Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

canım çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun.. biz hemen çalışalım o zaman :)

İnşallah evrakcu inşallah. Sen test yapmamışsın ben ona dayanamadım şimdi de böyle tutuşmuş bekliyorum. Sen ne zaman test yapmayı planlıyorsun?

canım test yapamadım cünkü gebelik testim bitmiş :))) cute ovu test yap dedi ama iş cıkışı komşularım bana bahcede cay içirdi onu da yapamıyorum kaldım öyle :)) henüz gelen giden yok Allahım inş gelmezler dua edelim birbirimize.ayrıca canım gebelik testine güvenme cünkü kimisinin adet gectikten 5 gün sonra bile cıkabiliyor...inş bebeğin tutunmuştur canım umudunu yitirme..ama kendimizi de cok kaptırmayalım olmayınca sonu cok büyük bir hüsran oluyor.herşeyin hayırlısı Allah c.c. bize sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inş en kısa zamanda...

Kizlae ben cok merak ediyorum kaldimmi kalmadimmi die yaa daha bat'ima 13 gün var ama ben 10 gun sonra kan testi yaptiricam illaki kanda görülür ya.. ♥
Kasiklarimda siskinlik, sürekli seyirme, idrarim varmis hissi var neden ki acep :/ sizib yazılarınızı hamile kalanlari görünce daha da heyecanlaniyorummmm

kistin eridi mi şimdi

yok canım erimedi ya 5 cm birinde 2 cm birinde var.. ama çok ilginçki bi doktor var diyo bi doktor var ama 5 değil 3 cm diyo.. ne yapacağımızı şaşırdık.. 5 cm diyen hamile kalman zor dedi rahim filmi verdi.. onu çektircektim ki özeldeki doktor çatlatma iğnesi verdi.. ben de bu ay böyle denemek istedim.. en azından bi umudum olsun diye senin kistler nasıl eridi canım

canım yumurta takibi yaptın mı??? batına daha 13 gün varsa bu zamanlar tam yumurtlama dönemlerin cünkü

canım yumurta takibi yaptın mı??? batına daha 13 gün varsa bu zamanlar tam yumurtlama dönemlerin cünkü

Yok ben öle takip falan yapmiyorum saldim çayira
Cuma gunu dr gittiğimde 2 yumurtan catlamis dedi ne anlama gelio onu bile anlamadim ya neyse :)) öle bebek icin özel bi çalışma da yapmiyoruz eşimle ama nasip işte bakalim :)

canım hadı hayırlı olur ınss coks evındımsenın adınaa ıns cute gıbı artar degerlerınn

Ayyyy cok heyecanliii yaaa bizde yazariz inşallah böyle hayırlısıyla bebegini kucağına al

hay masallahhh yaa cok guzel haberler gelıyo yaa ıns artar da durur bebısın saglıklı olur ınsss

Canım hayırlı olsun. Ne kadarlık bir gecikmen var. Değerin gayet yüksek çıkmış. Keseyi kesin görürsün sen :))

Şimdi dr gidiyorum canım bana göre 2 3 en fazla çok yüksek dediler bakalım hayirlisi yazarim sonucu :)

teşekkür ederim testlerimi yaptırdım rahim filmim de çekildi sonuçları 10 gün sonra alacağım ama doktor yumurtalıkların çok küçük dedi sanırım bununla uğraşacağız hayırlısı herkes için

canım çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun.. biz hemen çalışalım o zaman :)

Canım calısın ha bide 12 saat te bir olursa sperm daha kaliteli olur
Dr lar bir gun durup bir gun yapın dio
Ama biz 12 saatte bir calıstık :) cunku farklı sehirlerdeyiz
Sırf bu iş için bi araya geldik

Canim tebriklerrrr.... Allah (c.c.) anali babali buyutmeyi nasip etsin
Saglicakla kucagina alman dilegi ile... ♥♥♥

Ay kızlar ben bişi daha anladım sanırım
Yeni dank etti onceki sayfalarda biride dediydi dongu uzun değilmi die
Siz SAT derken adetin bittiği tarihi diyorsunuz dimi
Ben hep basladıgı tarihi soyledim bittiği tarihi hatırlamıyorum
İşin kotusu DR a da sat 19 dediydim kadın ona goremi iğne yapmıstır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…