha once de demistim. tsh yuksekligi dusuge sebep olur. onun icin mutlaka tsh t4 t3 anti-tpo baktirin diye.

bizden haberler bu kadar.

Allahim herkese nasip etsin.

tütüttü maşallahhhhh diyelim :)

Cutee moralim duzeldi biraz sayende.senden haber bekliyoduk.cok sukur cnm allah saglk sıhhat nasip etsin sanada bebisine de.

Cute hayırlı olsun canım
Allah analı babalı buyutsun
Ben cok seviniyorum hamile haberi aldıkca
Nede olsa topiğimizin bebekleri oluyor:)

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısı olsun... Bizden yardımlarını esirgemedin bıkmadan cevap veriyorsun inşallah gönlüne göre güzel bir evlat sahibi ol... Âmin...

Hep iyi olun çok iyi olun cutemmm. Sağlıklı fotolarını da görelim inşalllahhhh hayalciğin....

Gözün aydın canım.. İnşallahh tsh değerin de dengelenir bu sefer sağlıkla kavuşursun bebişine

doğru söylüyorsun bende bu kes hiç vajinal muayene olmadım olmak istemiyorum.benimde perşembe inşallah 6.haftaya girmiş olacağım görünür inşallah karından.haberleşiriz cnm
cnm. gerci yazdim ama hersey yolinda sukur. 0.2 lik igne kullanacagim eger kalp atisi olursa.

ilac alma cnm. gebesin cunku

Canım cutem ne yaptın kan verdin mi inşallah güzel haberlerle gelirsin merak ediyoruz seni
sukur iiz cnm. seni posta yolda )

tütüttü maşallahhhhh diyelim :)

Cutee moralim duzeldi biraz sayende.senden haber bekliyoduk.cok sukur cnm allah saglk sıhhat nasip etsin sanada bebisine de.

Cute hayırlı olsun canım
Allah analı babalı buyutsun
Ben cok seviniyorum hamile haberi aldıkca
Nede olsa topiğimizin bebekleri oluyor:)

Hep iyi olun çok iyi olun cutemmm. Sağlıklı fotolarını da görelim inşalllahhhh hayalciğin....

saolum kizlar tesekkur ederim. tez zamanda hepinizin olur insallah.

Gözün aydın canım.. İnşallahh tsh değerin de dengelenir bu sefer sağlıkla kavuşursun bebişine

amin cnm. gecen ay 2.5 du. gebe kdim hemen 4.28 olmus. bebis somuruyor resmen.

canım yaa cok cok sevındım ınsss degerın artar daha cok. ve erken gıtmek gercekden ne kadaar daha faydalı oldugunu anladık =) masallah rabbım saglıkla kucagına aldırmayı nasıp eylesın bızlerde dua et bol bol.

Çok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

cnm. bu ovulasyon testi cok ugrastirdi bu ay. bence pik yapmis tatlim... bos birakma cnm.

tebrik ederim canim cok sevindim herseyin iyi olmasina sag salim al kucagina evladini insallah

canım gözün aydınolsun iğne sende kullanacaksın demek..mayıs anneleri topiğinde konuşuruz artık inşallah...iğneye aslında daha erkende başlayabilirsin bir zararı yokmuş ama tabii doktorun daha iyi bilir.görüşürüz cnm

Ya oyle alttan felan bakti temiz dedi yyumurtaliklariniyi dedi ama bunun disinda engel olan bicok sey var heralde.cute gelsinde bana akil versin yaa.doktora gidip ne dicemi bile bilmiorum.kovacak beni bu sefer.1 yil olmadan bise demiyolar

Canimmmmm hayirli olsun cok ama cok mutlu oldum bilgilerine ihtiyacim var catlama ignesini ne zaman yaptirmak lazim nasil yapilio nelere dikkat etmek lazim destegini bekliyorum canim rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin

Canimmmmm hayirli olsun cok ama cok mutlu oldum bilgilerine ihtiyacim var catlama ignesini ne zaman yaptirmak lazim nasil yapilio nelere dikkat etmek lazim destegini bekliyorum canim rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin

amin cnmm.darisi sana..

ben tam bilmiyrm cnm. ama dr yumurta takibi yapiyor. belli bir buyukluge ulastiklarinda igneyi yapiyor. sanirim 36 saat icinde de catliyr. kizlar daha iyi bilebilir cnmm sukur bu zamana kadar hic ihtiyacim olmadi.

Cutem masallah canim Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Kuzum ta bu telasini içinde unutmamissin bitanem bana da bulaşır inşallah kaç günd elime geçer tekrar hayırlı olsun bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…