Kizlaaar uzun arada sonra mrrhaba :))
Tatildeydik 15 gundur yoktum koye kayinvaldemlere gittik filan derken adet olup gitmistim adeti bitirdik onemli gunlerdeyiz sanirim pek heaap yapmadim
E malum evde olmayinca mkmikte cok olamadi ama yakin zamnda 3 kez olmustu :)
Yumurtlamayi bilmeden yapiyorum bu ay gerisini Rabbimiz bilir :)
Bu ay meleklerimiz bizimle olur insallah canlarimmm
benimde 2 ay önce öle oldu ama soradan geçti anlamadım herhalde havalardandır dedimmm sora bidaha olmadı zaten :S çnk öncesinde tüm kontrollerimi doktorum yaptı çocuk istediğimi bildiği için bayağı bi tetkik tahlil muayene oldum..
bence yakın zamanda kontrole gitmediysen doktora git bi gözük mutlaka.. ihmal etmemek gerek yinede..
Amin canim insallah :)
Bekleyelim gorelimm hayirlisi olsun bu ay kafaya takmadan yasamak istiyorum :)
canım hiç acımadı diyebilirim. bişeyler hissediyorsun tabiki ama acı değil emin ol. radyomarı tavsiye ederim. 380tl ödedik başka hiç bişey gerekmiyor adetin bittiği ilk günlerde çekilmesi gerekiyormuş onun haricinde hiç bir şey yok. senin neden istedi ki hsg?
kimse yokmuuu kızlaarr gelin sohbet edelim ya nerdesiniz herkes çalışıyomu ne :))
yav kızlar dayanamayıp tüm klomen kutusunu içecem galiba eve geldiğimden beri ultrason fotolarına ilacın prospektüsüne bakıp duruyorum
Cevap yazmissin tesekkur ederim bende gorunmez oldugumu dusunmeye baslamistimevet canim yarin dr gidiyorum insallah bakalim ne var ne yok
Kizlar vallaha suan adetim ve surekli elim karnimin ustunde manyak gibi..
bisey oluyo aceba mi diyorum sonra regl oldugum aklima gelioo hahaa
kafayi yiyorum insallah olur eylulde..
aranizda hic ilk denemede hamile olan varmi.. cok istiyorum ustelik ekim de esimin dogum gunu simdiden hediyesini hazirladim ve o gun ona hamile oldugumu soylemek istiyorum.. nolcak sizce??
Tabiki şekerim çok yoğun çalışıyoruz:)) srnden öğrendiğim taktikleri denedim:))
taktikleri bana da anlat bakem nasilmis o taktiklerTabiki şekerim çok yoğun çalışıyoruz:)) srnden öğrendiğim taktikleri denedim:))
taktikleri bana da anlat bakem nasilmis o taktiklernasil bende yapacagim
ben bir de eşime tutturuyorum belki bebek vardır bak diyebence topik sakinleri pek de sakin değiller kendimizi hamiş sanıyoruz, ama inanıyoruz olacak inanmak başarmanın yarısıdır gençler
çalışın çalışın!! kaytarmak yokk!! sonradan demeyin yok efendim çalışamadım, yok canım istemedi, yok işim vardı kavga ettik felan:)
Sonrada niye olmuyo bu bebekk demeyin :))
Kiz kaytarirmiyim tek bebis icin degil ben kocişimi cooooooooooooooooooooooook seviyorummmmm
kızlar benimde ve kasiklarimda agrilar başladı dizlerimdee sancı var tam olarak benim adet belirtim geliyor herhalde kirmizilar :-( eylüle mı transfer olacak acaba :'(
bu ne guzel ya bende cok istedim yildonumuzun=de belki kalsam suprz yaparim filan diye ama nerdeee ne ilk ay oldu nede 1 yil sonrakızz adetmişsin ne olacak karnındaa :)))
Benim görümcem yeni evli daha ilk evlilik yıldönümlerini bile kutlamadılar ve bebeği doğdu 3 aylık oldu bilee!! ilk gece hamile kalmış inanabiliyormusunuz :) bir ayda erken doğdu bebek
canim ilk mesajinmi hosgeldin insallah gelisinle bebeginde gelir korkma burda paylasicagin sevincli gunler yakindaSelamlar, biz de eşimle 3,5 senedir evliyiz. Hep böyle yazılanları okudum ama bir türlü yazmaya cesaret edemedim (bu da benim ilk mesajım zaten). 4 aydır bebek için uğraşıyoruz :2: Bazen öyle anlar oluyor ki ümitsizliğe kapılıyor insan ve bir yerlere içini dökmek istiyor.Galiba bu da benim kırılma noktam oldu. Umarım bu istek ile yanıp tutuşan herkes tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı bebişlerini kucaklarına alabilir.
Bi iki sayfa geriyi oku guldencim iyi taktikler verdi:))
bu ne guzel ya bende cok istedim yildonumuzun=de belki kalsam suprz yaparim filan diye ama nerdeee ne ilk ay oldu nede 1 yil sonra
canim ilk mesajinmi hosgeldin insallah gelisinle bebeginde gelir korkma burda paylasicagin sevincli gunler yakinda
pozisyon meselesimionu ben yumurta gunleride yapicam her deffasinda olmaz ki dimi
ayyyyyy bizde oyle olsak neeeee guzel olur filim gibi olur dimiay kızlar dün bi film izledim kız sevgilisiyle bir kere birlikte oluyo sonra hooop hamile, hemen byılıyor kusuyor bu ne ya :)) Biz okadar uğraşıyoz millet her daim yumurtluyor heralde, nasıl denk geliyorsa :))
canim egerki hamile kalmissan bir keresinde ikincisi gelir hic merak etme, Rabbim yasa bakmaz nezaman ol derse olur zaten insallah bu sefer sag salim gelir bebeginHoşbulduk canım, teşekkür ederim. Umarım herkes mutlu haberlerini verir de bir umut olurBen 32 yaşımın içindeyim, ilk bebeğim için uğraşıyorum (ki 2 yıl öne 6 haftalıkken ilk hamileliğim kötü sonuçlandı, bebeğim beni terk etti) hep zamanım az kalmış endişesi yaşıyorum üstüne. Allah'ım hepimizin yüzüne gülsün; bu deneme sınama günleri bitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?