ve sabahki testte pozitif acil gidip kan vermem lazım :)Eki Görüntüle 798880
kızlaaaaaar ben hala adet olmadım hiçbir adet belirtimde yok...sarı akıntım ve aşırı yeme isteğim var...9-11 arası diyordum ya inş olmam dua edin bana nooolurrr(((
kızlaaaaaar ben hala adet olmadım hiçbir adet belirtimde yok...sarı akıntım ve aşırı yeme isteğim var...9-11 arası diyordum ya inş olmam dua edin bana nooolurrr(((
Iyi geceler kizlar merak edip etmediğinizi bilmiyorum ama ben yinede sizinle paylasmak istiyorum dün buraya bobregimde ki tas icin dr gidecegimi söylemiştim 8 ay once bobregimde tas vardi hic muayeneye gitmedim bobregim ara ara sürekli agriyordu bugun sabah erkenden gittim kan idrar tahlili film ve ultrasona da girdim ne taş ne kum hic bişeyim cok elhamdulillah :) cok sevindim Rabbim kimseyi sağlığı ile imtihan etmesin cok korktum bisi cikacak diye velhasil ben suan sabirla ayin 24unu bekliyorum test icinnnn :)kalmasamda üzülmem henüz ilk ayim yaklasik 4 yildir Korundum hemen kalmaya bilirim cok dogal insallah hepimiz hamile kaliriz ama :) duamdasiniz ♥
Iyi gidiyor cok sukur siddetli gogus ucu hassasiyeti ve gogus cevresinde agri var bunun disinda hersey iyi cok sukur mide bulantilarm baslamadi gibi..
Senin icinde hayirlisi olsun canm doktora ne zaman gideceksin??
Sari akinti suphelendirici aslindahayirlisi olsun diyelim... beklemek gercekten cok zor
hayırlısıyla inş. bebeğin senişnle olur Rabbim üzmesin seni de umudunu kaybetme...
hanımlar günaydın yeni haberler amak çok güzel Rabbim herkesin gönlüne göre versin....
Daha once bu belirtiyi yasadigini bilmiyordum cnm... gecen ay bende de cok sari renkte akinti olmustu... kimyasal gebelikle sonuclandi... yani hamilelik belirtilerimin arasindaydi o nedenle oyle yazdim... hayirlisi olsun diyelim ve hep birlikte beklemeye devam edelim...şüphelendirici derken ??? hangi yöndenhayırlısı beklemek gercekten cok zor ama adet olucam biliyorum geçen ayda böyle olmuştu.hep böyle oluyor kafaya takmıyorum takmıyorum son bir kac gün kala günleri sayar oluyorum ( beklemek cok zor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş...
Ben hastalandım kızlar kırmızılar geldi...meğer sonradan çıkan silik çizgiler bana oyun oynamış hayırlısı artık
Ben hastalandım kızlar kırmızılar geldi...meğer sonradan çıkan silik çizgiler bana oyun oynamış hayırlısı artık
Ben tel seki program üzerinden hesaplama yapıyorum yarın yum son çıkıyo ve bat 21 eylül
Ben teldeki programla hamile kaldım kızlar siz de onu kullanın benceee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?