Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Ben kiz duasi yapıyorumm :) eger bu ay hamile kalirsam ve kizim olursa senin Oğluşla kerteriz

Ha bide ben kıza oyle cok calısıyorum ki
Her mactan once asprinli suyla yıkıyorum
Dr dedi x ler asidik ortamda daha hızlı yol alıyomus
Soylemesi benden ama sorumluluk almam
Evde tek basınıza denemeyin :)

:)))))
valla carpilmaktan korktum ama yaptim. curumedi. sanirim erkek oluyor bu durumda... bakalim...

Cute bak simdi salamlı tost yapıyordum aklıma geldi
Sana salam sucuk sosis cig et cigkofte yasak bebeğim artık
Biliyosun demi
Kofte bilem karmıyacaksın toksoplazma olursun allah korusun
Kediye kopeğe ellemeyecen
Kucuk cocugu olan evlerede gitme kızamık filan gecer
Gul koklama bebekte leke olur
Cigere elleme
Cileğide eldiven le ye :)))

Canım sen hamişsin benceeeee

ay canım inş yaaaa ama niyeyse hiç umudum yok bu ay diğer aylarda umutlanıp sonu hüsran oluyordu yine öyle olacak bence (( birde gebelik testim yoktu ovu testiyle yaptım inş olmam ya dualarınızı eksik etmeyin...

vay vayy vayyy ne bilgiler ne bilgiler :) birde şu topicte ultrason görüntülerinden anlayan birileri olsa, 2- 3 lü testleri burada yapılsa hiç doktora gitmeden evde doğum yaparız biz kendi kendimize harikasınız kızlar sizi heyecanla takip ediyorum :) bu arada herkese günaydınlar...

Gunaydin babys
Yapmayin böyle süt cis muhabbetleri zamani gelince ogrenecegiz insallqh
Bende randevuya gidiyorum dua edin canlarim hersey yolunda olsun
Dun gece iliski oldu pembemsi leke oldu xok korktum hemen progestan aldim boyle bir durum yasayan oldu mu hamisler arasinda kizlar ??????

günaydın haydi hayırlısı bakalım....mutlu haberlerle gel tamam mı....

ben 3 ay doğum kontrol hapı kullanarak eridi 2.5 cm sağda solda 1 cm doktor soldakini önemsemedi yanındada ek olarak soğan suyu içtim kistler varken yumurta çatlamıyormuş sana iğne yaptı benim doktor kistin tamamen gitmesini bekliyor herhalde bende belki bu ay olur diye ümitleniyorum

Güzel haberlerini bekliyorummmm ....bizi habersiz bırakma canım :)

günaydın nasılsınız sizde durumlar nasıl...._??

Tatlım oyle pembe lekeyle bişi olmazmerak etme
Randevuda da her sey iyi olur insh haber ver relax

Gunaydin kizlar..
Nasilsiniz ??
haberler varmi ??

ben ruyadama adet oldum yaa...
gorenler adet oluyo hemen bende olcam galiba..:26::26:

Hayirlisi

şuan tam yum günün bence değerlendir inş. olur...

yok tatlım ben kürtaj olduktan sonra dengem iyice bozuldu 35 günde adet oluyorum, yumurtlama günlerinde eşimle biraz küs kaldıkta o yüzden umudum yok, tek umudum bu ay 2 kere yumurtladım inşallah birinden birine tutmuştur

kızlar benim kırmızılar geldi umutlar başka aylara kaldı ((( inş sizlerden güzel haberler alırız.

Günaydın kızlar bi süredir sadece arada okuyorum ama yazdiklariniza yetisemiyorum
umarım herkes iyidir

monbebem daha 6 günün var kiz yorma kafani bu kadar millet ruyasinda hamile kaldigini yada dogurdugunu görür sen adet oldugunu görüyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…