Tek dedi değerde normal mis 5 haftaymis dr öyle dedi canım
itiraf edeyim degerini gorunce korkmustum. normal degil bu deger demistim. ohhh..rahat nefes aldim simdi.
o zaman senin adet dongun mu uzun? yani normalde 4+2 degilsin suan. 5 haftadasin.
yani demek istedigim son adetin ne zamandi. daha kolay olacak boyle.
itiraf edeyim degerini gorunce korkmustum. normal degil bu deger demistim. ohhh..rahat nefes aldim simdi.
o zaman senin adet dongun mu uzun? yani normalde 4+2 degilsin suan. 5 haftadasin.
cnm. bu mesaji sana yazmistim.
himm. o zaman persembeye kadar 14 gun oliur. tamam test icin erken olmaz.
iki yumurya varsa ikiz olma sansi var. bakalim kismet.
ya cnm. zamanlarda hata yok demi. 9 gun onve igne yapti. diyelim iki gun sonra catladi. yani 7 gun. bat 19 sa luteal faz 19 gun mus oluyr. cokkkk uzun. en fazla 14 gun olur. bazen de 15 filan. tarihlerde hata yapmadin dimi.
not: luteal faz yumurtlamadan adete kadar gecen suredir. hani kadinlar 30 gunde bir adet oluyorlarsa 14 gun cikarip 16. gun yumurtladim derler ya. iste o 14 gun luteal fazdir. ama sende 3 persembe oluyor. yani 21 gun. eee 2 gun sonra catladi diyelim. o zaman 19 gun olur.
Cute merhaba
Su mesajı bulmak için okuya okuya sayfaları gozum kor oldu
Ben hep SAT ım 18 Agustos diodum ya o yanlıs soyluyomusum sanırım 24 u
5 gun klomen kullandım 29 agustos da gittim 2 yumurta var dedi dr ve catlatma ignesi vurdu
Ve can alıcı soru ben kan testine ne zaman gideyim
))
ben demistim. tarihlerde hata yok dimi diye.
29 u igneyse. max. 31 de catlayip dollendi desek. ignenin etkisini de hesaba katarsak hata olmamasi icin eylul 12 sinden sonra olur canim.
canım son adetim 9 ağustosta başladı fazla sürmedi 7gun yani 15de çalışmalara başladım normalde 28 30 günde adet olurdum bende şaşırdım erken yumurtlamış olabilirsin dedi dr :)
canım son adetim 9 ağustosta başladı fazla sürmedi 7gun yani 15de çalışmalara başladım normalde 28 30 günde adet olurdum bende şaşırdım erken yumurtlamış olabilirsin dedi dr :)
yüksek ihtimalle sen erken yumurtlamış olmalısın tatlım çünkü bu kadar erken bu kadar yüksek değer olabilmesi ve kesenin görünmesi bunu anlatıyor bebişin hemencik gelmiş sana canım :)
çünkü benim 3 ağustostu en son adet oldugum tarih battan birgün sonra 136 çıkmıştı :)
yüksek ihtimalle sen erken yumurtlamış olmalısın tatlım çünkü bu kadar erken bu kadar yüksek değer olabilmesi ve kesenin görünmesi bunu anlatıyor bebişin hemencik gelmiş sana canım :)
çünkü benim 3 ağustostu en son adet oldugum tarih battan birgün sonra 136 çıkmıştı :)
ben hala anlamış değilim canım ya 5.hafta nasıl oluyorneyse hayırlısı artık sonuna kadar böyle normla gitsin hamişliğimiz inşallah.
canim hic birsey yapamadim esimin bugun is coktu goturmedi kana ileki adetim gecsinn diyor bakalim gecerse giderim haber veririm ama belim fena agryor qaliba adet olucam silik de gorsem bu arada bugunde testim neqatif qaliba yaptim dagilmis gibi oldu ikinci cizgi olsaydi cikardi bence 1-2 gun kalmis zaten(Sercem ne yaptın
Merak ediyorum seni
ben hala anlamış değilim canım ya 5.hafta nasıl oluyorneyse hayırlısı artık sonuna kadar böyle normla gitsin hamişliğimiz inşallah.
cnm. 1 haft 7 gun alarak hesap yapacagiz. yani 4+0 / 4+1/ 4+2/ 4+3 / 4+4 /4+5/ 4+6 / 5+0....diye gider. sen simdi 4+5 desin. o zaman degerin normal. ama ben seni 4+2 sandim. kormtum. eyvah dedim gebelikte sorun var. icim icimi yedi. neyse iyi jersey cok sukir.
simdi 4 + .... olunca canim. artik 4 bitti 5. in icinde demek oluyor...
canim hic birsey yapamadim esimin bugun is coktu goturmedi kana ileki adetim gecsinn diyor bakalim gecerse giderim haber veririm ama belim fena agryor qaliba adet olucam silik de gorsem bu arada bugunde testim neqatif qaliba yaptim dagilmis gibi oldu ikinci cizgi olsaydi cikardi bence 1-2 gun kalmis zaten(
cnm. 1 haft 7 gun alarak hesap yapacagiz. yani 4+0 / 4+1/ 4+2/ 4+3 / 4+4 /4+5/ 4+6 / 5+0....diye gider. sen simdi 4+5 desin. o zaman degerin normal. ama ben seni 4+2 sandim. kormtum. eyvah dedim gebelikte sorun var. icim icimi yedi. neyse iyi jersey cok sukir.
simdi 4 + .... olunca canim. artik 4 bitti 5. in icinde demek oluyor...
Cute sen infertelite okuda hepimize yardımcı ol
Valla yarı Dr olmussun sen :)
Allah razi olsun canim yok prablem yok dediler doktorlar esimdede bende de ama olmuyor bebegimiz, olur insallah kismet Rabbime inaniyorum bizimde evladimizi vericektir Allaha siginiyorumOlsun canım Ekimde yaparız bizde ben simdiden o topiğede uyeyim :)
Sen ne zamandır deniyorsun canım?
Herhangi bir probleminiz varmıydı?
Soruyorum cunku akıl akıldan ustundur belki topic de tavsiye verecekler vardır
Yada okuyup tavsiye verebilirler
Sen cok uzuldun agladınya bende uzuldum
Allah razi olsun canim yok prablem yok dediler doktorlar esimdede bende de ama olmuyor bebegimiz, olur insallah kismet Rabbime inaniyorum bizimde evladimizi vericektir Allaha siginiyorum
ekim topigine bakicam canim ama ben artik kk da az olucam canim biraz uzaklasmak istiyorum
her sey beni etkiliyor son yasadigim test oyunu beni biraz etkiledi ama toparlanmis durumdayim biraz bakalim iste ekime bir iki seyler onerdiler onu yapicaz olmazsa kismet
insallah seninde bebegin gelir tez zamanda dua edicem canim desteyin icin cok sagol gercekten cok iyisiniz hepiniz
Olsun canım Ekimde yaparız bizde ben simdiden o topiğede uyeyim :)
Sen ne zamandır deniyorsun canım?
Herhangi bir probleminiz varmıydı?
Soruyorum cunku akıl akıldan ustundur belki topic de tavsiye verecekler vardır
Yada okuyup tavsiye verebilirler
Sen cok uzuldun agladınya bende uzuldum
Allah verirse oluyor canim benim insallah bizlerinde bebekleri kendiliginden olurEvet canım bencede bıraz uzaklasman iyi olur
Kafaya takıncada olmuyor diyor herkes
Bizim komsununda oyle olmuyodu testler tahlıller filan
Hiç bir sorun yok ne kocada ne kendinde
Kırdı kafayı tup bebek yaptı bi oğlu bi kızı oldu
Bebekler 3 aylıkken bi de kendiliğinden hamile kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?