Kızlar sonunda söküldü geliyor benimki( ne kadar da umutlandım oysa kısmet ya... Bende mi ovu testi alsam nerden almayı tavsiye edersiniz... Ya kızlar doktor dediki bana Kasıma kadar olmazsa Kasım'da eşine bir değerlendirme yapacağız dedi akşam olacağım adet biliyorum bu ay da olmadı gelen ay da olmazsa ne yapacağız dedim ağzını aramak için ama suratı asıldı ben gidicem dedi bakıcaz işte şimdiden ben bunu düşünemem falan beni tersledi üzüldüm biraz... Doktor en son canavar gibi yunurtluyorsun poliplerin yeri kötü değil sen kendini rahat bırak artık senden yana bir sıkıntı yok dedi bana... Acaba eşimde mi sorun onu kırmadan üzmeden nasıl halledeceğiz bu konuyu şimdide bunun telaşı sardı beni (
Bu arada cevap veren destek olmaya çalışan herkese teşekkür ederim canlar iyiki varsınız :)
Esininde bir muayeneden gecmesi lazim.benim esim üroloji bolumune gitti ozel hastanede sipermiogram tahlili verdik uc kez o sonuclarida götürdü .sonra doktor ultrasyon istedi ozel bölgeden onuda yaptirdik..cift tarafli varikosel ameliyatı oldu subatta.uzerinden 6ay gecti.simdi sürekli xalisiyoruz bebis icin.kismwt ne zamansa o zaman.dedigim gitmesi lazim esininde herseyini yaptirmasi laaim benim esimde azda olsa sperm eksikligi çıktı .artma var suan bu hafta yaptirdi test ama yeteri kadar degil..iyi gunler.umarım verdigim bilgiler isine yarar.
cnm. artik hic sivi alma. saat 17 ye kadar da idrarini tut. sonra ovulasyon testini yap. eger t c den koyu gelirse gebesindir. sasirmayin bu test adete 2-3 gun kala yapildiginda pozitif cikiyor. o zamanda gebe oluyrsun
kızlar sonunda söküldü geliyor benimki( ne kadar da umutlandım oysa kısmet ya... Bende mi ovu testi alsam nerden almayı tavsiye edersiniz... Ya kızlar doktor dediki bana kasıma kadar olmazsa kasım'da eşine bir değerlendirme yapacağız dedi akşam olacağım adet biliyorum bu ay da olmadı gelen ay da olmazsa ne yapacağız dedim ağzını aramak için ama suratı asıldı ben gidicem dedi bakıcaz işte şimdiden ben bunu düşünemem falan beni tersledi üzüldüm biraz... Doktor en son canavar gibi yunurtluyorsun poliplerin yeri kötü değil sen kendini rahat bırak artık senden yana bir sıkıntı yok dedi bana... Acaba eşimde mi sorun onu kırmadan üzmeden nasıl halledeceğiz bu konuyu şimdide bunun telaşı sardı beni (
bu arada cevap veren destek olmaya çalışan herkese teşekkür ederim canlar iyiki varsınız :)
canım ben 2 ay önce gebelik testi yaptım negatif cıktı sonra ovu testim vardı forumlarda duymuştum böyle olduğunu onu yaptım ama sıvıya cok dikkat etmemiştim.cok koyu çizgi çıkmıştı ve günüm o zaman sanırım 5 gün falan geçmişti ki normalde hiç geçmez 2 gün öne sarkar.cok umutlanmıştım sonrasında cok şiddetli adet ağrım oldu hiç böyle olmamıştım kimyasal mıydı diye şüphelendim açıkçası ama doktora falan gitmedim.yapayım mı yinede ovuyu? bu sefer sıvıya dikkat etmeliyim sanırım.
haklisin cnm. kimyasal olmus olabilir.
bence yap sen testi.
Normal adet kanamasina gore biraz daha pihtili kanaman olduysa buyuk ihtimal o zaman kimyasal gebelik gecirmissin canim... agrinin olmasida cabasi siddetli bir agri oluyor normal adet gunu olusan agridan daha siddetli ...
Kızlar, bu akşam dayanamayıp test yaptırmaya karar verdim kan testi. İçimde bir umut var.Bana dua edin dualarınızı eksik etmeyin lütfemnnnnn..
Evet kızlar o programsüper bir program. Ovülasyon tarihlerinizi falan gösteriyor. ADetinizi takipedebiliyorsunuz.Ya kimse üşümezken ben donuyorum.. hamileyken üşüyen var mı?
Ben hastalandım kızlar kırmızılar geldi...meğer sonradan çıkan silik çizgiler bana oyun oynamış hayırlısı artık
Ya ne iptal etmesi Cuma kanda cıkar işte
İptal edilmeyecek o randevu bende aldırcam ogun ogreneceğiz
Ne cabuk unuttun meraktan kıvranıp karnım duz belirti yok
Dediğin yazışmaları normal ol dediysek bu kadarda değil :)
kızlar, bu akşam dayanamayıp test yaptırmaya karar verdim kan testi. Içimde bir umut var.bana dua edin dualarınızı eksik etmeyin lütfemnnnnn..
Ah canım yaaa aynen öle ister istemez sitres oluyor ..
hayırlısıyla tez vakitte versin Rabbim bebişlerimizi inşallahhh/QUOTE]
İnşallah güzelim. Bakıp bekliycez artık...
Kızlar sonunda söküldü geliyor benimki( ne kadar da umutlandım oysa kısmet ya... Bende mi ovu testi alsam nerden almayı tavsiye edersiniz... Ya kızlar doktor dediki bana Kasıma kadar olmazsa Kasım'da eşine bir değerlendirme yapacağız dedi akşam olacağım adet biliyorum bu ay da olmadı gelen ay da olmazsa ne yapacağız dedim ağzını aramak için ama suratı asıldı ben gidicem dedi bakıcaz işte şimdiden ben bunu düşünemem falan beni tersledi üzüldüm biraz... Doktor en son canavar gibi yunurtluyorsun poliplerin yeri kötü değil sen kendini rahat bırak artık senden yana bir sıkıntı yok dedi bana... Acaba eşimde mi sorun onu kırmadan üzmeden nasıl halledeceğiz bu konuyu şimdide bunun telaşı sardı beni (
Bu arada cevap veren destek olmaya çalışan herkese teşekkür ederim canlar iyiki varsınız :)
Eki Görüntüle 799050 Eki Görüntüle 799051 Eki Görüntüle 799052 Eki Görüntüle 799053 Eki Görüntüle 799054 Eki Görüntüle 799055 Eki Görüntüle 799056 Eki Görüntüle 799057
dpo-5 de yaptığım testte hatırlarsanız saatler sonra çizgi çıkmıştı ve pembeydi (ilk ekli foto).sonraki günler hiç çıkmadı ama.
dpo-9 akşam yaptığım test. ilk 1 dakikada çıktı.
dpo-14 yani adet günümdeki test. kn değerim bugün 336 çıktı.
dpo-15 bugün yaptım. artık yapacağım son test :))
koyulaşmayı takip edip öyle kana gidin arkadaşlar tabi adetiniz geçmediyse. yoksa delik deşik olursunuz.
not: dpo demek yumurtlamadan sonra geçen gün demek.
Bana bi yol gösterin arkadaşlar. Bat dündü. Test negatif. Acayip gaz sancısı var 4-5 gündür. Bir de sarı akıntı. Başka bir belirti yok. Ben testi ne zaman tekrarlamalıyım? Ya da gidip kan mı vereyim? Offffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?