Period tracker lite canımmprogramın adı ne acaba?
Period tracker lite canımm
Tuvalete gitmekten uyuyamıyorum( bugün bat 1 gün geçti yarın ikinci gün olacak sarı akıntı yerini şeffaf akıntıya bıraktı bu şeffaf akıntının içinde damar gibi kahverengi ince saç gibi bişeyler var ama alıntı bildiğin şeffaf renksiz adet belirtilerimin hepsi yok oldu hiç birşeyim kalmadı ağrı falan göğüslerimde diğer günlere nazaran hafifletdi öyle çok ağrımıyor. Testi. Gündüz negatifti adet sökülmesi için ne yapmalıyım sizce... Nolur bişeyler deyin deliricem ((((
bilgisayara iniyor mu acaba benim akıllı telim yokta...
Bilmiorum canım hiç
tşk ederim ben bi bakayım canım, bu arada hamileliğin hayırlı olsun, sağlıkla sıhhatle kucağına al bebeğini inşallah...
Ben teldeki programla hamile kaldım kızlar siz de onu kullanın benceee :)
ben womanlog kullanıyorum oradan takip ederek çalışma yaptım bakalım kısmet şu an yum larda bi hareketlilik var ağrıyo garip yani....
kızlaaar benim yarın hsg çekilecek çok korkuyorum bana dua edin lütfen
bilgisayara inenlere bakıyorumda hepsi lisanslı yani kullanım süreleri kısıtlı, akıllı tel almak şart oldu
lisanslı almana gerek yok ovülasyon takipçisi var yukarıda araçlar kısmında oradan da bakabilirsin...
programın adı ne acaba?
ve sabahki testte pozitif acil gidip kan vermem lazım :)Eki Görüntüle 798880
Günaydınnnnnnnnnn sanada canım:))
Hamilelik suphesi olana film cekilmez die biliyorum
O tetkikleri yaptırırken dr la konustunmu hamilelik suphesi var die
Ben hastalandım kızlar kırmızılar geldi...meğer sonradan çıkan silik çizgiler bana oyun oynamış hayırlısı artık
Ya korktum simdi kizlar ben dün böbreğimde taş varmı yokmu die röntgen çektirdim günüme daha cok var die bisi olmaz saniyorum ama bisi olur mu ki? Zaten hamile kalip kalmayacagim bile kesin deil ki ne bilim yaa dr soylesemiydim bide zaten dünden beri sol yumurtaligim sancilaniyo normaldee hic agrimazdi niye agrio yumurtlama zamanimmi ki acaba hiçte takip etmem öle günleri :/
bende bugün indirdim süper. adı womanlog
bu programı telefona mı indirmek lazım??
sanırım öyle, benim akıllı telim olmadığı için bilgisayara indirdim, 30 gün deneme süresi var, o bitince tekrar indiririm hamile kalana kadar
Ben teldeki programla hamile kaldım kızlar siz de onu kullanın benceee :)
Benim dr um dio ki hamileliğin belli olana kadar ye iç (sigara içki kast ediyo)
Ama işte röntgeni bilmiyorum onun kapısında bie
Hamileler ve hamilelik suphesi olan giremez dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?