Kızlar ben dayanamadım gittim kan testi verdim
Yolda giderken kafam bi milyondu en garibide sonucu
Kızlarla nasıl paylasacagım oldu
Kızlar hamileyim?kızlar yanlıs alarm?kızlar beni ararsanız Ekim
Topiğindeyim?
Ve ne anladım biliyormusunuz zor olan olumsuz haberi vermek
Sanki ne bileyim basarısızlık gibi seni sevenleri uzecekmişsin gibi
Bu baskı yı sanırım toplum psikolojik yapıyor bize
Ve ne kadar guclu kişiliklerimizde olsa içten ice eziliyoruz
Yani uzun lafın kısası bu stresle bebk olmaması normal
Ben sonucu alınca kafaya takmıyacam artık
Bu topicte hamileyim ,değilim topiği olmasın sıcak bişiler yakaladık
Umarım hep birbirimize destek oluruz
Dikkat ederseniz sonuna kadar demedim sonuna kadar demek bebek oluncaya kadar demek
Varsın olmasın bebekleri olup mutsuz olanlar var olmayıp
Sonsuz mutlu olanlar var
Allahın sevdiği kullardan olalım bana yeter
ayyyyyyyy ne gzel hber allhm sana bagslsn tez zmnda
Aynen öyle ben eşime diyordum ki Türk filmi mi bu bi kerede hamile kalayım diodum gülüoduk ... Ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ve folik asit kullandım ondan olabilir :) darısı başınızahayırlı olsun canım :) demekki neymişşşş.. kısmetse 1 günde bile olabiliyormuşşşşşşş... ama biz yine de günaşırıya devam :))
evet cnm ilk once adet olmayı beklyoruzsnra mik mik gunlernı beklyoruz snra belrtı aryoruz snra adet gunu yaklasyo bzı bı telas alyo:18: tabı hamilemi adet mi:26: hamilemym adetmi olcm :18:dye gdyo işte bı umut dnyası
Aynen öyle ben eşime diyordum ki Türk filmi mi bu bi kerede hamile kalayım diodum gülüoduk ... Ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım ve folik asit kullandım ondan olabilir :) darısı başınıza
Evet onu özellikle yazdım benim tüm belirtiler vardı inanılmaz gazım vardı göğüslerin normale göre daha erken şişti acıdı gerildi biraz midem bulanıyordu ama kusmuyordum test negatif çıkınca inanmadım çünkü içimdeki his sen hamilesin diodu böle gece yatarken sanki içimde bi boşluk vardı garip bi şişlik duygusu .. Burdan çok okudum belki benimkiler de size yardımcı olurbu arada kan testinde de mi 4 gün kala negtifti... hımm bunu bilmemiz iyi oldu..
Evet onu özellikle yazdım benim tüm belirtiler vardı inanılmaz gazım vardı göğüslerin normale göre daha erken şişti acıdı gerildi biraz midem bulanıyordu ama kusmuyordum test negatif çıkınca inanmadım çünkü içimdeki his sen hamilesin diodu böle gece yatarken sanki içimde bi boşluk vardı garip bi şişlik duygusu .. Burdan çok okudum belki benimkiler de size yardımcı olur
Kızlar ben aranıza yeni katıldım hepinize merhaba ... Ben çok merak etmiştim hamile miyim diye tek korunmadıpımız gün 24 Ağustosdu ve yumurtlama günümmüş :) kontrollerimi falan yaptırmıştım folik asit kullanıyordum ama Ekim de başlayacaktık nasip bugüneymiş 5 Eylül de test yaptırdım adetime 4-5 gün vardı hem kan testinde hem de idrar testinde negatif çıktı dün yaptırdım ikisi de pozitif 145,26 çıktı 2-3 haftalık hamileymişim ... Şimdi süreç nasıl ilerleyecek meraktayım
Kızlar ben aranıza yeni katıldım hepinize merhaba ... Ben çok merak etmiştim hamile miyim diye tek korunmadıpımız gün 24 Ağustosdu ve yumurtlama günümmüş :) kontrollerimi falan yaptırmıştım folik asit kullanıyordum ama Ekim de başlayacaktık nasip bugüneymiş 5 Eylül de test yaptırdım adetime 4-5 gün vardı hem kan testinde hem de idrar testinde negatif çıktı dün yaptırdım ikisi de pozitif 145,26 çıktı 2-3 haftalık hamileymişim ... Şimdi süreç nasıl ilerleyecek meraktayım
evet cnm ilk once adet olmayı beklyoruzsnra mik mik gunlernı beklyoruz snra belrtı aryoruz snra adet gunu yaklasyo bzı bı telas alyo:18: tabı hamilemi adet mi:26: hamilemym adetmi olcm :18:dye gdyo işte bı umut dnyası
en güzeli adet gecikmesini beklemek ardından idrar testi yapmak. içimize sinmiyorsa kan testi yapmak sanırım. ama mutlaka adeti beklemek lazım gibi geliyor bana.. ama nerde o sabır tabi :)
Ohh ne guzel olmus vallahi.. insallah bizimkide oyle olur..
ben bile sevindim..benim bat'a 4 gun kaldi cok akintim var..
hic belirti falan olmadi mi ?
kadin olmak cok zor..
hep bekliuoruz..
en güzeli adet gecikmesini beklemek ardından idrar testi yapmak. içimize sinmiyorsa kan testi yapmak sanırım. ama mutlaka adeti beklemek lazım gibi geliyor bana.. ama nerde o sabır tabi :)
Nerde ???
kocis aradi test almis bugun yarin sabah mi yapsam ?? aksam mi ? :44::44:
ayy heyecanladim..
ben beklemek istiyorduk ama olmadi galiba dayanamiycaz
Nerde ???
ayy heyecanladim..
Nerde ???
ayy heyecanladim..
Ohh ne guzel olmus vallahi.. insallah bizimkide oyle olur..
ben bile sevindim..benim bat'a 4 gun kaldi cok akintim var..
hic belirti falan olmadi mi ?
kadin olmak cok zor..
hep bekliuoruz..
tatlım keske bekleseydn bu konuda ustume yok galıba ne test yaparm ne belırtı ararm
hemsom..
biz bekliycez diyorduk belirti yok bebek yok diyordum..
dun de ruyamda adet oldugumu gordum tama yok dedim..
yani benim icin yok ve adet tarihine kadar bekliycektim bu sabah oyle kalktim..
simdi kocis aradi ki ben test aldim. onu duyunca heycanlaniyo insan.. aceba diye geri dusunmeye basliyo..
ben kocamı katmıcam bu işlere en son kan testi yaptıtırken yakaladı beni sigara üstüne sigara içti ve olmayınca da üzüldü. en güzeli çaktırmamak..hem hamile olduğumu öğrendiğimde ona çok özel bir şekilde söylemek istiyorum.
bence sabah yap en azından negatif çıkarsa sabah mı yapsaydım demezsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?