Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Kızlar merhaba

Bu topiğin dısında yasım itibari ile birde 40ından sonra
Gebe kalmaya calısanlar topiğine uye oldum

Ben anladım bizim yas bitmiş ben burada cahilce sorular
Soruyorumya anam o topiğin en bilgilisi oldumsayenizde:)

Onlar benim kadarda bilmiyorlar

Simdi sogan kurunu soruyorlar bileniniz varsa bi tarif verse
Bende kopyala yapıstır yapsam sevabına:)

Bi de ovulasyon test hakkında bilen kısaca yazsa(bilen diyorum Cute)

Kizlar ya dünden beri sol yumurtaligim o kadar seyiriyor ki hamile ve 3 aylik falan olsam bebek tekmeliyo dicem valla o derece bide dün cok sancilandi gezerken :/ acaba nie öle oluyor bilgisi olan var mi

aynen canım bnmde sol yumrtalığım cok seyiriyor bende anlamadım birde bende sürekli ıslaklık var inş hamişizdir yaaaaa ((

Hahahaha! Super!
Allah bagislasin oglusunu.. Bir de prensesin olursa ohhh ne guzel! Darisi bizlere insallahhh

Aynen cnm yaa bende kiz için çok dua.ediyorum zaten :) Allah önce hayirli sagliklisini nasip etsin tabiki Çin ve babyplan takvimine göre ben bu ay hamiş kalirsam kizim olucak insallah o yüzden heyecanliyim aslinda :) bu ay kalamazsam 2014 nisanina kadar hep oglus gorunuyor yani nasipse benim bu ay hamiş kalmam lazimmm

bu yaptığın gebelik testimi

9-11 arası ya inş olmayız bu stres beni öldürecek vallaa...

İnşallah canim
Benim daha cok var günleri nasil gecircem bilmiyorum sen kan testi yaptirsana kesin cikar varmi yokmu diye
Ben gecen ay 24unde oldum ama 31le cikti ya ay bu ayda 23unde falan olmam lazım
20sinde gidip kan testi yaptiricam ben kızların söylediğine gore kan testinde birkac gun önceden cikiyormus

aynen canım bnmde sol yumrtalığım cok seyiriyor bende anlamadım birde bende sürekli ıslaklık var inş hamişizdir yaaaaa ((

benim şuan hafif ağrı var ama dün gece sancı dahil çok fazla sarımsı akıntım var ve dün ilk kez midem bulanmaya başladı ayaklarım buz gibi aynı zamanda oturduğum yerde başım da dönüyo midem hala bulanıyo..uf ya bunlar belirti değil die kendimi paralıyorum çünkü çok erken değil mi_???

kızlar sizde yumurtlama döneminde göğüslerinizde şişme ağrı oluyormu üstüne yatamıyorum

Canim psikolojik olabilir..
Ba tin ne zaman

Erken değil git test yaptıııırbizede haber veeer
Kan testi olsun lutfen ben saglamcıyımdır

Birde ayaklarin usumesiyle ne alakasi varki ya anlayamadim ben
Benimde ayaklarim buz gibi üşümüyorum ama neden ayak parmaklarim falan buz gibi anlayamadim

kızlar adetim hala gelmedi inş da gelmez benim 9-11 arası sizce gebelik testi yapmalı mıyım yoksa bekleyeyim mi????
artik test zamani cnm.

demekki bi ben değilim bu çift çizgilerle sorun yaşayan ancak araştırmalarıma göre dijitalden çok memnun herkes hayırlısı demekten başka şansımız yok o zaman
cnm. ben dijital kullanmadim. ama sanirom gulen yuz olunca yumurtanin catlamasi yakin deniyor. yani dogru zamanda iliski olmus ama birakma..devam et iliskiye birkac gun daha.
vayyy. kopyaci tembel ogrenci seni )
ben de 30 um bi arada..

simdi benim testi ekledigim sayfanin linkini yazacagin mesaja kopyala canim. resimli ders anltimi daha kolay olur )

netten gg den yani labquick ovulasyon testi aliyoruz. 20 tane yetiyor genelde.
her gun dedigim sekilde yapilinca hata olmuyor canim.

saat 13.00 den sonra sivi alinmayacak (su;cay vb. hatta corba bile)
en son saat 14 de wc ye gidilecek. sonra idrar tutulacak.
saat 17 de test yapilacak.
ilk 10 dakikanin sonunda testin fotosu cekilip saklanacak...

testte yumurtanin yumurtaliklardan atilip catlamasini saglayan Lh hormonunun miktari olculuyor. bu hormonda sabah idrarinda degil ogleden sonraki idrar da daha yogun bulunuy en iyi test saati 17.00. ama diyelim calisan insan icin diyelim saat 18.30 iyi. dedigim sattleri kaydirarak yapabilirler. ama her gun ayni saat sartiyla. bir de saat 20 den sonra test yapilmaz. hatali olur.

bu yaptığın gebelik testimi

bunlar ovulasyon canim. dikkat et LH yazar testte.
betalari bu testlerden bir onceki sayfaya eklemistim.

kızlar sizde yumurtlama döneminde göğüslerinizde şişme ağrı oluyormu üstüne yatamıyorum

ben de yumurtlama gunu dahil 3 gun olurdu. bu ay adete kadar devam egti. suan da devam ediyr cnm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…