Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Kiz kaytarirmiyim tek bebis icin degil ben kocişimi cooooooooooooooooooooooook seviyorummmmm

ayy bende çok seviyorum canımın içini...

ama biz eskidik kardeşş....
5 sene olunca artık hergün ilişkide olmuyo..:26:
anca gün aşırı

Ben de bugün ovulasyon testinede pozitifi yakaldım ama bir aksiyon olmadı Sperm 72 saate kadar canlı kalıyor diyor doktor, ümitlerinizi kaybetmeyin, olur mu olur. Hep pozitif düşünün diyor doktorlar, ne kadar başarabilirsek artık :26:

saol canım yaaa,inşallah olur hayırlısıyla...
rabbim sesimizi duysun inşallah

saol canım yaaa,inşallah olur hayırlısıyla...
rabbim sesimizi duysun inşallah

İnşalllah canım, kavuşalım artık o hasretini çektiklerimize. Bir de Amh testi yaptırdı geçen çarşamba doktor bana smearla beraber. Yaptıran var mı aramızda acaba :26: Benim değer de yüksek çıktı, internetten bakınca pcos olabilir diyor, doktor bir şey demedi. Naapsam şaşırdım.

canm ben hiç yaptımadı,bahsettin testlerden....
daha bu ay ilk denememiz oldu ...

bende genç kızlığım adet düzensizliğin doktora gittim,
doktor yanlış hatırlamıyosam 1mm büyüklüğünde kistler oldunu evlenince korunmam gerektiğini sölemişti...
evlendikten sonra ilk korumazsız ilişkide yani ilk ayda hamile kalmıştım...
yani bu işler pek belli olmuyo....

ay kızlar dün bi film izledim kız sevgilisiyle bir kere birlikte oluyo sonra hooop hamile, hemen byılıyor kusuyor bu ne ya :)) Biz okadar uğraşıyoz millet her daim yumurtluyor heralde, nasıl denk geliyorsa :))

Kiz ztn bayiliom bu filmere dizilere, adam tek gecelik kacak ask yasiolar kesin hamile kalio:))) bizde yok yumurtlama tarihi yok bacak havaya yok popoya yastik ohooo :)))

Canim nasipse ztn o gunlerdede tutmustur ins guzel haberlerr vericez bu ay

Ramazanda sahura kadar oturuyordum. Ramazandan sonrada eşim izne çıkınca işe gitmiyo diye onunla geç saatlere kadar oturduk. Şimdi iyice dengem bozuldu. Uykum gelmiyo yahuu.

Bende ayni durumdayim valla sabahta oglene kdr uyuyorum tatil die iicr alistim gecede bole tavana bakiyom

ben ilaç kullanmadan adet olamıyorum bi yandan da çocuk istiyoruz ovulasyon testi de yapıyorum ama hep negatif napıcam bilmiyorm dr randevusu alacam bakalım

mutlaka doktora danışmanı tavsiye ederim. insanın hem içi rahatlıo hemde ne yapıcağını bildiği için umududa oluo. düzenli ilişkisi olan her kadın senede bir kere smear yaptırarak doktora muayene olması gerekiyor.
umarım senin içinde herşey yolundadır, bebişin bekletmeden gelir canım bnm :)

günaydın arkadaşlar. bana hamile kalmak için kür tavsiye edebilecek olan var mı??

Son düzenleme:
dimi yaa :) bende birde kız var miniş onla uğraşıyorum ve fikfik filan hiç aklıma gelmiyor valla görev gibi olunca bide zor gerçekten

yaa evet insan zaten belli bi süre sonra gün aşırı olunca yoruluoo bide snn kızın varmış maşallah onunlada uğraşıosun yorgunluğun üzerineee bişiler yapmak zor olabiliooo :S neyse yaaa olunca bebişlerrr bidaa rahat bisüree çalışmalar biticekkk :)))

günaydın arkadaşlar. bana hamile kalmak için kür tavsiye edebilecek olan var mı??
Günaydın ne kadardır çalışmalar devam ediyor? kür değil ama ovülasyona kadar her gün adaçayı tavsiye edenler var ben arada içiorm adet gününü düzenlediği için rahat olarak yumurtanın çatladığı günü tutturabiliosun.. böyleliklede gebe kalabilme şansın yükseliyor...
ama ovülasyondan sonra içilirse hamile kalırsan kesinlikle çok zararlı düşük tehlikesi yaratabiliyormuş...

merhaba anne adayları, ağustos ayında istediğim başarıya ulaşamadım :), önemli günlerde tatile gittik boş geçti o yüzden ağustos... eylül ayına kaldı benim umutlarım, beni de eklerseniz çok sevinirim bat:24 Eylül....

inşallah canım herkeseylülde hamiş olr

Son düzenleme:

inşallah canım eylülde herkes hamiş olr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…