ben de yumurtlama gunu dahil 3 gun olurdu. bu ay adete kadar devam egti. suan da devam ediyr cnm)[/QUO
adete kadar sürecek mi offf ya dayanılmıyor
artik test zamani cnm.
cnm. ben dijital kullanmadim. ama sanirom gulen yuz olunca yumurtanin catlamasi yakin deniyor. yani dogru zamanda iliski olmus ama birakma..devam et iliskiye birkac gun daha.
vayyy. kopyaci tembel ogrenci seni)
ben de 30 um bi arada..
simdi benim testi ekledigim sayfanin linkini yazacagin mesaja kopyala canim. resimli ders anltimi daha kolay olur)
netten gg den yani labquick ovulasyon testi aliyoruz. 20 tane yetiyor genelde.
her gun dedigim sekilde yapilinca hata olmuyor canim.
saat 13.00 den sonra sivi alinmayacak (su;cay vb. hatta corba bile)
en son saat 14 de wc ye gidilecek. sonra idrar tutulacak.
saat 17 de test yapilacak.
ilk 10 dakikanin sonunda testin fotosu cekilip saklanacak...
testte yumurtanin yumurtaliklardan atilip catlamasini saglayan Lh hormonunun miktari olculuyor. bu hormonda sabah idrarinda degil ogleden sonraki idrar da daha yogun bulunuy en iyi test saati 17.00. ama diyelim calisan insan icin diyelim saat 18.30 iyi. dedigim sattleri kaydirarak yapabilirler. ama her gun ayni saat sartiyla. bir de saat 20 den sonra test yapilmaz. hatali olur.
bunlar ovulasyon canim. dikkat et LH yazar testte.
betalari bu testlerden bir onceki sayfaya eklemistim.
Birde ayaklarin usumesiyle ne alakasi varki ya anlayamadim ben
Benimde ayaklarim buz gibi üşümüyorum ama neden ayak parmaklarim falan buz gibi anlayamadim
Ah canım yaaa aynen öle ister istemez sitres oluyor ..Valla ister istemez yapıyoz stres ve üzülmeye de engel olamıyorum. Ağlamıyorum ama yüzüm mahkeme duvarı gibi. Şimdi de akdeniz anemisi taşıyıcılığı olanlarda idrarda geç çıkıyomuş diye bi şey okudum. Onun avuntusu içindeyim. :26::26:
İnşallaaaah sizler önce... ve sonra olursunuz canım benim.
bugun sabah 8-17 arasi hastanede perisan oldum ama degdi kizlar.
dr. ustten ultrasonla bakti ve rahim kalinlasmasi cok guzel ic gebelik dedi)
kan verdim. bugun yumurtlama sonrasi 14. gunum ve degerim 336 cikti :)) dr cok begendi.
10 gun sonra kalp atisina gidecegim kismet olursa.
o zaman da iki kaybim.oldugu icin dusuk doz igne baslayacak (0.2 lik).
bir de hasimatoyum ben..ilac aliyrm ama tsh yukselmis. tehlikeli yani. yarinda ona gidecegim. ilac dozu artirilir kesin. ii ki erken gittim.
daha once de demistim. tsh yuksekligi dusuge sebep olur. onun icin mutlaka tsh t4 t3 anti-tpo baktirin diye.
bizden haberler bu kadar.
Allahim herkese nasip etsin.
merhaba cnm
yumurtlamadan dolayı olabilirmi acaba :) benimde öyleydi .yumurtlama günüm bitti ayaklarım normal ısısında artık
Merhaba arkadaslar sat 25 agustos regl bittikten sonra bir dolu bir bos seklinde iliski oluyor ancak bu hafta yumurtlama haftam bir dolu bir bos yeterlimi yoksa her gun iliski olsa daha mi iyi olur
yanlis anladin cnm. benim yumurtadan itibaren 3 gun agrir gecerdi. sonra da vakti gelince adet olurdum.ben de yumurtlama gunu dahil 3 gun olurdu. bu ay adete kadar devam egti. suan da devam ediyr cnm)
ama bu ay gecmedi hic cunku gebeyim. onu demek istedim.
ozaman eczaneden ovulasyon testi mi alıcam
cnm. istersen alabilirsin. ama intenetten al. eczanede cokkkkk pahali
yanlis anladin cnm. benim yumurtadan itibaren 3 gun agrir gecerdi. sonra da vakti gelince adet olurdum.
ama bu ay gecmedi hic cunku gebeyim. onu demek istedim.
cnm. istersen alabilirsin. ama intenetten al. eczanede cokkkkk pahali
LABOQUICK bu markadan istedim
tamam cnm. ben de onu kullanmistim.
hıımm benimde öyle ağrıyor ama bu sefer adetime çok var ve bugünlerde yumurtlama günündeyim acaba onun için mi ağrıyor ki
tamam cnm. ben de onu kullanmistim.
sağol canım yardımcı olduğun için
eve baktım da benim gebelik testim bitmiş ovulasyon testim var sadece :) neyse artık beklicem yapacak bir şey yok inş gelmezler...
geçmiş olsun canım çabucak iyileş bi sürü işiniz var dahacanlarimmm kac gündür yazamadım ağır bi grip devirdi beni yatağa bugun yeni yeni kendime geldim, topigi güncellemek için takip etmeye calistim ama gözümden kacanlar varsa hatirlatin.
Cuteeeemmm kiz ne sevindim ya cok şükür bu gunleri gördün darısı bize artik,ins diğer rahatsizligi dada hicbi sorunun cikmazda coookkkk güzel bi gebelik gecirirsin.
Sercemmmııımmmm canim senin icinde cok sevindim inşallah mutluluğun yarim kalmazda bebisin seninledir ama aglama sakin tamammi güzel günler cok yakinda
adet olan canlarim sizlerde umitletinizi yitirmeyin ekime yüksek bi moralle hazırlanin vee bebisiniz gelsin inşallah
cutem ya benimde geçen 2-3 gün öyle ateş basıyordu sonra buz gibi oluyordum ben herhalde yumurtlama belirtisi dedim çünkü bugün 20 gün daha 10-11 gün varvalla cnm ben donuyorum. Elim ayağım burnum. Hem de battaniye altında. Ayağımda da çorap. Sonra da ateş basıyor..
canım ya harikasın kopyacı senikızlar merhaba
bu topiğin dısında yasım itibari ile birde 40ından sonra
gebe kalmaya calısanlar topiğine uye oldum
ben anladım bizim yas bitmiş ben burada cahilce sorular
soruyorumya anam o topiğin en bilgilisi oldumsayenizde:)
onlar benim kadarda bilmiyorlar
simdi sogan kurunu soruyorlar bileniniz varsa bi tarif verse
bende kopyala yapıstır yapsam sevabına:)
bi de ovulasyon test hakkında bilen kısaca yazsa(bilen diyorum cute)
kan testine gidemem şu an ama söz veriyorum cuma günü bi test alıp sizinle paylaşıcam bende sırf merak gitsin die daha çok erken çünkü....
Kızlar sonunda söküldü geliyor benimki( ne kadar da umutlandım oysa kısmet ya... Bende mi ovu testi alsam nerden almayı tavsiye edersiniz... Ya kızlar doktor dediki bana Kasıma kadar olmazsa Kasım'da eşine bir değerlendirme yapacağız dedi akşam olacağım adet biliyorum bu ay da olmadı gelen ay da olmazsa ne yapacağız dedim ağzını aramak için ama suratı asıldı ben gidicem dedi bakıcaz işte şimdiden ben bunu düşünemem falan beni tersledi üzüldüm biraz... Doktor en son canavar gibi yunurtluyorsun poliplerin yeri kötü değil sen kendini rahat bırak artık senden yana bir sıkıntı yok dedi bana... Acaba eşimde mi sorun onu kırmadan üzmeden nasıl halledeceğiz bu konuyu şimdide bunun telaşı sardı beni (
Bu arada cevap veren destek olmaya çalışan herkese teşekkür ederim canlar iyiki varsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?