Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

yav kızlar dayanamayıp tüm klomen kutusunu içecem galiba eve geldiğimden beri ultrason fotolarına ilacın prospektüsüne bakıp duruyorum

Hosgeldin canımcım Allah nasip ettiyse o gnlerde gelmistir bebisin ins. Oh tatil yaptin çabuk gecti gunlerin biz napalim neyseki haftayada ben gitcem bi haftalığına memlekete adete yakin geri dönüyorum cabuk gecer zmn

Cevap yazmissin tesekkur ederim bende gorunmez oldugumu dusunmeye baslamistimevet canim yarin dr gidiyorum insallah bakalim ne var ne yok

yok cnm bebek olmuyo dye gtcez bz infertlte blümüne orda hsg istyomus dye dydum

yav kızlar dayanamayıp tüm klomen kutusunu içecem galiba eve geldiğimden beri ultrason fotolarına ilacın prospektüsüne bakıp duruyorum

dur heyecanlanma bu işler sabır işi canım :)

Cevap yazmissin tesekkur ederim bende gorunmez oldugumu dusunmeye baslamistimevet canim yarin dr gidiyorum insallah bakalim ne var ne yok

ay canım , ben genellikle geçmişi okumadan yazıyorum zamanım olmuyor fazla seninde mesajını hiç görmedim, burda hepimiz birbirimizin dertlerini paylaşmak için burdayız :)

O bende adete yakin oluyo yatakta donrrken bile karnimi tutuyorum yüzüstü yatmiyorum valla halimiz hic iyi değil:)))

Tabiki şekerim çok yoğun çalışıyoruz:)) srnden öğrendiğim taktikleri denedim:))

çalışın çalışın!! kaytarmak yokk!! sonradan demeyin yok efendim çalışamadım, yok canım istemedi, yok işim vardı kavga ettik felan:)
Sonrada niye olmuyo bu bebekk demeyin :))

ben bir de eşime tutturuyorum belki bebek vardır bak diye bence topik sakinleri pek de sakin değiller kendimizi hamiş sanıyoruz, ama inanıyoruz olacak inanmak başarmanın yarısıdır gençler

ben bir de eşime tutturuyorum belki bebek vardır bak diye bence topik sakinleri pek de sakin değiller kendimizi hamiş sanıyoruz, ama inanıyoruz olacak inanmak başarmanın yarısıdır gençler

Evet ya gecen ay ilkti bizim bide o kdr inandimki hamisim die esim dio su masayi diger osaya goturelim, yok ben kaldiramam bebege bsy olur diyoru:)))) vslla bildiğin hsmis gibi davrandım i ay ama akillandm ins:))

çalışın çalışın!! kaytarmak yokk!! sonradan demeyin yok efendim çalışamadım, yok canım istemedi, yok işim vardı kavga ettik felan:)
Sonrada niye olmuyo bu bebekk demeyin :))

Kiz kaytarirmiyim tek bebis icin degil ben kocişimi cooooooooooooooooooooooook seviyorummmmm

Son düzenleme:
kızlar benimde ve kasiklarimda agrilar başladı dizlerimdee sancı var tam olarak benim adet belirtim geliyor herhalde kirmizilar :-( eylüle mı transfer olacak acaba :'(

bu ne guzel ya bende cok istedim yildonumuzun=de belki kalsam suprz yaparim filan diye ama nerdeee ne ilk ay oldu nede 1 yil sonra
canim ilk mesajinmi hosgeldin insallah gelisinle bebeginde gelir korkma burda paylasicagin sevincli gunler yakinda

Bi iki sayfa geriyi oku guldencim iyi taktikler verdi:))

pozisyon meselesimi onu ben yumurta gunleride yapicam her deffasinda olmaz ki dimi

ay kızlar dün bi film izledim kız sevgilisiyle bir kere birlikte oluyo sonra hooop hamile, hemen byılıyor kusuyor bu ne ya :)) Biz okadar uğraşıyoz millet her daim yumurtluyor heralde, nasıl denk geliyorsa :))

Hoşbulduk canım, teşekkür ederim. Umarım herkes mutlu haberlerini verir de bir umut olur Ben 32 yaşımın içindeyim, ilk bebeğim için uğraşıyorum (ki 2 yıl öne 6 haftalıkken ilk hamileliğim kötü sonuçlandı, bebeğim beni terk etti) hep zamanım az kalmış endişesi yaşıyorum üstüne. Allah'ım hepimizin yüzüne gülsün; bu deneme sınama günleri bitsin.

ay kızlar dün bi film izledim kız sevgilisiyle bir kere birlikte oluyo sonra hooop hamile, hemen byılıyor kusuyor bu ne ya :)) Biz okadar uğraşıyoz millet her daim yumurtluyor heralde, nasıl denk geliyorsa :))
ayyyyyy bizde oyle olsak neeeee guzel olur filim gibi olur dimi
biz esimle muhtesem yuzyila bakiyorduk hep birlikte hurrem baya bir dogurdu herzaman ardi ardina nezamzan baktik hamile hurrem esim ne guzel yaaa bunlar bos durmuyorlarmis diyordu
canim egerki hamile kalmissan bir keresinde ikincisi gelir hic merak etme, Rabbim yasa bakmaz nezaman ol derse olur zaten insallah bu sefer sag salim gelir bebegin

iyi gecelr kızlar....
bende bu aydan pek ümitli deyilim,sadece yumurtlama günümde birlikte olduk
bide yarın akşam olur,ondan sonrası çok düşük bi ihtimale giriyor zaten,2 denemenin birinde
hamile kalabilirim inşallah
bakalım ne olacak rabbimhakkımızda hyırlı olanı versin...
sağlıklı vede hayırlı bişekilde doğsun meleklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…