Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

bebegim adet sökücü bitkiseller var ama bence deneme.. ya evde ki testin güvenirligini nerden bilcen.. ya bebiş varsa!! dimi ama dur sen bekle biraz en fazla kaçgün gecikebilir ki.. yada git kan testi ver olsun bitsin.. en azından kafan rahatlar..

ben womanlog kullanıyorum oradan takip ederek çalışma yaptım bakalım kısmet şu an yum larda bi hareketlilik var ağrıyo garip yani....

bilgisayara inenlere bakıyorumda hepsi lisanslı yani kullanım süreleri kısıtlı, akıllı tel almak şart oldu

kızlaaar benim yarın hsg çekilecek çok korkuyorum bana dua edin lütfen

korkulacak bir şey yok canım, eğer hamilelik şüphen yoksa ve canının çok acıyacağını düşünüyorsan gitmeden 2 saat önce bi ağrı kesici alıp gidebilirsin... bana öyle söylemişlerdi, gerçi ben anestezili çektirmiştim, ağrı kesiciye ihtiyaç kalmadı...

lisanslı almana gerek yok ovülasyon takipçisi var yukarıda araçlar kısmında oradan da bakabilirsin...

biliyorum onu canım, gerçi ben ilk gebeliğimde onunla hamile kalmıştım ama şimdiki gebeliğimi çokta şansa bırakmak istemiyorum:18:

ve sabahki testte pozitif acil gidip kan vermem lazım :)Eki Görüntüle 798880

Masallah cnm kan testine bile gerek yok bence direk dr muayeneye git keseye vs baksin :)

Günaydınnnnnnnnnn sanada canım:))

:) ♥

Hamilelik suphesi olana film cekilmez die biliyorum
O tetkikleri yaptırırken dr la konustunmu hamilelik suphesi var die

Cnm cok erken die bisi olmaz die dusunuyorum günüme 2 haftadan fazla var hamileyysem bile henüz orda sividir :/ hamileysem günüm gelene kadar kullanilan ilaclar bile zarar vermio die biliyorum

Ben hastalandım kızlar kırmızılar geldi...meğer sonradan çıkan silik çizgiler bana oyun oynamış hayırlısı artık

Canim belki düşük yapiyorsundur dr gittin mi
Bende oglumda aynisi olmustm gerçi test yapmamistim ama gunum geldi regl oldum ertesi gun kesildi gibi oldu şüphelenince test yaptim baktim hamileyim hemen dr gittim dusuk riski var dedi ben oglumdan once 2 düşük yasadim ve oglumda 9 ay dusmemesi icin hap kullanmıştım elhamdulillah simdi kuzum saglikla dogdu da 4 yasina girecek nerdeyse :)

Ya korktum simdi kizlar ben dün böbreğimde taş varmı yokmu die röntgen çektirdim günüme daha cok var die bisi olmaz saniyorum ama bisi olur mu ki? Zaten hamile kalip kalmayacagim bile kesin deil ki ne bilim yaa dr soylesemiydim bide zaten dünden beri sol yumurtaligim sancilaniyo normaldee hic agrimazdi niye agrio yumurtlama zamanimmi ki acaba hiçte takip etmem öle günleri :/

Benim dr um dio ki hamileliğin belli olana kadar ye iç (sigara içki kast ediyo)
Ama işte röntgeni bilmiyorum onun kapısında bie
Hamileler ve hamilelik suphesi olan giremez dio

sanırım öyle, benim akıllı telim olmadığı için bilgisayara indirdim, 30 gün deneme süresi var, o bitince tekrar indiririm hamile kalana kadar

ben bilgisayara indiremedim de onun için telefona mı indiriliyor diye sordum.. nasıl indirdin bilgisayara? infgilizce olduğu için beceremedim. yardımcı olursan sevinirim :)

Ben teldeki programla hamile kaldım kızlar siz de onu kullanın benceee :)

Benim dr um dio ki hamileliğin belli olana kadar ye iç (sigara içki kast ediyo)
Ama işte röntgeni bilmiyorum onun kapısında bie
Hamileler ve hamilelik suphesi olan giremez dio

Ben ondanda bisi olmaz die düşünüyorum ama hayirlisi bakalim kadın dogum drma 15 gun sonra randevum var gidince sorup ogrenirim artik :/ Allaha emanet dualarla girdim çıktım mecbur girmem lazimdi böbreğim agriyor taş olsaydi ve hamile kalirsam başıma cok daha büyük işler acar böbreğime zarar verir die korktum cok sukur biseyim yokmus elhamdulillah ama ins hamileysemde bisey olmaz netten bi arastirayim veya dr arayim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…