Kızlar ben dayanamadım gittim kan testi verdim
Yolda giderken kafam bi milyondu en garibide sonucu
Kızlarla nasıl paylasacagım oldu
Kızlar hamileyim?kızlar yanlıs alarm?kızlar beni ararsanız Ekim
Topiğindeyim?
Ve ne anladım biliyormusunuz zor olan olumsuz haberi vermek
Sanki ne bileyim basarısızlık gibi seni sevenleri uzecekmişsin gibi
Bu baskı yı sanırım toplum psikolojik yapıyor bize
Ve ne kadar guclu kişiliklerimizde olsa içten ice eziliyoruz
Yani uzun lafın kısası bu stresle bebk olmaması normal
Ben sonucu alınca kafaya takmıyacam artık
Bu topicte hamileyim ,değilim topiği olmasın sıcak bişiler yakaladık
Umarım hep birbirimize destek oluruz
Dikkat ederseniz sonuna kadar demedim sonuna kadar demek bebek oluncaya kadar demek
Varsın olmasın bebekleri olup mutsuz olanlar var olmayıp
Sonsuz mutlu olanlar var
Allahın sevdiği kullardan olalım bana yeter
süper bir yazı, seni tebrik ediyorum tamda duygularımızı anlatmışsın gözlerim doldu okurken...
Dahada yazacaktımda sıyırdı derler die yazmadım:)
Meger editor olacak kadınmısım
Ay bilmiyorum valla bu adam beni stres etti yok
Cocugu olmazsa ıcıne kapanırmıs kimseyle gorusmezmis( kimse dediği benim herhal)
CANIM GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAH HERŞEYİN HAYIRLISI VE SABIR GERÇEKTEN ZOR BİR İŞcanim hic birsey yapamadim esimin bugun is coktu goturmedi kana ileki adetim gecsinn diyor bakalim gecerse giderim haber veririm ama belim fena agryor qaliba adet olucam silik de gorsem bu arada bugunde testim neqatif qaliba yaptim dagilmis gibi oldu ikinci cizgi olsaydi cikardi bence 1-2 gun kalmis zaten(
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın rüyanda her gördüğün olsa benimde bebeğim olmuştu tamamen bilinç altı yani kuzumGunaydin kizlar..
Nasilsiniz ??
haberler varmi ??
ben ruyadama adet oldum yaa...
gorenler adet oluyo hemen bende olcam galiba..:26::26:
Hayirlisi
bekliyoruz güzel haberleriniziYazarim tabiki canim benm saol :)
Melegiki gorur guzel haberlerini alir teyzoslara haberlerimizi veririz :)
kızlar benim kırmızılar geldi umutlar başka aylara kaldı((( inş sizlerden güzel haberler alırız.
canım erken ben daha test teşebbüslerinde bulunmadım daha çok erken çünkü 21-22 dedim ama zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun güzel hayırlı haberler olur inşallahhım anladım canım çok geçmiş olsun inş tutmuştur hayırlısıyla siz de mutlu haberler alırsınız inş...benim bat 21 bakalım on günüm var tün idrar testi yaptım evde eşim çok merak etmişti bişi çıkmadı çıkmayacağını bile bile...sonra eşimi morali çok bozuldu çok fazla önemsiyo önemseme dedikçe...:26::26:
Kızlar ben dayanamadım gittim kan testi verdim
Yolda giderken kafam bi milyondu en garibide sonucu
Kızlarla nasıl paylasacagım oldu
Kızlar hamileyim?kızlar yanlıs alarm?kızlar beni ararsanız Ekim
Topiğindeyim?
Ve ne anladım biliyormusunuz zor olan olumsuz haberi vermek
Sanki ne bileyim basarısızlık gibi seni sevenleri uzecekmişsin gibi
Bu baskı yı sanırım toplum psikolojik yapıyor bize
Ve ne kadar guclu kişiliklerimizde olsa içten ice eziliyoruz
Yani uzun lafın kısası bu stresle bebk olmaması normal
Ben sonucu alınca kafaya takmıyacam artık
Bu topicte hamileyim ,değilim topiği olmasın sıcak bişiler yakaladık
Umarım hep birbirimize destek oluruz
Dikkat ederseniz sonuna kadar demedim sonuna kadar demek bebek oluncaya kadar demek
Varsın olmasın bebekleri olup mutsuz olanlar var olmayıp
Sonsuz mutlu olanlar var
Allahın sevdiği kullardan olalım bana yeter
yalnız hissetme canım kendini sende olandan bir tanede bende var, kaderim deyip çekiyorum
CANIM GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAH HERŞEYİN HAYIRLISI VE SABIR GERÇEKTEN ZOR BİR İŞ
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın rüyanda her gördüğün olsa benimde bebeğim olmuştu tamamen bilinç altı yani kuzum
bekliyoruz güzel haberlerinizi
canım erken ben daha test teşebbüslerinde bulunmadım daha çok erken çünkü 21-22 dedim ama zor bi süreç allah hepimizin yardımcısı olsun güzel hayırlı haberler olur inşallah
canım benim sonuç ne olursa olsun umutlu olmaz lazım biliyorum zor bizim daha 4. ay ama yinede üzülüyoruz ama yazını çok beğendim güzel haberlerle gelirsin inşallah
Tamam ayeti simdi gordum
Kız için sola oğlan için saga yatılır die biliyorum ben
Babyplan ı hic duymadım:)
Oğlan içinde tuzlu su ile yıkıyolar yolları
Sagol canım
Genede boyle kadere can kurban:)ellerde ne kocalar var
kızlar s.a dün kan testi verdim sonuç 1 çıktı.aşılama tutmamış.rahim ağzında polip varmş onu alalım dedi doktor sonra yine aşılama olacakmş.hayırlısı nasip değilmş.umarım hepiniz hamile olursunuz.
Canım benim ne guzel en azından sebebi bulmus Dr bak polip varmıs
O alınsın insallah bebeişinde hemen gelirallah dermansız dert vermesin
canm polip gebeliğime engel değilmş benm çikolata kistim var ondan gebe kalamıyorum.ama nasip işte.
kızlar merhaba, adım esra 37 yaşımdayım. evleneli daha 3 ay oldu ama yaşdan dolayı çok acale ediyorum. çalışıyorum eve 8 de varıyorum, yemek iş güç derken yorgun atıyorum yatağa kendimi. kocacım da yorgun oluyor. bugün sabah test yaptım tek çizgi çıktı.bata 4 gün var. ama bu aydan ümitli değilim. sabah kocama bak adet olucam artık günaşırı yapıcaz başka şansın yok dedim. nasıl istersen olur tabi diye tırsarak söyledi. artık nasıl hiddetli konuştuysam :) oysa yıllardır uğraşanlar var. ama anlıyorsunuz değil mi beni.yaştan dolayı kaygılarım var. dr herşey yolunda dedi ama bakalım.
normalde benimle aynı zamanda evlenen tanıdıklarımı facede görüyorum hamile diye uyuz oluyorum :) ama burdaki her hamile haberine acayip seviniyorum hatta kendimle beraber dua ediyorum. çok ilginç değil mi ?:)
inşallah ekim topiğinde hamile olduğumu yazabilirim..
kızlar merhaba, adım esra 37 yaşımdayım. evleneli daha 3 ay oldu ama yaşdan dolayı çok acale ediyorum. çalışıyorum eve 8 de varıyorum, yemek iş güç derken yorgun atıyorum yatağa kendimi. kocacım da yorgun oluyor. bugün sabah test yaptım tek çizgi çıktı.bata 4 gün var. ama bu aydan ümitli değilim. sabah kocama bak adet olucam artık günaşırı yapıcaz başka şansın yok dedim. nasıl istersen olur tabi diye tırsarak söyledi. artık nasıl hiddetli konuştuysam :) oysa yıllardır uğraşanlar var. ama anlıyorsunuz değil mi beni.yaştan dolayı kaygılarım var. dr herşey yolunda dedi ama bakalım.
normalde benimle aynı zamanda evlenen tanıdıklarımı facede görüyorum hamile diye uyuz oluyorum :) ama burdaki her hamile haberine acayip seviniyorum hatta kendimle beraber dua ediyorum. çok ilginç değil mi ?:)
inşallah ekim topiğinde hamile olduğumu yazabilirim..
CANIM GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAH HERŞEYİN HAYIRLISI VE SABIR GERÇEKTEN ZOR BİR İŞ
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın rüyanda her gördüğün olsa benimde bebeğim olmuştu tamamen bilinç altı yani kuzum
Tamda sana yazacaktım sesin cıkmıyor
Hani 76 lıydık genctik die:)
Valla acele ediyorum diosun ya biz esimle aramızda nikah kıydık
Dugun yapcaz o Istanbulda ben Ankara da simdi İstanbulda
Bir yandan soyle 100-110 kilik nezih bir dugun yeri bakıyoruz
Ekim Kasım gibi dusunuyoruz
Bir yandan calısmalara basladık o cunku 73 lu
Artık rabbimverirde olursa halayda karar verdik dicez:)
Kızlar bu arada dugun mekanı tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?