Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ozaman eczaneden ovulasyon testi mi alıcam

Birde ayaklarin usumesiyle ne alakasi varki ya anlayamadim ben
Benimde ayaklarim buz gibi üşümüyorum ama neden ayak parmaklarim falan buz gibi anlayamadim

merhaba cnm

yumurtlamadan dolayı olabilirmi acaba :) benimde öyleydi .yumurtlama günüm bitti ayaklarım normal ısısında artık

Ah canım yaaa aynen öle ister istemez sitres oluyor ..
hayırlısıyla tez vakitte versin Rabbim bebişlerimizi inşallahhh

Aminnn canımmm sende bizim üzerimizden dualarını eksik etme.. hamişlerin duaları kabul olur derler

seninde inş. tsh normal seyrinde olur ve bukez bebişini alırsın kucağına inşallahhh

Merhaba arkadaslar sat 25 agustos regl bittikten sonra bir dolu bir bos seklinde iliski oluyor ancak bu hafta yumurtlama haftam bir dolu bir bos yeterlimi yoksa her gun iliski olsa daha mi iyi olur

Merhaba arkadaslar sat 25 agustos regl bittikten sonra bir dolu bir bos seklinde iliski oluyor ancak bu hafta yumurtlama haftam bir dolu bir bos yeterlimi yoksa her gun iliski olsa daha mi iyi olur

O kadar sık olmasi birsey degistirmiyor diye biliyorum saglikli olan haftada 1 veya 2 kere iliskiymis nette oyle okumustum ben oyle yapiyorum cnm yani normal rutin her zamanki gibi esinizle birlikte olun

Kizlar konuşuyoruz dertlerimizi paylasiyoruzda kac yasindayiz ne is yyapıyoruz nerde yaşıyoruz hic bilmiyoruz :)
Gebeligi ve stresini bir kenara birakip tanissak diyorumm nasil olur ^_^

Merhaba kizlar

Gecen seneden beri kacinci topik bilmiyorum ama ben Haziran 2012den beri bebis calismalari yapiyorum.. Agustos 2012de dusuk yaptim (5 haftalik) ve o gun bu gundur bebisimiz olmuyor. Allahtan hayirlisini diliyorum ama o kadar cok hamile arkadasim var ki etrafimda, benden sonra hamile kalip doguranlar bile oldu Ben bu ay ovulasyon testi kullandim 3 gundur pozitif.. cumartesi, pazar calisma oldu dun ara verdik ve bugun ovulasyon testim negatife dondu.. bugunude degerlendirip beklemeye cekilicem.. Liste varsa benide ekleyin, hic umutlu degilim ama hayirlisi olsun..

Allah hepinize tez zamanda bebislerinize kavusmayi nasip etsin

eve baktım da benim gebelik testim bitmiş ovulasyon testim var sadece :) neyse artık beklicem yapacak bir şey yok inş gelmezler...

eve baktım da benim gebelik testim bitmiş ovulasyon testim var sadece :) neyse artık beklicem yapacak bir şey yok inş gelmezler...

cnm. artik hic sivi alma. saat 17 ye kadar da idrarini tut. sonra ovulasyon testini yap. eger t c den koyu gelirse gebesindir. sasirmayin bu test adete 2-3 gun kala yapildiginda pozitif cikiyor. o zamanda gebe oluyrsun

geçmiş olsun canım çabucak iyileş bi sürü işiniz var daha
valla cnm ben donuyorum. Elim ayağım burnum. Hem de battaniye altında. Ayağımda da çorap. Sonra da ateş basıyor..
cutem ya benimde geçen 2-3 gün öyle ateş basıyordu sonra buz gibi oluyordum ben herhalde yumurtlama belirtisi dedim çünkü bugün 20 gün daha 10-11 gün var
canım ya harikasın kopyacı seni
kan testine gidemem şu an ama söz veriyorum cuma günü bi test alıp sizinle paylaşıcam bende sırf merak gitsin die daha çok erken çünkü....

zeycan çok erken benimde bat 21-22 daha bizim çok var

Kızlar sonunda söküldü geliyor benimki ( ne kadar da umutlandım oysa kısmet ya... Bende mi ovu testi alsam nerden almayı tavsiye edersiniz... Ya kızlar doktor dediki bana Kasıma kadar olmazsa Kasım'da eşine bir değerlendirme yapacağız dedi akşam olacağım adet biliyorum bu ay da olmadı gelen ay da olmazsa ne yapacağız dedim ağzını aramak için ama suratı asıldı ben gidicem dedi bakıcaz işte şimdiden ben bunu düşünemem falan beni tersledi üzüldüm biraz... Doktor en son canavar gibi yunurtluyorsun poliplerin yeri kötü değil sen kendini rahat bırak artık senden yana bir sıkıntı yok dedi bana... Acaba eşimde mi sorun onu kırmadan üzmeden nasıl halledeceğiz bu konuyu şimdide bunun telaşı sardı beni (

Bu arada cevap veren destek olmaya çalışan herkese teşekkür ederim canlar iyiki varsınız :)

ben internetten aldım arkadaş cuteheart tavsiye etti sağolsun eczanede pahalıymıış inşallah bir sorun olmaz yaa benim bir arkadaşımın 5 senedir olmuyordu doktora gitmişler doktor stres yapmayı ve devamlı çocuk oldu olmadı düşünme rahat ol demiş öle olunca olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…