Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Kızlar ben dayanamadım gittim kan testi verdim
Yolda giderken kafam bi milyondu en garibide sonucu
Kızlarla nasıl paylasacagım oldu
Kızlar hamileyim?kızlar yanlıs alarm?kızlar beni ararsanız Ekim
Topiğindeyim?

Ve ne anladım biliyormusunuz zor olan olumsuz haberi vermek
Sanki ne bileyim basarısızlık gibi seni sevenleri uzecekmişsin gibi
Bu baskı yı sanırım toplum psikolojik yapıyor bize
Ve ne kadar guclu kişiliklerimizde olsa içten ice eziliyoruz

Yani uzun lafın kısası bu stresle bebk olmaması normal
Ben sonucu alınca kafaya takmıyacam artık
Bu topicte hamileyim ,değilim topiği olmasın sıcak bişiler yakaladık
Umarım hep birbirimize destek oluruz

Dikkat ederseniz sonuna kadar demedim sonuna kadar demek bebek oluncaya kadar demek
Varsın olmasın bebekleri olup mutsuz olanlar var olmayıp
Sonsuz mutlu olanlar var
Allahın sevdiği kullardan olalım bana yeter

süper bir yazı, seni tebrik ediyorum tamda duygularımızı anlatmışsın gözlerim doldu okurken...

süper bir yazı, seni tebrik ediyorum tamda duygularımızı anlatmışsın gözlerim doldu okurken...

Dahada yazacaktımda sıyırdı derler die yazmadım:)
Meger editor olacak kadınmısım

Ay bilmiyorum valla bu adam beni stres etti yok
Cocugu olmazsa ıcıne kapanırmıs kimseyle gorusmezmis( kimse dediği benim herhal)

Dahada yazacaktımda sıyırdı derler die yazmadım:)
Meger editor olacak kadınmısım

Ay bilmiyorum valla bu adam beni stres etti yok
Cocugu olmazsa ıcıne kapanırmıs kimseyle gorusmezmis( kimse dediği benim herhal)

yalnız hissetme canım kendini sende olandan bir tanede bende var, kaderim deyip çekiyorum

CANIM GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAH HERŞEYİN HAYIRLISI VE SABIR GERÇEKTEN ZOR BİR İŞ
Gunaydin kizlar..
Nasilsiniz ??
haberler varmi ??

ben ruyadama adet oldum yaa...
gorenler adet oluyo hemen bende olcam galiba..:26::26:

Hayirlisi
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın rüyanda her gördüğün olsa benimde bebeğim olmuştu tamamen bilinç altı yani kuzum
Yazarim tabiki canim benm saol :)
Melegiki gorur guzel haberlerini alir teyzoslara haberlerimizi veririz :)
bekliyoruz güzel haberlerinizi
kızlar benim kırmızılar geldi umutlar başka aylara kaldı ((( inş sizlerden güzel haberler alırız.

canım erken ben daha test teşebbüslerinde bulunmadım daha çok erken çünkü 21-22 dedim ama zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun güzel hayırlı haberler olur inşallah

canım benim sonuç ne olursa olsun umutlu olmaz lazım biliyorum zor bizim daha 4. ay ama yinede üzülüyoruz ama yazını çok beğendim güzel haberlerle gelirsin inşallah

Canım sagol
2 saat sonra işte belli olcak
Guzel haber dediğin canımız sag saglıgımız yerinde cok sukur dostlar arasındayız:)

Mevlam isterse el getirir, yel getirir, sel getirir. Mevlam istemezse el götürür, yel götürür, sel götürür. MEVLANA

Tamam ayeti simdi gordum
Kız için sola oğlan için saga yatılır die biliyorum ben
Babyplan ı hic duymadım:)
Oğlan içinde tuzlu su ile yıkıyolar yolları

Bende ole duymuştum ama benim oglusum solumdaydi her bünye farklidir.diye.dusunuyorum oglumda hatirliyorum iliskiden sonra soluma yatmistim ben yatagin.sol tarafimdayim ve hep soluma dönüp uyurdum o zamanlar simdi hep sagima dönüp uyuyorum ben bildiklerimi yapayimda Rabbim ne verirse başım gözüm üstüne sağlıklı olsun yetrr ama bi oglum var birde kizim olsa fena olmaz haniiiiii

kızlar s.a dün kan testi verdim sonuç 1 çıktı.aşılama tutmamış.rahim ağzında polip varmş onu alalım dedi doktor sonra yine aşılama olacakmş.hayırlısı nasip değilmş.umarım hepiniz hamile olursunuz.

Canım benim ne guzel en azından sebebi bulmus Dr bak polip varmıs
O alınsın insallah bebeişinde hemen gelirallah dermansız dert vermesin

Canım benim ne guzel en azından sebebi bulmus Dr bak polip varmıs
O alınsın insallah bebeişinde hemen gelirallah dermansız dert vermesin

canm polip gebeliğime engel değilmş benm çikolata kistim var ondan gebe kalamıyorum.ama nasip işte.

kızlar merhaba, adım esra 37 yaşımdayım. evleneli daha 3 ay oldu ama yaşdan dolayı çok acale ediyorum. çalışıyorum eve 8 de varıyorum, yemek iş güç derken yorgun atıyorum yatağa kendimi. kocacım da yorgun oluyor. bugün sabah test yaptım tek çizgi çıktı.bata 4 gün var. ama bu aydan ümitli değilim. sabah kocama bak adet olucam artık günaşırı yapıcaz başka şansın yok dedim. nasıl istersen olur tabi diye tırsarak söyledi. artık nasıl hiddetli konuştuysam :) oysa yıllardır uğraşanlar var. ama anlıyorsunuz değil mi beni.yaştan dolayı kaygılarım var. dr herşey yolunda dedi ama bakalım.
normalde benimle aynı zamanda evlenen tanıdıklarımı facede görüyorum hamile diye uyuz oluyorum :) ama burdaki her hamile haberine acayip seviniyorum hatta kendimle beraber dua ediyorum. çok ilginç değil mi ?:)

inşallah ekim topiğinde hamile olduğumu yazabilirim..

Stres yapma ablacim insallah Rabbim hayirlisyla melegini verir size adamida korkutma bu ay olmazsa bir sonraki ay olur insallah şartlama kendini sonda hayal kırıklığı cok daha kötü oluyor

Tamda sana yazacaktım sesin cıkmıyor
Hani 76 lıydık genctik die:)

Valla acele ediyorum diosun ya biz esimle aramızda nikah kıydık
Dugun yapcaz o Istanbulda ben Ankara da simdi İstanbulda
Bir yandan soyle 100-110 kilik nezih bir dugun yeri bakıyoruz
Ekim Kasım gibi dusunuyoruz
Bir yandan calısmalara basladık o cunku 73 lu
Artık rabbimverirde olursa halayda karar verdik dicez:)

Kızlar bu arada dugun mekanı tavsiyelerinizi bekliyorum

yusra napim..
etkilendim.. tamam bu ay olmadi onumuzdeki maclara bakicaz diyerek kalktim

KIzlar cok kotu bi akintim geldi yaa..
Nedir ? nedendir ? Bi bilgisi olan var mi ??
acaba yumurtluyom mu gene adete 4 gun kala..

Sari krem gibi bi akinti.. altim islandi ya ayiptir solemesi
bide karnima bir agri girdi o arada. simdi hafif batmalar var..
Hayirdir insallah..

:) hayırlısı olsun inşallah..istanbuldamı bakıyorsunuz düğün mekanı. özelden yazarım sana. kızları meşgul etmeyelim bu konularla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…