Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Esininde bir muayeneden gecmesi lazim.benim esim üroloji bolumune gitti ozel hastanede sipermiogram tahlili verdik uc kez o sonuclarida götürdü .sonra doktor ultrasyon istedi ozel bölgeden onuda yaptirdik..cift tarafli varikosel ameliyatı oldu subatta.uzerinden 6ay gecti.simdi sürekli xalisiyoruz bebis icin.kismwt ne zamansa o zaman.dedigim gitmesi lazim esininde herseyini yaptirmasi laaim benim esimde azda olsa sperm eksikligi çıktı .artma var suan bu hafta yaptirdi test ama yeteri kadar degil..iyi gunler.umarım verdigim bilgiler isine yarar.

Kızlar, bu akşam dayanamayıp test yaptırmaya karar verdim kan testi. İçimde bir umut var.Bana dua edin dualarınızı eksik etmeyin lütfemnnnnn..

Canım çok saol ama sanki bu süreç bizim için zor olacak gibi 5 aydir deniyoruz elim 6. Ay olacak işte bende normalse ve olmuyorsa acaba mı dedim bugün ama akşam sinirlendi konusunu açarken bile ( napcam ben yaaaa

Kizlar benim kirmizilar sabah geldi ben bu yil baska calisma yapmicam kendimi cok kotu hissediyorum ins hepiniz hamissinizdir dualarim sizinle...

cnm. artik hic sivi alma. saat 17 ye kadar da idrarini tut. sonra ovulasyon testini yap. eger t c den koyu gelirse gebesindir. sasirmayin bu test adete 2-3 gun kala yapildiginda pozitif cikiyor. o zamanda gebe oluyrsun

canım ben 2 ay önce gebelik testi yaptım negatif cıktı sonra ovu testim vardı forumlarda duymuştum böyle olduğunu onu yaptım ama sıvıya cok dikkat etmemiştim.cok koyu çizgi çıkmıştı ve günüm o zaman sanırım 5 gün falan geçmişti ki normalde hiç geçmez 2 gün öne sarkar.cok umutlanmıştım sonrasında cok şiddetli adet ağrım oldu hiç böyle olmamıştım kimyasal mıydı diye şüphelendim açıkçası ama doktora falan gitmedim.yapayım mı yinede ovuyu? bu sefer sıvıya dikkat etmeliyim sanırım.

canım inşallah gerek kalmaz erkekler bu durumda hassas oluyorlar maalesef ma gerek kalmaz inşallah

haklisin cnm. kimyasal olmus olabilir.
bence yap sen testi.

Normal adet kanamasina gore biraz daha pihtili kanaman olduysa buyuk ihtimal o zaman kimyasal gebelik gecirmissin canim... agrinin olmasida cabasi siddetli bir agri oluyor normal adet gunu olusan agridan daha siddetli ...

Arkadaşlar yarın itibariyle iğnelerime başlıyorum.32 yaşındayım..4,5 yıldır evliyim ve 2,5 yıllıdır bebek istiyoruz. Kontrollerimizi yaptık. çikolata kistim varr..aslında geçen yıl tüp bebek yaptıracaktım ancak yeni cesaret edebildim..fakat bu muayenemde yumurta rezervlerim de çok azalmış göründü.sadece 3 yumurtam var..o yüzden kalçadan menogon verdi. Gali ba bu daha ağır oluyormuşş.3 yumurtaa sadece ..belki hiç biri toparlamayacak diye korkuyorumm..ilk kez tüp bebek yapıyorumm..daha öncee aşılama falan da denemedim..çok heyecanlıyım..ve de çok gerginim..deneyimi olan arkadaşlarla bu süreci paylaşmak istiyorumm..siz kaç yumurtayla başladınız mesela..hangi ilaçlar verildi size.. Folik asit ve çinko ya hemen başla dedi bana..siz kullanıyor musunuzz.
Doktorum bana % 25 bir şans verdi sadece.. Sizde durumlar nasıl kızlar..ayy çok gerginimm yaaa..

Normal adet kanamasina gore biraz daha pihtili kanaman olduysa buyuk ihtimal o zaman kimyasal gebelik gecirmissin canim... agrinin olmasida cabasi siddetli bir agri oluyor normal adet gunu olusan agridan daha siddetli ...

canım ben hayatımda böyle adet ağrısı yaşamamıştım zaten günüm geçtikten sonrada böyle aynı adet ağrısı gibi ara ara ağrılarımı gidip geliyordu ki ağrım başladığında normalde hemen adet olurum hamile arkadaşlarım aynısı bendede oluyor gebelik olabilir deyince umutlanmıştım.hayırlısı ama cok kötü bir ağrıydı yatakta bile dönemiyordum o kadar şiddetliydi ilk defa böyle oldum hayatımda ama gebelik testimde negatif çıkmıştı ne olduğunu bilemedim yani :)

Kızlar, bu akşam dayanamayıp test yaptırmaya karar verdim kan testi. İçimde bir umut var.Bana dua edin dualarınızı eksik etmeyin lütfemnnnnn..

Insallah cikar canim..
dualarim seninle..
[/I]

Evet kızlar o programsüper bir program. Ovülasyon tarihlerinizi falan gösteriyor. ADetinizi takipedebiliyorsunuz.Ya kimse üşümezken ben donuyorum.. hamileyken üşüyen var mı?

Bu bir belirtimi canim ??
cunku ben cok usuyorum bataniye ve yorganla yatiyorum..
gunduz ayklarim donuyo..

Ben hastalandım kızlar kırmızılar geldi...meğer sonradan çıkan silik çizgiler bana oyun oynamış hayırlısı artık

Ayy canim gecmis olsun..
onumuzde ki maclara bakalim ..

Ablacim kociste istemiyo biraz bekle diyo..
ne idrar testi yaptiriyo.. ne kan testi.. adam jinekolog kesildi basima..
hemm cute hakli bak.. ben zaten bisey hisetmiyorum belirtide yok.. ates'e dusup duruyor..
ilk once idrar yapayim sonra kan cikarsa..

simdi kanimi alirlar sonucta negatif cikarsa.. kolumdaki mor kalcak.. (aslinda korkuyorumda ignelerden )

arkadaşlar merhaba.. benim kistlerim var 4 aydır uğraşıyoduk.. dün doktor 20 milim yumurtan var dedi..çatlatma iğnesi verdi. dün akşam 6 da vuruldum.. ne zaman çatlamıştır bilgisi olan var mı ya da bu iğneyi kullanan .. teşekkürler...

Kızlar hastanede yim 4.5 sonuçları alacaktim tekrara aldık kan testini çok yüksek çıktı ilk mi geliyorsun dedi binin üstündeymis :) kaç gün geçti dedi 2gün dedim hayırlı olsun dedi 1saat daha bekleyecegim bakalım kacmis :)

Canım kısmet ekime inşallah. Benimki daha gelmedi ama batta negatifti. Umarım benimki de gelir en yakın zamanda. Ekim topiğine bekle beni
Eşinin ilk etapta kötü hissetmesi normal. Biz ilk doktora gittiğimizde kendimizde bi şey çıkarsa nasıl olacak diye endişeliydik. Hatırla. Zamanı gelince o da tedavisini olur mutlaka. Şimdiden konuşup gerilme bence boşuna.

Bana bi yol gösterin arkadaşlar. Bat dündü. Test negatif. Acayip gaz sancısı var 4-5 gündür. Bir de sarı akıntı. Başka bir belirti yok. Ben testi ne zaman tekrarlamalıyım? Ya da gidip kan mı vereyim? Offffffffffff

canım degerın gercekden cok guzel artmıs masallahh nazar degmez ıns. demek sende erken dollenme oldu baksana dpo dan 5 gun sonra az da olsa bı cızgı gormusduk dımı canım

canım benım bak batın dunmus yanı bılmıyorum ama ben senın yerınd eolsam kan verırdım eger testın varsa yarın sabah testı tekrarla canım ıns bebısın senınledır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…