canim korkma kismet hepsi canim bugun adet gununmu? ve ya gunun gecdimi? gecmediyse erkenden yaptinsa artar insallah degerin katlanir kat katSaol canım dün doktor öyle dedi ama arkadaş 161 çıkmış düşmüş bebişionu duyunca üzüldüm efam oldum
Sinek ısırığı : Sibel ısırığı telefonun azizliği işte :) inşallah sağlıklıdır benim kuzum sıkı sıkıya yapışsın bırakmasın beni :)Canim gecmis olsun.. hayirlisi..
demek sende hap kullandin kac yil ? ben iki yildir gecti bile kulaniyorum..
ilk denemem olmaya bilirde.. merak etim bazilari hemen kaliyomus
Sibel isirigi da ne ?
aynen canim benimde kasikta boyle kipirdamalar var bide ayiptir solemesi cok gaz var yaa..
ikide bir wc kosuyorum..
Canim gecmis olsun.. hayirlisi..
demek sende hap kullandin kac yil ? ben iki yildir gecti bile kulaniyorum..
ilk denemem olmaya bilirde.. merak etim bazilari hemen kaliyomus
Sibel isirigi da ne ?
aynen canim benimde kasikta boyle kipirdamalar var bide ayiptir solemesi cok gaz var yaa..
ikide bir wc kosuyorum..
canim korkma kismet hepsi canim bugun adet gununmu? ve ya gunun gecdimi? gecmediyse erkenden yaptinsa artar insallah degerin katlanir kat kat
ayyyy canım benim ya:) ben arkadaşa yazdım okuyacagını tahmin etmedim özelliklede ona yazdım bak :) korkma canım ben sadece benimkine yakın bi sayı ya ondan hatırladım biran işte.. sen hiç korkma zaten tekrarlıcan illlaki testi görürsün ikiye üçe katlar inşallah :)
Saol canım dün doktor öyle dedi ama arkadaş 161 çıkmış düşmüş bebişionu duyunca üzüldüm efam oldum
evet canim koydum 89 olsun istedim koydum ben azeri kiziniz sorularimla sizi biktiran serceniz efenimsercem sen isminin sonuna 89 mu koydun sercem azeri kızımız sensin demi
bebegim korkma ya ben ilk bebegimde kürtaj olmak zorunda kaldım.. internetten izlemedigim kürtaj videosu kalmadı canımın yanması umrumda degil mahremiyet benim takıntım.. ne demek elaleme en özelini açıcan içine aletler sokulacak.. aglama nöbetleri geçiriyodum resmen.. neyse doktoruma dedim bayandı kendisi anestezisti hemşiresi kim varsa ben görcem ve bayan olcak.. yoksa gidiyorum ne zaman düşüüyosa düşsün artık kendiliginden dedim.. sagolsun anlayışla karşıladı 3 kişilerdi ekip hepside bayan hemşire doktor aneztezist odama başka bi hemşire bi alet gerekse almak istese bile almadılar.. 15 dk sürmüş zaten uyudum uyandım..ha tabi düşününce hala bi kötü oluyorum ama şöyle düşününce rahatlıyorum bana operasyon yapan doktorda yaşlı eminim çocugu vardır ve eminim onuda biri dogurttu dimiumarım bi nebze rahatlamana sebep olur bunlar.. şimdiden geçmiş olsun..
İnşallah :) Cumartesi gidicez yine test yapılacak o zaman mutlu haberi alırız inşallah dua edin ... Düşük belirtileri neler çok kafayı taktım şimdi
evlenmeden başladım canım ben evliliktede 6 ay kullandım toplam 8 ay.. bıraktıgım ayın ertesi hamile kalmıştım..Allah bilir tabi ama bebegim gelişmedi kürtaj oldum.. acaba diyorum ilaçtan mıdır?(((((
Sinek ısırığı : Sibel ısırığı telefonun azizliği işte :) inşallah sağlıklıdır benim kuzum sıkı sıkıya yapışsın bırakmasın beni :)
canım lekelenme yaşadım ben ilk.. ikiz demişti doktor zaten uçuyoduk mutluluktan.. korktum hemen gittim biri yok dediler düşmüştür dediler.. çok üzüldüm ona.. zaten progesteron başladılar.. ilacı aldıgımda lekelenme olmuyodu .. derken o kalan tek bebegimde büyümedi kese büyüyodu ama içinde embriyo oluşmadı... ya sen takılma bunlara ben zaten yeterince üzüldüm şuan yazarken bile o anı yaşadım.. çok takarsan kafaya başına gelir.. rahat ol yemene içmene dikkat et :) Alah size bagışlasın melegini
dun yatakta agladm esım napcanı sastıya ne blm snucta alt trafa bakcak sıvı gnderck cnm acr dye korkuyorum bde gecen gun adetm 3. gunu alt bolgemı almstm smdı mnk mink ckmş alamyorum snrmden aglcm bnm bacagmdada ckyo onları eldvnle alyorum ama kısa oldgu için almym yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aglyorum wala uf boynum agrdı
Ne agliyosun canim.. aglama doktor onlar..
ona mi bakcaklar..
hem bisey soyleyim kizlar bizim turk kizlar gene temizleniyo..
ama burda fransada fransiz arkadaslarim hic umursamiyo.. ayip tamam biliyorum ama..
hic oralarini bizim kadar temizlemiyo.. ben hastanede oldugum icin biliyorum konusuyoruz bazen hemsire arkadaslarim soyluyor turk kadinlari cok dikkat ediyo falan filan diye....
nolcak canim bosver.. hemen girecen biticek..
vallaha bildigim ilaclar cok kotu etkiliyo..
ondanda olmus olabilir (buyuk bir ihtimal) ama bilemeyiz tabi..
hayirlisi canim uzulme.. benim bir akrabam ilac kulaniyordu (cok duyuyorum boyle) oda hamile kaldi hemen birakinca seviniyodu canim yaa sonra dusmustu bebegi..
neyse bir ay sonra duyduk bidaha hamile simdi 3yasinda oglu var ikinciye hamile..
allah'im herseyin hayirlisini versin
Canim merak etme icini ferah tut..
Güvendiğin kuaför falan yok mu gidip beş dakka aldır gel kendini üzmeye değmez tatlımyaa ne blm bn alt taraf knusunda brz tiklymdr bnm back bolgemdede oldg ıcn
Güvendiğin kuaför falan yok mu gidip beş dakka aldır gel kendini üzmeye değmez tatlım
Âmin canım Rabbim sana da hayırlı zamanda nasip etsin ... Yani lekelenme falan yok şuan da endişe etmiyeceğim ... Nolur üzülme ya ben de üzülüyorum böle okuyunca herkes musmutlu hamiş olsun Rabbim meleklerimizi bize bağışlansın ...
Canim sıkıntı yapma benim battan birgun sonra 136 cikti battan 8 gun sonra 1000 olmustu ve bugun battan sonraki 11. Gunumdu doktor kontrolum vardi kesemizi gorduk cok sukur :)) batta veya birgun sonra dusuk cikmasi gec yumurtladiginin ifadesi imis benim doktorum oyle dedi icin rahat olsun.. 10 gun sonra tekrar cagirdi bebisi gorelim dedirabbim tum isteyenlerede nasip etsin insallah..
daha ckmamşki mink mnk
cnm ben anlamadım sen neyin tedirginliğini yasıosun ne için doktora gitceksin???
yarn hsg ceklcek rahm flmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?