Umutları eylüle kalan hamiş adayları kopun gelin:))))

cnm. icin rahat etsin. negatif bu test. yani bitmis senin yumyum kesin.

off cuteee bekelemek adeta bır ızdırap yaa ne yaacaz bız yaa off patlıcam evde 2 tane gebelık testı var bı onlar bakıyo bana bı ben bakıyo cok zor bu bekleme ısı yaa ne yapcazzz yaa[/QUOTE]

cnm. aslinda alismak lazim. cunku bu beklemeler hic bitmeyecek.
gebe kadim mi / kan degerim kac / kese gorulecek mi/ kalp atisi var mi/ tehlikeli donem ne zaman bitecek / cinsiyeti ne vs...vs...
hic bitmeyecek :)))

canım umutlanman için söylemiyorum ama benimde dün ve bugün çizgi silik çıktı bat bugün
Gunaydin kizlar..
Nasilsiniz ??
haberler varmi ??

ben ruyadama adet oldum yaa...
gorenler adet oluyo hemen bende olcam galiba..:26::26:

Hayirlisi
hayırlısı bebeğim ben de rüyamda yatağımda yatan ikizler gördüm
kız nerdesin sen özlettin
canım bak bebek istiyo demekki seninki geçen boşuna sinir yapmışsın
de kız valla da dumur olsunlar
vay terbiyesizbebiş olunca sevdirme
Saol canimm valla hiç sorma biz bebek icin ilişkiye girmiyoz zaten potansiyel olarak hazırız
aynen biz de
hayırlı olsun kuşum aramıza hoş geldin
bu arada kan testinde de mi 4 gün kala negtifti... hımm bunu bilmemiz iyi oldu..

kızlarrr bişi sorucam 7 gün kaldı bata.. test alıp yapsammı acaba yaa :18: çıkarmı acaba? ben hiç böyle sabırsız değildim ama bu sefer nedense böle oldum
canım ben bata 3 gün kala yani yumurtlamanın 11. gününde idrar yaptım negatif çıktı kana gittim 6,96 çıktı bugün bat dün ve bugün silik çıkmaya başladı testte..test yapma yani insan umudunu yitiriyor ben tamamen yitirmiştim testlerden sonra yok diye kendime dikkat etmeden temizliğe girişecektim az daha sonra öğrendim ki minik serçem benimleymiş

kızlar daha değerlerim düşük hemen mide bulantısı olmamalı ama bugün başladı iten dönerken minibüste çıkaracaktım neredeyse

yarın sabah kan testim var dua edin de iyi çıksın sonucum çünkü ilk öğrendiğimde çok düşüktü yeni olduğu için...

-eğer belirti merak eden varsa paylaşayım

-yumurtlamadan sonra kasık ağrıları devam etti önce azaldı bata doğru çoğaldı adetmiş gibi kasılmalar batmalar önceleri solda oluyordu sonraları arada sağ arada sol

-bat a 7 gün kala cicikler bağımsızlığını ilan etti çok ağrıdı sonra azaldı ağrı ama hala devam ediyor

-bata 7 gün varken gaz sıkıntım baladı hala devam ediyor

-dünden beri pek birey yemediğim halde midem göbeğim şiş

-geceleri uyuyamıyorum huzursuzluk var-millet uyuklar genelde ama ben yordun hissediyorum

-evde üşüyorum işte ateş basıyor

-midemde yanma var

şimdilik bu kadar

Hamile degilim.. biliyordum zaten..
uzulmedim bile..

aglamiyorum cok mutluyum...

monbebemmmmm çok erken ama daha yaaaaa
niye kendini üzmek icin çabalıyon bikac gün daha gecsin öyle yap

handrakemmmm ben de özlüyorum ama sayfalar okadar hızlı ilerliyorki yazamıyorum takip edemiyorum bu arada silik çizgiler inşallah bebis habercisidir canım

kızlarrr bişi sorucam 7 gün kaldı bata.. test alıp yapsammı acaba yaa :18: çıkarmı acaba? ben hiç böyle sabırsız değildim ama bu sefer nedense böle oldum
Canim erken yapmayin ya sonra uzuluyosunuz birlikte üzülüyoruz az daha sabret

uzulmedim bile..

Eki Görüntüle 800604 Eki Görüntüle 800604

Tatliimmmm dur hele üzme bi kendini ya daha erkendi ztn batini bekle

Kızlar ben iyice adet oldum artık yarın eşimi hastaneye gönderiyorum ben gttim hiçbirşeyim cıkmadı bir de eşim görünsün istiyorum.bugün birazcık duygu sömürüsü yaptım kabul etti birde bu ay bitkisel kürlerden denemek istiyorum...Aranızda yapan var mı??? hangisini yapmalıyım sizce ????

aaahhhh kızlar midem bulanıyoo:120: daha çok erkenn ama neden başladı ki şimdiden yemek yiyorum bulanıyo yemiyorum bulanıyo....
böle olursam naparım yeni işe girdim üstelik....

Canin Rabbim anali babali buyutsun
Belirtilerin su an benim yasadigim belirtilerle bire bir... ayrica asiri gaz ve asiri istah arrisida var ve biraz yoruldugumda ise nefesalmakta zorluk cekiyorum.... geceleri ozellikle yemek yemek icin ve idrar icin kalkiyorum... umitlenmeye baslamadim desem yalan olur tabi kaptirmayayim kendimi sonra uzulmekte var isi ucunda :-(

canım sağolasın Allah herkese nasip etsin inşallah,
bu belirtiler adet belirtilerine de benziyor ben bi ara adet olcam sandım sonra dayanamadım kan testi yaptırdım öyle öğrendim bir de buna ek mide bulantım başladı bu akşam...hayırlısı bakalım inşallah tez zamanna anniş olursun sen de

Amin canim benim adet belirtilerim oldukca farkli ama ... artik bekleme zamani bakalim...
Bebisinle saglikli mutlu gunler senin olsun ♥♥♥

ama demistim kuzum daha cikmaz diye....
en erken cumartesi sabahi. hatta mumkunse pazartesi sabahi yap tekrar.

Biliyodum canim erken oldugunu ama kocis durmadi..
ben uzuldum o fazla beli etmiyo ama olsun bakalim devam etcez.. eger adetim gelmezse o zaman yaparim sali gunune kadar bisey yapmicam..
hayirlisi artik.. saol ablaciim iyiki varsin

monbebemmmmm çok erken ama daha yaaaaa
niye kendini üzmek icin çabalıyon bikac gün daha gecsin öyle yap

Iste kocis gitti aldi eve getirdi onume koydu bende yaptim dayanamadim..
uzuldum ama gecti..

Canim erken yapmayin ya sonra uzuluyosunuz birlikte üzülüyoruz az daha sabret

Tatliimmmm dur hele üzme bi kendini ya daha erkendi ztn batini bekle

oyle yapcam canim beklicem bidaha test falan yok zaten istemiyorum sali gunune kadar bekliycem adet olursam olurum olmasam o zaman bakariz..
hayirlisi neyse o..

bende hamile değilim zaten hiç üzülmedim ki ((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((

Uzuldun uzuldun bende ama olsun onumuze bakicaz..
beklicez.. adet kadar beklicem

canım yaa nıye uzuyosun su tatlı canını yanı daha erken belkı suanda rahme dogru ılerlıyodur bebısın hıc bellı olmaz bozma moralını hele gecsın bı kac gun daha

Canim sagol insallah dedigin gibidir..
beklicem.. bidaha test falan yapmak istemiyorum bile..

bu saydiklarin hepsi bende var ama testlerim daha silik bile cikmiyor canim hepsi neqatiff cikiyor
uzulmedim bile..

Eki Görüntüle 800604 Eki Görüntüle 800604

canim sakin uzulme erken zaten ben erken yaptim silik gordum ama simdi tum testlerim neqatiffff sen adetin gecince yap pozitifff cikicaktir insallah

Insallah canim uzuldum..
ama iyiyim simdi pembe bile cikmaz mi hic bisey yok..

hayirlisi bakalim..
insallah senin de bebisin gelir artik..

Canim allah kucagina almayi nasip etsin..
gozunuz aydin..
darisida bize..
insallah benimde senin gibi olur... senin teste negatif cikti 11.gun sonra positif oldugunu ne zaman anladin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…