Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

evet evet pozitif zaten canim tebrikler cooooooooooooooooooooooooooooook sevindim sagsalim al kucagina bebegini

ciddimisin ?? 3gun once kanda belli olmaz mi..
tamam iptal edeyim o zaman
idrar testini ne zaman yapsam canim..

SEWGIIII Gecmis olsun canim... bekletme kiz kocisini iyiles bir an once..

Ya ne iptal etmesi Cuma kanda cıkar işte
İptal edilmeyecek o randevu bende aldırcam ogun ogreneceğiz
Ne cabuk unuttun meraktan kıvranıp karnım duz belirti yok
Dediğin yazışmaları normal ol dediysek bu kadarda değil :)

Kizlar bende de var bir kipirdanmalar ama bakalim hayirlisi kasiklarimda ve gobek alti olan bolgemde batmalar var... gecen ayda oldugu gibi istah artmasi var... birazda agrim.. dpo 3 deyim hayirlisi ins. Psikolojik degildir.. gaz sancisi ve uykuda cabasi... ilerleyen gunlerde korkumda baslarsa deymeyin keyfime

Canim senin dpo gunun kac yumurtlama gununden itibaren gecen gun sayin ???

Anladim buyuk olasilikla yumurtlamissindir veyahut yumurtlama belirtileridir.... bu belirtilerin bos belirti oldugunu zannetmiyorum canim... tabi ins usutmemissindir.... bundan kaynaklida olabilir diye dusunuyorum belirtilerinin... hayirlisi diyelim artik yapacagimiz tek sey bekleyip gormek.... En kisa zamanda hamilelik haberini alman dilegiyle ♥♥♥

Son düzenleme:
İlginiz için teşekkür ederim Rabbim bekleyen herkese hayırlı haberler versin kısmet bekliycem artık....

Canim ben battan birgun sonra yaptirdim 136 cikti dun bat geceli 8. Gunumdu deger 1000 cikti
Tekil gebelik icin normal degerlrr tatlim beniminden pay bicersem senin minnoslar tek degil sanirim hayirlusi olsun canim hepimiz icin )

Rica ederim canim ne yaptim ki.. tez zamanda meleginin seninle olmasi dilegiyle ♥♥♥

Test yamuk felan bebis gelmis ya cok sukur canim Allah tamamina erdirsin :)

Kızlar test yaptım negatif biliyordum böyle olacağını

Eee hem bat gecti hem sari akinti hemre negatiff ( bekle canim olmazsan hala bi doktora gorun kande baktir.. gebelik yoksa enfeksiyondan olabilir canim sarı akintin iyi sonuclar aliriz insallah tatlim sıkma canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…