Period tracker lite canımm
sanırım öyle, benim akıllı telim olmadığı için bilgisayara indirdim, 30 gün deneme süresi var, o bitince tekrar indiririm hamile kalana kadar
ben bilgisayara indiremedim de onun için telefona mı indiriliyor diye sordum.. nasıl indirdin bilgisayara? infgilizce olduğu için beceremedim. yardımcı olursan sevinirim :)
saol tatlım. çok şükür sorunsuz gider umarım. darısı sana.yupiii bebiş geliyo yavrum desene çok sevindim kuzum yaRTabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inş
gözün aydın canım.Iyi geceler kizlar merak edip etmediğinizi bilmiyorum ama ben yinede sizinle paylasmak istiyorum dün buraya bobregimde ki tas icin dr gidecegimi söylemiştim 8 ay once bobregimde tas vardi hic muayeneye gitmedim bobregim ara ara sürekli agriyordu bugun sabah erkenden gittim kan idrar tahlili film ve ultrasona da girdim ne taş ne kum hic bişeyim cok elhamdulillah :) cok sevindim Rabbim kimseyi sağlığı ile imtihan etmesin cok korktum bisi cikacak diye velhasil ben suan sabirla ayin 24unu bekliyorum test icinnnn :)kalmasamda üzülmem henüz ilk ayim yaklasik 4 yildir Korundum hemen kalmaya bilirim cok dogal insallah hepimiz hamile kaliriz ama :) duamdasiniz ♥
saol güzelim. biz ultrasona da girdik. üstten baktı tabi. sadece rahim kalınlaşman çok güzel dedi.Çok sevindim canım masalını sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhhhh:)
Allah yardımcın olsun canım. kolay geçer umarım.kızlaaar benim yarın hsg çekilecek çok korkuyorum bana dua edin lütfen
tamam türkçesini buldum. bilgisayarım desteklemiyormuş. ondan olmamış
Evet kızlar o programsüper bir program. Ovülasyon tarihlerinizi falan gösteriyor. ADetinizi takipedebiliyorsunuz.Ya kimse üşümezken ben donuyorum.. hamileyken üşüyen var mı?
gözün aydın canım.
Gecearuyamda bebisim oldugunu gordum..
Evde kendi basima dogum yapiyorum cok guzel esime benzeyen bir oglum oluyor. Ne kadar kolaymis bu dogum hic de zorlanmadim diyorum..Emziriyorum,kitliktan cikmis gibi saldiriyor sipaaa :) Ama kimse bebegimi gormeye gelmiyor. Esimin annesi,kardesini ariyorum yarin geliriz diyorlar cok uzuluyorum. Ben hic boyle hayal etmemistim diyorum esim geliyor koklaya koklaya opuyor oglusumuzuCok guzeldi cooookkk.
Ne demekki acabaaaa?
valla cnm ben donuyorum. elim ayağım burnum. hem de battaniye altında. ayağımda da çorap. sonra da ateş basıyor..
peki o zaman yazmıyorum canım, sonradan gördüm yazdığını
biliyorum onu canım, gerçi ben ilk gebeliğimde onunla hamile kalmıştım ama şimdiki gebeliğimi çokta şansa bırakmak istemiyorum:18:
ben womanlog kullanıyorum oradan takip ederek çalışma yaptım bakalım kısmet şu an yum larda bi hareketlilik var ağrıyo garip yani....
Eki Görüntüle 799050 Eki Görüntüle 799051 Eki Görüntüle 799052 Eki Görüntüle 799053 Eki Görüntüle 799054 Eki Görüntüle 799055 Eki Görüntüle 799056 Eki Görüntüle 799057
dpo-5 de yaptığım testte hatırlarsanız saatler sonra çizgi çıkmıştı ve pembeydi (ilk ekli foto).sonraki günler hiç çıkmadı ama.
dpo-9 akşam yaptığım test. ilk 1 dakikada çıktı.
dpo-14 yani adet günümdeki test. kn değerim bugün 336 çıktı.
dpo-15 bugün yaptım. artık yapacağım son test :))
koyulaşmayı takip edip öyle kana gidin arkadaşlar tabi adetiniz geçmediyse. yoksa delik deşik olursunuz.
not: dpo demek yumurtlamadan sonra geçen gün demek.
Bende indirdim takvimdeki dogurganlık donemi tahmini
Ovulasyon zamanı ne demek?
Acıklarsanız sevinirim
Evet kızlar o programsüper bir program. Ovülasyon tarihlerinizi falan gösteriyor. ADetinizi takipedebiliyorsunuz.Ya kimse üşümezken ben donuyorum.. hamileyken üşüyen var mı?
yumurtlama zamanı demek değil mi canım???
Ben varım acayip üşüyorum ayaklatım buz gibiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?