ya cutemm bısey sorcam sana hanı ben bu ovu testlerıne bakarak dun yumurtladım ya ama hıc bı belırtım yok ne gogus agrısı var nede baska bısey gecen ay mesela yurutladıgımda goguslerım cok agırıyodu am bu ay bı belırtı yok acaba nıye boyle de olabılıyormu yanı ılla bı belırtı gerekıyomu yumurtlama donemınde canım.
Allah verirse oluyor canim benim insallah bizlerinde bebekleri kendiliginden olur
ben esime soyledim tup bebek isini razi gelmedi bekleyelim diyor tamam dedim napalim bunada sukur Rabbim bilir herseyin zamanini
Kızlar bunuda yeni hamişler için yazıyorum
Nette okudum benimde temizlige gelen kadın yabancı kokenli onada sordum
Teyit ettim ama lutfen isteyen yapsın isteyen yapmasın bilgi paylastıkca
Gusel oldugu için paylasıyorum
Bunu nete yazan zavallı kıza neler yazmıslar yok nimete boyle yapılırmı die:)
SÜT ile cinsiyet testi.........
bardağın 3 te 1 i kadar taze soğuk süte sütün yarısı kadar idrarınızı ekleyin bir kaç dakika içinde süt çürüyorsa bebek kız çürümüyorsa bebek erkek dedi.......gece yarısı dayanamadım ve yaptım.........ÇÜRÜMEDİ:)))))benim oğluşum oluyo bende tuttu...baştan söyledim denemek yada denememek size kalmış........
curume nasil oluyor cnm?
yok canim oyle sey olurmu Allah uzun omurler versin herkese insallah goruceksiniz kizinizin dugununu sizde erken verirsiz kizinizi erken evlenenlerde cokBen zaten tup bebek için yazmadım onu
Kız kendine bosuna eziyet etti parasını harcadı
Normal yoldan da oluyormus canım die yazdımdı:)
Valla en azından sizlerin yası genc yaparsınız
Benim esim 42 yasında gecen hesap yaptı kızımız olursa dugununu goremeyiz dedi adam
Kızlar artık gec evleniyormus :)
yok canim oyle sey olurmu Allah uzun omurler versin herkese insallah goruceksiniz kizinizin dugununu sizde erken verirsiz kizinizi erken evlenenlerde cok
Bak ibrahim Tatlisese masallah kac yasi var kizi olmus
biz olsak onun esinin yerinde "esim cok yaslandi artik olmaz dimi bebegimiz diye topik acardik
Ben zaten tup bebek için yazmadım onu
Kız kendine bosuna eziyet etti parasını harcadı
Normal yoldan da oluyormus canım die yazdımdı:)
Valla en azından sizlerin yası genc yaparsınız
Benim esim 42 yasında gecen hesap yaptı kızımız olursa dugununu goremeyiz dedi adam
Kızlar artık gec evleniyormus :)
Allah korusun canim ya Rabbim eslerimize uzun omurler versin cocuklarimizin dugununu gorelim, herkes gorsun insallahEvet canım
Iste benim bebek olursa topicten oglu olan birini
Ayarlayıp besik kertmesi yapcam
Yoksa bu adamın gozu acık gider walla kızın dugununu goremedik die :)
Evet canım
Iste benim bebek olursa topicten oglu olan birini
Ayarlayıp besik kertmesi yapcam
Yoksa bu adamın gozu acık gider walla kızın dugununu goremedik die :)
benim hala gelen giden yok.... dua edin bana nolur gelmesinler(((((
İnşallah hamilesindir canim ♥
inş canımmm bugün ayın 11 kritik gün olmam inş bugün ya dualarınızı eksik etmeyin herşeyin hayırlısı versin Rabbim c.c....
cnm. illa her zaman belirti olacak bir sart yok. mevsim gecislerinde degisebilior bunyemiz.
sen zaten bir kac gun daha gun asiriyi birakma cnm.
Hehe ordinaryus cute hanımında bilmeddikleri varmıs:)
Canım hemen cevaplayımmalum bildiğim yerden geldi
Curume dediği hani sut bozuk olunca boyle putur putur oluyor ya o
Cute yaparsan paylasırmısın olceriz ileride dogrumu die ?
Lüüüüütfeeen
:)))))
valla carpilmaktan korktum ama yaptim. curumedi. sanirim erkek oluyor bu durumda... bakalim...
valla carpilmaktan korktum ama yaptim. curumedi. sanirim erkek oluyor bu durumda... bakalim...
Ben kiz duasi yapıyorumm :) eger bu ay hamile kalirsam ve kizim olursa senin Oğluşla kerteriz
cutee 1.5 saatlik idrarımla ovulasyon testi yaptım silik cıktı tam belirgin değildi canımm hayırlısı artık bugün son gün hayırlısı ne ise öyle olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?