Cutem masallah canim Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Kuzum ta bu telasini içinde unutmamissin bitanem bana da bulaşır inşallah kaç günd elime geçer tekrar hayırlı olsun bebegin
Ne güzel haber cutecim maşallahbugun sabah 8-17 arasi hastanede perisan oldum ama degdi kizlar.
dr. ustten ultrasonla bakti ve rahim kalinlasmasi cok guzel ic gebelik dedi)
kan verdim. bugun yumurtlama sonrasi 14. gunum ve degerim 336 cikti :)) dr cok begendi.
10 gun sonra kalp atisina gidecegim kismet olursa.
o zaman da iki kaybim.oldugu icin dusuk doz igne baslayacak (0.2 lik).
bir de hasimatoyum ben..ilac aliyrm ama tsh yukselmis. tehlikeli yani. yarinda ona gidecegim. ilac dozu artirilir kesin. ii ki erken gittim.
daha once de demistim. tsh yuksekligi dusuge sebep olur. onun icin mutlaka tsh t4 t3 anti-tpo baktirin diye.
bizden haberler bu kadar.
Allahim herkese nasip etsin.
bugun sabah 8-17 arasi hastanede perisan oldum ama degdi kizlar.
kan verdim. bugun yumurtlama sonrasi 14. gunum ve degerim 336 cikti :)) dr cok begendi.
bir de hasimatoyum ben..ilac aliyrm ama tsh yukselmis. tehlikeli yani. yarinda ona gidecegim. ilac dozu artirilir kesin. ii ki erken gittim.
daha once de demistim. tsh yuksekligi dusuge sebep olur. onun icin mutlaka tsh t4 t3 anti-tpo baktirin diye.
Ne güzel haber cutecim maşallahAllah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Masallah allahım kucagina almani nasip eylesin.
Kızlar test yaptım çift çıktı hem de 2de çok koyu resim nasıl ekleniyor ya test biraz kaymış ilk ortada çıktı çizgi biraz geri çektim ki 2 çizgi ama eşim ınana miyor bir tane daha almaya gidiyoruz :)
Sağol canım darısı en kısa zamanda size de nasip olsun ya bat karışık 9 ağustosta oldum geçen ay epey geç olmuştu 8 yaz gitsin :)Hayirli olsun tatliiimmmmm oh ohh uğur getirin topigedr herkes hamiş olsun canim kandada pozitifi görürsün ins hrmen ekliyorum srni listeyediyeeee
Batin ne zamandi
Kızlar test yaptım çift çıktı hem de 2de çok koyu resim nasıl ekleniyor ya test biraz kaymış ilk ortada çıktı çizgi biraz geri çektim ki 2 çizgi ama eşim ınana miyor bir tane daha almaya gidiyoruz :)
Canlarimmm kac gündür yazamadım ağır bi grip devirdi beni yatağa bugun yeni yeni kendime geldim, topigi güncellemek için takip etmeye calistim ama gözümden kacanlar varsa hatirlatin.
CUTEEEEMMM kiz ne sevindim ya cok şükür bu gunleri gördün darısı bize artik,ins diğer rahatsizligi dada hicbi sorunun cikmazda coookkkk güzel bi gebelik gecirirsin.
SERCEMMMIIIMMMM canim senin icinde cok sevindim inşallah mutluluğun yarim kalmazda bebisin seninledir ama aglama sakin tamammi güzel günler cok yakinda
Adet olan canlarim sizlerde umitletinizi yitirmeyin ekime yüksek bi moralle hazırlanin vee bebisiniz gelsin inşallah
hayirli olsun cnm.
saol cnm.
gecmis olsun kuzum. iyi ol ki calismalara basla :))
Cute cok sevindim cnm inşallah kucağına aldigin günleride görürsün darisi başımıza
Canim nasil merak etim.. mesajda yollamistim..
Ohh cok sevindim masalimiz geliyo desene..
Allah kucagina almayi nasip etsin bitanem..
insallah hersey guzel olur sizin icin
Tebrikler canim.. sevindim
darisi bize dua edin..
gordum cnm. buraya yazinca tekrar mesaj atmadim. cunku cokkkk yoruldum bugun tatlim...
cok sukur hersey iyi simdilik. size musait olunca testleri de ekleyecegim. aklinizda omsun diye. iyi ki bekleyip gittim biraz. yoksa bir daha kan isterdi dr. simdi ona gerek kalmadi.
cnm benim. senin o atestekini biz dusus kabul etmiyoruz. benim tabloya bak yukselmis 0.1 inmis. sonraki gun yine yukselmis. ama tabi belli de olmaz. her bunye farkli.bekleyelim kuzum. olacak insallah.
canim tebrik ederim insallah degerin kat kat artar bende kan vermeye gidicem bakalim neler olucak insallah kanda pozitifff gorurum yuzum guler Allah hepinizden razi olsun saglikla kalin ....
tamam kizlar simdi cikiyorum biraz kafami dinliyim cok kotuyum gelirim yine....Allah razi olsun hepinizden
hadş hayırlı uğurlu olsun bir hamiş dahakızlar s.a. ben aşılama oldum ilk defa 31 ağustosta.aşılamamın 6.günü mıratech erken gebelik testi yapmştm silik çizgi çıkmıştı.çoğu kişi ilaçların etkisi demişti.bende unuttum gittim.bugün test yaptım tekrar.bu seferde certain diye bir marka ama erken gebelik testi değil normal idrarla ölçülen gebelik testi.sabah ilk idrarlada yapmadım açıkçası az önce yaptm.ama işyernde oldğm için hemen testi çekmeceme koydum ancak 10 dk sonra bakabildim.silik bir çizgi olmuş yine...resmi yüklüyorum..ama bu sefer nedense inanmıyorum bu teste..yani certain marka güvenilir değil diyorlar.bilemiyorum ya. bu arada aşılamamın 10.günü bugün....kanı beklicem elbette ama sizinle paylaşmak istedim işte
Eki Görüntüle 798376
teşekkür ederim bu h.içi izin alıp gidicem bi araHayırlı olsun canım 2gun sonra tekrarla bakalım:)))
olsun canım sıkma canını geç olsun güç olmasın en azından artık kafan rahatKızlar test yaptım negatifbiliyordum böyle olacağını
ayyy canım maaşallahbugun sabah 8-17 arasi hastanede perisan oldum ama degdi kizlar.
cuteheart;31838469 ilac alma cnm. gebesin cunku ;) [/QUOTE .!.:canım ilaç dediysem progestoron falan belki gerekir dedim ama vermedi dr
gözün aydın kuzumKızlar test yaptım çift çıktı hem de 2de çok koyu resim nasıl ekleniyor ya test biraz kaymış ilk ortada çıktı çizgi biraz geri çektim ki 2 çizgi ama eşim ınana miyor bir tane daha almaya gidiyoruz :)
canım hoşgeldin ve geçmiş olsun doğal yoldan aşılanmış oldunCanlarimmm kac gündür yazamadım ağır bi grip devirdi beni yatağa bugun yeni yeni kendime geldim, topigi güncellemek için takip etmeye calistim ama gözümden kacanlar varsa hatirlatin.
CUTEEEEMMM kiz ne sevindim ya cok şükür bu gunleri gördün darısı bize artik,ins diğer rahatsizligi dada hicbi sorunun cikmazda coookkkk güzel bi gebelik gecirirsin.
SERCEMMMIIIMMMM canim senin icinde cok sevindim inşallah mutluluğun yarim kalmazda bebisin seninledir ama aglama sakin tamammi güzel günler cok yakinda
Adet olan canlarim sizlerde umitletinizi yitirmeyin ekime yüksek bi moralle hazırlanin vee bebisiniz gelsin inşallahbu arada tam kesinleşmedi ama ben de hamişim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?