Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Saol canım dün doktor öyle dedi ama arkadaş 161 çıkmış düşmüş bebişi onu duyunca üzüldüm efam oldum
canim korkma kismet hepsi canim bugun adet gununmu? ve ya gunun gecdimi? gecmediyse erkenden yaptinsa artar insallah degerin katlanir kat kat

Sinek ısırığı : Sibel ısırığı telefonun azizliği işte :) inşallah sağlıklıdır benim kuzum sıkı sıkıya yapışsın bırakmasın beni :)

evlenmeden başladım canım ben evliliktede 6 ay kullandım toplam 8 ay.. bıraktıgım ayın ertesi hamile kalmıştım..Allah bilir tabi ama bebegim gelişmedi kürtaj oldum.. acaba diyorum ilaçtan mıdır? (((((

İnşallah :) Cumartesi gidicez yine test yapılacak o zaman mutlu haberi alırız inşallah dua edin ... Düşük belirtileri neler çok kafayı taktım şimdi

Saol canım dün doktor öyle dedi ama arkadaş 161 çıkmış düşmüş bebişi onu duyunca üzüldüm efam oldum

kendini üzme herkeste farklı oluyor sendede olacak değil ya, iyi düşün iyi olsun evham yapma, bebeğine bir şey olmayacak sen 9 ay sonra kucağına alacaksın

dun yatakta agladm esım napcanı sastı ya ne blm snucta alt trafa bakcak sıvı gnderck cnm acr dye korkuyorum bde gecen gun adetm 3. gunu alt bolgemı almstm smdı mnk mink ckmş alamyorum snrmden aglcm bnm bacagmdada ckyo onları eldvnle alyorum ama kısa oldgu için almym yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aglyorum wala uf boynum agrdı

İnşallah :) Cumartesi gidicez yine test yapılacak o zaman mutlu haberi alırız inşallah dua edin ... Düşük belirtileri neler çok kafayı taktım şimdi

canım lekelenme yaşadım ben ilk.. ikiz demişti doktor zaten uçuyoduk mutluluktan.. korktum hemen gittim biri yok dediler düşmüştür dediler.. çok üzüldüm ona.. zaten progesteron başladılar.. ilacı aldıgımda lekelenme olmuyodu .. derken o kalan tek bebegimde büyümedi kese büyüyodu ama içinde embriyo oluşmadı... ya sen takılma bunlara ben zaten yeterince üzüldüm şuan yazarken bile o anı yaşadım.. çok takarsan kafaya başına gelir.. rahat ol yemene içmene dikkat et :) Alah size bagışlasın melegini

evlenmeden başladım canım ben evliliktede 6 ay kullandım toplam 8 ay.. bıraktıgım ayın ertesi hamile kalmıştım..Allah bilir tabi ama bebegim gelişmedi kürtaj oldum.. acaba diyorum ilaçtan mıdır? (((((

vallaha bildigim ilaclar cok kotu etkiliyo..
ondanda olmus olabilir (buyuk bir ihtimal) ama bilemeyiz tabi..
hayirlisi canim uzulme.. benim bir akrabam ilac kulaniyordu (cok duyuyorum boyle) oda hamile kaldi hemen birakinca seviniyodu canim yaa sonra dusmustu bebegi..
neyse bir ay sonra duyduk bidaha hamile simdi 3yasinda oglu var ikinciye hamile..

allah'im herseyin hayirlisini versin

Sinek ısırığı : Sibel ısırığı telefonun azizliği işte :) inşallah sağlıklıdır benim kuzum sıkı sıkıya yapışsın bırakmasın beni :)

Canim merak etme icini ferah tut..

Âmin canım Rabbim sana da hayırlı zamanda nasip etsin ... Yani lekelenme falan yok şuan da endişe etmiyeceğim ... Nolur üzülme ya ben de üzülüyorum böle okuyunca herkes musmutlu hamiş olsun Rabbim meleklerimizi bize bağışlansın ...

Ne agliyosun canim.. aglama doktor onlar..
ona mi bakcaklar..

hem bisey soyleyim kizlar bizim turk kizlar gene temizleniyo..
ama burda fransada fransiz arkadaslarim hic umursamiyo.. ayip tamam biliyorum ama..
hic oralarini bizim kadar temizlemiyo.. ben hastanede oldugum icin biliyorum konusuyoruz bazen hemsire arkadaslarim soyluyor turk kadinlari cok dikkat ediyo falan filan diye....

nolcak canim bosver.. hemen girecen biticek..

yaa ne blm bn alt taraf knusunda brz tiklymdr bnm back bolgemdede oldg ıcn

yaa ne blm bn alt taraf knusunda brz tiklymdr bnm back bolgemdede oldg ıcn
Güvendiğin kuaför falan yok mu gidip beş dakka aldır gel kendini üzmeye değmez tatlım

Canim sıkıntı yapma benim battan birgun sonra 136 cikti battan 8 gun sonra 1000 olmustu ve bugun battan sonraki 11. Gunumdu doktor kontrolum vardi kesemizi gorduk cok sukur :)) batta veya birgun sonra dusuk cikmasi gec yumurtladiginin ifadesi imis benim doktorum oyle dedi icin rahat olsun.. 10 gun sonra tekrar cagirdi bebisi gorelim dedi rabbim tum isteyenlerede nasip etsin insallah..

Ay çok sevindim içime su serptin çok sevindim canım ... Biz de görürüz inşallah o günleri Cumartesi gittiğimizde inşallah artar benim de :) meleklerimiz bize sıkı sıkıya yapışsın hiç bırakmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…