Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

ozmn tatlım sabah ilk idrarnda yap yarın hber bklyoruz

valla çıkmayadabilir ama sen yine de yarın sabah dene. ay inşallah çıkar yaa... artık bebeğimin nasıl olacağı hayali değil şu teste baktığımda 2 çizgi nasıl gözükür acaba diye hayal kurar oldum :)))))))))))))

ay kiz guldurdun beni bildigin iki cizgi iste.. :18::18::18:
niye yaa.. ciksin ama..

canım çıkmadı mı sonuçlar inşallah pozitiftir siz böyle test yapınca benimde yapasım geliyor ama çok erken benim daha 21-22 eylül biran önce gelse ve güzel haberleri duyursam

bildiğim 2 çizgi netten gördüklerim bana ait değil.. kendi idrarımla olan 2 çizgiyle tanışmak istiyorum :)))))

Bu arada sen ayın 21 inş bekliyorsan bu aralar her gün yap yumurtlama dönemindesin bence çok tecrübeli değilim ama öyle gibi :)

kızlar bu arada karnımda garip bir ağrı var ve sık idrara çıkma başladı. ama sabahki test negatiff.. of ya biri beni durdursuuuuunnnn...

Korkma canım yap sabah ama olmazsa hemen üzülme kimisinde erken yapınca cikmiyoya yinede adetini görmeden üzülme ins pozitif cikar

Insallah sevgimmm bana dua et nolur..

cnm hc korkma inş bebsn sennledr sen test yapmktan korkuyosun ya bn napyımmm yarn hsg rahm flmi cekıncem:18::18: korkudan altma yapcam

Manyaklik iste..
canim yok yaa.. biraz disini sikican sonra biticek insallah agrisiz olur..

kocalar hep öle canım ya bizdn daha hevesli ve heyecanlılar ....

evet canim ama negatif sonuc olursa uzulur gercekten belli etmez ama beni uzmemek icin..

bildiğim 2 çizgi netten gördüklerim bana ait değil.. kendi idrarımla olan 2 çizgiyle tanışmak istiyorum :)))))

Haklisin canim.. herkesin kendi cizgisi..
hayirlisi insallah en kisa zamanda tanisirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…