kızlar bu arada karnımda garip bir ağrı var ve sık idrara çıkma başladı. ama sabahki test negatiff.. of ya biri beni durdursuuuuunnnn...
kızlar bu arada karnımda garip bir ağrı var ve sık idrara çıkma başladı. ama sabahki test negatiff.. of ya biri beni durdursuuuuunnnn...
Dedim ya sana benim de çıkmamıştı sonra çıktı bak 5 Eylül'de çıkmadı 10 Eylül'de çıktı :) adet günün geçmeden ümidini kesme herkesin vücudu farklı tepki veriyor içini ferah tut ... Ben de çok sık idrara çıkıyorum şişkinlik gaz problemi göğüslerde fazla bi şişlik biraz da midem bulanıodu :) inşallah sen de hamilesinyokcanımbenim 15 eylül adet tarihim. bu ğllsabah yaptım çıkmadı bişey(
cnm. bugun de yarin da cikmaz senin. cunku daha 6 gun once yumurtladin tatlim.. yani negatifi gorursen bosa uzulme diye diyorum.ay kiz guldurdun beni bildigin iki cizgi iste.. :18::18::18:
niye yaa..ciksin ama..
adetime 13 gün var test yapsam çıkar mı diye saçma sapan bir soru sormak istedim
cnm. bugun de yarin da cikmaz senin. cunku daha 6 gun once yumurtladin tatlim.. yani negatifi gorursen bosa uzulme diye diyorum.
dedim ya sana benim de çıkmamıştı sonra çıktı bak 5 eylül'de çıkmadı 10 eylül'de çıktı :) adet günün geçmeden ümidini kesme herkesin vücudu farklı tepki veriyor içini ferah tut ... Ben de çok sık idrara çıkıyorum şişkinlik gaz problemi göğüslerde fazla bi şişlik biraz da midem bulanıodu :) inşallah sen de hamilesin
Teşekkür ederim :) Rabbim tüm isteyenlere versin ... İnşallah bi problem çıkmaz
cnm. bugun de yarin da cikmaz senin. cunku daha 6 gun once yumurtladin tatlim.. yani negatifi gorursen bosa uzulme diye diyorum.
yapma tatlim. daha cokkkkkk var.
canım senin sat neydi bat ne zamandı kaç günde bir adet oluyorsun ve belirteleri ne zaman hissetteye başladın? çok soru sordum demi :)
hiç endişelenme bi seferde gelmiş hemen..kolay kolay gitmeye niyeti yoktur :) dua et bol bol dinlen..
benimki de öyle aylarca ilaçla korunmanın ardına ilk ay gelivermişti.. ama gelmesinin sevincini tam yaşayamadan düşmesinin acısını yaşadık.. Allah kimseye göstermesin.. benim bat tarihinde 161 di hcg arkadaşında 14o larda oldugunu duyunca o aklıma geldi.. neyse onunki katlayarak büyür inşallah..
cnm hc korkma inş bebsn sennledrsen test yapmktan korkuyosun ya bn napyımmm yarn hsg rahm flmi cekıncem:18::18: korkudan altma yapcam
canim hamilemisin cok tebrik ederim sagsalim al kucagina insallah146 düşük mü Dio sun ama daha 16 günlük teyzesi :) korktum bak şimdi normal değerler aralığında seninki kaç haftalıktı bat tarihinde
benimki de öyle aylarca ilaçla korunmanın ardına ilk ay gelivermişti.. ama gelmesinin sevincini tam yaşayamadan düşmesinin acısını yaşadık.. Allah kimseye göstermesin.. benim bat tarihinde 161 di hcg arkadaşında 14o larda oldugunu duyunca o aklıma geldi.. neyse onunki katlayarak büyür inşallah..
canim sendemi hamilesin anlayamadim tam?bebegim korkma ya ben ilk bebegimde kürtaj olmak zorunda kaldım.. internetten izlemedigim kürtaj videosu kalmadı canımın yanması umrumda degil mahremiyet benim takıntım.. ne demek elaleme en özelini açıcan içine aletler sokulacak.. aglama nöbetleri geçiriyodum resmen.. neyse doktoruma dedim bayandı kendisi anestezisti hemşiresi kim varsa ben görcem ve bayan olcak.. yoksa gidiyorum ne zaman düşüüyosa düşsün artık kendiliginden dedim.. sagolsun anlayışla karşıladı 3 kişilerdi ekip hepside bayan hemşire doktor aneztezist odama başka bi hemşire bi alet gerekse almak istese bile almadılar.. 15 dk sürmüş zaten uyudum uyandım..ha tabi düşününce hala bi kötü oluyorum ama şöyle düşününce rahatlıyorum bana operasyon yapan doktorda yaşlı eminim çocugu vardır ve eminim onuda biri dogurttu dimiumarım bi nebze rahatlamana sebep olur bunlar.. şimdiden geçmiş olsun..
canim hamilemisin cok tebrik ederim sagsalim al kucagina insallah
146 düşük mü Dio sun ama daha 16 günlük teyzesi :) korktum bak şimdi normal değerler aralığında seninki kaç haftalıktı bat tarihinde
+sık idrara çıkıyorum :) bi de kasıklarımda böle kımıldamalar var ağrı desem ağrı değil sanki biraz da midem kasılmıştı böle Sibel ısırığı gibihatırladıklarım bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?