ay anamm... cute bna direk. ne hanimi kizzz)
cok sukur pozitif cnmm. baya iyi geldo degrim. 336. un adet gunumdu.
rahimde guzel kalinlasmis dedi drm
darisi basina cnm.
kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah hepiniz bu sevinci yaşarsınız en kısa zamanda. ben bi test daha aldım sabah yapıcam :) yarında kan vericem inşallah oda olumlu olurEki Görüntüle 798716 bu testte yamuk çıktı zaten içerde kalmış 2 çizgi
ciddimisin ?? 3gun once kanda belli olmaz mi..
tamam iptal edeyim o zaman
idrar testini ne zaman yapsam canim..
SEWGIIII Gecmis olsun canim... bekletme kiz kocisini iyiles bir an once..
evet evet pozitif zaten canim tebrikler cooooooooooooooooooooooooooooook sevindim sagsalim al kucagina bebegini
Çok tebrik ediyorum cuteheart.Allah hepimize nasip etsin inşallah
Kızlaaaar, nasılsınız? Keyifler nasıl?
Aynı belirtiler bende var BAT ım 19 Eylul arkadaslarım psikolojik gecer dio
Forumdakiler catlatma ignesinden dio
Bence ben hamileyim :)
Canim senin dpo gunun kac yumurtlama gununden itibaren gecen gun sayin ???Hanımlar çok fena göbeğim ve biraz aşağısı sancıyo midem bulantım başladı akşamüstü ,gögüslerinde hafif bi ağrı ve ayaklarım aşırı soğuk üşüyorum birazda sizce ufak da olsa var mıdır belirti yoksa ben mi hayalliyorum Şuan çok erken farkındayım belirti olarak kabul etmiyorum sizlerin de fikrini alayım dedim yumurtlamamın yarın son günü....
canım sabahtan berıdır senin haberini bekliyorum mayıstan beridir kaldık ya benimde olmadı bu ay
hoppp ekime transfer olduk kısmetımızde ne zamansa artık hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz
Canim senin dpo gunun kac yumurtlama gununden itibaren gecen gun sayin ???
Yumurtlama gununun son gunu derkenates olcme yontemi yada ovulasyon yapmadi mi ???
İlginiz için teşekkür ederim Rabbim bekleyen herkese hayırlı haberler versin kısmet bekliycem artık....Anladim buyuk olasilikla yumurtlamissindir veyahut yumurtlama belirtileridir.... bu belirtilerin bos belirti oldugunu zannetmiyorum canim... tabi ins usutmemissindir.... bundan kaynaklida olabilir diye dusunuyorum belirtilerinin... hayirlisi diyelim artik yapacagimiz tek sey bekleyip gormek.... En kisa zamanda hamilelik haberini alman dilegiyle ♥♥♥
Test yamuk felan bebis gelmis ya cok sukur canim Allah tamamina erdirsin :)kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah hepiniz bu sevinci yaşarsınız en kısa zamanda. ben bi test daha aldım sabah yapıcam :) yarında kan vericem inşallah oda olumlu olurEki Görüntüle 798716 bu testte yamuk çıktı zaten içerde kalmış 2 çizgi
Kızlar test yaptım negatifbiliyordum böyle olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?