hemsom..
biz bekliycez diyorduk belirti yok bebek yok diyordum..
dun de ruyamda adet oldugumu gordum tama yok dedim..
yani benim icin yok ve adet tarihine kadar bekliycektim bu sabah oyle kalktim..
simdi kocis aradi ki ben test aldim. onu duyunca heycanlaniyo insan.. aceba diye geri dusunmeye basliyo..
Güzel haberlerini bekliyoruz benim ilk gebeliğim etrafımda düşük yapanlar çok ben de endişeleniyorum
ozmn tatlım sabah ilk idrarnda yap yarın hber bklyoruz
Vallaha canim ben napiyim ona supriz bir sekilde soylemek te istiyordum eger hamile olsam..
ama ben isteyim zaten cikis saatime eczaneler kapaniyo ve almadim kac gundur..
rahatim
simdi arayinca ben aldim diye sasirdim..
evet yarin sabah yapim yarin da son 3 gun olcak belki cikar eger varsa demi ??
Güzel haberlerini bekliyoruz benim ilk gebeliğim etrafımda düşük yapanlar çok ben de endişeleniyorum
valla çıkmayadabilir ama sen yine de yarın sabah dene. ay inşallah çıkar yaa... artık bebeğimin nasıl olacağı hayali değil şu teste baktığımda 2 çizgi nasıl gözükür acaba diye hayal kurar oldum :)))))))))))))
canım sagol
2 saat sonra işte belli olcak
guzel haber dediğin canımız sag saglıgımız yerinde cok sukur dostlar arasındayız:)
mevlam isterse el getirir, yel getirir, sel getirir. Mevlam istemezse el götürür, yel götürür, sel götürür. Mevlana
tatlim korkmaya basladim..
insallah guzel haber veririm..
Çok teşekkür ederim darısı başınıza :) kardeşim Meryem duasını oku dedi siz de okuyun derim ben :)hiç endişelenme bi seferde gelmiş hemen..kolay kolay gitmeye niyeti yoktur :) dua et bol bol dinlen..
tatlim korkmaya basladim..
insallah guzel haber veririm..
Nerde ???
kocis aradi test almis bugun yarin sabah mi yapsam ?? aksam mi ? :44::44:
ayy heyecanladim..
ben beklemek istiyorduk ama olmadi galiba dayanamiycaz
ay kiz guldurdun beni bildigin iki cizgi iste.. :18::18::18:
niye yaa..ciksin ama..
bildiğim 2 çizgi netten gördüklerim bana ait değil.. kendi idrarımla olan 2 çizgiyle tanışmak istiyorum :)))))
Bu arada sen ayın 21 inş bekliyorsan bu aralar her gün yap yumurtlama dönemindesin bence çok tecrübeli değilim ama öyle gibi :)
adetime 13 gün var test yapsam çıkar mı diye saçma sapan bir soru sormak istedim
hayır tabiki :) bence bugünlerde bile çalışma yap hamile değilsen kalabilirsin de..
Korkma canım yap sabah ama olmazsa hemen üzülme kimisinde erken yapınca cikmiyoya yinede adetini görmeden üzülme ins pozitif cikar
cnm hc korkma inş bebsn sennledrsen test yapmktan korkuyosun ya bn napyımmm yarn hsg rahm flmi cekıncem:18::18: korkudan altma yapcam
kocalar hep öle canım ya bizdn daha hevesli ve heyecanlılar ....
bildiğim 2 çizgi netten gördüklerim bana ait değil.. kendi idrarımla olan 2 çizgiyle tanışmak istiyorum :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?