Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

insallah cnm. bekliyrum masal imi. )
iptal et randevuyu cnm. once idrarda ciksin sonra kana. yazik eziyet etme kendine.

kızlarr herkese merhaba ben 2 senelik evliyim ve bir yıldır bebek istiyoruz iki kere kimyasal gebelik geçirdim her ay ümitle bekliyorum kimseye derdimi anlatamıyorum belki bi arkadaş bulurum içinizden dertleşecek hep okuyordum bu sefer yazmaya karar verdim belki biraz kafam dağılır
bu arada incir havuç kürü yapıyorum inşallah eylül bana da ugur getirir hayırlısıyla

insallah cnm. bekliyrum masal imi. )
iptal et randevuyu cnm. once idrarda ciksin sonra kana. yazik eziyet etme kendine.

ciddimisin ?? 3gun once kanda belli olmaz mi..
tamam iptal edeyim o zaman
idrar testini ne zaman yapsam canim..

SEWGIIII Gecmis olsun canim... bekletme kiz kocisini iyiles bir an once..

Son düzenleme:

cnm. kan da cikabilir ama ben kendine eziyet etmeni istemedigim icin hemen kan verme diyorum. once bi evde sen ya testi. valla benim iste 9. gun basladi pozitif olmaya. ama benim ki erken cikti aslinda. sen de ne zaman istersen o zaman yap cnm.

cnm. kan da cikabilir ama ben kendine eziyet etmeni istemedigim icin hemen kan verme diyorum. once bi evde sen ya testi. valla benim iste 9. gun basladi pozitif olmaya. ama benim ki erken cikti aslinda. sen de ne zaman istersen o zaman yap cnm.

ahh 9.gun baya erken cikti senin ki canim...
yarin aliyim carsamba sabahi yapim.. kociste bekle diyo adet gecsin diyo..
canim senin yurmutlama gununden kac gun sonra oluyo ??
ve insallah masala arkadas gelir..

Son düzenleme:

tecrubesiz arkadasim benim. ne progestronu simdi... allah iyiligini versin.

eger kanaman yada lekelenmen varsa; beta degerinde belli bir degrin uzerinde ve yuksekse; iltrasonda da gorunmusse bebek ancak o zaman koruma macli veriyorlar.

benim ilk gebeligimde 5. haftanin basinda kese vs gorundu. degerim 3200 du. ama kanama basladi. 1 hafta devam edince dr. progesteron verdi. ama ne fayda. 8+3 de dustu.

Cute hanım iyi akşamlar ne yaptınız kan sonucunuz belli oldu mu telden girdiğim için önceki sayfaları takip edemiyorum merak ettim inş pozitiftir...tüm dualarım bebiş bekleyen güzel anneler Allsh en hayırlısını nasip etsin herkese sonrada bana....

ahh 9.gun baya erken cikti senin ki canim...
yarin aliyim carsamba sabahi yapim.. kociste bekle diyo adet gecsin diyo..
canim senin yurmutlama gununden kac gun sonra oluyo ??
ve insallah masala arkadas gelir..

insallah gelsin cnm.

benim 14. gunum bugun. yani normalde dun adet olmaliydim. olmadim :)))

tebrik ederim canim cok guzel sagsalim al evladini kucagina insallah

ay anamm... cute bna direk. ne hanimi kizzz)
cok sukur pozitif cnmm. baya iyi geldo degrim. 336. dun adet gunumdu.
rahimde guzel kalinlasmis dedi drm
darisi basina cnm.

insallah gelsin cnm.

benim 14. gunum bugun. yani normalde dun adet olmaliydim. olmadim :)))
cute canim ben de seni tebrik etdim qaliba gormedin ama birdaha diyorum sagsalim al kucagina evladini insallah
bir sey sorucam benim 11 gun yumurtalamam olmusdu veen son sat 15 agustostu benim adet 11nemi denk geliyor yoksa ben yalnismi hesapladim 25-28 gunler adet dongum

Hanımlar çok fena göbeğim ve biraz aşağısı sancıyo midem bulantım başladı akşamüstü ,gögüslerinde hafif bi ağrı ve ayaklarım aşırı soğuk üşüyorum birazda sizce ufak da olsa var mıdır belirti yoksa ben mi hayalliyorum Şuan çok erken farkındayım belirti olarak kabul etmiyorum sizlerin de fikrini alayım dedim yumurtlamamın yarın son günü....

ay anamm... cute bna direk. ne hanimi kizzz)
cok sukur pozitif cnmm. baya iyi geldo degrim. 336. dun adet gunumdu.
rahimde guzel kalinlasmis dedi drm
darisi basina cnm.

Aaa çok sevindim cute hanım ne mutlu size Rabbim size bağışlasın inş sizinle kalır tüm acılarınızı unutturur o kübalı eller ...darısı tüm bekleyenlerin başına...

cnm. kusuruma bakma. cok yorgundum bugun. sasi okudum.cogu seyi. tesekkur ederim cnm. bu ay 11 de yumurtladigin icin 25 gun sonra yani ayin 10. da adet olursun. yani yarinnnnn....

Aaa çok sevindim cute hanım ne mutlu size Rabbim size bağışlasın inş sizinle kalır tüm acılarınızı unutturur o kübalı eller ...darısı tüm bekleyenlerin başına...

kız cute sana hanım deme dyo sen halen dyosn

kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah hepiniz bu sevinci yaşarsınız en kısa zamanda. ben bi test daha aldım sabah yapıcam :) yarında kan vericem inşallah oda olumlu olur bu testte yamuk çıktı zaten içerde kalmış 2 çizgi

cnm. kusuruma bakma. cok yorgundum bugun. sasi okudum.cogu seyi. tesekkur ederim cnm. bu ay 11 de yumurtladigin icin 25 gun sonra yani ayin 10. da adet olursun. yani yarinnnnn....
yok canim ya ne kusuru sadece soyledim iste
olmasin yaaaaaaaaa cutem nolur ben okadar silik cizgi gordum bugun hic birsey cikmadi testimde nolur banada dua et dun hamile dolasiyordum burda ama bugun iste kismet ama insallah olmam insallah o silik cizgiler ardi gelir

Aynı belirtiler bende var BAT ım 19 Eylul arkadaslarım psikolojik gecer dio
Forumdakiler catlatma ignesinden dio
Bence ben hamileyim :)

canım hoşgeldin ve geçmiş olsun doğal yoldan aşılanmış oldunbu arada tam kesinleşmedi ama ben de hamişim sanırım
Cok saol canim senin durumuda biliyorum inşallah hsmissindir kiz bi kesinleşsinde adinin karsisina yapistiralim

Saol tatlimm kiz bekletirmiyim kocisi ben ondan merakliyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…