Canim dikkat et kendine.. masal'a.. (ben kiz diye gidiyorum yani masal'da masal..)
evet canm dustu ama bilmiyorum hic belirti yok yaa bitti tamam eylulden ekime transfer olcam..
canim bide tutum rdvu aldim kana gitcem cuma gunu (manyak gibi iptal edeyim bari)
Hayirlisi bakalim..
Kızlar test yaptım negatifbiliyordum böyle olacağını
insallah cnm. bekliyrum masal imi.)
iptal et randevuyu cnm. once idrarda ciksin sonra kana. yazik eziyet etme kendine.
ciddimisin ?? 3gun once kanda belli olmaz mi..
tamam iptal edeyim o zaman
idrar testini ne zaman yapsam canim..
SEWGIIII Gecmis olsun canim... bekletme kiz kocisini iyiles bir an once..
cnm. kan da cikabilir ama ben kendine eziyet etmeni istemedigim icin hemen kan verme diyorum. once bi evde sen ya testi. valla benim iste 9. gun basladi pozitif olmaya. ama benim ki erken cikti aslinda. sen de ne zaman istersen o zaman yap cnm.
hah şöyle yaa rahatla işte inşallah hepimizin değeri artar
hadş hayırlı uğurlu olsun bir hamiş daha
teşekkür ederim bu h.içi izin alıp gidicem bi ara
olsun canım sıkma canını geç olsun güç olmasın en azından artık kafan rahat
ayyy canım maaşallah
canım ilaç dediysem progestoron falan belki gerekir dedim ama vermedi dr
gözün aydın kuzum
canım hoşgeldin ve geçmiş olsun doğal yoldan aşılanmış oldunbu arada tam kesinleşmedi ama ben de hamişim sanırım
ahh 9.gun baya erken cikti senin ki canim...
yarin aliyim carsamba sabahi yapim.. kociste bekle diyo adet gecsin diyo..
canim senin yurmutlama gununden kac gun sonra oluyo ??
ve insallahmasala arkadas gelir..
tebrik ederim canim cok guzel sagsalim al evladini kucagina insallahKızlar test yaptım çift çıktı hem de 2de çok koyu resim nasıl ekleniyor ya test biraz kaymış ilk ortada çıktı çizgi biraz geri çektim ki 2 çizgi ama eşim ınana miyor bir tane daha almaya gidiyoruz :)
Cute hanım iyi akşamlar ne yaptınız kan sonucunuz belli oldu mu telden girdiğim için önceki sayfaları takip edemiyorum merak ettim inş pozitiftir...tüm dualarım bebiş bekleyen güzel anneler Allsh en hayırlısını nasip etsin herkese sonrada bana....
cute canim ben de seni tebrik etdim qaliba gormedin ama birdaha diyorum sagsalim al kucagina evladini insallahinsallah gelsin cnm.
benim 14. gunum bugun. yani normalde dun adet olmaliydim. olmadim :)))
ay anamm... cute bna direk. ne hanimi kizzz)
cok sukur pozitif cnmm. baya iyi geldo degrim. 336. dun adet gunumdu.
rahimde guzel kalinlasmis dedi drm
darisi basina cnm.
cute canim ben de seni tebrik etdim qaliba gormedin ama birdaha diyorum sagsalim al kucagina evladini insallah
bir sey sorucam benim 11 gun yumurtalamam olmusdu veen son sat 15 agustostu benim adet 11nemi denk geliyor yoksa ben yalnismi hesapladim 25-28 gunler adet dongum
Aaa çok sevindim cute hanım ne mutlu size Rabbim size bağışlasın inş sizinle kalır tüm acılarınızı unutturur o kübalı eller ...darısı tüm bekleyenlerin başına...
yok canim ya ne kusuru sadece soyledim istecnm. kusuruma bakma. cok yorgundum bugun. sasi okudum.cogu seyi. tesekkur ederim cnm. bu ay 11 de yumurtladigin icin 25 gun sonra yani ayin 10. da adet olursun. yani yarinnnnn....
Hanımlar çok fena göbeğim ve biraz aşağısı sancıyo midem bulantım başladı akşamüstü ,gögüslerinde hafif bi ağrı ve ayaklarım aşırı soğuk üşüyorum birazda sizce ufak da olsa var mıdır belirti yoksa ben mi hayalliyorum Şuan çok erken farkındayım belirti olarak kabul etmiyorum sizlerin de fikrini alayım dedim yumurtlamamın yarın son günü....
Cok saol canim senin durumuda biliyorum inşallah hsmissindir kiz bi kesinleşsinde adinin karsisinacanım hoşgeldin ve geçmiş olsun doğal yoldan aşılanmış oldunbu arada tam kesinleşmedi ama ben de hamişim sanırım
ciddimisin ?? 3gun once kanda belli olmaz mi..
tamam iptal edeyim o zaman
idrar testini ne zaman yapsam canim..
SEWGIIII Gecmis olsun canim... bekletme kiz kocisini iyiles bir an once..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?