Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Canim valla icimdekileri cok guzel yazmissin.
Ben bu son 1.5 senedir her ay kac tane gebelik testi yaptim, neler yedim ictim inan Allah bilir, hep husran hep husran..
Esiminde benimde Allah'a sukur onemli sorunlari yok ikimizde saglikliyiz ve bebisimiz olmuyor..
Bi gun oturdum dedim ki belkide bu hayirlisi degil bizim icin, sabretmemiz lazim belkide dedim
Simdi ise, saglikli ve esimle huzurlu oldugum icin artik her gun sukrediyorum. Evet cocuk olmamasi ve cevre baskisi bazen moralimi bozuyor ama bir gun olucak biz ne kadar rahat olursak oda o zaman gelicek..

hayırlı olsun canım :) demekki neymişşşş.. kısmetse 1 günde bile olabiliyormuşşşşşşş... ama biz yine de günaşırıya devam :))
Aynen öyle ben eşime diyordum ki Türk filmi mi bu bi kerede hamile kalayım diodum gülüoduk ... Ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ve folik asit kullandım ondan olabilir :) darısı başınıza

evet cnm ilk once adet olmayı beklyoruz snra mik mik gunlernı beklyoruz snra belrtı aryoruz snra adet gunu yaklasyo bzı bı telas alyo:18: tabı hamilemi adet mi:26: hamilemym adetmi olcm :18:dye gdyo işte bı umut dnyası

ahhh cnm ahhh ALLAH hakkımızda hayırlısı neyse onu versin ya.. isteyen herkese nasip etsinnn...

Aynen öyle ben eşime diyordum ki Türk filmi mi bu bi kerede hamile kalayım diodum gülüoduk ... Ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ve folik asit kullandım ondan olabilir :) darısı başınıza

bu arada kan testinde de mi 4 gün kala negtifti... hımm bunu bilmemiz iyi oldu..

bu arada kan testinde de mi 4 gün kala negtifti... hımm bunu bilmemiz iyi oldu..
Evet onu özellikle yazdım benim tüm belirtiler vardı inanılmaz gazım vardı göğüslerin normale göre daha erken şişti acıdı gerildi biraz midem bulanıyordu ama kusmuyordum test negatif çıkınca inanmadım çünkü içimdeki his sen hamilesin diodu böle gece yatarken sanki içimde bi boşluk vardı garip bi şişlik duygusu .. Burdan çok okudum belki benimkiler de size yardımcı olur

en güzeli adet gecikmesini beklemek ardından idrar testi yapmak. içimize sinmiyorsa kan testi yapmak sanırım. ama mutlaka adeti beklemek lazım gibi geliyor bana.. ama nerde o sabır tabi :)

ay cnm bnm hayırlıı uğurlu olsunnnn.. kısmet işte yaaa demek bizlerde böle 1 günde kalıvericezde işte kısmet kısmett:))) ALLAH tamamına erdirsin kucagınada almayı nasip etsin cnm

Ohh ne guzel olmus vallahi.. insallah bizimkide oyle olur..
ben bile sevindim.. benim bat'a 4 gun kaldi cok akintim var..
hic belirti falan olmadi mi ?

evet cnm ilk once adet olmayı beklyoruz snra mik mik gunlernı beklyoruz snra belrtı aryoruz snra adet gunu yaklasyo bzı bı telas alyo:18: tabı hamilemi adet mi:26: hamilemym adetmi olcm :18:dye gdyo işte bı umut dnyası

kadin olmak cok zor..
hep bekliuoruz..

en güzeli adet gecikmesini beklemek ardından idrar testi yapmak. içimize sinmiyorsa kan testi yapmak sanırım. ama mutlaka adeti beklemek lazım gibi geliyor bana.. ama nerde o sabır tabi :)

Nerde ???

kocis aradi test almis bugun yarin sabah mi yapsam ?? aksam mi ? :44::44:
ayy heyecanladim..
ben beklemek istiyorduk ama olmadi galiba dayanamiycaz

kadin olmak cok zor..
hep bekliuoruz..

hemde cokkkkkkkkk zor:18::18:

Kesinlikle ben sabredemedim hatta doktor adetin geciktikten beş gün sonra gel dedi ben adet günüm gelmeden gitmişim sabırsızlıktan :)) beklemek belirsizlik çok zor hele benim çok garipti yani sadece bir gecenin hamilelik ihtimali :) ıphone da bi uygulama var oraya aylardır adet gününü giriyordum ona göre hamile kaldığım gece ovülasyon günümmüş doğru tahmin etmiş tavsiye ederim

Nerde ???

ayy heyecanladim..

tatlım keske bekleseydn bu konuda ustume yok galıba ne test yaparm ne belırtı ararm

Nerde ???

ayy heyecanladim..

ben kocamı katmıcam bu işlere en son kan testi yaptıtırken yakaladı beni sigara üstüne sigara içti ve olmayınca da üzüldü. en güzeli çaktırmamak..hem hamile olduğumu öğrendiğimde ona çok özel bir şekilde söylemek istiyorum.

bence sabah yap en azından negatif çıkarsa sabah mı yapsaydım demezsin :)

Nerde ???

ayy heyecanladim..

ama yapmk istyosan sabah ılk idrarda daha dogru ckyo

ayy ne güzel ya senin adına çok sevindim canım, bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah, Rabbim ol diyorsa oluyor işte, darısı başımıza

kadin olmak cok zor..
hep bekliuoruz..

İnşellah hamişsindir sen de biraz bekle adetin iki gün geçsin eve test stoku yap merakını gider istersen :) ben ikinci çizginin oluşmasını beklemeden atıyordum ki bi baktım ikinci çizgi :)) beş dakka muhakkak bekle bi de benim testin adı al-bi gebelik testiydi bi önemi var mı bilmiyorum

tatlım keske bekleseydn bu konuda ustume yok galıba ne test yaparm ne belırtı ararm

hemsom..
biz bekliycez diyorduk belirti yok bebek yok diyordum..
dun de ruyamda adet oldugumu gordum tama yok dedim..
yani benim icin yok ve adet tarihine kadar bekliycektim bu sabah oyle kalktim..

simdi kocis aradi ki ben test aldim. onu duyunca heycanlaniyo insan.. aceba diye geri dusunmeye basliyo..

Güzel haberlerini bekliyoruz benim ilk gebeliğim etrafımda düşük yapanlar çok ben de endişeleniyorum

Vallaha canim ben napiyim ona supriz bir sekilde soylemek te istiyordum eger hamile olsam..
ama ben isteyim zaten cikis saatime eczaneler kapaniyo ve almadim kac gundur..
rahatim
simdi arayinca ben aldim diye sasirdim..

evet yarin sabah yapim yarin da son 3 gun olcak belki cikar eger varsa demi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…