gecmis olsun. kociside bekletin..
insallah bu ay kalirsin canim.. insallah guzel haberlerle gelirsin
calismalara devam (zaten dememe gerek yok masallah kari koca cok fenasiniz)
üstelik o 10 ayın 6 sında da ilaçla korunuyodumama kimse buna inanmıyor.. sırf laflarından bıktım eşimde istiyo diye korunmayı bırakmıştım.. amaann neyse en iyisi kabul etmek.. çocugum olmuyo evet napıcan varmı bi önerin ne tür pozisyonlar deneyelim diyesim geliyo da ...uff sinirlerim bozuldu yine..
Saol canimm valla hiç sorma biz bebek icin ilişkiye girmiyoz zaten potansiyel olarak hazırız
bende ilk 3 ay korundum, daha sonra bıraktım 3. ayda hamile kaldım, mayısta kürtaj olmak zorunda kaldım, 3 ay korunma sürem bu ay bitti ama sağolsun çevredeki insanlar kısır olduğum kanısına varmışlar, bilim kurgu- fantastik filmlerde bile bu kadar erken öngörü yok yani, neyin kafası bu anlayamıyorum
Ne salak insanlar var ya...
onlara ne ??
bi sinir oluyorum boyle kisilere...
uzulme canim bosver olmus zaten bir kere bi daha olur sen icini ferah tut !!
ister istemez canımız sıkılıyor işte tatlım ya, hayırlısı olsun Allah'ım bekleyen herkese nasip etsin de şu milletin çenesinde kapansın, mahalle baskısı bu işte başka bir şey değil
Evet canim mahalle baskisi bu.. uzulmeni cok iyi anliyorum..
gercekten cok kotu insalarimiz var.. ne dediklerinin farkinda bile degiler..
insallah canim bebegin bu ay gelir..
tşk ederim iyi dileklerin için, inşallah tatlım bu ay olur bekleyen herkesin ki olsun Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallahhhhh...
okdar cok strese grdm ki suan yarn hsg cekılcek oldum bn
Vaay ilk defa duyuyorum aspirinli suyu bilsem bende yapardim ama gecti artik :) bu ay yapmam gerkeen tek sey ayin 23unu beklemek ve kiz icin o ayeti sürekli okumak.. ♥ :) Rabbim hayırlısı ni versin ins
okdar cok strese grdm ki suan yarn hsg cekılcek oldum bn
Bejde bi kitapta okumustum hamile kalan kisi kızı olmasini istiyorsa ali imra suresi 35.ayetini sık sık okumaliymis ben ayin basindan beri okuyorum insallah birde babyplan dan muhtemel kiz bebege hamile kalacagim günlere gore esimle beraber olduk bu ay 2 kere birlikteligimiz oldu mesela.. ikisinden biri tutar ins :) birdee oglum sol tarafimdaydi iliskiden sonra sagima dönüyorum ki bu sagda tutsun belki kizim olur he bideeÇin takvimine göre bu ay hamile.kalirsam kizim olacak diye görünüyor daha.ne yapaymmmm
Ay cute cook sevindim
Benim kızı alırsın demi(bkz dunku yazısmalarım)
Boylece kızın dugununu gormekle kalmaz torunumuzu da goruruz
Sen hemen ovu test filan gelinine halledersin bu işi :)
cutecim bu arada bebeğin hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun inş :))))
aman.. yogun istek uzerine yaptim isteyok artikben icmeyi tercih ediyorum cok guldum sabah sabah delisiniz valla.ben de sabah kahvemle bi denesem mi
Cute bak simdi salamlı tost yapıyordum aklıma geldi
Sana salam sucuk sosis cig et cigkofte yasak bebeğim artık
Biliyosun demi
Kofte bilem karmıyacaksın toksoplazma olursun allah korusun
Kediye kopeğe ellemeyecen
Kucuk cocugu olan evlerede gitme kızamık filan gecer
Gul koklama bebekte leke olur
Cigere elleme
Cileğide eldiven le ye :)))
oldu. bi de gelinle mi ugrasacagim kiz)
saol cnm. darisi sana insallah.
aman.. yogun istek uzerine yaptim iste)
biliyrm cnm..cok saol
zaten ete hep eldivenle elliyorum. sakatat vs de yemiyrm.
Canim ne kdar cok düşünürsen o kdr stres olursun dusunmemeye calis getci söylemesi kolay ben hic cektirmedimde ne bilim rahatlatmak icin soyledim:26:
strese girme canım, kendini ne kadar çok sıkar strese girersen o kadar canın yanar, relax relax
kafam sreklı orda ammaaaaaaaaaaaaa
benimkide dün tutturdu çocuk falan istemiyorum yok yaşım 38 bu saatten sonra gelen bebeği ne yapayım diye, bende çok üzüldüm tabii ayy bilmiyorum canım yaa Allahım hayırlısını versin 1 yıldır evliyim ama bu bebek konusu beni çok yıprattı, bu kadar olacağını düşünmemiştimsende moralini bozma test için çok erken şimdiden kendini yıpratma
zaten yapmama kararı aldım adet olursam olurum umarsız olcam yoksa benim koca kafayı yiycek..adam gerçekten dokuz doğruyo...sende üzme kendini bu dönemde tüm erkrklerde bi stres var sanki kendileri dokuz ay çekcekler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?