Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

cnm. illa her zaman belirti olacak bir sart yok. mevsim gecislerinde degisebilior bunyemiz.
sen zaten bir kac gun daha gun asiriyi birakma cnm.

Allah verirse oluyor canim benim insallah bizlerinde bebekleri kendiliginden olur
ben esime soyledim tup bebek isini razi gelmedi bekleyelim diyor tamam dedim napalim bunada sukur Rabbim bilir herseyin zamanini

Ben zaten tup bebek için yazmadım onu
Kız kendine bosuna eziyet etti parasını harcadı
Normal yoldan da oluyormus canım die yazdımdı:)

Valla en azından sizlerin yası genc yaparsınız
Benim esim 42 yasında gecen hesap yaptı kızımız olursa dugununu goremeyiz dedi adam
Kızlar artık gec evleniyormus :)

curume nasil oluyor cnm?

curume nasil oluyor cnm?

Hehe ordinaryus cute hanımında bilmeddikleri varmıs:)

Canım hemen cevaplayımmalum bildiğim yerden geldi

Curume dediği hani sut bozuk olunca boyle putur putur oluyor ya o

Cute yaparsan paylasırmısın olceriz ileride dogrumu die ?
Lüüüüütfeeen

yok canim oyle sey olurmu Allah uzun omurler versin herkese insallah goruceksiniz kizinizin dugununu sizde erken verirsiz kizinizi erken evlenenlerde cok
Bak ibrahim Tatlisese masallah kac yasi var kizi olmus
biz olsak onun esinin yerinde "esim cok yaslandi artik olmaz dimi bebegimiz diye topik acardik

Evet canım
Iste benim bebek olursa topicten oglu olan birini
Ayarlayıp besik kertmesi yapcam
Yoksa bu adamın gozu acık gider walla kızın dugununu goremedik die :)

Evet canım
Allah korusun canim ya Rabbim eslerimize uzun omurler versin cocuklarimizin dugununu gorelim, herkes gorsun insallah

Evet canım

Ben kiz duasi yapıyorumm :) eger bu ay hamile kalirsam ve kizim olursa senin Oğluşla kerteriz

inş canımmm bugün ayın 11 kritik gün olmam inş bugün ya dualarınızı eksik etmeyin herşeyin hayırlısı versin Rabbim c.c....

Stres yapma Rabbim hakkimizda hayirlisii nasip etsin insallah hepimiz bu ay hamiş kaliriz ^_^

cnm. illa her zaman belirti olacak bir sart yok. mevsim gecislerinde degisebilior bunyemiz.
sen zaten bir kac gun daha gun asiriyi birakma cnm.

hmm anladım canım. dogru dıyosun yarında bı son kez ovu testı yapmayı dusunuyorum tam emın olmak ıcın. hmm dogru dıyosun canım tamam bırakmam ıns gun asırıyı

:)))))
valla carpilmaktan korktum ama yaptim. curumedi. sanirim erkek oluyor bu durumda... bakalim...

valla carpilmaktan korktum ama yaptim. curumedi. sanirim erkek oluyor bu durumda... bakalim...

Ay cute cook sevindim
Benim kızı alırsın demi(bkz dunku yazısmalarım)
Boylece kızın dugununu gormekle kalmaz torunumuzu da goruruz
Sen hemen ovu test filan gelinine halledersin bu işi :)

cutee 1.5 saatlik idrarımla ovulasyon testi yaptım silik cıktı tam belirgin değildi canımm hayırlısı artık bugün son gün hayırlısı ne ise öyle olsun inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…