Bende ayni durumdayim valla sabahta oglene kdr uyuyorum tatil die iicr alistim gecede bole tavana bakiyom
.Guldenn merhaba bni hatirladinmi bilmiyorum ama bn bisi sorucam sana.adete 7 gun kala hamile kalinirmi.biz dun calismalara basladik.esim istemiyodu hatirlarsan.artik haziriz anne baba olmaya.cok heyecanliyimmm 😊
Kizlar vallaha suan adetim ve surekli elim karnimin ustunde manyak gibi..
bisey oluyo aceba mi diyorum sonra regl oldugum aklima gelioo hahaa
kafayi yiyorum insallah olur eylulde..
aranizda hic ilk denemede hamile olan varmi.. cok istiyorum ustelik ekim de esimin dogum gunu simdiden hediyesini hazirladim ve o gun ona hamile oldugumu soylemek istiyorum.. nolcak sizce??
merhaba anne adayları, ağustos ayında istediğim başarıya ulaşamadım :), önemli günlerde tatile gittik boş geçti o yüzden ağustos... eylül ayına kaldı benim umutlarım, beni de eklerseniz çok sevinirim bat:24 Eylül....
Günaydın ne kadardır çalışmalar devam ediyor? kür değil ama ovülasyona kadar her gün adaçayı tavsiye edenler var ben arada içiorm adet gününü düzenlediği için rahat olarak yumurtanın çatladığı günü tutturabiliosun.. böyleliklede gebe kalabilme şansın yükseliyor...
ama ovülasyondan sonra içilirse hamile kalırsan kesinlikle çok zararlı düşük tehlikesi yaratabiliyormuş...
bi arkadaşım geri çekilmeyle korunuyodu bi gün eşi çıkmamış içinden bişey olmaz demiş kandırmış arkadaşımı ondan sonra yine korunmaya devam etmişler ama o tek seferde tutmuş bebek eşide doğuma yakın itiraf etmiş ben onu bebek olsun diye yaptım demiş :) sizinki nokta atışı diyorum ben onabizimde 2. ayımız
Guldenn merhaba bni hatirladinmi bilmiyorum ama bn bisi sorucam sana.adete 7 gun kala hamile kalinirmi.biz dun calismalara basladik.esim istemiyodu hatirlarsan.artik haziriz anne baba olmaya.cok heyecanliyimmm 
Hosgeldin canim eylül hepimizin umutlarini yesertir inşallah
hoşbulduk tatlım, ağustosta tatil falan derken olmadıbu ay sıkı çalışma var ama ovulasyon testi ile çalışacağım
Oh o zmn bu ay iyi haberler gelir senden inş . calismalari aksatma hadi kolay gelsin
Nie olmayi bekliyosun kiz ins olmazsin
Slmmmmmmm kizlaaaaarrrr........Umutlar diger aylara..yimirtlama gunlerim ramazan dolayisiyla bos gecti koskoca bir ayda 3kez çalışma olmus
Umutlar eylule kaldi su an reglimin ucuncu gunu bitince hsg cekilcem:18:
Slmmmmmmm kizlaaaaarrrr........Umutlar diger aylara..yimirtlama gunlerim ramazan dolayisiyla bos gecti koskoca bir ayda 3kez çalışma olmus
Umutlar eylule kaldi su an reglimin ucuncu gunu bitince hsg cekilcem:18:
16eylul gorunuyor canim...hsg den sonra tarih degisir belkim ayyy cokta tirsiyorummmmOlsun canim eylule ins batin ne zmn listeye ekliyim seni
Hmm o zmn olur eylül ugurlu gelsin hepimize canim
16eylul gorunuyor canim...hsg den sonra tarih degisir belkim ayyy cokta tirsiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?