Hah bildiğim yerden geldi:)
Canım catlatma ignesinden 36 saat sonra yumurta catlıyor
Sen simdiden ilişkiye gir cunku spermler 72 saat dayanıyorlarmıs
Yumurta ise catladıktan sonra 24 saat yani içerde hazır
Bekleyen sperm olursa yumurta catlar catlamaz içine girme ihtimali var
Birde yumurtan ne taraftaysa ilişkiden sonra o tarafa don yat
Poponun altına da yastık koybi egim olsun
Ve ilişkiden sonra 1 saat yat kalkma hemen yıkanma diolar
İnşallah evrakcu inşallah. Sen test yapmamışsın ben ona dayanamadım şimdi de böyle tutuşmuş bekliyorum. Sen ne zaman test yapmayı planlıyorsun?
Canım sonuç belli oldu 5597 çıktı :)
kistin eridi mi şimdi
Kizlae ben cok merak ediyorum kaldimmi kalmadimmi die yaa daha bat'ima 13 gün var ama ben 10 gun sonra kan testi yaptiricam illaki kanda görülür ya.. ♥
Kasiklarimda siskinlik, sürekli seyirme, idrarim varmis hissi var neden ki acep :/ sizib yazılarınızı hamile kalanlari görünce daha da heyecanlaniyorummmm
canım yumurta takibi yaptın mı??? batına daha 13 gün varsa bu zamanlar tam yumurtlama dönemlerin cünkü
canım hadı hayırlı olur ınss coks evındımsenın adınaa ıns cute gıbı artar degerlerınn
Ayyyy cok heyecanliii yaaa bizde yazariz inşallah böyle hayırlısıyla bebegini kucağına al
hay masallahhh yaa cok guzel haberler gelıyo yaa ıns artar da durur bebısın saglıklı olur ınsss
Canım hayırlı olsun. Ne kadarlık bir gecikmen var. Değerin gayet yüksek çıkmış. Keseyi kesin görürsün sen :))
mutlaka doktora danışmanı tavsiye ederim. insanın hem içi rahatlıo hemde ne yapıcağını bildiği için umududa oluo. düzenli ilişkisi olan her kadın senede bir kere smear yaptırarak doktora muayene olması gerekiyor.
umarım senin içinde herşey yolundadır, bebişin bekletmeden gelir canım bnm :)
Şimdi dr gidiyorum canım bana göre 2 3 en fazla çok yüksek dediler bakalım hayirlisi yazarim sonucu :)
canım çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun.. biz hemen çalışalım o zaman :)
Ne guzel arkadassiniz umutsunuz bana sanki yuzumdeki gulumsemeye sebebkarsiniz
evet canim cuteme de demisdim 11 gun yumurtlama oldu qaliba insallah insallah evladim gelmisdir
Canım sonuç belli oldu 5597 çıktı :)
hayirli olsun cnm. karindan bakilarak bebek bile gozukur artik.
maşallah çok güzel kaç gün geçmişti senin sğlıkla kucağın alırsın inşallah darısı başımıza
Masallah canım hayirlisiyla kucagina alirsin insallah :)
Kızzz silziiii bu ne yuksek deger mssallahAllah tamamina erdirsin canınmm
Evet canım 5. Haftadaymis dr ciktik şimdi herşey yolunda yani keseyi gördük darısi tüm güzel haber bekleyenlerin başına inşallah :)
hayirli olsun cnm. karindan bakilarak bebek bile gozukur artik.
Evet canım 5. Haftadaymis dr ciktik şimdi herşey yolunda yani keseyi gördük darısi tüm güzel haber bekleyenlerin başına inşallah :)
Amin canim.. tek bebis mi cunku deger baya yuksek?
Sercem ne yaptın
Merak ediyorum seni
Amin canim.. tek bebis mi cunku deger baya yuksek?
Tek dedi değerde normal mis 5 haftaymis dr öyle dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?