Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

İcini ferah tut aklına kötü kötü seyler getirme bunları hiç düşünme sorma bile böyle seyler senden cok bebegin hisseder bu stresi hep pozitif ol hamileliğinin tadını çıkar bebeğini kucağına alacağın zamanı duşun Allah eli ayağı düzgün sağlıklı bı bebek versin inşallah. Senin Adına çok sevindim Allah diğer bebek isteyenlere de en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın ins. (banada :))

O neden çekilio peki diyecem ben de ? Sinir olma ama

cnm nden snr oluyum askolsun doktora gttm esmde gtti kan snucum iyi adetn 3. gunu hormnlara bkldı oda ıyı cktı esm sperm verdı oda temz cktı smdı rahm flmi ceklck yarn bı sıvı gndercek o sıvı yumurtalklara gdyomu dye bakılcak inş dua edn kızlar nlur temz cksn

cnm tüylerin için tedirgin oldun sanırım ama daha cok kucuk dıosun emınım ki onlar cok yakından bakılmadıgı surece belli olmaz bile... ben güzellik uzmanıyım ağdaya gelmıycek kadar kucuk dıosun bir seferliğine tüy dökücü kullanabilirsin ama cok kucukse bence hiç gerek yok cnm... zaten alttan çekicekleri zaman büyük ihtimal bacaklarınıda çarşafla kapatıolar cnm için rahat etsin takma kafana...

yok alt bolgenn ordakı bacak ksmnda gecen doktora dtcem zmn almştm eldvnle smdı alamyorum bn kucukken jıletı asag popo kısmna faln hep vrmusum

Kizlae sol yumurtaligimda batma agri falan oluyo ayaktayken niye acaba yaa :/ batima daha cok var 23 eylul..

kızlarrr bişi sorucam 7 gün kaldı bata.. test alıp yapsammı acaba yaa :18: çıkarmı acaba? ben hiç böyle sabırsız değildim ama bu sefer nedense böle oldum

kızlarrr bişi sorucam 7 gün kaldı bata.. test alıp yapsammı acaba yaa :18: çıkarmı acaba? ben hiç böyle sabırsız değildim ama bu sefer nedense böle oldum

Ayy sende benim gibisinn merkatan catliyorumm :) testte cikmaz ama belki.kanda cikar cnm bilmiyorumm ins hamilesindir

Ayy sende benim gibisinn merkatan catliyorumm :) testte cikmaz ama belki.kanda cikar cnm bilmiyorumm ins hamilesindir

inşallahhh canımmm inşallahhhh yaa hepimiz hamiş olalımda ekim kasım topiklerine gerek kalmasın adım adım gebelik diye konulara bakalım..

sence çıkarmı yaaa bari hafta sonuna kadar bekleyim diorum ama nerdeee aklım hep eczanede napsam acaba ya yapıpta negatifi görürsem
:18::18:

İnşallah canimm :)
Cumaya kadar bekle bence cuma gunu sabah ac karna kan testinde cikar varsa eger gebelik ins

Kizlar sizin yine az kalmis ben napayimmmm daha önümde kocaman 12 gün vaarr :'(((

ayy canım benımde batıma 6 gun var ınan bende dayanamıyorum yaa off cok zor beklemek yaaa

ayy sorma canım yaaa günler hemen geçse diye 4 gözle bakıorum ya bide sürekli adetim geliyomuş gibi hisediyorum :26: neden bilmiyorum belkide belim çok ağrıyo ondandır

ayy sorma canım yaaa günler hemen geçse diye 4 gözle bakıorum ya bide sürekli adetim geliyomuş gibi hisediyorum :26: neden bilmiyorum belkide belim çok ağrıyo ondandır

aynenn canım yaa aslında baska bı mesgalemız olsa bukadar beklemeyızde bız kafaya cok takıyoruz yaa. yaaa adet deme yaaa gelecek gıbı deme yaa canım hıc bellı olmaz gebelık le aynı belırtıler oluyo asagı yukarı yanı ınsss ınsss tutunur bebıslerımızz

cnm. icin rahat etsin. negatif bu test. yani bitmis senin yumyum kesin.[/QUOTE]

off cuteee bekelemek adeta bır ızdırap yaa ne yaacaz bız yaa off patlıcam evde 2 tane gebelık testı var bı onlar bakıyo bana bı ben bakıyo cok zor bu bekleme ısı yaa ne yapcazzz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…