Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

Bende ayni durumdayim valla sabahta oglene kdr uyuyorum tatil die iicr alistim gecede bole tavana bakiyom

Guldenn merhaba bni hatirladinmi bilmiyorum ama bn bisi sorucam sana.adete 7 gun kala hamile kalinirmi.biz dun calismalara basladik.esim istemiyodu hatirlarsan.artik haziriz anne baba olmaya.cok heyecanliyimmm 😊

Guldenn merhaba bni hatirladinmi bilmiyorum ama bn bisi sorucam sana.adete 7 gun kala hamile kalinirmi.biz dun calismalara basladik.esim istemiyodu hatirlarsan.artik haziriz anne baba olmaya.cok heyecanliyimmm 😊
.
Gulden yazmisim kusura bakma cnm

bi arkadaşım geri çekilmeyle korunuyodu bi gün eşi çıkmamış içinden bişey olmaz demiş kandırmış arkadaşımı ondan sonra yine korunmaya devam etmişler ama o tek seferde tutmuş bebek eşide doğuma yakın itiraf etmiş ben onu bebek olsun diye yaptım demiş :) sizinki nokta atışı diyorum ben ona bizimde 2. ayımız

Hosgeldin canim eylül hepimizin umutlarini yesertir inşallah

aralıkta düşük yaptım bi süre aradan sonra mart ayından beri bebek olsun diye çalışıyoruz. düşükten sonra iki ay doğum kontrol hapıyla korundum acaba onun mu bi zararı olur mu? adetlerim de düzenli ama bir sorun yok ne yapsam ne içsem faydası olur diye düşünüyorum

ahahahhaaa ne noktaymış o öyle bizim o nokta neredeyse bi bulamadık hep ıska

Guldenn merhaba bni hatirladinmi bilmiyorum ama bn bisi sorucam sana.adete 7 gun kala hamile kalinirmi.biz dun calismalara basladik.esim istemiyodu hatirlarsan.artik haziriz anne baba olmaya.cok heyecanliyimmm 

Canim benim hatirladim tabi sorunlarin cozuldugune inan cok sevindim. Adete 7 gün kala olma ihtimali cok düsük ama gec yumurtlarsan olabilir. Tatlim sen simdi bunu dusunme ilişkiye devam et ins bu ay nasip olur olmasada cok şükür esinle problemi halletmissin ztn hic olmazsa bi dahaki aya kalir ana umudunu kaybetme öpüldün tatlim

Slmmmmmmm kizlaaaaarrrr........Umutlar diger aylara..yimirtlama gunlerim ramazan dolayisiyla bos gecti koskoca bir ayda 3kez çalışma olmus

Umutlar eylule kaldi su an reglimin ucuncu gunu bitince hsg cekilcem:18:

Slmmmmmmm kizlaaaaarrrr........Umutlar diger aylara..yimirtlama gunlerim ramazan dolayisiyla bos gecti koskoca bir ayda 3kez çalışma olmus

Olsun canim eylule ins batin ne zmn listeye ekliyim seni

bnde hsg cekncem cooookkkkk korkuymmmmmmmm:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…