Git güzel haberlerle gel bizede moral ol canimGunaydin babys
Yapmayin böyle süt cis muhabbetleri zamani gelince ogrenecegiz insallqh
Bende randevuya gidiyorum dua edin canlarim hersey yolunda olsun
Dun gece iliski oldu pembemsi leke oldu xok korktum hemen progestan aldim boyle bir durum yasayan oldu mu hamisler arasinda kizlar ??????
Öyle deme kiz iyi düşün iyi olsunGunaydin kizlar..
Nasilsiniz ??
haberler varmi ??
ben ruyadama adet oldum yaa...
gorenler adet oluyo hemen bende olcam galiba..:26::26:
Hayirlisi
kızlar benim kırmızılar geldi umutlar başka aylara kaldı((( inş sizlerden güzel haberler alırız.
Öksürük kaldi bitek canim iyiyim cok şükür kocişim iyi bakti bana çalışmalara baslicaz diesewwgiiii nasil oldun canım iyilestinmi
Git güzel haberlerle gel bizede moral ol canim
Gulden guzel haberlerini bekliyoruz canim..
Öyle deme kiz iyi düşün iyi olsun
Gunaydin kizlar..
Nasilsiniz ??
haberler varmi ??
ben ruyadama adet oldum yaa...
gorenler adet oluyo hemen bende olcam galiba..:26::26:
Hayirlisi
O mide bulantısı psikolojisi bi sure bendede devam etmisti canım gecer merak etme bide hava degisimi falanda etkileyebilir.benimde bat günü reglim başladı bugün 3.gün ama adet öncesi olan mide bulantılarım hala devam ediyor.. hamilelik degil onu anladıkta neyim var benim yaneyse zaten çocugada ara verdim lazere gidiyodum 4 seans gitti hamile kaldım diye bırakmıştım düşük olunca dedik tekrar olur başlamayalım derken 4 ay geçti gelen giden yok bende peşin ödemiştim zaten kalan 6 seansımı bitireyim sonra düşünürüz dedim bizimki biraz kudurdu 6 ay bebegi erteleme lafını duyunca ama kararlıyım bu defa :) neyse öpüldünüz canlar hamişler dikkat edin kendinize :)
O mide bulantısı psikolojisi bi sure bendede devam etmisti canım gecer merak etme bide hava degisimi falanda etkileyebilir.
Lazer bende düşünüyorum ama bebişim olsun oyle istiyorum o kdr ay ara veremem ya brnce sende oyle yap ama sen baslamissin gerci
kızlar benim kırmızılar geldi umutlar başka aylara kaldı((( inş sizlerden güzel haberler alırız.
Günaydın kızlar bi süredir sadece arada okuyorum ama yazdiklariniza yetisemiyorum
umarım herkes iyidir
monbebem daha 6 günün var kiz yorma kafani bu kadar millet ruyasinda hamile kaldigini yada dogurdugunu görür sen adet oldugunu görüyon
Insallah canim..
sen naptin iyilestin mi ??
4 seansla bile mükemmel azaldı canım agdaya gittim bu 4 ay içinde ama çok az çıkıyor.. neyse tamamlayım bidaha bölünmesin sonrada artık gelirse gelir bebek zaten çocukları olmuyo yazııııkk dedikodusu aldı yürüdü bundan sonra acele etmemin hiçbir esprisi yok..
kuzum ben rüyalarda ya hamileydim ya dogurmak üzere yada bebek emziriyodum noldu reglim başladıtakılma onlara
Cok iyi ya bakalim planlarim aksamazsa bebisten sonra brnde gitcem4 seansla bile mükemmel azaldı canım agdaya gittim bu 4 ay içinde ama çok az çıkıyor.. neyse tamamlayım bidaha bölünmesin sonrada artık gelirse gelir bebek zaten çocukları olmuyo yazııııkk dedikodusu aldı yürüdü bundan sonra acele etmemin hiçbir esprisi yok..
Iyi oldum canim ya öksürük var sadece ee nede olsa yumurtlama zmnlarina giriyorum hastalığı attim bi kenarakiz gece tam uyumak uzereyken kasiklarima hafiften bi sanci girdi, hemen kocisi uyandirdim ya yumurtluyosam die valla cocuk die die delircem:))
yok tatlım ben kürtaj olduktan sonra dengem iyice bozuldu 35 günde adet oluyorum, yumurtlama günlerinde eşimle biraz küs kaldıkta o yüzden umudum yok, tek umudum bu ay 2 kere yumurtladım inşallah birinden birine tutmuştur
Canım bende kız istiyom
Ha bide ben kıza oyle cok calısıyorum ki
Her mactan once asprinli suyla yıkıyorum
Dr dedi x ler asidik ortamda daha hızlı yol alıyomus
Soylemesi benden ama sorumluluk almam
Evde tek basınıza denemeyin :)
ayy bu insanlar ne istiyor anlamıyorum ki, siz daha evleneli 10 ay olmuş, gerçekten bazen insanlar çok ama çok cahil olabiliyorlar
hım anladım canım çok geçmiş olsun inş tutmuştur hayırlısıyla siz de mutlu haberler alırsınız inş...benim bat 21 bakalım on günüm var tün idrar testi yaptım evde eşim çok merak etmişti bişi çıkmadı çıkmayacağını bile bile...sonra eşimi morali çok bozuldu çok fazla önemsiyo önemseme dedikçe...:26::26:
hım anladım canım çok geçmiş olsun inş tutmuştur hayırlısıyla siz de mutlu haberler alırsınız inş...benim bat 21 bakalım on günüm var tün idrar testi yaptım evde eşim çok merak etmişti bişi çıkmadı çıkmayacağını bile bile...sonra eşimi morali çok bozuldu çok fazla önemsiyo önemseme dedikçe...:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?