cnm. icin rahat etsin. negatif bu test. yani bitmis senin yumyum kesin.
canım umutlanman için söylemiyorum ama benimde dün ve bugün çizgi silik çıktı bat bugüncanim hic birsey yapamadim esimin bugun is coktu goturmedi kana ileki adetim gecsinn diyor bakalim gecerse giderim haber veririm ama belim fena agryor qaliba adet olucam silik de gorsem bu arada bugunde testim neqatif qaliba yaptim dagilmis gibi oldu ikinci cizgi olsaydi cikardi bence 1-2 gun kalmis zaten(
hayırlısı bebeğim ben de rüyamda yatağımda yatan ikizler gördümGunaydin kizlar..
Nasilsiniz ??
haberler varmi ??
ben ruyadama adet oldum yaa...
gorenler adet oluyo hemen bende olcam galiba..:26::26:
Hayirlisi
kız nerdesin sen özlettinGünaydın kızlar bi süredir sadece arada okuyorum ama yazdiklariniza yetisemiyorum
umarım herkes iyidir
monbebem daha 6 günün var kiz yorma kafani bu kadar millet ruyasinda hamile kaldigini yada dogurdugunu görür sen adet oldugunu görüyon
canım bak bebek istiyo demekki seninki geçen boşuna sinir yapmışsınbenimde bat günü reglim başladı bugün 3.gün ama adet öncesi olan mide bulantılarım hala devam ediyor.. hamilelik degil onu anladıkta neyim var benim yaneyse zaten çocugada ara verdim lazere gidiyodum 4 seans gitti hamile kaldım diye bırakmıştım düşük olunca dedik tekrar olur başlamayalım derken 4 ay geçti gelen giden yok bende peşin ödemiştim zaten kalan 6 seansımı bitireyim sonra düşünürüz dedim bizimki biraz kudurdu 6 ay bebegi erteleme lafını duyunca ama kararlıyım bu defa :) neyse öpüldünüz canlar hamişler dikkat edin kendinize :)
de kız valla da dumur olsunlarüstelik o 10 ayın 6 sında da ilaçla korunuyodumama kimse buna inanmıyor.. sırf laflarından bıktım eşimde istiyo diye korunmayı bırakmıştım.. amaann neyse en iyisi kabul etmek.. çocugum olmuyo evet napıcan varmı bi önerin ne tür pozisyonlar deneyelim diyesim geliyo da ...uff sinirlerim bozuldu yine..
vay terbiyesizbenimkide dün tutturdu çocuk falan istemiyorum yok yaşım 38 bu saatten sonra gelen bebeği ne yapayım diye, bende çok üzüldüm tabii ayy bilmiyorum canım yaa Allahım hayırlısını versin 1 yıldır evliyim ama bu bebek konusu beni çok yıprattı, bu kadar olacağını düşünmemiştimsende moralini bozma test için çok erken şimdiden kendini yıpratma
aynen biz deSaol canimm valla hiç sorma biz bebek icin ilişkiye girmiyoz zaten potansiyel olarak hazırız
hayırlı olsun kuşum aramıza hoş geldinKızlar ben aranıza yeni katıldım hepinize merhaba ... Ben çok merak etmiştim hamile miyim diye tek korunmadıpımız gün 24 Ağustosdu ve yumurtlama günümmüş :) kontrollerimi falan yaptırmıştım folik asit kullanıyordum ama Ekim de başlayacaktık nasip bugüneymiş 5 Eylül de test yaptırdım adetime 4-5 gün vardı hem kan testinde hem de idrar testinde negatif çıktı dün yaptırdım ikisi de pozitif 145,26 çıktı 2-3 haftalık hamileymişim ... Şimdi süreç nasıl ilerleyecek meraktayım
bu arada kan testinde de mi 4 gün kala negtifti... hımm bunu bilmemiz iyi oldu..
canım ben bata 3 gün kala yani yumurtlamanın 11. gününde idrar yaptım negatif çıktı kana gittim 6,96 çıktı bugün bat dün ve bugün silik çıkmaya başladı testte..test yapma yani insan umudunu yitiriyor ben tamamen yitirmiştim testlerden sonra yok diye kendime dikkat etmeden temizliğe girişecektim az daha sonra öğrendim ki minik serçem benimleymişkızlarrr bişi sorucam 7 gün kaldı bata.. test alıp yapsammı acaba yaa :18: çıkarmı acaba? ben hiç böyle sabırsız değildim ama bu sefer nedense böle oldum
Hamile degilim.. biliyordum zaten..
uzulmedim bile..
Eki Görüntüle 800604 Eki Görüntüle 800604
aglamiyorum cok mutluyum...
cnm hc korkma inş bebsn sennledrsen test yapmktan korkuyosun ya bn napyımmm yarn hsg rahm flmi cekıncem:18::18: korkudan altma yapcam
Ayyy çok sitresli bi zaman yaaa :18::18:
Canim erken yapmayin ya sonra uzuluyosunuz birlikte üzülüyoruz az daha sabretkızlarrr bişi sorucam 7 gün kaldı bata.. test alıp yapsammı acaba yaa :18: çıkarmı acaba? ben hiç böyle sabırsız değildim ama bu sefer nedense böle oldum
Tatliimmmm dur hele üzme bi kendini ya daha erkendi ztn batini bekleHamile degilim.. biliyordum zaten..
uzulmedim bile..
uzulmedim bile..
-eğer belirti merak eden varsa paylaşayım
-yumurtlamadan sonra kasık ağrıları devam etti önce azaldı bata doğru çoğaldı adetmiş gibi kasılmalar batmalar önceleri solda oluyordu sonraları arada sağ arada sol
-bat a 7 gün kala cicikler bağımsızlığını ilan etti çok ağrıdı sonra azaldı ağrı ama hala devam ediyor
-bata 7 gün varken gaz sıkıntım baladı hala devam ediyor
-dünden beri pek birey yemediğim halde midem göbeğim şiş
-geceleri uyuyamıyorum huzursuzluk var-millet uyuklar genelde ama ben yordun hissediyorum
-evde üşüyorum işte ateş basıyor
-midemde yanma var
şimdilik bu kadar
uzulmedim bile..
Canin Rabbim anali babali buyutsun
Belirtilerin su an benim yasadigim belirtilerle bire bir... ayrica asiri gaz ve asiri istah arrisida var ve biraz yoruldugumda ise nefesalmakta zorluk cekiyorum.... geceleri ozellikle yemek yemek icin ve idrar icin kalkiyorum... umitlenmeye baslamadim desem yalan olurtabi kaptirmayayim kendimi sonra uzulmekte var isi ucunda :-(
ama demistim kuzum daha cikmaz diye....
en erken cumartesi sabahi. hatta mumkunse pazartesi sabahi yap tekrar.
monbebemmmmm çok erken ama daha yaaaaa
niye kendini üzmek icin çabalıyon bikac gün daha gecsin öyle yap
Canim erken yapmayin ya sonra uzuluyosunuz birlikte üzülüyoruz az daha sabret
Tatliimmmm dur hele üzme bi kendini ya daha erkendi ztn batini bekle
bende hamile değilim zaten hiç üzülmedim ki((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((
canım yaa nıye uzuyosun su tatlı canını yanı daha erken belkı suanda rahme dogru ılerlıyodur bebısın hıc bellı olmaz bozma moralını hele gecsın bı kac gun daha
bu saydiklarin hepsi bende var ama testlerim daha silik bile cikmiyor canim hepsi neqatiff cikiyorcanım ben bata 3 gün kala yani yumurtlamanın 11. gününde idrar yaptım negatif çıktı kana gittim 6,96 çıktı bugün bat dün ve bugün silik çıkmaya başladı testte..test yapma yani insan umudunu yitiriyor ben tamamen yitirmiştim testlerden sonra yok diye kendime dikkat etmeden temizliğe girişecektim az daha sonra öğrendim ki minik serçem benimleymiş
kızlar daha değerlerim düşük hemen mide bulantısı olmamalı ama bugün başladı iten dönerken minibüste çıkaracaktım neredeyse
yarın sabah kan testim var dua edin de iyi çıksın sonucum çünkü ilk öğrendiğimde çok düşüktü yeni olduğu için...
-eğer belirti merak eden varsa paylaşayım
-yumurtlamadan sonra kasık ağrıları devam etti önce azaldı bata doğru çoğaldı adetmiş gibi kasılmalar batmalar önceleri solda oluyordu sonraları arada sağ arada sol
-bat a 7 gün kala cicikler bağımsızlığını ilan etti çok ağrıdı sonra azaldı ağrı ama hala devam ediyor
-bata 7 gün varken gaz sıkıntım baladı hala devam ediyor
-dünden beri pek birey yemediğim halde midem göbeğim şiş
-geceleri uyuyamıyorum huzursuzluk var-millet uyuklar genelde ama ben yordun hissediyorum
-evde üşüyorum işte ateş basıyor
-midemde yanma var
şimdilik bu kadar
canim sakin uzulme erken zaten ben erken yaptim silik gordum ama simdi tum testlerim neqatiffff sen adetin gecince yap pozitifff cikicaktir insallahHamile degilim.. biliyordum zaten..
uzulmedim bile..
bu saydiklarin hepsi bende var ama testlerim daha silik bile cikmiyor canim hepsi neqatiff cikiyor
canim sakin uzulme erken zaten ben erken yaptim silik gordum ama simdi tum testlerim neqatiffff sen adetin gecince yap pozitifff cikicaktir insallah
canım sağolasın Allah herkese nasip etsin inşallah,
bu belirtiler adet belirtilerine de benziyor ben bi ara adet olcam sandım sonra dayanamadım kan testi yaptırdım öyle öğrendim bir de buna ek mide bulantım başladı bu akşam...hayırlısı bakalım inşallah tez zamanna anniş olursun sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?