Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ayyyyyyyyy cnm bnm yaaaaaa yerm senı cok duygulandm galiba

gecmis olsun cnm.

:) hayırlısı olsun inşallah..istanbuldamı bakıyorsunuz düğün mekanı. özelden yazarım sana. kızları meşgul etmeyelim bu konularla.

Evet canım ıstanbulda
Soyle havalı millet desinki durdu durdu turnayı gozunden vurdu:)
Ozelden ben yeni oldugum için hic mesaj almadım yazmadımda
Gecen bi tane gelmiş ay dedim ozelden mesaj atmıslar
Yok neymiş totba kurabiye tarifimi begen filan
Kızlardan da artık ozelim genelim kalmadı canlarım benim onlar:)

inşallah canım ya ne güzel gitmiş olr bence boyutlrı küçük... ben de pek umutlu değilim ama hakkımızda hayırlısı:))

Canim benim ne guzel yazmışsın o kdr dogruki dediklerin ams nedense bu düşünceleri atamiyoruz kafamizdan. Olumlu düşün canım inşallah güzel bi sonuç alirsin da hep beraber seviniriz

selam kızlar.. ben de bu ay umutla bekliyorum.. batım 7 siydi bitmesine 1 2 gün kaldı.. bakalım yumurtlama gününü yakalayabilcekmiyimm.... kafamdan atmak stres yapmamak istiyorum ama her gün aklımda ya buda psikolojik cok etkilio insanı sonrasıda hüsranla bitip bi umutla yeniden başlıo işte

evet cnm ilk once adet olmayı beklyoruz snra mik mik gunlernı beklyoruz snra belrtı aryoruz snra adet gunu yaklasyo bzı bı telas alyo:18: tabı hamilemi adet mi:26: hamilemym adetmi olcm :18:dye gdyo işte bı umut dnyası

güzel duygularınız için teşekkürler inşallah Rabbim sizin de yüzünüze bakar hepimizinde bebişlerimizin her anlarına kadar hep beraber olmak dileğiyle....

sewwgi canim benim bat 24 eylul hadi bakalim hayirlisi hepimiz icin insallah

çok ama çok geçmiş olsun umudunuzu kaybetmeyin vardır bi sebep Rabbim neylerse güzel eyler inş.en kısa zamanda güzel haberlerle karşılarız sizi de...:26::26:

Kızlar ben aranıza yeni katıldım hepinize merhaba ... Ben çok merak etmiştim hamile miyim diye tek korunmadıpımız gün 24 Ağustosdu ve yumurtlama günümmüş :) kontrollerimi falan yaptırmıştım folik asit kullanıyordum ama Ekim de başlayacaktık nasip bugüneymiş 5 Eylül de test yaptırdım adetime 4-5 gün vardı hem kan testinde hem de idrar testinde negatif çıktı dün yaptırdım ikisi de pozitif 145,26 çıktı 2-3 haftalık hamileymişim ... Şimdi süreç nasıl ilerleyecek meraktayım

hoşgeldiniz aramıza...hayırlı olsun gözünüz aydın oldun Rabbim size bağışlasın güzel bi haber bu...

ayyyyyyyy ne gzel hber allhm sana bagslsn tez zmnda

hayırlı olsun canım :) demekki neymişşşş.. kısmetse 1 günde bile olabiliyormuşşşşşşş... ama biz yine de günaşırıya devam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…