Bilinç alti bir rüya da olabilir canim ama erkek bebek gormek hayirli haber oalrak yorumlanir diye biliyorum insaallah sen nasil olsun istiyorsan öyle yor çünkü rüyayı nere yorarsan o olur ins...
Ben varım acayip üşüyorum ayaklatım buz gibiiii
Ben hamileyim canım daha yeni bat 3 eylüldü bu cmt de dr a gidicem inşaallah iyidir bebeğimpeki hamilelik şüphen var mı? başka ne belirtin var canım? en son ne zaman adetgördün?
Bende cok usuyorum ama BAT ıma
Daha var hamileyim hemde ikiz diyorum millet
Psikolojik vah canım gecer dio
Az kaldı Cuma kan testi yaptırcam:)
Ama bi daha soyluyorum usuyorum ve bence hamileyim
İnşaallah canımmmm buara bütün hamileler üşüyo sanırsamm :)Bende cok usuyorum ama BAT ıma
Ovulasyon o zaman yumurtlama demek
Yani bu yumurtladıgın an mı catladıgı an mı?
Dogurganlık donemi dediğide o gün ilişkiye girersen
Hamile kalırsın demek mi o zaman?
Bende bu cahillikle hamile kalırsam var ya
Millet sacını basını yolar :)
Evet kesinlikle bilincalti!
Bir de dün ofisten arkadaşımın oğlunun olacağını öğrendim. Tabi ben hemen hayallere daldım. Oğlum olursa nasıl olur diye. Ayyyy çok tatlıydı yaaa inşallah bu ay göbişimde olur aynısı
Eki Görüntüle 799050 Eki Görüntüle 799051 Eki Görüntüle 799052 Eki Görüntüle 799053 Eki Görüntüle 799054 Eki Görüntüle 799055 Eki Görüntüle 799056 Eki Görüntüle 799057
dpo-5 de yaptığım testte hatırlarsanız saatler sonra çizgi çıkmıştı ve pembeydi (ilk ekli foto).sonraki günler hiç çıkmadı ama.
dpo-9 akşam yaptığım test. ilk 1 dakikada çıktı.
dpo-14 yani adet günümdeki test. kn değerim bugün 336 çıktı.
dpo-15 bugün yaptım. artık yapacağım son test :))
koyulaşmayı takip edip öyle kana gidin arkadaşlar tabi adetiniz geçmediyse. yoksa delik deşik olursunuz.
not: dpo demek yumurtlamadan sonra geçen gün demek.
biliyor musun ben de aynı şeyi söylüyorum. ben geçen sene 2 tane bebeğimi kaybettim. Allah'ım 2 tane verir diyorum. bu ay ben de hamileyim diye hissediyorum. 9 gün kaldı regl me
Canım seninle bütün belirtilerimiz aynı batımız da çok yakın hayırlısıyla Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırır inşaallah
Kız Cute valla sen bu bebeği hak ettin ha
Suna bak testler duzenli konu kavranmıs
Kendimi derslere gelmeyip calıskan ogrencinin notlarından calısanlar gibi hissediyorum
Tekrar tebrik ediyorum
Bu arada ellerinde fotoda pek bi bakımlı cıkmıs Dr eli gibi
amin canım benim. işte dün tsh ım yüksek çıktı. onun için ilacı artırdı dr o kadar.
ayy çok güldüm
not: ellerime hiçç bakım yapmam canım. krem bile sürmem. doğal hali yani. ayrıca da kimya yüksek mühendisiyim. ama sıpa için bıraktım işi şimdilik...
Ben hamileyim canım daha yeni bat 3 eylüldü bu cmt de dr a gidicem inşaallah iyidir bebeğim
Bende cok usuyorum ama BAT ıma
bayanlar merhaba;
ben şuanda siteye üye oldum. yaklaşık 5 aydır bebek için uğraşıyoruz. benim rahmim dışa dönük. ancak doktorlar bunun sorun olmayacağını ilettiler. bir kaç kez ovulasyon testi aldım ancak pekte birşey anlamadım. buu kez dijital olanlardan aldım. dün akşam yaptığımda gülen surat çıktı. bu gülen surattan sonra ilişkiye girdik. hamile kalma olasılığım nedir?
cevap vermenizi rica ederim.
Heheh Oğluşlar başka oluyor gercekten :) birde anneye cok düşkün oluyorlar benim bir oglum var 3, 5 yaşında :) simdi ikinciyi düşünüyorum Allah nasip ederse. .
Bende cok hayal kurarım sonra hep bilinç alti rüyalar görürümbendensin
cevap vermek isterdim ama benim zaten testlerle başım belada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?