canım degerın gercekden cok guzel artmıs masallahh nazar degmez ıns. demek sende erken dollenme oldu baksana dpo dan 5 gun sonra az da olsa bı cızgı gormusduk dımı canım
Bana bi yol gösterin arkadaşlar. Bat dündü. Test negatif. Acayip gaz sancısı var 4-5 gündür. Bir de sarı akıntı. Başka bir belirti yok. Ben testi ne zaman tekrarlamalıyım? Ya da gidip kan mı vereyim? Offffffffffff
hadi hayrlısı canım yap testi bizde merakla bekliyoruz sonuç dilediğin gibi olur inşallah :)
Kızlar hastanede yim 4.5 sonuçları alacaktim tekrara aldık kan testini çok yüksek çıktı ilk mi geliyorsun dedi binin üstündeymis :) kaç gün geçti dedi 2gün dedim hayırlı olsun dedi 1saat daha bekleyecegim bakalım kacmis :)
saol cnm. cok sukur. ama bu erken dollenme degil cnm. hatta gec bile dollendi. ben ortalama 27 gunde adet olurum. yaklasik 13. gun yumurtlamam gerekir ama bu ay 15. gun yumurtladim. testlerin erken cikmasi cok sukur bebegin saglkkli olduguni goateriyr. yada ilk tahminim ikiz oldugunu)
Evet kızlar o programsüper bir program. Ovülasyon tarihlerinizi falan gösteriyor. ADetinizi takipedebiliyorsunuz.Ya kimse üşümezken ben donuyorum.. hamileyken üşüyen var mı?
canım benım bak batın dunmus yanı bılmıyorum ama ben senın yerınd eolsam kan verırdım eger testın varsa yarın sabah testı tekrarla canım ıns bebısın senınledır ya
Bende çok üşüyorum canım yaaa acaba neden???? Bilmiyorummmm
Dediğin gibi yarın sabah bi test patlatayım. Negatifse bi kaç gün sonra kan testi o da negatifse doooğğğğru doktora :) Üfff ya aile hekimim beni görünce kan mı diye soruyo?Maskara oldum iyice.
Kızlar olmadı yaaa...
gene negatifçıktı.. canım çoksıkıldı. Hep diyorum gitmicem gecikme olana kadar dişimi sıkacağımdiye. Ne yaparsam yapayım olmuyor yaaa canım çok sıkıldı(((
Tahlil Gurubu
Tahlil Adı
Netice1
Netice2
Alt Seviye
Üst Seviye
Sonuç Tarihi
Acil Biyokimya
Beta HCG (Acil)
<0.100
0,4
10
10.09.2013 1655
evet canım aynenn ayyy cok kotu bı duygu yaaa bılıyorum o duyguyuu ama eger negatıf cıkarsa ertesı gun kan vermeye gıt sankı doktorun ısı nee bakma sen onlara
canım hadı hayırlı olur ınss coks evındımsenın adınaa ıns cute gıbı artar degerlerınnKızlar hastanede yim 4.5 sonuçları alacaktim tekrara aldık kan testini çok yüksek çıktı ilk mi geliyorsun dedi binin üstündeymis :) kaç gün geçti dedi 2gün dedim hayırlı olsun dedi 1saat daha bekleyecegim bakalım kacmis :)
Üfff hatice yaaa. gaza geldim iyice. İnşalllaah güzel haberler veririm size :)
canım ne desem bilemedim valla çünkü bende seninle aynı durumdayım :) test yapmadım aslında umutlanmakta istemiyorum ama umutlanmadan da edemiyorum :)) bende sarı akıntı var ıslaklığım cok fazla... bnm 9-11 arası bi kac gün daha beklicem .inş hamişizdir canımmm.
Canım sonuç belli oldu 5597 çıktı :)canım hadı hayırlı olur ınss coks evındımsenın adınaa ıns cute gıbı artar degerlerınn
Hosgeldin canim ins gelir bebişin, listemiz ilk sayfada, batini yazarsan senide eklerimMerhaba kizlar
Gecen seneden beri kacinci topik bilmiyorum ama ben Haziran 2012den beri bebis calismalari yapiyorum.. Agustos 2012de dusuk yaptim (5 haftalik) ve o gun bu gundur bebisimiz olmuyor. Allahtan hayirlisini diliyorum ama o kadar cok hamile arkadasim var ki etrafimda, benden sonra hamile kalip doguranlar bile olduBen bu ay ovulasyon testi kullandim 3 gundur pozitif.. cumartesi, pazar calisma oldu dun ara verdik ve bugun ovulasyon testim negatife dondu.. bugunude degerlendirip beklemeye cekilicem.. Liste varsa benide ekleyin, hic umutlu degilim ama hayirlisi olsun..
Allah hepinize tez zamanda bebislerinize kavusmayi nasip etsin
Canim ins kasa gerek kalmadan ekimde hamiş olursunda kurtulursun stresten. Eşin konusuna gelecek olursam emin ol o zamana kalirsan eşinde senin üzüntüne dayanamaz kendisi gitmek ister ama tekrar diyorum inşallah buna gerek kalmicak.Kızlar sonunda söküldü geliyor benimki( ne kadar da umutlandım oysa kısmet ya... Bende mi ovu testi alsam nerden almayı tavsiye edersiniz... Ya kızlar doktor dediki bana Kasıma kadar olmazsa Kasım'da eşine bir değerlendirme yapacağız dedi akşam olacağım adet biliyorum bu ay da olmadı gelen ay da olmazsa ne yapacağız dedim ağzını aramak için ama suratı asıldı ben gidicem dedi bakıcaz işte şimdiden ben bunu düşünemem falan beni tersledi üzüldüm biraz... Doktor en son canavar gibi yunurtluyorsun poliplerin yeri kötü değil sen kendini rahat bırak artık senden yana bir sıkıntı yok dedi bana... Acaba eşimde mi sorun onu kırmadan üzmeden nasıl halledeceğiz bu konuyu şimdide bunun telaşı sardı beni (
Bu arada cevap veren destek olmaya çalışan herkese teşekkür ederim canlar iyiki varsınız :)
Ohh ne guzell canım ya değerin kat kat artsin inşallahKızlar hastanede yim 4.5 sonuçları alacaktim tekrara aldık kan testini çok yüksek çıktı ilk mi geliyorsun dedi binin üstündeymis :) kaç gün geçti dedi 2gün dedim hayırlı olsun dedi 1saat daha bekleyecegim bakalım kacmis :)
Eki Görüntüle 799590
cutecım nedersın acaba dun yumurtladımmı bugunkı test gayet sılık cıktı dımı
canım hadı hayırlı olur ınss coks evındımsenın adınaa ıns cute gıbı artar degerlerınn
Canım sonuç belli oldu 5597 çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?