Kiz kaytarirmiyim tek bebis icin degil ben kocişimi cooooooooooooooooooooooook seviyorummmmm
iyi gecelr kızlar....
bende bu aydan pek ümitli deyilim,sadece yumurtlama günümde birlikte olduk
bide yarın akşam olur,ondan sonrası çok düşük bi ihtimale giriyor zaten,2 denemenin birinde
hamile kalabilirim inşallah
bakalım ne olacak rabbimhakkımızda hyırlı olanı versin...
sağlıklı vede hayırlı bişekilde doğsun meleklerimiz
Ben de bugün ovulasyon testinede pozitifi yakaldım ama bir aksiyon olmadıSperm 72 saate kadar canlı kalıyor diyor doktor, ümitlerinizi kaybetmeyin, olur mu olur. Hep pozitif düşünün diyor doktorlar, ne kadar başarabilirsek artık :26:
saol canım yaaa,inşallah olur hayırlısıyla...
rabbim sesimizi duysun inşallah
İnşalllah canım, kavuşalım artık o hasretini çektiklerimize. Bir de Amh testi yaptırdı geçen çarşamba doktor bana smearla beraber. Yaptıran var mı aramızda acaba :26: Benim değer de yüksek çıktı, internetten bakınca pcos olabilir diyor, doktor bir şey demedi. Naapsam şaşırdım.
ay kızlar dün bi film izledim kız sevgilisiyle bir kere birlikte oluyo sonra hooop hamile, hemen byılıyor kusuyor bu ne ya :)) Biz okadar uğraşıyoz millet her daim yumurtluyor heralde, nasıl denk geliyorsa :))
Ben geldimmm kimsecikler varmı acaba ?
Ben varim hayırdır senindemi uyku kacti
iyi gecelr kızlar....
bende bu aydan pek ümitli deyilim,sadece yumurtlama günümde birlikte olduk
bide yarın akşam olur,ondan sonrası çok düşük bi ihtimale giriyor zaten,2 denemenin birinde
hamile kalabilirim inşallah
bakalım ne olacak rabbimhakkımızda hyırlı olanı versin...
sağlıklı vede hayırlı bişekilde doğsun meleklerimiz
Ramazanda sahura kadar oturuyordum. Ramazandan sonrada eşim izne çıkınca işe gitmiyo diye onunla geç saatlere kadar oturduk. Şimdi iyice dengem bozuldu. Uykum gelmiyo yahuu.
Cevap yazmissin tesekkur ederim bende gorunmez oldugumu dusunmeye baslamistimevet canim yarin dr gidiyorum insallah bakalim ne var ne yok
ben ilaç kullanmadan adet olamıyorum bi yandan da çocuk istiyoruz ovulasyon testi de yapıyorum ama hep negatifnapıcam bilmiyorm dr randevusu alacam bakalım
dimi yaa :) bende birde kız var miniş onla uğraşıyorum ve fikfik filan hiç aklıma gelmiyor valla görev gibi olunca bide zor gerçekten
Günaydın ne kadardır çalışmalar devam ediyor? kür değil ama ovülasyona kadar her gün adaçayı tavsiye edenler var ben arada içiorm adet gününü düzenlediği için rahat olarak yumurtanın çatladığı günü tutturabiliosun.. böyleliklede gebe kalabilme şansın yükseliyor...günaydın arkadaşlar. bana hamile kalmak için kür tavsiye edebilecek olan var mı??
merhaba anne adayları, ağustos ayında istediğim başarıya ulaşamadım :), önemli günlerde tatile gittik boş geçti o yüzden ağustos... eylül ayına kaldı benim umutlarım, beni de eklerseniz çok sevinirim bat:24 Eylül....
merhaba anne adayları, ağustos ayında istediğim başarıya ulaşamadım :), önemli günlerde tatile gittik boş geçti o yüzden ağustos... eylül ayına kaldı benim umutlarım, beni de eklerseniz çok sevinirim bat:24 Eylül....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?