Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Tuvalete gitmekten uyuyamıyorum ( bugün bat 1 gün geçti yarın ikinci gün olacak sarı akıntı yerini şeffaf akıntıya bıraktı bu şeffaf akıntının içinde damar gibi kahverengi ince saç gibi bişeyler var ama alıntı bildiğin şeffaf renksiz adet belirtilerimin hepsi yok oldu hiç birşeyim kalmadı ağrı falan göğüslerimde diğer günlere nazaran hafifletdi öyle çok ağrımıyor. Testi. Gündüz negatifti adet sökülmesi için ne yapmalıyım sizce... Nolur bişeyler deyin deliricem ((((

Ben fondoten allık hep kullanıyorum bu yüzden zararlı mıdır die bi soriyim dedim ama sanırım ben de kalem ve far sürücem sdc onlar pek zararlı değildir dimi cilde deymiyo ne de olsa

Anladim canim kullanma fondoten sen zararli degil deseler de isini karantiye al sonucta cilt gözeneklerini kapatiyor .. aynen kalem rimel gibi cilde temas etmeyen ürünler kullan insallah

Iyi geceler kizlar merak edip etmediğinizi bilmiyorum ama ben yinede sizinle paylasmak istiyorum dün buraya bobregimde ki tas icin dr gidecegimi söylemiştim 8 ay once bobregimde tas vardi hic muayeneye gitmedim bobregim ara ara sürekli agriyordu bugun sabah erkenden gittim kan idrar tahlili film ve ultrasona da girdim ne taş ne kum hic bişeyim cok elhamdulillah :) cok sevindim Rabbim kimseyi sağlığı ile imtihan etmesin cok korktum bisi cikacak diye velhasil ben suan sabirla ayin 24unu bekliyorum test icinnnn :)kalmasamda üzülmem henüz ilk ayim yaklasik 4 yildir Korundum hemen kalmaya bilirim cok dogal insallah hepimiz hamile kaliriz ama :) duamdasiniz ♥

Canim yarin sabah erkenden 1 test birde progestan hap almani tavsiye ederim. . Eger hamile isen ac karna ve ilk idrarinla yaparsan testin daha garanti cikar eger degilsen söktürücü olarak progestan içerisin eger hamile isen o hap bebegini koruyor düşüğü falan engelliyor ama hamile değilsen de adet söktürücü etkisi var.. insallah hamilesindir ne kadar stres yapma desemde.elinde deil biliorum en güzeli Allahtan hayırlısini isteyip dua etmek :)

Masallah :) ♥ darisi basimiza canim kuzunuu hayirlisyla kucağına aldigin gunleride görürüz insaallah :)

Gunaydin kizlarrr nasilsinizzzz

Uyanin bakimmmmm bu topik cok cansiz yaaa canlanin hadiiiii ^_^

Canım bir kaç gün daha bekle olmazsan bir dr. gidersin

Gunaydııın
Ben hamileligin 6. Haftasindayim ama ne yesem ne icsem icerrde kalip yariyor bana heralde anlamadim iki kilo aldim resmen ama bu gecici birseydir umarim vucudun alisma sureci.
Zaten fazla kilom cok almak istemiyordum
Neyse bebegim saglikli olsunda..
Ee siz nasilsiniz var mi yeni hamisler :))

Canim ben battan birgun sonra yaptirdim 136 cikti dun bat geceli 8. Gunumdu deger 1000 cikti
Tekil gebelik icin normal degerlrr tatlim beniminden pay bicersem senin minnoslar tek degil sanirim hayirlusi olsun canim hepimiz icin )

Heyecanlııı ....... heyecanlandırıyorsun beni 2tanemi minnos ........olsun sağlıklı olsun canımmmmm

Günaydınnnnnn sanada canım :))))))
Bebissssss sağlıklı olsunda gerisini boşver
Nasıl gidiyor hamilelik ?

Günaydınnnnnn sanada canım :))))))
Bebissssss sağlıklı olsunda gerisini boşver
Nasıl gidiyor hamilelik ?

Iyi gidiyor cok sukur siddetli gogus ucu hassasiyeti ve gogus cevresinde agri var bunun disinda hersey iyi cok sukur mide bulantilarm baslamadi gibi..
Senin icinde hayirlisi olsun canm doktora ne zaman gideceksin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…