Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canım degerın gercekden cok guzel artmıs masallahh nazar degmez ıns. demek sende erken dollenme oldu baksana dpo dan 5 gun sonra az da olsa bı cızgı gormusduk dımı canım

saol cnm. cok sukur. ama bu erken dollenme degil cnm. hatta gec bile dollendi. ben ortalama 27 gunde adet olurum. yaklasik 13. gun yumurtlamam gerekir ama bu ay 15. gun yumurtladim. testlerin erken cikmasi cok sukur bebegin saglkkli olduguni goateriyr. yada ilk tahminim ikiz oldugunu )

Kızlar olmadı yaaa...

gene negatifçıktı.. canım çoksıkıldı. Hep diyorum gitmicem gecikme olana kadar dişimi sıkacağımdiye. Ne yaparsam yapayım olmuyor yaaa canım çok sıkıldı (((

Tahlil Gurubu

Tahlil Adı

Netice1

Netice2

Alt Seviye

Üst Seviye

Sonuç Tarihi

Acil Biyokimya

Beta HCG (Acil)

<0.100

0,4

10

10.09.2013 1655

canım ne desem bilemedim valla çünkü bende seninle aynı durumdayım :) test yapmadım aslında umutlanmakta istemiyorum ama umutlanmadan da edemiyorum :)) bende sarı akıntı var ıslaklığım cok fazla... bnm 9-11 arası bi kac gün daha beklicem .inş hamişizdir canımmm.

hadi bakalım gözün aydın olsun Allahım tamamına erdirsin....

Canım seninle şafak tarihlerimiz aynı :)

canım benım bak batın dunmus yanı bılmıyorum ama ben senın yerınd eolsam kan verırdım eger testın varsa yarın sabah testı tekrarla canım ıns bebısın senınledır ya

Dediğin gibi yarın sabah bi test patlatayım. Negatifse bi kaç gün sonra kan testi o da negatifse doooğğğğru doktora :) Üfff ya aile hekimim beni görünce kan mı diye soruyo? Maskara oldum iyice.

Dediğin gibi yarın sabah bi test patlatayım. Negatifse bi kaç gün sonra kan testi o da negatifse doooğğğğru doktora :) Üfff ya aile hekimim beni görünce kan mı diye soruyo? Maskara oldum iyice.

evet canım aynenn ayyy cok kotu bı duygu yaaa bılıyorum o duyguyuu ama eger negatıf cıkarsa ertesı gun kan vermeye gıt sankı doktorun ısı nee bakma sen onlara

Hayırlısı olsun esnkepenek. En azından şüpheyle yaşamaktan kurtuldun. Birçoğumuz cesaret edemiyoruz buna. İnşallah ekimde güzel haberler verirsin bize

canım hadı hayırlı olur ınss coks evındımsenın adınaa ıns cute gıbı artar degerlerınn

İnşallah evrakcu inşallah. Sen test yapmamışsın ben ona dayanamadım şimdi de böyle tutuşmuş bekliyorum. Sen ne zaman test yapmayı planlıyorsun?

Hosgeldin canim ins gelir bebişin, listemiz ilk sayfada, batini yazarsan senide eklerim

Canim ins kasa gerek kalmadan ekimde hamiş olursunda kurtulursun stresten. Eşin konusuna gelecek olursam emin ol o zamana kalirsan eşinde senin üzüntüne dayanamaz kendisi gitmek ister ama tekrar diyorum inşallah buna gerek kalmicak.

Ohh ne guzell canım ya değerin kat kat artsin inşallah

Eki Görüntüle 799590
cutecım nedersın acaba dun yumurtladımmı bugunkı test gayet sılık cıktı dımı

canım hadı hayırlı olur ınss coks evındımsenın adınaa ıns cute gıbı artar degerlerınn

cnm. test silik. artik biter bu is. senin icin sabah 11 gibi tum ovulasyon testlerimi ekledim. bak istersen.

bu arada arkadasin kan degeri zaten benden cokkkkkk yuksek cnm. 1000 in uzerinde. benim 336.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…