Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Bilinç alti bir rüya da olabilir canim ama erkek bebek gormek hayirli haber oalrak yorumlanir diye biliyorum insaallah sen nasil olsun istiyorsan öyle yor çünkü rüyayı nere yorarsan o olur ins...

Evet kesinlikle bilincalti!
Bir de dün ofisten arkadaşımın oğlunun olacağını öğrendim. Tabi ben hemen hayallere daldım. Oğlum olursa nasıl olur diye. Ayyyy çok tatlıydı yaaa inşallah bu ay göbişimde olur aynısı

ilk kez temmuz ayında kullandım. sonraki ay adet oldum. bir daha kullanmadım. bazen karışıklık oluyor diye kızlara eklerim demiştim.

ben direk adetim bitince başladım. yani 6. gün. sadece c vardı. sonra dikkat edin yavaş yavaş t koyulaşmaya başladı. ben de dedim ki yumurta yaklaşıyor. ki 12.gün pik yaptı. yani t c den koyuydu. ertesi gün silinme başladı ve sonrada bitti.

genel mantı şu. test pik yapınca 24-36 saat içinde yumurtlayacaksın demek oluyor ve insanlar bu piki görünce ilişkiye başlıyor. sonra da bazıları gebe kalamıyor ve neden olmuyor diyor (tabiki allahın bileceği birşey ama başıma geleni yazayım size). neyse bilirisiniz ben sıkı bir ateş ölçme takipcisiyim. ona göre ben 12 de yumurtladım. yani tamda tetsin pik yaptığı gün yumurtladım. onun için hep derim. siz siz olun bu testi kullananlar piki beklemesin. t yavaş yavaş koyulaşmaya başalayınca mutlaka ilişkiye başlayın ve gün aşırı devam edin. taki tets silik olana kadar.

Canım seninle bütün belirtilerimiz aynı batımız da çok yakın hayırlısıyla Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırır inşaallah

Bende cok usuyorum ama BAT ıma
Daha var hamileyim hemde ikiz diyorum millet
Psikolojik vah canım gecer dio
Az kaldı Cuma kan testi yaptırcam:)
Ama bi daha soyluyorum usuyorum ve bence hamileyim

biliyor musun ben de aynı şeyi söylüyorum. ben geçen sene 2 tane bebeğimi kaybettim. Allah'ım 2 tane verir diyorum. bu ay ben de hamileyim diye hissediyorum. 9 gün kaldı regl me

ayy çok güldüm canım yaa harikasın :))) olur herhalde hatta 1 gün öncesi ve 1 gün sonrasındada girilebilir diye biliyorum inşallah yanılmıyorumdur:44:

Heheh Oğluşlar başka oluyor gercekten :) birde anneye cok düşkün oluyorlar benim bir oglum var 3, 5 yaşında :) simdi ikinciyi düşünüyorum Allah nasip ederse. .
Bende cok hayal kurarım sonra hep bilinç alti rüyalar görürüm bendensin

Kız Cute valla sen bu bebeği hak ettin ha
Suna bak testler duzenli konu kavranmıs

Kendimi derslere gelmeyip calıskan ogrencinin notlarından calısanlar gibi hissediyorum
Tekrar tebrik ediyorum

Bu arada ellerinde fotoda pek bi bakımlı cıkmıs Dr eli gibi

biliyor musun ben de aynı şeyi söylüyorum. ben geçen sene 2 tane bebeğimi kaybettim. Allah'ım 2 tane verir diyorum. bu ay ben de hamileyim diye hissediyorum. 9 gün kaldı regl me

Benimde 9 gun kaldı
Heyecanlandım simdi

Insallah ikizannesi oluruz

İkizlerimiz arkadas olur
Bizde onlar bahcede oynarken bu yazdıklarımızı okur guleriz
Demiştik die :)

Canım seninle bütün belirtilerimiz aynı batımız da çok yakın hayırlısıyla Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırır inşaallah

amin canım benim. işte dün tsh ım yüksek çıktı. onun için ilacı artırdı dr o kadar.

ayy çok güldüm
not: ellerime hiçç bakım yapmam canım. krem bile sürmem. doğal hali yani. ayrıca da kimya yüksek mühendisiyim. ama sıpa için bıraktım işi şimdilik ...

bayanlar merhaba;
ben şuanda siteye üye oldum. yaklaşık 5 aydır bebek için uğraşıyoruz. benim rahmim dışa dönük. ancak doktorlar bunun sorun olmayacağını ilettiler. bir kaç kez ovulasyon testi aldım ancak pekte birşey anlamadım. buu kez dijital olanlardan aldım. dün akşam yaptığımda gülen surat çıktı. bu gülen surattan sonra ilişkiye girdik. hamile kalma olasılığım nedir?
cevap vermenizi rica ederim.

:) belli zati
Bende elektirk elektonik muhendisiyim
Benide atcaklar bu bebeler derdine (ikizim olcak ya kanımca:))
Butun gun sirket ipadinden buraları okuyup yazıyom
Cumayı bekliyorum kan testini
O zamana kadar içimden calısmak gelmiyor
Sizlerle mutluyum

Ben hamileyim canım daha yeni bat 3 eylüldü bu cmt de dr a gidicem inşaallah iyidir bebeğim

Bende cok usuyorum ama BAT ıma
Daha var hamileyim hemde ikiz diyorum millet
Psikolojik vah canım gecer dio
Az kaldı Cuma kan testi yaptırcam:)
Ama bi daha soyluyorum usuyorum ve bence hamileyim

valla gülmeyin ama günlerdir bende donuyorum soba yakıyorum işyernde

cevap vermek isterdim ama benim zaten testlerle başım belada :)

kızlar adetim hala gelmedi inş da gelmez benim 9-11 arası sizce gebelik testi yapmalı mıyım yoksa bekleyeyim mi????

Hahahaha! Super!
Allah bagislasin oglusunu.. Bir de prensesin olursa ohhh ne guzel! Darisi bizlere insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…