Ben kiz duasi yapıyorumm :) eger bu ay hamile kalirsam ve kizim olursa senin Oğluşla kerteriz
:)))))
valla carpilmaktan korktum ama yaptim. curumedi. sanirim erkek oluyor bu durumda... bakalim...
:)))))
valla carpilmaktan korktum ama yaptim. curumedi. sanirim erkek oluyor bu durumda... bakalim...
Canım sen hamişsin benceeeee
Gunaydin babys
Yapmayin böyle süt cis muhabbetleri zamani gelince ogrenecegiz insallqh
Bende randevuya gidiyorum dua edin canlarim hersey yolunda olsun
Dun gece iliski oldu pembemsi leke oldu xok korktum hemen progestan aldim boyle bir durum yasayan oldu mu hamisler arasinda kizlar ??????
yok canım erimedi ya 5 cm birinde 2 cm birinde var.. ama çok ilginçki bi doktor var diyo bi doktor var ama 5 değil 3 cm diyo.. ne yapacağımızı şaşırdık.. 5 cm diyen hamile kalman zor dedi rahim filmi verdi.. onu çektircektim ki özeldeki doktor çatlatma iğnesi verdi.. ben de bu ay böyle denemek istedim.. en azından bi umudum olsun diyesenin kistler nasıl eridi canım
Gunaydin babys
Dun gece iliski oldu pembemsi leke oldu xok korktum hemen progestan aldim boyle bir durum yasayan oldu mu hamisler arasinda kizlar ??????
vay vayy vayyy ne bilgiler ne bilgiler :) birde şu topicte ultrason görüntülerinden anlayan birileri olsa, 2- 3 lü testleri burada yapılsa hiç doktora gitmeden evde doğum yaparız biz kendi kendimize harikasınız kızlar sizi heyecanla takip ediyorum :) bu arada herkese günaydınlar...
günaydın haydi hayırlısı bakalım....mutlu haberlerle gel tamam mı....
Güzel haberlerini bekliyorummmm ....bizi habersiz bırakma canım :)
Gunaydin babys
günaydın nasılsınız sizde durumlar nasıl...._??
iyiyiz nasıl olsun bat 24 eylül bekliyoruz artık, bu ay çok umudum yok ekime geçeceğim gibi bir his var içimdesenden ne haber???
şuan tam yum günün bence değerlendir inş. olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?