Canım sonuç belli oldu 5597 çıktı :)
cnm. test silik. artik biter bu is. senin icin sabah 11 gibi tum ovulasyon testlerimi ekledim. bak istersen.
bu arada arkadasin kan degeri zaten benden cokkkkkk yuksek cnm. 1000 in uzerinde. benim 336.
Insallah cikar canim..
dualarim seninle..
[/I]
Bu bir belirtimi canim ??
cunku ben cok usuyorum bataniye ve yorganla yatiyorum..
gunduz ayklarim donuyo..
Ayy canim gecmis olsun..
onumuzde ki maclara bakalim ..
Ablacim kociste istemiyo biraz bekle diyo..
ne idrar testi yaptiriyo.. ne kan testi.. adam jinekolog kesildi basima..
hemm cute hakli bak.. ben zaten bisey hisetmiyorum belirtide yok.. ates'e dusup duruyor..
ilk once idrar yapayim sonra kan cikarsa..
simdi kanimi alirlar sonucta negatif cikarsa.. kolumdaki mor kalcak.. (aslinda korkuyorumda ignelerden)
Kızlar olmadı yaaa...
gene negatifçıktı.. canım çoksıkıldı. Hep diyorum gitmicem gecikme olana kadar dişimi sıkacağımdiye. Ne yaparsam yapayım olmuyor yaaa canım çok sıkıldı(((
Tahlil Gurubu
Tahlil Adı
Netice1
Netice2
Alt Seviye
Üst Seviye
Sonuç Tarihi
Acil Biyokimya
Beta HCG (Acil)
<0.100
0,4
10
10.09.2013 1655
arkadaşlar merhaba.. benim kistlerim var 4 aydır uğraşıyoduk.. dün doktor 20 milim yumurtan var dedi..çatlatma iğnesi verdi. dün akşam 6 da vuruldum.. ne zaman çatlamıştır bilgisi olan var mı ya da bu iğneyi kullanan .. teşekkürler...
Hah bildiğim yerden geldi:)
Canım catlatma ignesinden 36 saat sonra yumurta catlıyor
Sen simdiden ilişkiye gir cunku spermler 72 saat dayanıyorlarmıs
Yumurta ise catladıktan sonra 24 saat yani içerde hazır
Bekleyen sperm olursa yumurta catlar catlamaz içine girme ihtimali var
Birde yumurtan ne taraftaysa ilişkiden sonra o tarafa don yat
Poponun altına da yastık koybi egim olsun
Ve ilişkiden sonra 1 saat yat kalkma hemen yıkanma diolar
Arkadaşlar yarın itibariyle iğnelerime başlıyorum.32 yaşındayım..4,5 yıldır evliyim ve 2,5 yıllıdır bebek istiyoruz. Kontrollerimizi yaptık. çikolata kistim varr..aslında geçen yıl tüp bebek yaptıracaktım ancak yeni cesaret edebildim..fakat bu muayenemde yumurta rezervlerim de çok azalmış göründü.sadece 3 yumurtam var..o yüzden kalçadan menogon verdi. Gali ba bu daha ağır oluyormuşş.3 yumurtaa sadece ..belki hiç biri toparlamayacak diye korkuyorumm..ilk kez tüp bebek yapıyorumm..daha öncee aşılama falan da denemedim..çok heyecanlıyım..ve de çok gerginim..deneyimi olan arkadaşlarla bu süreci paylaşmak istiyorumm..siz kaç yumurtayla başladınız mesela..hangi ilaçlar verildi size.. Folik asit ve çinko ya hemen başla dedi bana..siz kullanıyor musunuzz.
Doktorum bana % 25 bir şans verdi sadece.. Sizde durumlar nasıl kızlar..ayy çok gerginimm yaaa..
kistin eridi mi bende var 8 cm den 2.5 cme düştü bebek olur diye ümit ediyorum işte
cutecım ıns tutar bu ay hayırlısıyla evet o resımlere baktım ama onlar hcg testlerı degılmıydı onlar ovu testımıydı? buarada ben ovu testıne devam edeyımmı?
aaa hakketten de oyleymıs fark etmedım okadar heycanlandımkı demekkıı gozum kor olmus
Benim kistim yok sanırsam :)
Bunu obur arkadasa soruyosun dimi?
arkadaşlar merhaba.. benim kistlerim var 4 aydır uğraşıyoduk.. dün doktor 20 milim yumurtan var dedi..çatlatma iğnesi verdi. dün akşam 6 da vuruldum.. ne zaman çatlamıştır bilgisi olan var mı ya da bu iğneyi kullanan .. teşekkürler...
evet yanlışlıkla oldu pardon
canım çok saol ama sanki bu süreç bizim için zor olacak gibi 5 aydir deniyoruz elim 6. Ay olacak işte bende normalse ve olmuyorsa acaba mı dedim bugün ama akşam sinirlendi konusunu açarken bile( napcam ben yaaaa
tecrubesiz arkadasim benim. ne progestronu simdi... allah iyiligini versin.
eger kanaman yada lekelenmen varsa; beta degerinde belli bir degrin uzerinde ve yuksekse; iltrasonda da gorunmusse bebek ancak o zaman koruma macli veriyorlar.
benim ilk gebeligimde 5. haftanin basinda kese vs gorundu. degerim 3200 du. ama kanama basladi. 1 hafta devam edince dr. progesteron verdi. ama ne fayda. 8+3 de dustu.[/QUOTEayy ne bileyim kız öyle okudum bir yerlerden düşük ihtimalini azaltıyomuş sanıyodum]
maaallah maalaşahCanım tam bat günü kan verdim 1084.65 çıkmıştı......
ohoohoohohhCanım sonuç belli oldu 5597 çıktı :)bu ne kız yumurtlamadan sonra kaç gün geçti yoksa 3üz mü bunlar
benim daha çok küçük yaa minnacık
bu arada kızlar aralarda okudum yazmış birileri üşüyorum diye....
ben donuyorum resmen beyin donması geçiriyorum şuan tırnaklarım morardı...
karnım ağrıyor kasılıyor,
göğüslerim ağrıyor ama şiş değiller şuan
mide bulanması falan yok öyle şeyler hatta iştahım yerinde
kaç gündür gaz sorunum vardı
karnım özellikle göbek altı şiş 5-6 cm farkediyo normal ölçüye göre
dün gece tüm vücudum ağrıdı kemiklerim falan sızladı uyku uyuyamadım doğru düzgün
bir de oksijen yetmiyor nefes yetmiyor böle derin derin nefes alma arzusu içindeyim
dün gece de rüya gördüm ikizler vardı rüyamda yatak odamda yatağın üzerinde oldukça minik biri pembe biri mavi kundaklanmış böle iki yanıma alıyorum kokluyorum falan kokusu burnumda valla allahım hayırlara çıkarsın...
ayrıca testim günden düne koyulaşıyor fotoğraf çekip koymak isterdim ama kameram çok iyi değil
hayirli olsun cnm. karindan bakilarak bebek bile gozukur artik. masallah.Canım sonuç belli oldu 5597 çıktı :)
cutecım ıns tutar bu ay hayırlısıyla evet o resımlere baktım ama onlar hcg testlerı degılmıydı onlar ovu testımıydı? buarada ben ovu testıne devam edeyımmı?
aaa hakketten de oyleymıs fark etmedım okadar heycanlandımkı demekkıı gozum kor olmus
Kızlar hastanede yim 4.5 sonuçları alacaktim tekrara aldık kan testini çok yüksek çıktı ilk mi geliyorsun dedi binin üstündeymis :) kaç gün geçti dedi 2gün dedim hayırlı olsun dedi 1saat daha bekleyecegim bakalım kacmis :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?