Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

yupiii bebiş geliyo yavrum desene çok sevindim kuzum yaRTabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inş
saol tatlım. çok şükür sorunsuz gider umarım. darısı sana.

gözün aydın canım.

Çok sevindim canım masalını sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhhhh:)
saol güzelim. biz ultrasona da girdik. üstten baktı tabi. sadece rahim kalınlaşman çok güzel dedi.
4+0 da benimde beta 336 çıktı canım.
senin tek de olabilir. daha belli olmaz. rkadaşımın 1300 dü ve tekti canım. senle aynı zamanda test yaptırmıştı oda.

kızlaaar benim yarın hsg çekilecek çok korkuyorum bana dua edin lütfen
Allah yardımcın olsun canım. kolay geçer umarım.

Evet kızlar o programsüper bir program. Ovülasyon tarihlerinizi falan gösteriyor. ADetinizi takipedebiliyorsunuz.Ya kimse üşümezken ben donuyorum.. hamileyken üşüyen var mı?

valla cnm ben donuyorum. elim ayağım burnum. hem de battaniye altında. ayağımda da çorap. sonra da ateş basıyor..

Gece ruyamda bebisim oldugunu gordum..
Evde kendi basima dogum yapiyorum cok guzel esime benzeyen bir oglum oluyor. Ne kadar kolaymis bu dogum hic de zorlanmadim diyorum..Emziriyorum,kitliktan cikmis gibi saldiriyor sipaaa :) Ama kimse bebegimi gormeye gelmiyor. Esimin annesi,kardesini ariyorum yarin geliriz diyorlar cok uzuluyorum. Ben hic boyle hayal etmemistim diyorum esim geliyor koklaya koklaya opuyor oglusumuzu Cok guzeldi cooookkk.

Ne demekki acabaaaa?

Bilinç alti bir rüya da olabilir canim ama erkek bebek gormek hayirli haber oalrak yorumlanir diye biliyorum insaallah sen nasil olsun istiyorsan öyle yor çünkü rüyayı nere yorarsan o olur ins...

valla cnm ben donuyorum. elim ayağım burnum. hem de battaniye altında. ayağımda da çorap. sonra da ateş basıyor..

ya canım benım de elim ayağım burnum buz gibisadece. vücuduma dokunuyorum ateş gibi yanıyor. kansızlık olmasın diye sabah akşam keçi boynuzu pekmezi yiyorum. İnşaalah bu ay gelir bebişlerimiz yaa

dpo-5 de yaptığım testte hatırlarsanız saatler sonra çizgi çıkmıştı ve pembeydi (ilk ekli foto).sonraki günler hiç çıkmadı ama.
dpo-9 akşam yaptığım test. ilk 1 dakikada çıktı.
dpo-14 yani adet günümdeki test. kn değerim bugün 336 çıktı.
dpo-15 bugün yaptım. artık yapacağım son test :))

koyulaşmayı takip edip öyle kana gidin arkadaşlar tabi adetiniz geçmediyse. yoksa delik deşik olursunuz.

not: dpo demek yumurtlamadan sonra geçen gün demek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar ya dünden beri sol yumurtaligim o kadar seyiriyor ki hamile ve 3 aylik falan olsam bebek tekmeliyo dicem valla o derece bide dün cok sancilandi gezerken :/ acaba nie öle oluyor bilgisi olan var mi

çok sevindimmm canım. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnn

yumurtlama zamanı demek değil mi canım???

Ovulasyon o zaman yumurtlama demek
Yani bu yumurtladıgın an mı catladıgı an mı?

Dogurganlık donemi dediğide o gün ilişkiye girersen
Hamile kalırsın demek mi o zaman?

Bende bu cahillikle hamile kalırsam var ya
Millet sacını basını yolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…