Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Cutem masallah canim Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Kuzum ta bu telasini içinde unutmamissin bitanem bana da bulaşır inşallah kaç günd elime geçer tekrar hayırlı olsun bebegin

amin cnmmm.
saolsun esime kargolattim. ben gidemedigim icin. o gelsin sana detaylari yazarim. darisi bulasir sana da insallah. 8 tane yolladim cnm. hadi bakalim hayirlisi.

Ne güzel haber cutecim maşallah Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Son düzenleme:

Masallah allahım kucagina almani nasip eylesin.

Kızlar test yaptım çift çıktı hem de 2de çok koyu resim nasıl ekleniyor ya test biraz kaymış ilk ortada çıktı çizgi biraz geri çektim ki 2 çizgi ama eşim ınana miyor bir tane daha almaya gidiyoruz :)

Canlarimmm kac gündür yazamadım ağır bi grip devirdi beni yatağa bugun yeni yeni kendime geldim, topigi güncellemek için takip etmeye calistim ama gözümden kacanlar varsa hatirlatin.

CUTEEEEMMM kiz ne sevindim ya cok şükür bu gunleri gördün darısı bize artik,ins diğer rahatsizligi dada hicbi sorunun cikmazda coookkkk güzel bi gebelik gecirirsin.

SERCEMMMIIIMMMM canim senin icinde cok sevindim inşallah mutluluğun yarim kalmazda bebisin seninledir ama aglama sakin tamammi güzel günler cok yakinda

Adet olan canlarim sizlerde umitletinizi yitirmeyin ekime yüksek bi moralle hazırlanin vee bebisiniz gelsin inşallah

Hayirli olsun tatliiimmmmm oh ohh uğur getirin topigedr herkes hamiş olsun canim kandada pozitifi görürsün ins hrmen ekliyorum srni listeye diyeeee

Batin ne zamandi

Son düzenleme:
Hayirli olsun tatliiimmmmm oh ohh uğur getirin topigedr herkes hamiş olsun canim kandada pozitifi görürsün ins hrmen ekliyorum srni listeye diyeeee

Batin ne zamandi
Sağol canım darısı en kısa zamanda size de nasip olsun ya bat karışık 9 ağustosta oldum geçen ay epey geç olmuştu 8 yaz gitsin :)

hayirli olsun cnm.

saol cnm.
gecmis olsun kuzum. iyi ol ki calismalara basla :))

Cute cok sevindim cnm inşallah kucağına aldigin günleride görürsün darisi başımıza

Canim nasil merak etim.. mesajda yollamistim..
Ohh cok sevindim masalimiz geliyo desene..
Allah kucagina almayi nasip etsin bitanem..
insallah hersey guzel olur sizin icin

Tebrikler canim.. sevindim
darisi bize dua edin..

canım hayrlı olsun ıns rabbım saglıkla kucagına aldırmayı nasıp eder cok sevındım adına

monbebe canım senınle aynıymıs bızım batlarımız bıde esrarengızle canım ya hıc bı belırtılerın varmı senın ne alemdesın canım?

Canim nasil merak etim.. mesajda yollamistim..
Ohh cok sevindim masalimiz geliyo desene..
Allah kucagina almayi nasip etsin bitanem..
insallah hersey guzel olur sizin icin

Tebrikler canim.. sevindim
darisi bize dua edin..

gordum cnm. buraya yazinca tekrar mesaj atmadim. cunku cokkkk yoruldum bugun tatlim...
cok sukur hersey iyi simdilik. size musait olunca testleri de ekleyecegim. aklinizda omsun diye. iyi ki bekleyip gittim biraz. yoksa bir daha kan isterdi dr. simdi ona gerek kalmadi.

cnm benim. senin o atestekini biz dusus kabul etmiyoruz. benim tabloya bak yukselmis 0.1 inmis. sonraki gun yine yukselmis. ama tabi belli de olmaz. her bunye farkli.bekleyelim kuzum. olacak insallah.

Canim dikkat et kendine.. masal'a.. (ben kiz diye gidiyorum yani masal'da masal..)
evet canm dustu ama bilmiyorum hic belirti yok yaa bitti tamam eylulden ekime transfer olcam..
canim bide tutum rdvu aldim kana gitcem cuma gunu (manyak gibi iptal edeyim bari)

Hayirlisi bakalim..

hah şöyle yaa rahatla işte inşallah hepimizin değeri artar hadş hayırlı uğurlu olsun bir hamiş daha
Hayırlı olsun canım 2gun sonra tekrarla bakalım:)))
teşekkür ederim bu h.içi izin alıp gidicem bi ara
Kızlar test yaptım negatif biliyordum böyle olacağını
olsun canım sıkma canını geç olsun güç olmasın en azından artık kafan rahat
ayyy canım maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…