Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Cute merhaba
Su mesajı bulmak için okuya okuya sayfaları gozum kor oldu
Ben hep SAT ım 18 Agustos diodum ya o yanlıs soyluyomusum sanırım 24 u
5 gun klomen kullandım 29 agustos da gittim 2 yumurta var dedi dr ve catlatma ignesi vurdu
Ve can alıcı soru ben kan testine ne zaman gideyim

))
ben demistim. tarihlerde hata yok dimi diye.
29 u igneyse. max. 31 de catlayip dollendi desek. ignenin etkisini de hesaba katarsak hata olmamasi icin eylul 12 sinden sonra olur canim.

))
ben demistim. tarihlerde hata yok dimi diye.
29 u igneyse. max. 31 de catlayip dollendi desek. ignenin etkisini de hesaba katarsak hata olmamasi icin eylul 12 sinden sonra olur canim.

Cok sag ol canım Cuma o zaman:)
Su bebekleri senin hamileliğine yetiştirmeyicok istiyorum
Allah gonlume gore veririnsallah

Nasılsa sen her seyi calısırsın bana kopya cekmek duser:)
Calıskan arkadasım benim

Kızlar çok acil bilgiye ihtiyacım var dün ovulasyon testi yaptım dijital gülen surat çıktı bugün yine yapmak istedim ancak testte dünkü gülen surat sabit kalmış nasıl sıfırlayabilirim lütfen acil bilgi

Sercem ne yaptın
Merak ediyorum seni
canim hic birsey yapamadim esimin bugun is coktu goturmedi kana ileki adetim gecsinn diyor bakalim gecerse giderim haber veririm ama belim fena agryor qaliba adet olucam silik de gorsem bu arada bugunde testim neqatif qaliba yaptim dagilmis gibi oldu ikinci cizgi olsaydi cikardi bence 1-2 gun kalmis zaten(

Olsun canım Ekimde yaparız bizde ben simdiden o topiğede uyeyim :)

Sen ne zamandır deniyorsun canım?
Herhangi bir probleminiz varmıydı?
Soruyorum cunku akıl akıldan ustundur belki topic de tavsiye verecekler vardır
Yada okuyup tavsiye verebilirler
Sen cok uzuldun agladınya bende uzuldum

ya cutemm bısey sorcam sana hanı ben bu ovu testlerıne bakarak dun yumurtladım ya ama hıc bı belırtım yok ne gogus agrısı var nede baska bısey gecen ay mesela yurutladıgımda goguslerım cok agırıyodu am bu ay bı belırtı yok acaba nıye boyle de olabılıyormu yanı ılla bı belırtı gerekıyomu yumurtlama donemınde canım.

Kızlar bişi sorcam
Topic de size mesaj gelirse uyarı ayarı varmı?
Ben habire girip bakıyorum bagımlı olcam die korkuyorum:)

Allah razi olsun canim yok prablem yok dediler doktorlar esimdede bende de ama olmuyor bebegimiz, olur insallah kismet Rabbime inaniyorum bizimde evladimizi vericektir Allaha siginiyorum
ekim topigine bakicam canim ama ben artik kk da az olucam canim biraz uzaklasmak istiyorum
her sey beni etkiliyor son yasadigim test oyunu beni biraz etkiledi ama toparlanmis durumdayim biraz bakalim iste ekime bir iki seyler onerdiler onu yapicaz olmazsa kismet
insallah seninde bebegin gelir tez zamanda dua edicem canim desteyin icin cok sagol gercekten cok iyisiniz hepiniz

Evet canım bencede bıraz uzaklasman iyi olur
Kafaya takıncada olmuyor diyor herkes
Bizim komsununda oyle olmuyodu testler tahlıller filan
Hiç bir sorun yok ne kocada ne kendinde
Kırdı kafayı tup bebek yaptı bi oğlu bi kızı oldu
Bebekler 3 aylıkken bi de kendiliğinden hamile kaldı :)

Kızlar bunuda yeni hamişler için yazıyorum
Nette okudum benimde temizlige gelen kadın yabancı kokenli onada sordum
Teyit ettim ama lutfen isteyen yapsın isteyen yapmasın bilgi paylastıkca
Gusel oldugu için paylasıyorum
Bunu nete yazan zavallı kıza neler yazmıslar yok nimete boyle yapılırmı die:)

SÜT ile cinsiyet testi.........

bardağın 3 te 1 i kadar taze soğuk süte sütün yarısı kadar idrarınızı ekleyin bir kaç dakika içinde süt çürüyorsa bebek kız çürümüyorsa bebek erkek dedi.......gece yarısı dayanamadım ve yaptım.........ÇÜRÜMEDİ:)))))benim oğluşum oluyo bende tuttu...baştan söyledim denemek yada denememek size kalmış........

Allah verirse oluyor canim benim insallah bizlerinde bebekleri kendiliginden olur
ben esime soyledim tup bebek isini razi gelmedi bekleyelim diyor tamam dedim napalim bunada sukur Rabbim bilir herseyin zamanini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…