Ay çok sevindim içime su serptin çok sevindim canım ... Biz de görürüz inşallah o günleri Cumartesi gittiğimizde inşallah artar benim de :) meleklerimiz bize sıkı sıkıya yapışsın hiç bırakmasın :)
O neden çekilio peki diyecem ben de ? Sinir olma ama
cnm nden snr oluyum askolsun doktora gttm esmde gtti kan snucum iyi adetn 3. gunu hormnlara bkldı oda ıyı cktı esm sperm verdı oda temz cktı smdı rahm flmi ceklck yarn bı sıvı gndercek o sıvı yumurtalklara gdyomu dye bakılcak inş dua edn kızlar nlur temz cksn
inşallah canım ya ne güzel gitmiş olr bence boyutlrı küçük... ben de pek umutlu değilim ama hakkımızda hayırlısı:))
cnm tüylerin için tedirgin oldun sanırım ama daha cok kucuk dıosun emınım ki onlar cok yakından bakılmadıgı surece belli olmaz bile... ben güzellik uzmanıyım ağdaya gelmıycek kadar kucuk dıosun bir seferliğine tüy dökücü kullanabilirsin ama cok kucukse bence hiç gerek yok cnm... zaten alttan çekicekleri zaman büyük ihtimal bacaklarınıda çarşafla kapatıolar cnm için rahat etsin takma kafana...
kızlarrr bişi sorucam 7 gün kaldı bata.. test alıp yapsammı acaba yaa :18: çıkarmı acaba? ben hiç böyle sabırsız değildim ama bu sefer nedense böle oldum
Ayy sende benim gibisinn merkatan catliyorumm :) testte cikmaz ama belki.kanda cikar cnm bilmiyorumm ins hamilesindir
inşallahhh canımmm inşallahhhh yaahepimiz hamiş olalımda ekim kasım topiklerine gerek kalmasın adım adım gebelik diye konulara bakalım..
sence çıkarmı yaaa bari hafta sonuna kadar bekleyim diorum ama nerdeee aklım hep eczanedenapsam acaba ya yapıpta negatifi görürsem :18::18:
kızlarrr bişi sorucam 7 gün kaldı bata.. test alıp yapsammı acaba yaa :18: çıkarmı acaba? ben hiç böyle sabırsız değildim ama bu sefer nedense böle oldum
ayy canım benımde batıma 6 gun var ınan bende dayanamıyorum yaa off cok zor beklemek yaaa
yarn hsg ceklcek rahm flmi
Eki Görüntüle 800499
cutecım cok tuhaf bu ovu testler daha yapmıcam bu testlerden ya baksana yıne altı koyu ustu sılık cok ılgınc ne dersın sen bu ısı?
kizlar sizin yine az kalmis ben napayimmmm daha önümde kocaman 12 gün vaarr :'(((
ayy sorma canım yaaa günler hemen geçse diye 4 gözle bakıorumya bide sürekli adetim geliyomuş gibi hisediyorum :26: neden bilmiyorum belkide belim çok ağrıyo ondandır
cnm. allahin izniyle sorunsuz gececek korkma sen.
cnm. icin rahat etsin. negatif bu test. yani bitmis senin yumyum kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?