Kizlar ya dünden beri sol yumurtaligim o kadar seyiriyor ki hamile ve 3 aylik falan olsam bebek tekmeliyo dicem valla o derece bide dün cok sancilandi gezerken :/ acaba nie öle oluyor bilgisi olan var mi
demekki bi ben değilim bu çift çizgilerle sorun yaşayan ancak araştırmalarıma göre dijitalden çok memnun herkes hayırlısı demekten başka şansımız yok o zaman
Hahahaha! Super!
Allah bagislasin oglusunu.. Bir de prensesin olursa ohhh ne guzel! Darisi bizlere insallahhh
aynen canım bnmde sol yumrtalığım cok seyiriyor bende anlamadım birde bende sürekli ıslaklık var inş hamişizdir yaaaaa((
kızlar adetim hala gelmedi inş da gelmez benim 9-11 arası sizce gebelik testi yapmalı mıyım yoksa bekleyeyim mi????
Insallan canimm ♥ senin adet tarihin ne zaman ?
Eki Görüntüle 799063 Eki Görüntüle 799064 Eki Görüntüle 799065 Eki Görüntüle 799066 Eki Görüntüle 799067 Eki Görüntüle 799068 Eki Görüntüle 799069 Eki Görüntüle 799070 Eki Görüntüle 799071 Eki Görüntüle 799072
ilk kez temmuz ayında kullandım. sonraki ay adet oldum. bir daha kullanmadım. bazen karışıklık oluyor diye kızlara eklerim demiştim.
ben direk adetim bitince başladım. yani 6. gün. sadece c vardı. sonra dikkat edin yavaş yavaş t koyulaşmaya başladı. ben de dedim ki yumurta yaklaşıyor. ki 12.gün pik yaptı. yani t c den koyuydu. ertesi gün silinme başladı ve sonrada bitti.
genel mantı şu. test pik yapınca 24-36 saat içinde yumurtlayacaksın demek oluyor ve insanlar bu piki görünce ilişkiye başlıyor. sonra da bazıları gebe kalamıyor ve neden olmuyor diyor (tabiki allahın bileceği birşey ama başıma geleni yazayım size). neyse bilirisiniz ben sıkı bir ateş ölçme takipcisiyim. ona göre ben 12 de yumurtladım. yani tamda tetsin pik yaptığı gün yumurtladım. onun için hep derim. siz siz olun bu testi kullananlar piki beklemesin. t yavaş yavaş koyulaşmaya başalayınca mutlaka ilişkiye başlayın ve gün aşırı devam edin. taki tets silik olana kadar.
9-11 arası ya inş olmayız bu stres beni öldürecek vallaa...
aynen canım bnmde sol yumrtalığım cok seyiriyor bende anlamadım birde bende sürekli ıslaklık var inş hamişizdir yaaaaa((
benim şuan hafif ağrı var ama dün gece sancı dahil çok fazla sarımsı akıntım var ve dün ilk kez midem bulanmaya başladı ayaklarım buz gibi aynı zamanda oturduğum yerde başım da dönüyo midem hala bulanıyo..uf ya bunlar belirti değil die kendimi paralıyorum çünkü çok erken değil mi_???
benim şuan hafif ağrı var ama dün gece sancı dahil çok fazla sarımsı akıntım var ve dün ilk kez midem bulanmaya başladı ayaklarım buz gibi aynı zamanda oturduğum yerde başım da dönüyo midem hala bulanıyo..uf ya bunlar belirti değil die kendimi paralıyorum çünkü çok erken değil mi_???
artik test zamani cnm.kızlar adetim hala gelmedi inş da gelmez benim 9-11 arası sizce gebelik testi yapmalı mıyım yoksa bekleyeyim mi????
cnm. ben dijital kullanmadim. ama sanirom gulen yuz olunca yumurtanin catlamasi yakin deniyor. yani dogru zamanda iliski olmus ama birakma..devam et iliskiye birkac gun daha.demekki bi ben değilim bu çift çizgilerle sorun yaşayan ancak araştırmalarıma göre dijitalden çok memnun herkes hayırlısı demekten başka şansımız yok o zaman
vayyy. kopyaci tembel ogrenci seniKızlar merhaba
Bu topiğin dısında yasım itibari ile birde 40ından sonra
Gebe kalmaya calısanlar topiğine uye oldum
Ben anladım bizim yas bitmiş ben burada cahilce sorular
Soruyorumya anam o topiğin en bilgilisi oldumsayenizde:)
Onlar benim kadarda bilmiyorlar
Simdi sogan kurunu soruyorlar bileniniz varsa bi tarif verse
Bende kopyala yapıstır yapsam sevabına:)
Bi de ovulasyon test hakkında bilen kısaca yazsa(bilen diyorum Cute)
bu yaptığın gebelik testimi
Birde ayaklarin usumesiyle ne alakasi varki ya anlayamadim ben
Benimde ayaklarim buz gibi üşümüyorum ama neden ayak parmaklarim falan buz gibi anlayamadim
Canim psikolojik olabilir..
Ba tin ne zaman
kızlar sizde yumurtlama döneminde göğüslerinizde şişme ağrı oluyormu üstüne yatamıyorum
21 i ama psikolojimde hamilelik yok çok üstünde durmamaya çalışıyorum sadece bilinçaltımı bilemeiyorum onun dışında çalışmalarda bile zevkine die oldu hep (afedersiniz ama)
Erken değil git test yaptıııırbizede haber veeer
Kan testi olsun lutfen ben saglamcıyımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?