- 22 Aralık 2011
- 761
- 103
- 323
ay anamm... cute bna direk. ne hanimi kizzz)
cok sukur pozitif cnmm. baya iyi geldo degrim. 336. dun adet gunumdu.
rahimde guzel kalinlasmis dedi drm
darisi basina cnm.
Ben fondoten allık hep kullanıyorum bu yüzden zararlı mıdır die bi soriyim dedim ama sanırım ben de kalem ve far sürücem sdc onlar pek zararlı değildir dimi cilde deymiyo ne de olsa
Evet evet pozitif zaten canim tebrikler cooooooooooooooooooooooooooooook sevindim sagsalim al kucagina bebegini
Tuvalete gitmekten uyuyamıyorum( bugün bat 1 gün geçti yarın ikinci gün olacak sarı akıntı yerini şeffaf akıntıya bıraktı bu şeffaf akıntının içinde damar gibi kahverengi ince saç gibi bişeyler var ama alıntı bildiğin şeffaf renksiz adet belirtilerimin hepsi yok oldu hiç birşeyim kalmadı ağrı falan göğüslerimde diğer günlere nazaran hafifletdi öyle çok ağrımıyor. Testi. Gündüz negatifti adet sökülmesi için ne yapmalıyım sizce... Nolur bişeyler deyin deliricem ((((
kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim iyi dilekleriniz için inşallah hepiniz bu sevinci yaşarsınız en kısa zamanda. ben bi test daha aldım sabah yapıcam :) yarında kan vericem inşallah oda olumlu olurEki Görüntüle 798716 bu testte yamuk çıktı zaten içerde kalmış 2 çizgi
Tuvalete gitmekten uyuyamıyorum( bugün bat 1 gün geçti yarın ikinci gün olacak sarı akıntı yerini şeffaf akıntıya bıraktı bu şeffaf akıntının içinde damar gibi kahverengi ince saç gibi bişeyler var ama alıntı bildiğin şeffaf renksiz adet belirtilerimin hepsi yok oldu hiç birşeyim kalmadı ağrı falan göğüslerimde diğer günlere nazaran hafifletdi öyle çok ağrımıyor. Testi. Gündüz negatifti adet sökülmesi için ne yapmalıyım sizce... Nolur bişeyler deyin deliricem ((((
Gunaydin kizlarrr nasilsinizzzz
Uyanin bakimmmmm bu topik cok cansiz yaaa canlanin hadiiiii ^_^
Canim ben battan birgun sonra yaptirdim 136 cikti dun bat geceli 8. Gunumdu deger 1000 cikti
Tekil gebelik icin normal degerlrr tatlim beniminden pay bicersem senin minnoslar tek degil sanirim hayirlusi olsun canim hepimiz icin)
Heyecanlııı ....... heyecanlandırıyorsun beni 2tanemi minnos ........olsun sağlıklı olsun canımmmmm
Gunaydııın
Ben hamileligin 6. Haftasindayim ama ne yesem ne icsem icerrde kalip yariyor bana heralde anlamadim iki kilo aldim resmen ama bu gecici birseydir umarim vucudun alisma sureci.
Zaten fazla kilom cok almak istemiyordum
Neyse bebegim saglikli olsunda..
Ee siz nasilsiniz var mi yeni hamisler :))
Canim sen battan birgun sonra ki degrr icin kac demistin :)
Günaydınnnnnn sanada canım :))))))
Bebissssss sağlıklı olsunda gerisini boşver
Nasıl gidiyor hamilelik ?
ve sabahki testte pozitif acil gidip kan vermem lazım :)Eki Görüntüle 798880
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?