Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

kızlaaaaaar ben hala adet olmadım hiçbir adet belirtimde yok...sarı akıntım ve aşırı yeme isteğim var...9-11 arası diyordum ya inş olmam dua edin bana nooolurrr (((

kızlaaaaaar ben hala adet olmadım hiçbir adet belirtimde yok...sarı akıntım ve aşırı yeme isteğim var...9-11 arası diyordum ya inş olmam dua edin bana nooolurrr (((

Sari akinti suphelendirici aslinda hayirlisi olsun diyelim... beklemek gercekten cok zor

Hamilelik suphesi olana film cekilmez die biliyorum
O tetkikleri yaptırırken dr la konustunmu hamilelik suphesi var die

Iyi gidiyor cok sukur siddetli gogus ucu hassasiyeti ve gogus cevresinde agri var bunun disinda hersey iyi cok sukur mide bulantilarm baslamadi gibi..
Senin icinde hayirlisi olsun canm doktora ne zaman gideceksin??

Teşekkürler canım..... Suanda 4+2gunluk Bebissss.... 6_7haftalik olunca gitmeyi düşünüyorum....alttan muayene olmamak icinnn :))))

Sari akinti suphelendirici aslinda hayirlisi olsun diyelim... beklemek gercekten cok zor

şüphelendirici derken ??? hangi yönden hayırlısı beklemek gercekten cok zor ama adet olucam biliyorum geçen ayda böyle olmuştu.hep böyle oluyor kafaya takmıyorum takmıyorum son bir kac gün kala günleri sayar oluyorum ( beklemek cok zor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş...

Ben hastalandım kızlar kırmızılar geldi...meğer sonradan çıkan silik çizgiler bana oyun oynamış hayırlısı artık

Daha once bu belirtiyi yasadigini bilmiyordum cnm... gecen ay bende de cok sari renkte akinti olmustu... kimyasal gebelikle sonuclandi... yani hamilelik belirtilerimin arasindaydi o nedenle oyle yazdim... hayirlisi olsun diyelim ve hep birlikte beklemeye devam edelim...

benim kırmızılar bugün geldi kızlar ekim topiğine transfer oluyorum bugün..hamişleri tekrar tebrik ediyorum bekleyenlerinde Rabbim yüzünü güldürsün diyorum hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…